не понял намека!
повторяю:
добавлю: независимо от того, нравятся они мне или нет. Но без пафосного фанатизма!
Вас у школі били зовсім не за класиків.
Як гражданіна, система може тебе поставити у ту позу, в яку зхоче. А як людина ТИ можеш поставити систему в будь-яку позу. Просто система не любить про це згадувати, від слова "зовсім". Я тут щодо тексту Гімну виступаю саме як Людина, тому наголошую на своїх правах ЛЮДИНИ мати свою думку щодо будь-чого, як і ЗАБОРОНИТИ всяким "активістам"-швондєрам трактувати мої слова на свій лад. Якщо М_М подобаєцця формулювання, що він "ЩЕ НЕ ВМЕР" - то його особисті проблеми, я ж не згоден із таким поглядом, я ЖИВУ й житиму, доки Бог дасть, і радітиму життю інших людей. Тому ніякого "оскорблєнія" не було й немає, хіба що у чиїйсь хворій уяві. Питання ж про виправлення допущених помилок є цілком коректним, і його слід розглянути. Всялякі ж "святині" люблять ліпити троцкісти, неважливо із чого - із текстів, біблій, Леніних/Сталіних, КімІрСенів, мертвих негрів... А потім ліпити тим, хто ставить троцкістів на місце, "статтю" про "неуваженіє/оскорблєніє чуйств" відповідного сорту "віруючих". Я таких комсюків набачився ще у совковій школі, підлість і ницість їхньої душонки викривалася досить просто, відповідно й своєрідний "імунитет" виник, хоча словами досить важко це оформити. І, як у совіцькі часи подібні типи довели країну до краю прірви, так само й сьогодні гроблять Україну, кацапію, Штати... Попутно, як положено, звинувачуючи у катастрофах усіх, окрім себе рідних.
весьма пафосно! Ком.тарифы, НДФЛ, налог на недвижимость, для тебя лично - экономически обоснованые?Sintez писав: ↑ Як гражданіна, система може тебе поставити у ту позу, в яку зхоче. А як людина ТИ можеш поставити систему в будь-яку позу. Просто система не любить про це згадувати, від слова "зовсім". Я тут щодо тексту Гімну виступаю саме як Людина, тому наголошую на своїх правах ЛЮДИНИ мати свою думку щодо будь-чого,
Sintez писав: ↑ Я тут щодо тексту Гімну виступаю саме як Людина, тому наголошую на своїх правах ЛЮДИНИ мати свою думку щодо будь-чого, як і ЗАБОРОНИТИ всяким "активістам"-швондєрам трактувати мої слова на свій лад. Якщо М_М подобаєцця формулювання, що він "ЩЕ НЕ ВМЕР" - то його особисті проблеми, я ж не згоден із таким поглядом, я ЖИВУ й житиму, доки Бог дасть, і радітиму життю інших людей. Тому ніякого "оскорблєнія" не було й немає, хіба що у чиїйсь хворій уяві. Питання ж про виправлення допущених помилок є цілком коректним, і його слід розглянути. Всялякі ж "святині" люблять ліпити троцкісти, неважливо із чого - із текстів, біблій, Леніних/Сталіних, КімІрСенів, мертвих негрів... А потім ліпити тим, хто ставить троцкістів на місце, "статтю" про "неуваженіє/оскорблєніє чуйств" відповідного сорту "віруючих". Я таких комсюків набачився ще у совковій школі, підлість і ницість їхньої душонки викривалася досить просто, відповідно й своєрідний "імунитет" виник, хоча словами досить важко це оформити. І, як у совіцькі часи подібні типи довели країну до краю прірви, так само й сьогодні гроблять Україну, кацапію, Штати... Попутно, як положено, звинувачуючи у катастрофах усіх, окрім себе рідних.
кращий?Любі мої діти, мила, мамо й тату,
Я йду на війноньку нашу землю захищати.
Не плачте за мною, якщо в полі згину,
Все віддам за любу неньку нашу Україну!
Єднаємося, браття, в цю лиху годину,
Нехай ворог знає ми за Україну.
Богу душу нашу віддамо єдину,
За нашую землю Священну Україну
Ми за ції степи, за ліси і гори,
За лани широкі, за Чорнеє море,
За Небесну Сотню, за Тараса брата,
За нашу свободу ми побороли ката!
З нами свята Віра, з нами Бог і правда,
І ми проти того, щоб брат ішов на брата.
А якщо з війною тоді начувайтесь,
Нас ніщо не зупинить! Слава Україні!
Все віддам за любу неньку нашу Україну!
Все віддам за любу неньку мо́ю Україну!
https://pl.wikipedia.org/wiki/Hymn_Pols ... i_narodowe„Jeszcze Polska nie zgineła“,
„Ще не вмерла Україна“,
„Hej, Slováci, ešte naša slovenská reč žije“,
„Hišće Serbstwo njezhubjene“,
„Još Hrvatska ni propala“.
І?.. Так, ледь не під копірку. Це добре?а баба галамага писав: ↑
А право „Людини“ вивчити історію створення, походження „тексту“ ти ще маєш чи в тебе це право забрав юТуп разом зі сраліном?
https://pl.wikipedia.org/wiki/Hymn_Pols ... i_narodowe„Jeszcze Polska nie zgineła“,
„Ще не вмерла Україна“,
„Hej, Slováci, ešte naša slovenská reč žije“,
„Hišće Serbstwo njezhubjene“,
„Još Hrvatska ni propala“.
Сатанізм - не "епітет", сатаністи ведуть свою мерзенну людиноненависницьку діяльність віками, І якщо у словах я бачу програмування негативних наслідків, переломити це програмування я можу лише одним способом - теж словом, викривши програмування й програмістів. Я ніяким чином не збирався принизити ні Гімн, ні його авторів, ні тих, хто добивався його затвердження. Вони щиро старалися, у міру своїх можливостей і розуміння. А паралельно їм теж активно старалися такі діячі, як Кравчук, Чучма із своїм кодлом, інша мразота... Може, і їх я не маю називати мразотою, бо вони сиділи на табуретці й теж, тіпа, "символи"?
Sintez писав: ↑І?.. Так, ледь не під копірку. Це добре?а баба галамага писав: ↑
А право „Людини“ вивчити історію створення, походження „тексту“ ти ще маєш чи в тебе це право забрав юТуп разом зі сраліном?
https://pl.wikipedia.org/wiki/Hymn_Pols ... i_narodowe
Це ті самі серби й хорвати, котрі чубляцця між собою?
там нема жодного „негативу“ і жодного „програмування“, довбню юТупний,Sintez писав: ↑Сатанізм - не "епітет", сатаністи ведуть свою мерзенну людиноненависницьку діяльність віками, І якщо у словах я бачу програмування негативних наслідків, переломити це програмування я можу лише одним способом - теж словом, викривши програмування й програмістів. Я ніяким чином не збирався принизити ні Гімн, ні його авторів, ні тих, хто добивався його затвердження. Вони щиро старалися, у міру своїх можливостей і розуміння. А паралельно їм теж активно старалися такі діячі, як Кравчук, Чучма із своїм кодлом, інша мразота... Може, і їх я не маю називати мразотою, бо вони сиділи на табуретці й теж, тіпа, "символи"?
Ви не зрозумієте. Я теж до Майдану був скептиком з приводу гімну. Але там, ночами, тримаючи дрючка у руках в очікуванні чергового штурму я змінив свою думку з цього приводу.
ну почему же, технология древняя, ритм, звуки и пр. Шаманский бубен тоже вводит в транс.
Приклади є? Бажано з перекладом?