Тупий і ще тупіший або чому меркельші крутять з пуцькіндами.

главспец

Re: Тупий і ще тупіший або чому меркельші крутять з пуцькіндами.

Повідомлення главспец » 25 травня 2021, 21:53

а баба галамага писав: істєствєнно, що ті прецеденти не завжди і не всюди - умні, а часто - дурнуваті, але шанс завжди є і він, шанс, - запрограмований,
а тупа „норматива“ завжди - тупа і шансів не залишає нікому, просто - за означенням, запрограмовано патамушта.
т.е., неВася, ты считаешь, что есть некий волшебный инструмент, типа «прецедентное право», которым можно осчастливить всех путем воздействия на
а баба галамага писав: суспільство, яке в свою чергу має суспільний інтелект,
?!
Вынужден усомниться, т.к. интеллект - сугубо личное, индивидуальное качество! Не может быть у тебя и у меня «общего интеллекта».

п.с.
может ты спутал с «социальным интеллектом»? Такой термин существует. Но применительно только к отдельной особи.

а баба галамага

Повідомлення а баба галамага » 26 травня 2021, 11:24

главспец писав: т.е., неВася, ты считаешь, что есть некий волшебный инструмент, типа «прецедентное право», которым можно осчастливить всех путем воздействия
уяви собі, що саме так - інструментами діють, діяли і будуть діяти всі і завжди,
навіть мавпи це вміють.

главспец

Повідомлення главспец » 26 травня 2021, 11:30

а баба галамага писав:
главспец писав: т.е., неВася, ты считаешь, что есть некий волшебный инструмент, типа «прецедентное право», которым можно осчастливить всех путем воздействия
уяви собі, що саме так - інструментами діють, діяли і будуть діяти всі і завжди,
навіть мавпи це вміють.
утверждение голословно. Но давай вернёмся к:
а баба галамага писав: ↑
суспільство, яке в свою чергу має суспільний інтелект,

и чего ето красивое словосочетание означает? Ты вводишь новый, неиспользовавшийся доселе, наукообразный термин? Тогда, будь добр, дай его определение.

а баба галамага

Повідомлення а баба галамага » 26 травня 2021, 11:55

главспец писав: утверждение голословно.

кто бі мог подумать?! :lol:

главспец

Повідомлення главспец » 26 травня 2021, 11:57

главспец писав: Но давай вернёмся к:

и чего ето красивое словосочетание означает? Ты вводишь новый, неиспользовавшийся доселе, наукообразный термин? Тогда, будь добр, дай его определение.
не заметил?

а баба галамага

Повідомлення а баба галамага » 26 травня 2021, 11:58

главспец писав: Но давай вернёмся к:

ось тутечки чєтай:
По відношенню до суспільства використовуються терміни: «Інтелект планети», «Інтелект нації», «Інтелект країни», «Інтелект установи» тощо.
https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%86%D0 ... 0%BA%D1%82

термін вже до мене введений людинами, я на авторство не претендую. :sarcastic:

главспец

Повідомлення главспец » 26 травня 2021, 12:03

а баба галамага писав: По відношенню до суспільства використовуються терміни: «Інтелект планети», «Інтелект нації», «Інтелект країни», «Інтелект установи» тощо.
ето мне особенно доставило! Не пояснишь ли подробнее, своими словами, как ты это определение понимаешь?!
предлагаю ещё: «интеллект форума ДД». Нравится? Дарю.

а баба галамага

Повідомлення а баба галамага » 26 травня 2021, 12:12

главспец писав:
а баба галамага писав: По відношенню до суспільства використовуються терміни: «Інтелект планети», «Інтелект нації», «Інтелект країни», «Інтелект установи» тощо.
ето мне особенно доставило! Не пояснишь ли подробнее, своими словами, как ты это определение понимаешь?!
предлагаю ещё: «интеллект форума ДД». Нравится? Дарю.
на жаль „інтелекту форума“ як і інтелекту виборців Зе/По не наблюдаю
Інтелект вирішує конкретні проблеми, розум же дозволяє узагальнити досвід і застосувати рішення одних задач у вирішенні інших.
конкретну проблему вибору „гаранта Конституції“ інтелект їхній не подолав, вибрав в обох випадках зрадників і дезертирів,
а хворум, а що хворум? його завданням є знищення інтелекту, а не зростання.

главспец

Повідомлення главспец » 26 травня 2021, 12:33

а баба галамага писав: Інтелект вирішує конкретні проблеми, розум же дозволяє узагальнити досвід і застосувати рішення одних задач у вирішенні інших.
по твоей же ссылке:
Людина застосовує інтелект для обробки наявної інформації, наприклад, з метою побудови або вдосконалення розуміння, позиції, стратегії, методу, правила, комбінації, відношення, пояснення, рішення, плану чи цілі.

т.е., это сугубо индивидуальное качество, присущее конкретной особи! Для группы особей можно говорить о «среднем» , типичном, схожем и пр. Но никак не о совокупном, общем, едином.

а баба галамага

Повідомлення а баба галамага » 26 травня 2021, 12:59

главспец писав:
а баба галамага писав: Інтелект вирішує конкретні проблеми, розум же дозволяє узагальнити досвід і застосувати рішення одних задач у вирішенні інших.
по твоей же ссылке:
Людина застосовує інтелект для обробки наявної інформації, наприклад, з метою побудови або вдосконалення розуміння, позиції, стратегії, методу, правила, комбінації, відношення, пояснення, рішення, плану чи цілі.

т.е., это сугубо индивидуальное качество, присущее конкретной особи! Для группы особей можно говорить о «среднем» , типичном, схожем и пр. Но никак не о совокупном, общем, едином.
можеш називати „середнім“, що це змінить?

главспец

Повідомлення главспец » 26 травня 2021, 17:05

а баба галамага писав:
главспец писав: по твоей же ссылке:

можеш називати „середнім“, що це змінить?
не понимаешь, реально?!
«средний», это некий статистический показатель, ну как «средняя зарплата» по стране (или по нации!)
Общий, совместный «суспільний інтелект,(с)» это как «общая зарплата».
И этот пример не совсем некорректен потому как ты и я, свои зп можем сложить в одну тумбочку (если оч.захотим), а вот «интеллекты» твой и мой мы обобществить не сможем! Даже если обкуримся или набухаемся...
п.с.
напомнило:
шеф, у меня тут в почте папка «тест 10», чего с ней делать?
- не тест10, а тест IQ.
- так мне его пройти?
- уже не надо...

а баба галамага

Повідомлення а баба галамага » 26 травня 2021, 17:12

главспец писав: Общий, совместный «суспільний інтелект,(с)» это как «общая зарплата».
И этот пример не совсем некорректен потому как ты и я, свои зп можем сложить в одну тумбочку (если оч.захотим), а вот «интеллекты» твой и мой мы обобществить не сможем!
Правильно.
І чому ти вирішив його (їх) додавати, коли я вів мову про середнє арифметичне?
Ти бухгалтером працюєш? :shock:

главспец

Повідомлення главспец » 26 травня 2021, 19:24

а баба галамага писав:
главспец писав: Общий, совместный «суспільний інтелект,(с)» это как «общая зарплата».
И этот пример не совсем некорректен потому как ты и я, свои зп можем сложить в одну тумбочку (если оч.захотим), а вот «интеллекты» твой и мой мы обобществить не сможем!
Правильно.
І чому ти вирішив його (їх) додавати, коли я вів мову про середнє арифметичне?
Ти бухгалтером працюєш? :shock:
так ето оно и есть:
главспец писав: суспільство, яке в свою чергу має суспільний інтелект,
?
а почему не среднеквадратическое или не средневзвешенное?!
Чувак, ты на своём ли (интеллектуальном поле) пытаешься ети проблемы обсуждать?
п.с.,
кста, я как руководитель, всегда считал, что бух.учет, как и налоговый и оперативный учёт, я должен знать не хуже главбуха!

а баба галамага

Повідомлення а баба галамага » 26 травня 2021, 19:59

главспец писав: а почему не среднеквадратическое или не средневзвешенное?!
Чувак, ты на своём ли (интеллектуальном поле) пытаешься ети проблемы обсуждать?
п.с.,
кста, я как руководитель, всегда считал, что бух.учет, как и налоговый и оперативный учёт, я должен знать не хуже главбуха!

:lol:

чувак, те, що ти вважаєш себе компетентним у всіх, без виключення, галузях, я не сумнівався,
і підставою для такої твоєї впевненості є саме те, на чому ти наголосив, дорогенький,
тобто, - на злодієві шапка горить!

„я как руководитель“ це для тебе - залізна гарантія і безспірний доказ твоєї правоти, маладєтс! :sarcastic:

статтю Педівікії про Даннінга і Крюгера проілюстрував фундаментально. :lol:

п.с.
можеш вживати середньоквадратичне чи ще якесь, дядя, але аж ніяк не сумарне значення,
бо
сумарний АйК’ю стада мавп буде завжди! вищим від Ай-К’ю однієї одиниці Гомо Сапієнса.
Уразумєл, главбух-руководітєль? :lol:

п.п.с.
Що стосується термінів: „інтелект планети“, „інтелект нації“ і т.д. то незалежно від того, хто їх впровадив і хто що підрозуміває під цим кожним терміном, то й вони, ці терміни тільки тоді будуть мати якийсь розумний зміст, коли будуть середніми, а не сумарними, для мене це є очевидним, тому я не уточнював це спочатку. Більше того, - „середніми“ не усіх „інтелектів“ усіх особин, а тільки і виключно еліти, а не „біомаси“.

главспец

Повідомлення главспец » 26 травня 2021, 21:18

а баба галамага писав: бо
сумарний АйК’ю стада мавп буде завжди! вищим від Ай-К’ю однієї одиниці Гомо Сапієнса.
Уразумєл, главбух-руководітєль?
бинго!
ето даже круче, чем «интеллект суспильного стада»!
Успехов, изобретатель доморощенных терминов!

а баба галамага

Повідомлення а баба галамага » 26 травня 2021, 21:50

главспец писав:
а баба галамага писав: бо
Уразумєл, главбух-руководітєль?
бинго!
ето даже круче, чем «интеллект суспильного стада»!
Успехов, изобретатель доморощенных терминов!

ага, ага,

але ти не переймайся... цими вирваними... і спотвореними... цитатами,
бо
ця буря в шклянці води це ніщо, порівняно з
тим,
що зробили вже і роблять з тими розумними, в даний момент якраз, ті тупі і ще тупіші,
про що, між іншим глаголить ось цей чувак тутечки:

... і про „зарплату і теплу хату“...

... шанс був, його використали і забули про нього...

... і тепер Україна має шанс... нагадати собі і їм про той шанс... але щось не видно процесу...

главспец

Повідомлення главспец » 27 травня 2021, 09:56

а баба галамага писав: але ти не переймайся... цими вирваними... і спотвореними... цитатами,
бо
покажи мне хоть одну твою «спотворену» цитату и я привселюдно извинюсь!
Востаннє редагувалось 27 травня 2021, 10:12 користувачем главспец, всього редагувалось 1 раз.

главспец

Повідомлення главспец » 27 травня 2021, 10:04

а баба галамага писав: про що, між іншим глаголить ось цей чувак тутечки:
интеллектуально растёшь просто на глазах! Вместо того, чтобы коротко и внятно сформулировать, предлагаешь втыкать видосик некого чувака (кста, и кто етот авторитет?) аж 2ч.20мин.?!
Где он «між іншим» чего-то скажет...

главспец

Повідомлення главспец » 27 травня 2021, 10:11

и про главное:
а баба галамага писав: і про „зарплату і теплу хату“...
полагаю, шо с зарплатой всё понятно, а вот понятие «тепла хата» - для меня это комплексно: и дом (естественно, с удобствами не во дворе!)и безопасность на улице, и доступное образование с медициной, и правосудность с нормальной экологией в куче! Ничего не упустил?
При реальном наличии всего этого, на всякие идеологии и теории про некий «суспильний интеллект(с)» мне будет слегка начхать.
Предполагаю, что именно так и должно быть в самодостаточном суспильстве!

а баба галамага

Повідомлення а баба галамага » 27 травня 2021, 10:48

главспец писав:
а баба галамага писав: але ти не переймайся... цими вирваними... і спотвореними... цитатами,
бо
покажи мне хоть одну твою «спотворену» цитату и я привселюдно извинюсь!

Ну, якраз попереднє твоє мене цитування - саме таке, - виділяєш частину речення, що й є спотворенням, а потім 'заперечуєш' спотворену тезу. І так - регулярно. :pardon:

Відповісти