Катастрофа освіти, куди ми котимося?

главспец

Re: Катастрофа освіти, куди ми котимося?

Повідомлення главспец » 28 червня 2021, 10:42

M_M писав:
главспец писав: текст мне не нравится
Доволі сильно відрізняється від "сатанинську по суті фігню", нє?
не понял намека!
повторяю:
главспец писав: я, как гражданин, обязан уважать, и уважаю гос.символы
добавлю: независимо от того, нравятся они мне или нет. Но без пафосного фанатизма!

M_M

Повідомлення M_M » 28 червня 2021, 10:53

главспец писав: добавлю: независимо от того, нравятся они мне или нет.
Так я про це й кажу.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 28 червня 2021, 15:04

M_M писав:
Sintez писав: Тобто, тупо продовжуємо
Може організуємо читання класиків для школярів? Подивимося як вони зреагують на мерзоту про "ще не вмерла", квітами чи чимось іншим. Ото й буде реальним експериментом про хто кому у школі...
Вас у школі били зовсім не за класиків.
Втім, нажаль, система "освіти" з совкових часів залишилася системою промивки мізків малолітнім дітям і перетворення їх на гвинтиків відповідного запитам "еліти" зразка. Тому й "організувати" вона може досить багато. За що заплатять і що накажуть.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 28 червня 2021, 15:29

главспец писав: При том что я, как гражданин, обязан уважать, и уважаю гос.символы. это вовсе не означает, что я не имею права сказать:
Як гражданіна, система може тебе поставити у ту позу, в яку зхоче. А як людина ТИ можеш поставити систему в будь-яку позу. Просто система не любить про це згадувати, від слова "зовсім". Я тут щодо тексту Гімну виступаю саме як Людина, тому наголошую на своїх правах ЛЮДИНИ мати свою думку щодо будь-чого, як і ЗАБОРОНИТИ всяким "активістам"-швондєрам трактувати мої слова на свій лад. Якщо М_М подобаєцця формулювання, що він "ЩЕ НЕ ВМЕР" - то його особисті проблеми, я ж не згоден із таким поглядом, я ЖИВУ й житиму, доки Бог дасть, і радітиму життю інших людей. Тому ніякого "оскорблєнія" не було й немає, хіба що у чиїйсь хворій уяві. Питання ж про виправлення допущених помилок є цілком коректним, і його слід розглянути. Всялякі ж "святині" люблять ліпити троцкісти, неважливо із чого - із текстів, біблій, Леніних/Сталіних, КімІрСенів, мертвих негрів... А потім ліпити тим, хто ставить троцкістів на місце, "статтю" про "неуваженіє/оскорблєніє чуйств" відповідного сорту "віруючих". Я таких комсюків набачився ще у совковій школі, підлість і ницість їхньої душонки викривалася досить просто, відповідно й своєрідний "імунитет" виник, хоча словами досить важко це оформити. І, як у совіцькі часи подібні типи довели країну до краю прірви, так само й сьогодні гроблять Україну, кацапію, Штати... Попутно, як положено, звинувачуючи у катастрофах усіх, окрім себе рідних.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 28 червня 2021, 15:57

Sintez писав: Як гражданіна, система може тебе поставити у ту позу, в яку зхоче. А як людина ТИ можеш поставити систему в будь-яку позу. Просто система не любить про це згадувати, від слова "зовсім". Я тут щодо тексту Гімну виступаю саме як Людина, тому наголошую на своїх правах ЛЮДИНИ мати свою думку щодо будь-чого,
весьма пафосно! Ком.тарифы, НДФЛ, налог на недвижимость, для тебя лично - экономически обоснованые?
И как ты "ставишь систему в будь-яку позу", успешно?

а баба галамага

Повідомлення а баба галамага » 28 червня 2021, 17:06

Sintez писав: Я тут щодо тексту Гімну виступаю саме як Людина, тому наголошую на своїх правах ЛЮДИНИ мати свою думку щодо будь-чого, як і ЗАБОРОНИТИ всяким "активістам"-швондєрам трактувати мої слова на свій лад. Якщо М_М подобаєцця формулювання, що він "ЩЕ НЕ ВМЕР" - то його особисті проблеми, я ж не згоден із таким поглядом, я ЖИВУ й житиму, доки Бог дасть, і радітиму життю інших людей. Тому ніякого "оскорблєнія" не було й немає, хіба що у чиїйсь хворій уяві. Питання ж про виправлення допущених помилок є цілком коректним, і його слід розглянути. Всялякі ж "святині" люблять ліпити троцкісти, неважливо із чого - із текстів, біблій, Леніних/Сталіних, КімІрСенів, мертвих негрів... А потім ліпити тим, хто ставить троцкістів на місце, "статтю" про "неуваженіє/оскорблєніє чуйств" відповідного сорту "віруючих". Я таких комсюків набачився ще у совковій школі, підлість і ницість їхньої душонки викривалася досить просто, відповідно й своєрідний "імунитет" виник, хоча словами досить важко це оформити. І, як у совіцькі часи подібні типи довели країну до краю прірви, так само й сьогодні гроблять Україну, кацапію, Штати... Попутно, як положено, звинувачуючи у катастрофах усіх, окрім себе рідних.

А цей текст:
Любі мої діти, мила, мамо й тату,
Я йду на війноньку нашу землю захищати.
Не плачте за мною, якщо в полі згину,
Все віддам за любу неньку нашу Україну!
Єднаємося, браття, в цю лиху годину,
Нехай ворог знає ми за Україну.
Богу душу нашу віддамо єдину,
За нашую землю Священну Україну

Ми за ції степи, за ліси і гори,
За лани широкі, за Чорнеє море,
За Небесну Сотню, за Тараса брата,
За нашу свободу ми побороли ката!
З нами свята Віра, з нами Бог і правда,
І ми проти того, щоб брат ішов на брата.
А якщо з війною тоді начувайтесь,
Нас ніщо не зупинить! Слава Україні!

Все віддам за любу неньку нашу Україну!
Все віддам за любу неньку мо́ю Україну!
кращий?

Востаннє редагувалось 28 червня 2021, 17:56 користувачем а баба галамага, всього редагувалось 1 раз.

а баба галамага

Повідомлення а баба галамага » 28 червня 2021, 17:40

Sintez писав: Я тут щодо тексту Гімну виступаю саме як Людина, тому наголошую на своїх правах ЛЮДИНИ мати свою думку

А право „Людини“ вивчити історію створення, походження „тексту“ ти ще маєш чи в тебе це право забрав юТуп разом зі сраліном?

„Jeszcze Polska nie zgineła“,
„Ще не вмерла Україна“,
„Hej, Slováci, ešte naša slovenská reč žije“,
„Hišće Serbstwo njezhubjene“,
„Još Hrvatska ni propala“.
https://pl.wikipedia.org/wiki/Hymn_Pols ... i_narodowe

M_M

Повідомлення M_M » 28 червня 2021, 20:09

Sintez писав: Я тут щодо тексту Гімну виступаю саме як Людина
Людина знає та пам'ятає, як та коли співали гімн. Як з ним йшли на смерть. А клеїти до слів гімну мерзенні епітети може тільки нелюдь.

а баба галамага

Повідомлення а баба галамага » 28 червня 2021, 20:15

M_M писав:
Людина знає та пам'ятає, як та коли співали гімн. Як з ним йшли на смерть. А клеїти до слів гімну мерзенні епітети може тільки нелюдь.

Він ушиблений юТупом,
скоро почне заливати, що Земля - плоска, а в 19 столітті була ядерна війна і всесвітній потоп. ;)

:lol:

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 28 червня 2021, 23:14

а баба галамага писав:
Sintez писав: Я тут щодо тексту Гімну виступаю саме як Людина, тому наголошую на своїх правах ЛЮДИНИ мати свою думку

А право „Людини“ вивчити історію створення, походження „тексту“ ти ще маєш чи в тебе це право забрав юТуп разом зі сраліном?

„Jeszcze Polska nie zgineła“,
„Ще не вмерла Україна“,
„Hej, Slováci, ešte naša slovenská reč žije“,
„Hišće Serbstwo njezhubjene“,
„Još Hrvatska ni propala“.
І?.. Так, ледь не під копірку. Це добре?

Це ті самі серби й хорвати, котрі чубляцця між собою?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 28 червня 2021, 23:25

M_M писав:
Сатанізм - не "епітет", сатаністи ведуть свою мерзенну людиноненависницьку діяльність віками, І якщо у словах я бачу програмування негативних наслідків, переломити це програмування я можу лише одним способом - теж словом, викривши програмування й програмістів. Я ніяким чином не збирався принизити ні Гімн, ні його авторів, ні тих, хто добивався його затвердження. Вони щиро старалися, у міру своїх можливостей і розуміння. А паралельно їм теж активно старалися такі діячі, як Кравчук, Чучма із своїм кодлом, інша мразота... Може, і їх я не маю називати мразотою, бо вони сиділи на табуретці й теж, тіпа, "символи"?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

M_M

Повідомлення M_M » 28 червня 2021, 23:50

Продовжується паплюження національного гімну, тепер з притягуванням сатаністів, та заяви про ніяким чином не збирався цього робити. Тобто це не випадкова обмовка, але цілеспрямована атака.
:pop:

а баба галамага

Повідомлення а баба галамага » 29 червня 2021, 08:48

Sintez писав:
а баба галамага писав:

І?.. Так, ледь не під копірку. Це добре?

Це ті самі серби й хорвати, котрі чубляцця між собою?

твоя сралінська „освіта“ не передбачає іншої оцінки ніж „добре“ і „погано“?
тільки одиничка і нуль?
:dash2:

а баба галамага

Повідомлення а баба галамага » 29 червня 2021, 08:54

Sintez писав:
M_M писав:
Сатанізм - не "епітет", сатаністи ведуть свою мерзенну людиноненависницьку діяльність віками, І якщо у словах я бачу програмування негативних наслідків, переломити це програмування я можу лише одним способом - теж словом, викривши програмування й програмістів. Я ніяким чином не збирався принизити ні Гімн, ні його авторів, ні тих, хто добивався його затвердження. Вони щиро старалися, у міру своїх можливостей і розуміння. А паралельно їм теж активно старалися такі діячі, як Кравчук, Чучма із своїм кодлом, інша мразота... Може, і їх я не маю називати мразотою, бо вони сиділи на табуретці й теж, тіпа, "символи"?
там нема жодного „негативу“ і жодного „програмування“, довбню юТупний,
це історичний „текст“ епохи Весни Народів,
і дискусія з цього приводу давно вичерпана,
санітари, агов! :girl_hospital:

а баба галамага

Повідомлення а баба галамага » 29 червня 2021, 08:58

M_M писав: Продовжується паплюження національного гімну, тепер з притягуванням сатаністів, та заяви про ніяким чином не збирався цього робити. Тобто це не випадкова обмовка, але цілеспрямована атака.
:pop:

атака звичайної шизи і маразмів, галоперидол виправить ситуацію :pardon:
плюс - таки „катастрофа освіти“, точніше - її відсутність у даного поцієнта.

главспец

Повідомлення главспец » 29 червня 2021, 11:21

M_M писав: Людина знає та пам'ятає, як та коли співали гімн. Як з ним йшли на смерть
интересный аргумент! А те, кто пели "Интернацинал", идя на смерть, искренне веря в светлое будущее, с ними как?

Должен ли я теперь и его считать "священным текстом"?

Или "ето другое!"(с)

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 29 червня 2021, 12:33

главспец писав: интересный аргумент! А те, кто пели "Интернацинал", идя на смерть, искренне веря в светлое будущее, с ними как?
Или "ето другое!"(с)
Ви не зрозумієте. Я теж до Майдану був скептиком з приводу гімну. Але там, ночами, тримаючи дрючка у руках в очікуванні чергового штурму я змінив свою думку з цього приводу.

главспец

Повідомлення главспец » 29 червня 2021, 12:51

Mack Mack писав:
главспец писав: интересный аргумент! А те, кто пели "Интернацинал", идя на смерть, искренне веря в светлое будущее, с ними как?
Или "ето другое!"(с)
Ви не зрозумієте. Я теж до Майдану був скептиком з приводу гімну. Але там, ночами, тримаючи дрючка у руках в очікуванні чергового штурму я змінив свою думку з цього приводу.
ну почему же, технология древняя, ритм, звуки и пр. Шаманский бубен тоже вводит в транс.
Но я о другом, госсимвол должен быть предметом уважения, а не фан.поклонения.

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 29 червня 2021, 12:55

главспец писав: Но я о другом, госсимвол должен быть предметом уважения, а не фан.поклонения.
Приклади є? Бажано з перекладом? :lol:
СпойлерРозкрити
Боже, милостиву Королеву бережи,
Продовж її величаві дні,
Боже, Королеву бережи.
Дай їй ратних перемог,
Щастя i слави,
Царства її безліч років над нами,
Боже, Королеву бережи.
Господи наш, ти прийди,
Ворогів ти її розжени,
До загибелі їх підштовхни,
Сплутай діяння їх,
Задум планів, підлих i злих,
З надією до Тебе звертаємось ми,
Боже, всіх нас бережи.

Ти наповняєш життя дарами
Благо його роздiляєш між нами.
Царства твої нехай множаться дні.
Законiв опорою будуть вони
Хвалу на вiки співатимуть всi
Серцем і словом кажемо ми:
"Боже, Королеву нам збережи!"

а баба галамага

Повідомлення а баба галамага » 29 червня 2021, 13:07

главспец писав: госсимвол должен быть предметом уважения, а не фан.поклонения.

А саме так і є в Україні і в усіх нормальних країнах світу.
Державні гімни слов’янських держав, в т.ч. - український, створені у 19 столітті, в період Весни Народів,
гімн совєтів/постсовєтів/рашки - в 20-му,
тому кацапський комплекс меншовартості й атакує устами ушиблених гімни України чи Польщі чи інших слов’янських держав. Ці всі ваші воплі - симптом хвороби, не більше. :pardon:

Відповісти