Найкращими були Руслана з дикими танцями та Джамала з 1944 - обидва виступи і пісні на голову кращі, ніж у Go-A з конопельками.
Виконання Руслани, її голос буди однозначно кращими, а у Джамали - смисл, душа пісні.
Найкращими були Руслана з дикими танцями та Джамала з 1944 - обидва виступи і пісні на голову кращі, ніж у Go-A з конопельками.
Рошенти завжди виділялись від інших своєю незрозумілою агресивністю.
Ти кто до этой земли? Ассимилированный засланец с кацапстана. Не удивлюсь если и правда Иванов или Петров...Боширов тоже как вариант. Мои оба деда носили чисто украинские фамилии, как и я, а что ты такое...судя по повадкам туповатый агрессивный рошеновский лаптестан.
Pestilence писав: ↑ Мои оба деда носили чисто украинские фамилии, как и я
Шо ти далпаеп несешь? Даже комментировать твой бред влом. Ты написал всё наоборот. Хуцпа - твоя пожзненная позиция, а потому пшел вон.
Тебя село неасфальтированное вообще не спрашивали. Подопытный даннинг-крюгер.а баба галамага писав: ↑ ...а ти вже „вибілся в люді“ і стал ґарадскім бєз „тєлячьєй мовы“ успєшным бізнєс-уєпаном.![]()
бо ти навіть не читаєш,Pestilence писав: ↑ Шо ти далпаеп несешь? Даже комментировать твой бред влом
Pestilence писав: ↑ Тебя село неасфальтированное вообще не спрашивали. Подопытный даннинг-крюгер.
він з тих, хто не має національності - він рошенівець, коричневого кольоруPestilence писав: ↑Ти кто до этой земли? Ассимилированный засланец с кацапстана. Не удивлюсь если и правда Иванов или Петров...Боширов тоже как вариант. Мои оба деда носили чисто украинские фамилии, как и я, а что ты такое...судя по повадкам туповатый агрессивный рошеновский лаптестан.
Після приголомшливого виступу на Євробаченні-2021 гурт Go_A запрошують виступати в різні країни Європи, а також в Росію.
Солістка колективу Катерина Павленко відповідала на запитання користувачів мережі в інстаграмі. Вокалістку запитали, чи буде тур Go_A в Росії. Дівчина відповіла категорично: " Ні. Я до вас не поїду. Приїздіть ви до нас. Подивитесь як тут у нас. ТІЛЬКИ , не на танках".
Така відповідь обурила багатьох росіян.