"Євробачення"

Віра
Тимчасово переміщена в нікуди

Re: "Євробачення"

Повідомлення Віра » 26 травня 2021, 21:18

Фрося писав: Бpaвo гуpту, бpaвo Нaцвiдбopу нa Євpoбaчeння, бpaвo тeлeглядaчaм Укpaїни, якi пpoгoлocувaли зa Go A. Нaйкpaщий виcтуп гуpту вiд Укpaїни. Гpинджoли тa ОТopвaльд пociли, здaєтьcя, ocтaннi мicця
Найкращими були Руслана з дикими танцями та Джамала з 1944 - обидва виступи і пісні на голову кращі, ніж у Go-A з конопельками.
Виконання Руслани, її голос буди однозначно кращими, а у Джамали - смисл, душа пісні.

rad

Повідомлення rad » 28 травня 2021, 10:54

значить Go A -найкращі
нєдолго мучаться старушкам...

Фрося

Повідомлення Фрося » 29 травня 2021, 06:46

Стефанчук вручил солистке группы "Go_А" Павленко премию "Женщина ІІІ тысячелетия"
Зображення
Первый вице-спикер парламента Руслан Стефанчук вручил солистке украинской группы "Go_А" Екатерине Павленко награду всеукраинской премии "Женщина ІІІ тысячелетия" и отметил, что выступление группы на Евровидение-2021 с песней "Shum" призывает к единению.

"Сегодня имел честь вручить солистке группы GO-A Екатерине Павленко специальную награду всеукраинской премии "Женщина III тысячелетия". Екатерина недавно потрясла всю Украину. И это было настолько сделано по-украински. Она выполнила важную и изначальную миссию в наших сердцах - заставила объединиться. В самой песни были переплетены мотивы современных танцевальных битов, волшебного этнического вокала и мощного гитарного драйва. Всей семьей мы увлекательно смотрели выступление группы GO-A на Евровидении и эта музыка призвала нас к объединению - танцевали как молодое, так и старшее поколение", - написал Стефанчук на странице в фейсбуке.

Он отметил, что поблагодарил Павленко за достойное представление Украины, за патриотизм и популяризацию украинской культуры в мире, за утверждение национальной идентичности. "Кажется, что одно из крупнейших наших достижений - мы начали производить моду на украинский язык и современную украинскую культуру во всем мире. Это, пожалуй, то, что отличает настоящего украинца по духу и крови", - отметил первый вице-спикер.

rad

Повідомлення rad » 29 травня 2021, 07:12

Стефанчук - українець? :shock:

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 29 травня 2021, 08:12

rad писав: Стефанчук - українець? :shock:
Ну не Иванов же, как ты...украинец.

https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A3%D0 ... 1%89%D0%B0

rad

Повідомлення rad » 29 травня 2021, 09:35

чия б корова мичала...
з такими приблудними "українцями" як ваше ЗЕлене плем`я - і останній нігтер стане націоналістом: "- сиди, синку, я і так бачу шо ти не москаль!"

ще прийде ВАШ ЧАС, відповісте за все паплюження НАШОЇ землі

M_M

Повідомлення M_M » 29 травня 2021, 11:08

rad писав: з такими приблудними "українцями" як ваше ЗЕлене плем`я - і останній нігтер стане націоналістом
Рошенти завжди виділялись від інших своєю незрозумілою агресивністю.
А озвучена теза взагалі ипозбавляє права на життя в Україні 70+ відсотків ії населення. Навіть у найгірших виродків а ля Мугабе таких явних проявів ксенофобії не було.

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 29 травня 2021, 12:04

rad писав: чия б корова мичала...
з такими приблудними "українцями" як ваше ЗЕлене плем`я - і останній нігтер стане націоналістом: "- сиди, синку, я і так бачу шо ти не москаль!"

Ти кто до этой земли? Ассимилированный засланец с кацапстана. Не удивлюсь если и правда Иванов или Петров...Боширов тоже как вариант. Мои оба деда носили чисто украинские фамилии, как и я, а что ты такое...судя по повадкам туповатый агрессивный рошеновский лаптестан.

rad

Повідомлення rad » 29 травня 2021, 12:49

до кацапляндії вперше потрапив у 15 років, екскурсія в Лєнінград,
родина по матері з-під Києва, років 500, якшо не більше,
по батьку - з Хмельниччини, не менш того,

не тобі - приблудний байстрюче - попрікати мене походженням,
предки мої мали різні погляди та дуже складну долю,
але тне таким приблудним як ти попрікати їх за це - свою землю вони НІКОЛИ не зраджували,

і то шо ти - вперте дуридло - знищує Україну заради одного невігласа від ненависті до іншого - не робить тебе українцем,,
як і інших придурковатих Фрось та знавіжнілих Вєр, шо навіть не змогли придумати нічого іншого, як кальку форму,
яку свого часу вистраждав Рома Шрайк

ти хотів іншої - толерантної відповіді?
ви за ці роки досить показали свою АНТИУКРАЇНСЬКУ пику
тому - обтікайте

а баба галамага

Повідомлення а баба галамага » 29 травня 2021, 15:19

Pestilence писав: Мои оба деда носили чисто украинские фамилии, как и я

...а ти вже „вибілся в люді“ і стал ґарадскім бєз „тєлячьєй мовы“ успєшным бізнєс-уєпаном. :sarcastic:

а баба галамага

Повідомлення а баба галамага » 29 травня 2021, 15:30

M_M писав: теза взагалі ипозбавляє права на життя в Україні 70+ відсотків ії населення. Навіть у найгірших виродків а ля Мугабе таких явних проявів ксенофобії не було.

Хто? забороняє уєпанам жити і навіть процвітати? де? коли?
Тоді, коли називає уїпана уїпаном? :facepalm2:
А ви власне житіє подальше як уявляєте самі????
Будете, користуючись тим, що німці-французи не знають української під виглядом „об’єднання“ впарювати їм суржикомовні тупі „конопельки“ і під виглядом „фолькльору“ - голі сраки???
Та в кінці кінців ті німаки з французами попросять перекладу, узріють справжню голу сраку і назвуть її сракою!
Що тоді?
Назвете французів „виродками“? :facepalm2:

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 29 травня 2021, 15:47

rad писав: не тобі
АНТИУКРАЇНСЬКУ
Шо ти далпаеп несешь? Даже комментировать твой бред влом. Ты написал всё наоборот. Хуцпа - твоя пожзненная позиция, а потому пшел вон.
а баба галамага писав: ...а ти вже „вибілся в люді“ і стал ґарадскім бєз „тєлячьєй мовы“ успєшным бізнєс-уєпаном. :sarcastic:
Тебя село неасфальтированное вообще не спрашивали. Подопытный даннинг-крюгер.

rad

Повідомлення rad » 29 травня 2021, 16:54

Pestilence писав: Шо ти далпаеп несешь? Даже комментировать твой бред влом
бо ти навіть не читаєш,
для мене ідеологічно ворожий Ігнвар набагато ближчий ніж ваша кодла псевдоукраїнців,
з ним полемізувати можна, з вами навіть лаятися западло,
тому звідси і злиняли навіть ваші "соратники", одна дурнувата Віра лишилася, плюс даунбасянщики
я не боюсь завтра стати тут парією, ви вже всіх звідси випхали,
мені просто жаль того СПРАВЖНЬОГО Дурдома, якого ВИ ЗАНАПАСТИЛИ

а баба галамага

Повідомлення а баба галамага » 29 травня 2021, 17:08

rad писав: мені просто жаль того СПРАВЖНЬОГО Дурдома, якого ВИ ЗАНАПАСТИЛИ

я не знаю, не був там до 2016, але мені здається, що це теж мрія була ідеалізована,
більшість тих людей напевно повиїздили, повмирали просто або постаріли і не до писанини їм стало,
а комусь просто не вистачає часу ще й на хворуми,
тому й залишилися самі тирнетозалежні кругом і всюди і боти з придурками :lol:

а баба галамага

Повідомлення а баба галамага » 29 травня 2021, 17:11

Pestilence писав: Тебя село неасфальтированное вообще не спрашивали. Подопытный даннинг-крюгер.

на більше від тебе й не сподівався - гола срака і конопельки :facepalm2: :sarcastic:

Фрося

Повідомлення Фрося » 30 травня 2021, 11:46

:pardon: :lol:

Віра
Тимчасово переміщена в нікуди

Повідомлення Віра » 30 травня 2021, 23:12

Pestilence писав:
rad писав: чия б корова мичала...

Ти кто до этой земли? Ассимилированный засланец с кацапстана. Не удивлюсь если и правда Иванов или Петров...Боширов тоже как вариант. Мои оба деда носили чисто украинские фамилии, как и я, а что ты такое...судя по повадкам туповатый агрессивный рошеновский лаптестан.
він з тих, хто не має національності - він рошенівець, коричневого кольору
весь форум провоняв цим чоколядом, треба провітрити

rad

Повідомлення rad » 30 травня 2021, 23:21

Віра, коли будеш як завжди в своєму стилі ставити на комусь нашліпку з гівна - не забувай шо бризьки в першу чергу летять на автора

Фрося

Повідомлення Фрося » 31 травня 2021, 08:56

Після приголомшливого виступу на Євробаченні-2021 гурт Go_A запрошують виступати в різні країни Європи, а також в Росію.
Солістка колективу Катерина Павленко відповідала на запитання користувачів мережі в інстаграмі. Вокалістку запитали, чи буде тур Go_A в Росії. Дівчина відповіла категорично: " Ні. Я до вас не поїду. Приїздіть ви до нас. Подивитесь як тут у нас. ТІЛЬКИ , не на танках".
Така відповідь обурила багатьох росіян.
:good: :ukraine2:

Фрося

Повідомлення Фрося » 08 жовтня 2021, 13:33

Cтало известно, в каком городе пройдет «Евровидение-2022»
Кандидатами на проведение песенного состязания были Милан, Римини, Турин,Болонья и Пезаро

Музыкальный конкурс «Евровидение-2022» пройдет в итальянском Турине. Об этом сообщает Ansa.

По данным агентства, официально об этом должны объявить в ближайшее время. Помимо Турина кандидатами на проведение песенного состязания были Милан, Римини, Болонья и Пезаро.

Италия получила право принимать «Евровидение» в следующем году после победы рок-группы Måneskin с песней Zitti E Buoni в мае 2021 года в Роттердаме. Это третья победа Италии в истории музыкального конкурса.

Повний текст читайте тут: https://glavcom.ua/scotch/live/ctalo-iz ... 0%B8%D0%B7
Востаннє редагувалось 15 лютого 2022, 18:10 користувачем Фрося, всього редагувалось 1 раз.

Відповісти