Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.

главспец

Re: Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.

Повідомлення главспец » 15 лютого 2021, 15:16

а баба галамага писав:
главспец писав: ты полагаешь, что это произойдёт ещё при нашей жизни?! Футурист.
фантастики насмотрелся? Чипы управления скоро вживлять в мозги будут?

не те шоп скоро, але - прі жизні,

тих, хто виживе після вакцєнацеї, чіпують з метою і без мети, добровольно-прінудітєльно. :sarcastic:

пля буду, вєк волі нє відать! ©
ну вангуй, вангуй... Мне «пророчества» обсуждать влом.

Sintez
Єретик

Re: Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.

Повідомлення Sintez » 25 лютого 2021, 01:10

главспец писав:
Sintez писав:

Тобто, тобі потрібен еталон, одиниця виміру бл@дства, квантування, тіпа? Ну я думаю що це неможливо, моральні норми річ невимірювана. В може й вимірювана, але нікому не охота порпатися у гидоті.
Як протидіяти? Маргіналізувати таких, ставити на відповідне місце.

61216
ты сам себе противоречишь! Как опознать «таких», чтобы начать их «Маргіналізувати»?! Если нет критериев.
Помнишь, как в совке развод или «аморалка» могли стать концом карьеры, это реально укрепляло семью?!
Ти справді хочеш заглибитися у це питання? Я маю запитати, щоб потім не було претензій, мовляв не попередив.

63244
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 25 лютого 2021, 01:14

M_M писав:
Sintez писав: 61216
Це число звіра?
Це пін-код, прочитання котрого пожиттєво переводить обрізаних у режим "пів-шостого".
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 25 лютого 2021, 01:17

главспец писав: ты полагаешь, что это произойдёт ещё при нашей жизни?! Футурист.
Це уже відбуваєцця повним ходом. При чому зомбєй масово штампують навіть без чипів - он вони, по морозу наодинці в мокрих тряпочьках на морді ходять
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

M_M

Повідомлення M_M » 25 лютого 2021, 05:53

Sintez писав: Це пін-код, прочитання котрого
Фух... країна може спати спокійно.

главспец

Повідомлення главспец » 25 лютого 2021, 12:49

Sintez писав:
Це уже відбуваєцця повним ходом. При чому зомбєй масово штампують навіть без чипів - он вони, по морозу наодинці в мокрих тряпочьках на морді ходять
да никто их и не штампует! Зачем? Элементарно: как вырастить ребёнка недоразвитым физически? Да просто, ничего не делать. А вот чтобы сделать его разрядником или КМС к 15 годам, надо гонять и подпинывать, преодолевая и заставляя.
Тоже самое и по уму. Для деградации осн.части биомассы - просто подождать. Оскотинятся. Неизбежно.

главспец

Повідомлення главспец » 25 лютого 2021, 12:57

Sintez писав:
главспец писав: ты сам себе противоречишь! Как опознать «таких», чтобы начать их «Маргіналізувати»?! Если нет критериев.
Помнишь, как в совке развод или «аморалка» могли стать концом карьеры, это реально укрепляло семью?!
Ти справді хочеш заглибитися у це питання? Я маю запитати, щоб потім не було претензій, мовляв не попередив.

63244
?!
Мне пофиг! Моя личная жизнь - табу для «суспильства», это вовсе не его ума дело. Уж я постараюсь, чтобы оно и те, которые хотят обозначить границу между «розпустою (С),твоё)» и некой моей нормой, остались без инфы. Обо мне.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 27 лютого 2021, 11:43

главспец писав:
Sintez писав: Це уже відбуваєцця повним ходом. При чому зомбєй масово штампують навіть без чипів - он вони, по морозу наодинці в мокрих тряпочьках на морді ходять
да никто их и не штампует! Зачем? Элементарно: как вырастить ребёнка недоразвитым физически? Да просто, ничего не делать. А вот чтобы сделать его разрядником или КМС к 15 годам, надо гонять и подпинывать, преодолевая и заставляя.
Тоже самое и по уму. Для деградации осн.части биомассы - просто подождать. Оскотинятся. Неизбежно.
Для підтримки у формі розуму й тіла їм просто достатньо надати можливість працювати, робити щось корисне. Людина сама по собі просто не може вирости ідіотом/аутистом чи дистрофічним шкєлєтом. Для цього слід створити штучні умови, і вони штучно створені. Сьогодні закривають вже й школи - Гітлер із Гебельсом у пекельному казані можуть відкоркувати шампанське, збуваєцця їхня мрія. Про відсутність фізичного навантаження годі й говорити - діти не те що допомагати батькам, а просто гуляти на вулиці припинили.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 27 лютого 2021, 11:49

главспец писав:
Sintez писав:

63244
?!
Мне пофиг! Моя личная жизнь - табу для «суспильства», это вовсе не его ума дело. Уж я постараюсь, чтобы оно и те, которые хотят обозначить границу между «розпустою (С),твоё)» и некой моей нормой, остались без инфы. Обо мне.
Так ти її, інфу, вже виклаа. Навіть не помітив? Напримєр, якого штибу "послугами" користуєшся. Хоча я й без тебе знаю про спосіб життя тобі подібних.
А от щодо "не його ума дєло" - тут ти дуже глибоко помиляєшся. Якраз таки його ума дєло. Бо дуже дорого обходяцця всякі члєнорояльці на керівних табуретках. Непомірно, запредєльно дорого. Тому такій практиці слід покласти врешті край, і його буде покладено.

63625
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 27 лютого 2021, 11:58

Sintez писав:
главспец писав: ?!
Так ти її, інфу, вже виклаа. Навіть не помітив? Напримєр, якого штибу "послугами" користуєшся. Хоча я й без тебе знаю про спосіб життя тобі подібних.
А от щодо "не його ума дєло" - тут ти дуже глибоко помиляєшся. Якраз таки його ума дєло. Бо дуже дорого обходяцця всякі члєнорояльці на керівних табуретках. Непомірно, запредєльно дорого. Тому такій практиці слід покласти врешті край, і його буде покладено.
ок.
а вдруг я прибрехав, выдал желаемое за действительное. И ни разу не был даже на стриптизе?!
Вернёмся к «розпусте», которую «суспильство», типа, должно... и пр.
Где межа, где начинатся та сама розпуста?! Ты можешь это определить только для себя лично, ну может быть для жены. Но уже для своих взрослых детей - нет!

M_M

Повідомлення M_M » 27 лютого 2021, 12:03

Sintez писав: 63244
Sintez писав: 63625
Боєздатність КОБ зростає з кожним днем.

главспец

Повідомлення главспец » 27 лютого 2021, 12:05

Sintez писав: Для підтримки у формі розуму й тіла їм просто достатньо надати можливість працювати, робити щось корисне.
точно! И как я упустил такой вариант? Беломорканал...

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 27 лютого 2021, 12:13

главспец писав:
Sintez писав:

ок.
а вдруг я прибрехав, выдал желаемое за действительное. И ни разу не был даже на стриптизе?!
Вернёмся к «розпусте», которую «суспильство», типа, должно... и пр.
Где межа, где начинатся та сама розпуста?! Ты можешь это определить только для себя лично, ну может быть для жены. Но уже для своих взрослых детей - нет!
Тобто, ти пропонував мені те, чого сам не пробував? Сиріч, збрехав? Ну буває. Дякувати Богові, хоч дозу героїну не запропонував.
Але проблема не в тобі персонально, а в укоріненій у свідомості суспільства допустимості, ба навіть "корисності" брехні.
Ти знаєш, що являють собою "Правила хорошого тону" і звідки вони взялися? Ну от, напримєр, чому слід за столом тримати лікті притиснутими до боків?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 27 лютого 2021, 12:17

главспец писав:
Sintez писав: Для підтримки у формі розуму й тіла їм просто достатньо надати можливість працювати, робити щось корисне.
точно! И как я упустил такой вариант? Беломорканал...
Ну для таких як Пінчук, Ахмєтов, Кобєлєв і Вітренко, я думаю, буде в самий раз. Якщо доживуть до 30-х років, а не підуть гуляти вслід за Чєчєтовим.
Ти проти?

А для нормальної дітвори й дорослих досить буде просто змінити економічну систему й зламати хребет наркомафії.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 27 лютого 2021, 12:18

M_M писав:
Sintez писав: 63244
Sintez писав: 63625
Боєздатність КОБ зростає з кожним днем.
Безумовно.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 27 лютого 2021, 12:22

Sintez писав: А для нормальної дітвори й дорослих досить буде просто змінити економічну систему й зламати хребет наркомафії.
а ещё изобрести вечный двигатель!
Кста, «змінити» в стране или во вселенной?

главспец

Повідомлення главспец » 27 лютого 2021, 12:28

Sintez писав: Ти знаєш, що являють собою "Правила хорошого тону" і звідки вони взялися? Ну от, напримєр, чому слід за столом тримати лікті притиснутими до боків?
а у себя дома, я могу завтракать в кровати и не париться положением локтей?!

ещё раз:
главспец писав: так с какого именно места (действия) начинается «розпуста», и как «суспильство» должно «протидияти» переходу мною лично этой «границы»?

M_M

Повідомлення M_M » 27 лютого 2021, 12:28

Sintez писав: Ну от, напримєр, чому слід за столом тримати лікті притиснутими до боків?
Жиди вигадали, і що?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 27 лютого 2021, 14:25

главспец писав:
Sintez писав: А для нормальної дітвори й дорослих досить буде просто змінити економічну систему й зламати хребет наркомафії.
а ещё изобрести вечный двигатель!
Кста, «змінити» в стране или во вселенной?
Серед іншого, існуюча система гальмує й "двігатєлі".
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 27 лютого 2021, 14:30

главспец писав:
Sintez писав: Ти знаєш, що являють собою "Правила хорошого тону" і звідки вони взялися? Ну от, напримєр, чому слід за столом тримати лікті притиснутими до боків?
а у себя дома, я могу завтракать в кровати и не париться положением локтей?!

ещё раз:
главспец писав: так с какого именно места (действия) начинается «розпуста», и как «суспильство» должно «протидияти» переходу мною лично этой «границы»?
Звичайно, вдома ти маєш повне право виколоти собі виделкою око. Або й обидва. Але з якого переляку тоді суспільство має тобі потім виплачувати всякі пільги як "інваліду"?

А розпуста починаєцця із брехні, вірніше із визнання її допустимості й навіть корисності. Так ти хочеш розвивати цю тему?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Відповісти