Чому лише неадеквати?

Sintez
Єретик

Re: Чому лише неадеквати?

Повідомлення Sintez » 13 березня 2021, 22:45

Babasha писав: Людям нужны срачи, чтобы говнами в нос тыкали, вата против вышиваты и прочие радости.
Не всі копрофаги. Хоча кому й кобила нєвєста, да.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Babasha
Штучний інтелект

Повідомлення Babasha » 13 березня 2021, 23:00

Sintez писав:
Babasha писав: Людям нужны срачи, чтобы говнами в нос тыкали, вата против вышиваты и прочие радости.
Не всі копрофаги. Хоча кому й кобила нєвєста, да.
Вали на юТУП! Слушай пердитто уровня выступления на пленуме ЦККПСС товарища Брежнева часами :fuck:
Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 14 березня 2021, 08:28

І нічьо, мєлкосрущяя де попало бабУшка одмєнєсрацыю не раздражаєт. Ще пояснення потрібні?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 14 березня 2021, 08:31

Sintez писав: І нічьо, мєлкосрущяя де попало бабУшка одмєнєсрацыю не раздражаєт. Ще пояснення потрібні?
Тыж читал - нужны срачи! Значит надо срать :drag:

Фрося

Повідомлення Фрося » 14 березня 2021, 08:40

Pestilence писав:
Sintez писав: І нічьо, мєлкосрущяя де попало бабУшка одмєнєсрацыю не раздражаєт. Ще пояснення потрібні?
Тыж читал - нужны срачи! Значит надо срать :drag:
:lol: та да,пора..только не на кого.. :pardon:

главспец

Повідомлення главспец » 14 березня 2021, 09:06

Sintez писав: Він взявся створити нову площадку, і створив. Але навіщо - відповідь на це питання вважалася "само собою зрозумілою", однак як виявилося із часом, відповіді не було. "Нафіг від Срайка" - то ясно. Але час пройшов, переїзд забувся, а відповіді так і немає. Срачплощядку?
Намалювалося протиріччя - з одного боку, частина юзвєрів заскучала без срачів, з іншого боку всі в основному однодумці (були). Потрібне щось своє, оригінальне, ібо срачплощядок вистачає і без нас. Версія що все псувала моя мудерація має право на існування, але сівши єдіножопно на табуретку, Пестиленс робить те ж що і я робив. Хз.
как всё сложно! А я себе представлял: вот дали мне там пинка под зад, потом сказали «это была шутка», вопроса о возврате для меня и быть не могло.
Открылась дубль-площадка, я полагал, что для подобных невозвращенцев. Хотите - общайтесь. За что и спасибо!

А ты говоришь, должна была быть некая особая цель? А может ещё идеология и воспитательно-развивательный момент, не?

Babasha
Штучний інтелект

Повідомлення Babasha » 14 березня 2021, 09:47

главспец писав:
Sintez писав: Він взявся створити нову площадку, і створив. Але навіщо - відповідь на це питання вважалася "само собою зрозумілою", однак як виявилося із часом, відповіді не було. "Нафіг від Срайка" - то ясно. Але час пройшов, переїзд забувся, а відповіді так і немає. Срачплощядку?
Намалювалося протиріччя - з одного боку, частина юзвєрів заскучала без срачів, з іншого боку всі в основному однодумці (були). Потрібне щось своє, оригінальне, ібо срачплощядок вистачає і без нас. Версія що все псувала моя мудерація має право на існування, але сівши єдіножопно на табуретку, Пестиленс робить те ж що і я робив. Хз.
как всё сложно! А я себе представлял: вот дали мне там пинка под зад, потом сказали «это была шутка», вопроса о возврате для меня и быть не могло.
Открылась дубль-площадка, я полагал, что для подобных невозвращенцев. Хотите - общайтесь. За что и спасибо!

А ты говоришь, должна была быть некая особая цель? А может ещё идеология и воспитательно-развивательный момент, не?
И грамотность управленческая нужна, а чтобы не забывали об этом - по три-четыре ролика об этом в день смотреть от корки до корки! :rofl:
Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.

oven
щира українка

Повідомлення oven » 14 березня 2021, 13:26

M_M писав: За адекватні дописи нульоаий тариф :lol:
Вони явно не волонтери )))
"Володіти собою - найбільша влада." Сенека

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 14 березня 2021, 15:44

главспец писав: как всё сложно! А я себе представлял: вот дали мне там пинка под зад, потом сказали «это была шутка», вопроса о возврате для меня и быть не могло.

Життя взагалі складна штука. Ти досі не помітив? Ну буває. І від того, що дебіл одноклєточний не помічає його складності, воно простішим не стає. Хоча з їхньої точки зору таки да, те "закрилоСЯ", те "відкрилоСЯ"... А одноклєточний пливе за течією й гардіцца своєю простотою. Буває.
Я не зовсім розумію що ти маєш на увазі під "ідеологією", але протистояти глобальній політиці дебілізації треба обов'язково.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 14 березня 2021, 16:32

Sintez писав:
главспец писав: как всё сложно! А я себе представлял: вот дали мне там пинка под зад, потом сказали «это была шутка», вопроса о возврате для меня и быть не могло.

Життя взагалі складна штука. Ти досі не помітив? Ну буває. І від того, що дебіл одноклєточний не помічає його складності, воно простішим не стає. Хоча з їхньої точки зору таки да, те "закрилоСЯ", те "відкрилоСЯ"... А одноклєточний пливе за течією й гардіцца своєю простотою. Буває.
Я не зовсім розумію що ти маєш на увазі під "ідеологією", але протистояти глобальній політиці дебілізації треба обов'язково.
ну, если ты «противостоишь» и самосовершенствуешься, это правильно! А вот чем ты можешь помочь «одноклєточним», правильными, с твоей т.з., видосиками?! Сомнительно...

Відповісти