У вас, як у завзятого сталініста, або червное, або коричневе.

Так він ще не скінчився, а по місяцях є дані на сайті МОЗ, принципрво картинку не змінює. 1000 смертей від свинячого грипу вважалось дууууже багато. А зараз єретики впарюють, що 50000+ це нормально, нема чого хвилюватись.
Можна вірити у "статистику" й взагвлі вірити проплаченим "засобам інформації". Буває. Але я не бачу сенсу ні коментувати чужу шизу, ні розбиратися у її тонкощах. Ібо безперспективно.M_M писав: ↑Так він ще не скінчився, а по місяцях є дані на сайті МОЗ, принципрво картинку не змінює. 1000 смертей від свинячого грипу вважалось дууууже багато. А зараз єретики впарюють, що 50000+ це нормально, нема чого хвилюватись.
Вони і на 100000+ смертей згодні, аби "намордник" не носити. А вакцинвцію я то й взагалі дияволька штука. Чіпують, ошукують, вбивають...
За копієчку малу виписують те, що їм скажуть. Посилають на накуй нікому не потрібні обстеження, типу МРТ при ГРВІ. Найбільше кують комерційні клініки, завідувач однієї з котрих хвершал Радуцький внєзапно виявився у самозваній "ВР" опікуном "здоров'я нації".
Кожному своє.
Віра й наука несумісні. Дані можна перевірити власноруч. Відображають ці дані те, що нарахували на місцях, зі зрозумілою похибкою, людським фактором та різними методами обліку. Кількість хворих на ковід у мого друга терапевта корелює з офіційними даними. У зв'язку з небажанням влади платити більше лікарям, легкі форми ковіду іноді не реєструються, заради економії часу на заповнення зайвих папірців. Тобто реальна кількість хворих трохи більша за офіційну. Масово фальсифікувати не має сенсу, бо згодом хвороба може перейти у важку форму, навіть у тих, хто не входить у групи ризику. А такі речі можуть мати наслідок у вигляді звільнення чи навіть судових пригод.
врачи-вредители?!
Что не так с этими людьми? С самого начала пандемии Covid-19 стоматолог Йорг Кёлер из Бремена не перестаёт удивляться. "Почему ковид-диссиденты так боятся микрочипов в вакцинах? Мы, стоматологи, уже несколько десятилетий подряд вставляем микрочипы в пломбы, и пока что никто не жаловался. Вживлять чипы через прививку - это же абсолютно нереалистично! Они же должны быть микроскопически малы, чтобы пролезть через иглу шприца. А вот в пломбе полно места! В коренной зуб взрослого человека без проблем помещается целый процессор "Пентиум" и памяти на 20 терабайт (включая Windows 10). При этом зубы находятся рядом с мозгом, что сильно упрощает контроль над человеком. А к стоматологу рано или поздно приходят все! Даже самые ярые скептики попадают в мой кабинет" - заявляет Кёлер. "А если у кого-то и нет кариеса, то я просто говорю, что кариес есть, и сверлю дырку под чип в здоровом зубе, что в этом такого?"(с) Der Postillon
Віра у липовий "тест".
Лохдауном зелені збробують врятуватися від полярної лисиці. Але не допоможе.
Сьогоднішні "вчителі" врєдітєлі поза всяким сумнівом. Ти не знав? Більших рабів/зомбі годі й шукати.
ну а стань на их место. Есть программа, методички. Обязан выполнять. Можешь писать статьи, выступать на форумах и конференциях со своим видением истории, к примеру, но учить должен строго по учебнику.
Я не можу стати на їх місце, а якби й став, покинув би його у той же день. Я вчу дітей чому хочу і як хочу, діти слухають із задоволенням. Нах мені "школа", щоб їх вчити?