Не всі копрофаги. Хоча кому й кобила нєвєста, да.
Чому лише неадеквати?
Re: Чому лише неадеквати?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Babasha
- Штучний інтелект
Вали на юТУП! Слушай пердитто уровня выступления на пленуме ЦККПСС товарища Брежнева часами

Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.
І нічьо, мєлкосрущяя де попало бабУшка одмєнєсрацыю не раздражаєт. Ще пояснення потрібні?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Pestilence
- Чефхелфер
как всё сложно! А я себе представлял: вот дали мне там пинка под зад, потом сказали «это была шутка», вопроса о возврате для меня и быть не могло.Sintez писав: ↑ Він взявся створити нову площадку, і створив. Але навіщо - відповідь на це питання вважалася "само собою зрозумілою", однак як виявилося із часом, відповіді не було. "Нафіг від Срайка" - то ясно. Але час пройшов, переїзд забувся, а відповіді так і немає. Срачплощядку?
Намалювалося протиріччя - з одного боку, частина юзвєрів заскучала без срачів, з іншого боку всі в основному однодумці (були). Потрібне щось своє, оригінальне, ібо срачплощядок вистачає і без нас. Версія що все псувала моя мудерація має право на існування, але сівши єдіножопно на табуретку, Пестиленс робить те ж що і я робив. Хз.
Открылась дубль-площадка, я полагал, что для подобных невозвращенцев. Хотите - общайтесь. За что и спасибо!
А ты говоришь, должна была быть некая особая цель? А может ещё идеология и воспитательно-развивательный момент, не?
- Babasha
- Штучний інтелект
И грамотность управленческая нужна, а чтобы не забывали об этом - по три-четыре ролика об этом в день смотреть от корки до корки!главспец писав: ↑как всё сложно! А я себе представлял: вот дали мне там пинка под зад, потом сказали «это была шутка», вопроса о возврате для меня и быть не могло.Sintez писав: ↑ Він взявся створити нову площадку, і створив. Але навіщо - відповідь на це питання вважалася "само собою зрозумілою", однак як виявилося із часом, відповіді не було. "Нафіг від Срайка" - то ясно. Але час пройшов, переїзд забувся, а відповіді так і немає. Срачплощядку?
Намалювалося протиріччя - з одного боку, частина юзвєрів заскучала без срачів, з іншого боку всі в основному однодумці (були). Потрібне щось своє, оригінальне, ібо срачплощядок вистачає і без нас. Версія що все псувала моя мудерація має право на існування, але сівши єдіножопно на табуретку, Пестиленс робить те ж що і я робив. Хз.
Открылась дубль-площадка, я полагал, что для подобных невозвращенцев. Хотите - общайтесь. За что и спасибо!
А ты говоришь, должна была быть некая особая цель? А может ещё идеология и воспитательно-развивательный момент, не?

Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.
Життя взагалі складна штука. Ти досі не помітив? Ну буває. І від того, що дебіл одноклєточний не помічає його складності, воно простішим не стає. Хоча з їхньої точки зору таки да, те "закрилоСЯ", те "відкрилоСЯ"... А одноклєточний пливе за течією й гардіцца своєю простотою. Буває.главспец писав: ↑ как всё сложно! А я себе представлял: вот дали мне там пинка под зад, потом сказали «это была шутка», вопроса о возврате для меня и быть не могло.
Я не зовсім розумію що ти маєш на увазі під "ідеологією", але протистояти глобальній політиці дебілізації треба обов'язково.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
ну, если ты «противостоишь» и самосовершенствуешься, это правильно! А вот чем ты можешь помочь «одноклєточним», правильными, с твоей т.з., видосиками?! Сомнительно...Sintez писав: ↑Життя взагалі складна штука. Ти досі не помітив? Ну буває. І від того, що дебіл одноклєточний не помічає його складності, воно простішим не стає. Хоча з їхньої точки зору таки да, те "закрилоСЯ", те "відкрилоСЯ"... А одноклєточний пливе за течією й гардіцца своєю простотою. Буває.главспец писав: ↑ как всё сложно! А я себе представлял: вот дали мне там пинка под зад, потом сказали «это была шутка», вопроса о возврате для меня и быть не могло.
Я не зовсім розумію що ти маєш на увазі під "ідеологією", але протистояти глобальній політиці дебілізації треба обов'язково.