Авдіївка

M_M

Re: Авдіївка

Повідомлення M_M » 30 серпня 2021, 19:47

Babasha писав: Ну мы же услышали ответ от Ноекса. В ответ на обстрел Авдеевки он предложил выпустить все имеющиеся контрснайперские пары на передок, а еще лучше ГДЕ-НИБУДЬ (где?) нанять их еще в три раза больше. Такой себе ответ, как по мне, но засчитываем!
Люди гинуть з обох боків. З ініціативи та підтримки Хуйла & С. Трагедія? Ні. Хихоньки та хахоньки. :bad:

Noex

Повідомлення Noex » 30 серпня 2021, 19:57

Фрося писав: єто тьі от себя лично спрашиваешь или шпаришь по порохоботской методичке?
Мабуть, ти чула реакцію президента головнокомандувача на розгром військової бази та поранених військових? Де?
Фрося розшорся. Заборона не на вогонь у відповідь (після отримання дозволу, хоча за три години розстрілу нашої бази такого дозволу так і не надійшло!) а мова про заборону на контрснайперські групи на нулі. Чи то вигадки про смерті від снайперів?

Бабаша, то як - є зе фантикі?

Noex

Повідомлення Noex » 30 серпня 2021, 19:59

Noex писав: Заборона не на вогонь у відповідь (після отримання дозволу, хоча за три години розстрілу нашої бази такого дозволу так і не надійшло!) а мова про заборону на контрснайперські групи на нулі. Чи то вигадки про смерті від снайперів?
М_М - це хіханьки чи хаханьки? :bad:

Фрося

Повідомлення Фрося » 30 серпня 2021, 20:02

Noex писав: Мабуть, ти чула реакцію президента головнокомандувача на розгром військової бази та поранених військових? Де?
Фрося розшорся. Заборона не на вогонь у відповідь (після отримання дозволу, хоча за три години розстрілу нашої бази такого дозволу так і не надійшло!) а мова про заборону на контрснайперські групи на нулі. Чи то вигадки про смерті від снайперів?
яркий пример перехода от воинствующего юлька в капитулянта-порохобота.. :pop:
тьі не ответил
И какой ответ тьі ждешь?Хуйло,я обьявляю тебе войну? я сдаюсь?какой ответ тьі хочешь усльішать?

Noex

Повідомлення Noex » 30 серпня 2021, 20:07

Фрося писав: яркий пример перехода от воинствующего юлька в капитулянта-порохобота..
тьі не ответил
И какой ответ тьі ждешь?Хуйло,я обьявляю тебе войну? я сдаюсь?какой ответ тьі хочешь усльішать?
Я чекав НА РЕАКЦІЮ ПРЕЗИДЕНТА! Що тут неясного?
Фрося - зе не месія! Якщо ти того не розумієш, то жодні юльки чи порохоботи чи уна-унсо чи будь хто тобі не допоможуть. Спробуй читати те, що пишуть і бажано критично. :give_rose:

Фрося

Повідомлення Фрося » 30 серпня 2021, 21:13

Noex писав: Я чекав НА РЕАКЦІЮ ПРЕЗИДЕНТА! Що тут неясного?
:facepalm2: что тьі ЧЕКАВ????

Babasha
Штучний інтелект

Повідомлення Babasha » 30 серпня 2021, 21:17

M_M писав:
Babasha писав: Ну мы же услышали ответ от Ноекса. В ответ на обстрел Авдеевки он предложил выпустить все имеющиеся контрснайперские пары на передок, а еще лучше ГДЕ-НИБУДЬ (где?) нанять их еще в три раза больше. Такой себе ответ, как по мне, но засчитываем!
Люди гинуть з обох боків. З ініціативи та підтримки Хуйла & С. Трагедія? Ні. Хихоньки та хахоньки. :bad:
А мы где-то между… этим! (см. аттач)

Хи-ханьки и ха-ханьки - это горькая сатира с вот этого ноекского «Предлагаю все взять и поделить». С советов вселенской глупости.
Вкладення
B2BA5DC2-063F-4B4D-9A5A-B05CEF239272.jpeg
B2BA5DC2-063F-4B4D-9A5A-B05CEF239272.jpeg (28.44 Кіб) Переглянуто 669 разів
Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.

Babasha
Штучний інтелект

Повідомлення Babasha » 30 серпня 2021, 21:19

Фрося писав:
Noex писав: Я чекав НА РЕАКЦІЮ ПРЕЗИДЕНТА! Що тут неясного?
:facepalm2: что тьі ЧЕКАВ????
Наверное выступление Зе на генАНсамблее ООН с куском ворот и надписью «же не монш па сис жур»?!

Noex

Повідомлення Noex » 30 серпня 2021, 22:33

Babasha писав: Предлагаю все взять и поделить
Шаріков? Не впізнав тебе без гриму :fuck:

Давно підозрював, що зе фантіки - підхуйловці. Тільки так можна пояснити мовчазний одобрямс нападу на війскову базу ВСУ :bad:

Babasha
Штучний інтелект

Повідомлення Babasha » 30 серпня 2021, 22:44

Noex писав:

Давно підозрював, що зе фантіки - підхуйловці. Тільки так можна пояснити мовчазний одобрямс нападу на війскову базу ВСУ :bad:
Еще раз, какие Ваши предложения? Ну кроме выгнать контрснайперов на нуль?! ;)
Предположим Зелепук приказал выяснить и накрыть Градами и Смерчами самых страшных бармалеев… он это должен сразу по ТВ озвучить - чтобы Вы лично не переживали и гордились «Наш президент огогого»?! :yahoo:

Babasha
Штучний інтелект

Повідомлення Babasha » 30 серпня 2021, 22:49

Noex писав:

Военная база - это отот гараж при какой то БЗС?

«объеденились два мафиозных клана с одной стороны была девушка а с другой
парень и они поженились через месяц приходит дочка одного мафиаза и
говорит:
- мой муж меня только в жопу ебет, у меня раньше была дырка в заднице с
2 рублевую монету а сейчас с 5 рублевую отец:
- ну он твой муж что хочет то и делает дочь:
- сделай что нибуть отец:
- ну я же из-за 3 рублей войну начинать не буду!!!»

Babasha
Штучний інтелект

Повідомлення Babasha » 31 серпня 2021, 00:40

Наемная контрснайперская пара, недорого! :yahoo:
Не благодарите)))
https://fb.watch/7J2oR-LqB-/

Фрося

Повідомлення Фрося » 31 серпня 2021, 08:32

Noex писав: Давно підозрював, що зе фантіки - підхуйловці. Тільки так можна пояснити мовчазний одобрямс нападу на війскову базу ВСУ
Мета обстрілу хуйлом Авдіївки - відволикти президента від підготовки до важливого візиту і самого візиту до Америки. Мета секти ботів Порошенка,а зараз и юлефанів - така сама. Спільники... :facepalm:

Фрося

Повідомлення Фрося » 31 серпня 2021, 08:51

Noex писав: , хоча за три години розстрілу нашої бази такого дозволу так і не надійшло
Точно,точно? :pop: це с передка тобі прівіт..
кляте військо 2.0 ретвитнул(а)
Тут живе пес
@panizkmr
·
28 авг.
Зараз росіяни обстрілюють район Авдіївки
кляте військо 2.0
@reformovane_zsu
·
28 авг.
вся хуйня відбувалась хвилин 20.
обстріл з боку ворога був доволі слабенький, але прицільний. працювали мінометом.
тільки но наші дали малесеньку відповідь (не буду казати з чого) і росіяни моментально заткнулись.
вогонь у відповідь творить дива
кляте військо 2.0
@reformovane_zsu-це
СпойлерРозкрити
Зображення

M_M

Повідомлення M_M » 31 серпня 2021, 13:38

Noex писав: Я чекав НА РЕАКЦІЮ ПРЕЗИДЕНТА!
Добробати не чекали.

Noex

Повідомлення Noex » 31 серпня 2021, 18:21

Моя плакалъ:
Babasha писав: он это должен сразу по ТВ озвучить - чтобы Вы лично не переживали и гордились «Наш президент огогого»?!
Он винен прорегувати на напад на його війскових на його землі де він президент та головнокомандувач, а не мовчки спостерігати, як калічать захисників Батьківщини.
Babasha писав: Военная база - это отот гараж при какой то БЗС?
Це бетонний ангар де зберігалися танки та БМП, а 10 поранених - це військові ВСУ, а не вохра чи бомжі безхатченки!
Фрося писав: Мета обстрілу хуйлом Авдіївки - відволикти президента від підготовки до важливого візиту і самого візиту до Америки.
Та ти шо?! І скільки ж потрібно царського часу для дохвилинного запису свого обурення чи може захату оченятами хуйла?
Фрося писав: кляте військо 2.0
@reformovane_zsu
·
28 авг.
кляте військо 2.0 (@reformovane_zsu) твитнул(а): панове, я не знаходжусь біля авдіївки і ті маленькі бойові дії про які я пишу не мають жодного відношення до великого обстрілу там. читай уважніше.

Читай уважніше, а не лише те, що тобі до вподоби.

Babasha
Штучний інтелект

Повідомлення Babasha » 31 серпня 2021, 18:48

Noex писав: Он винен прорегувати на напад на його війскових на його землі де він президент та головнокомандувач, а не мовчки спостерігати, як калічать захисників Батьківщини.

Це бетонний ангар де зберігалися танки та БМП, а 10 поранених - це військові ВСУ, а не вохра чи бомжі безхатченки!
Вас, как сторонника ЮВТ устроила бы реакция в ее стиле «Ни один танк не должен выехать из казармы...»?! :)

Ха-ха! А чего «танки и бмп» похожи на один сгоревший и пара коцнутых бензовозов?
А как так получается, что на 8 то году войны «танки и бмп» в нарушение всех правил и указов не рассредоточены на растоянии мин. 150 метров друг от друга во избежание неоправданных небоевых потерь? Это, кстати, правило еще после июня… 1941 года :facepalm2:

Noex

Повідомлення Noex » 31 серпня 2021, 19:12

Babasha писав: Ха-ха! А чего «танки и бмп» похожи на один сгоревший и пара коцнутых бензовозов?
Бензовози кажеш... хммм

Зображення

Фрося

Повідомлення Фрося » 31 серпня 2021, 20:01

Noex писав: Читай уважніше, а не лише те, що тобі до вподоби.
:facepalm2: не розумію, як можно сидіти у инете, і бути таким обмеженим...
Ці фрази тобі про щось говорять?
"Мы прекрасно понимаем, что если они (рф) навяжут (боевые действия) в любом варианте - с территории Белоруси, с Крыма, по всему периметру, то мы будем лупить их со всего что есть. А у нас много есть и много чего скоро будет. В Кремле это прекрасно пока знают", - Арестович.

Noex

Повідомлення Noex » 31 серпня 2021, 20:27

Фрося писав: не розумію, як можно сидіти у инете, і бути таким обмеженим...
Читай не тільки твіттер, це той самий паркан. Спробуй критично віднестися до того, що тобі до вподоби. Я тобі навів цитату Радіо Свобода, а ти мені твіт якогось блогера, який як виявилося і не був близько до Авдійовки. Та хіба справа в тому, якщо ти не розумієш основного посилу мого допису. Зе не месія, не варто виправдовувати геть усе ним зроблене або не зроблене.

Відповісти