Вірусно-параноїдально-шизофренічна війна.

Саня

Re: Вірусно-параноїдально-шизофренічна війна.

Повідомлення Саня » 28 листопада 2020, 00:37

Sintez писав:
Саня писав: І саме тому невиявленим ковід-інфікованим, яким може бути кожен, треба відмовитись від маски?
Ти хєрово чуєш? Здоровим не слід носити маски! Вони нічого не дають, це не я вже вам кажу, а саме той, хто повинее казати. І каже він це, скоріше всього, тому що жопою відчуває що прийдецця колись відповідати.
Що за хрєнь "невиявлений інфікований"? Ідіотська параноідальна фантазія не має меж?
Тобі ще раз нагадати про проекцію у психології?
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 28 листопада 2020, 00:44

главспец писав:
Sintez писав: А от у нвшому місті одна із нянєчок у лікарні простудилася, отримала "позитивний тест" і... повісилася.
Свершилось! А ты клеветал на оф.науку и систему укр.освиты

Главное: Украинским школьникам советуют с помощью раствора соды лечить онкозаболевания и кашель. Такие «рекомендации» содержатся в учебнике по химии за 9 класс.

Детали: В украинском учебнике по химии для 9 класса школьникам советуют пить раствор соды от кашля и онкозаболеваний. На это обратила внимание пользователь Facebook Инна Домина.

«Мне действительно нравится учебник по химии для 9 класса Савчин М.М. — доступно и структурировано представлен базовый материал. Но что же нам делать с научностью школьных учебников? Когда уже наконец в учебниках будут подаваться новости современной науки, а не тренды нетрадиционной медицины с сайта Ассоциации пенсионеров?», — говорится в сообщении.

Так, в учебнике говорится, что водный раствор соды советуют пить для «профилактики и лечения онкозаболеваний, смягчения кашля при простуде» и при других заболеваниях.

Стоит отметить, что этот учебник издали в 2017 году, он рекомендован Министерством образования и науки Украины.

Подробности читайте на Фразе: https://fraza.com/news/295704-v-ukrains ... chit-sodoj
Ти ж начебто не з поколєнія пепсі... Мав би пам'ятати, що колись на пачках було написано "Сода пітьєвая", і мамки дітей поїли при простуді молоком із тією содою... Чи тебе із дитинства "колесами" пічкали?

Бачиш у чому "проблема" для хазяїв стада - не всі барани згодні пркірно жувати інформаційну жувачку, хоч трісни, а правда проходить крізь усі забори й загати... І її не спинити.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

M_M

Повідомлення M_M » 28 листопада 2020, 00:52

Sintez писав: Ти знаєш, скільки народу мерло від ускладнень ГРВІ щороку до цієї істерії?
Мабуть з зором пробеми? Чи склероз?
Упродовж усього епідемічного сезону 2018-2019 грип забрав життя 64 українців.
За один учорашній день від корони загинуло втричі більше.
:dash2:

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 28 листопада 2020, 01:21

Як би не тиснули, у всі часи знаходяцця люди що не трусяцця від страху й відстоюють свою думку не погоджуючись торгувати совістю.

🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

M_M

Повідомлення M_M » 28 листопада 2020, 01:29

:secret: А от сталін не вважав маски чи навіть протигази шкідливими. Привчав до них з дитинства
Зображення

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 28 листопада 2020, 01:40

M_M писав:
Sintez писав: Ти знаєш, скільки народу мерло від ускладнень ГРВІ щороку до цієї істерії?
Мабуть з зором пробеми? Чи склероз?
Загальна смертність не збільшилася, а зменшилася. А "статистичній" жидівській еквілібристиці грош ціна.

Щодо грипу. Я в дитинстві купу разів хворів простудою, кілька разів були ускладнення у вигляді запалення легенів і бронхіту. (Можливо, здоров'я було б кращим, якби мама не належала до секти "медиків")
Так от, ЖОДНОГО разу в довідці не було написано "грип". Хоча температура нерідко була до 39, а то й вище. І лише набагато пізніше я взнав чому - а щоб "статистику" не псувати. І не лише із грипом так. Мій Батько помер від раку легенів (бо "медичні" злочинці відмовили його від вживання соди, котрою ми успішно вилікували у нього рак шкіри), але діагноз "рак" ставити відмовилися й у довідці про смерть написали "серцева недостатність". І так у багатьох знайомих - "медикам" після Чорнобиля дана вказівка відповідно "коригувати" "показатєлі".Так що не треба мені чесати про "статистику" й "люди мруть", пошукайте переляканих десь деінде.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 28 листопада 2020, 01:42

M_M писав: :secret: А от сталін не вважав маски чи навіть протигази шкідливими. Привчав до них з дитинства
Зображення
Ні дня без Сталіна!(с)
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Clone
незнайомець

Повідомлення Clone » 28 листопада 2020, 01:48

В моём окружении несколько человек умерло.
Есть спортсмены.
50, или около того лет.
Моя семья и я переболели.
По разному, но все без осложнений.
Друзья болели и болеют, по разному.
Моя хорошая соседка, 82 года, диабет, но в селе, уже более 2-х недель борется, и ещё не ясно, кто кого...
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)
Зображення

главспец

Повідомлення главспец » 28 листопада 2020, 02:11

Sintez писав: и ж начебто не з поколєнія пепсі... Мав би пам'ятати, що колись на пачках було написано "Сода пітьєвая", і мамки дітей поїли при простуді молоком із тією содою... Чи тебе із дитинства "колесами" пічкали?
ты ничего не перепутал? Может «пищевая», ну которая не каустическая? Так её и в тесто, типа, того...

п.с.
ну прикинь, теперь в учебниках химии:
главспец писав: Так, в учебнике говорится, что водный раствор соды советуют пить для «профилактики и лечения онкозаболеваний, смягчения кашля при простуде» и при других заболеваниях.
интересно, каких «других»?!

M_M

Повідомлення M_M » 28 листопада 2020, 08:06

Sintez писав: Загальна смертність не збільшилася, а зменшилася. А "статистичній" жидівській еквілібристиці грош ціна.
Цікаво. а про зменшення смертності Ви звідки знаєте? Не з жидівської статистики, часом?
А це не Ви, часом, волали про шкоду від масок?
Так, смертність зменшилась. Бо маски не тільки від ковіду захищають.
А жидівську статистику можна й не читати. Достатньо навідатись до найближчого жидівського ковіднику.
Або згадати відому Вам нянечку, яку хтось єретиків заразив, і вона не схотіла мати справу з ШВЛ, та повісилась.

Саня

Повідомлення Саня » 28 листопада 2020, 08:50

Sintez писав:
M_M писав: Мабуть з зором пробеми? Чи склероз?
Загальна смертність не збільшилася, а зменшилася. А "статистичній" жидівській еквілібристиці грош ціна.

Щодо грипу. Я в дитинстві купу разів хворів простудою, кілька разів були ускладнення у вигляді запалення легенів і бронхіту. (Можливо, здоров'я було б кращим, якби мама не належала до секти "медиків")
Так от, ЖОДНОГО разу в довідці не було написано "грип". Хоча температура нерідко була до 39, а то й вище. І лише набагато пізніше я взнав чому - а щоб "статистику" не псувати. І не лише із грипом так. Мій Батько помер від раку легенів (бо "медичні" злочинці відмовили його від вживання соди, котрою ми успішно вилікували у нього рак шкіри), але діагноз "рак" ставити відмовилися й у довідці про смерть написали "серцева недостатність". І так у багатьох знайомих - "медикам" після Чорнобиля дана вказівка відповідно "коригувати" "показатєлі".Так що не треба мені чесати про "статистику" й "люди мруть", пошукайте переляканих десь деінде.
Таке враження, що ти застряг десь у другій половині 80-х ХХст.
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй

Саня

Повідомлення Саня » 29 листопада 2020, 02:51

Власне і твоя КОБа є анахронізмом, який походить з того ж періоду.
Ролло Мэй

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 29 листопада 2020, 20:25

главспец писав:
Sintez писав: и ж начебто не з поколєнія пепсі... Мав би пам'ятати, що колись на пачках було написано "Сода пітьєвая", і мамки дітей поїли при простуді молоком із тією содою... Чи тебе із дитинства "колесами" пічкали?
ты ничего не перепутал? Может «пищевая», ну которая не каустическая? Так её и в тесто, типа, того...

п.с.
ну прикинь, теперь в учебниках химии:
главспец писав: Так, в учебнике говорится, что водный раствор соды советуют пить для «профилактики и лечения онкозаболеваний, смягчения кашля при простуде» и при других заболеваниях.
интересно, каких «других»?!
Я пам'ятаю напис саме "питна". Бо мене це тоді здивувало.

Яких "другіх"? Багатьох. Сода посуває pH у лужний бік, а патологічна мікрофлора процвітає якраз у кислому середовищі. Загалом, потреби у ній мабуть не було б, якби ми не пхали в себе стільки всякого лайна. Але це все єресь, звичайно.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 29 листопада 2020, 20:32

M_M писав:
Sintez писав: Загальна смертність не збільшилася, а зменшилася. А "статистичній" жидівській еквілібристиці грош ціна.
Цікаво. а про зменшення смертності Ви звідки знаєте? Не з жидівської статистики, часом?
А це не Ви, часом, волали про шкоду від масок?
Так, смертність зменшилась. Бо маски не тільки від ковіду захищають.
А жидівську статистику можна й не читати. Достатньо навідатись до найближчого жидівського ковіднику.
Або згадати відому Вам нянечку, яку хтось єретиків заразив, і вона не схотіла мати справу з ШВЛ, та повісилась.
Щодо ШВЛ - окрема страшно цікава (чи цікаво страшна) тема. Щойно на львівщині померло двоє людей, бо світло потухло... Але головне не це. Росіяни кажуть, що ВСІ смертельні випадки від "вірусу" стаюцця у них ВИКЛЮЧНО у лікарнях. Дивно, чи не так? А інші "єретики" розводять руками й пояснюють, що інакше й бути не може, й вбиває тих людей якраз ШВЛ, до котрого підключати ВИКЛЮЧНО коли самостійне дихання вже припинилося, тобто у випадку кліничної смерті. Саме тому ШВЛів багато й не було до паніки.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 29 листопада 2020, 20:37

Саня писав:

Таке враження, що ти застряг десь у другій половині 80-х ХХст.
Саня писав: Власне і твоя КОБа є анахронізмом, який походить з того ж періоду.
Ага. Зате "ви" "домодернізувалися" ("доперебудовувалися") уже до повного пздца...
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 29 листопада 2020, 20:41

Бунт - питання тижнів. Якщо ці безумці закриють ще й транспорт - то може й швидше.
Поляки кажуть, що від бунту їх стримує поки що думка, що це не найкращий вихід, але ця думка не може протриматися довго.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 29 листопада 2020, 20:44

Як буквально перкладаєцця "локдаун"? Даун під замком? То може "самоізолююцця" під замком десь в затишній палаті КМ і ОП?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 29 листопада 2020, 20:47

Clone писав: В моём окружении несколько человек умерло.
Есть спортсмены.
50, или около того лет.
Страх вбиває. Я це знаю абсолютно точно із онкодосвіду. Паніка.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

M_M

Повідомлення M_M » 29 листопада 2020, 21:21

Sintez писав: Росіяни кажуть
Це які саме "росіяни" кажуть?

Чергової жовтої преси начитались?

M_M

Повідомлення M_M » 29 листопада 2020, 22:08

Sintez писав: Даун під замком?
Якщо придивитись уважно до клавіатури, то можна знайти замасковану жидами кнопку "сторінка дауна".

Відповісти