Люди гинуть з обох боків. З ініціативи та підтримки Хуйла & С. Трагедія? Ні. Хихоньки та хахоньки.
Авдіївка
Re: Авдіївка
Мабуть, ти чула реакцію президента головнокомандувача на розгром військової бази та поранених військових? Де?
Фрося розшорся. Заборона не на вогонь у відповідь (після отримання дозволу, хоча за три години розстрілу нашої бази такого дозволу так і не надійшло!) а мова про заборону на контрснайперські групи на нулі. Чи то вигадки про смерті від снайперів?
Бабаша, то як - є зе фантикі?
яркий пример перехода от воинствующего юлька в капитулянта-порохобота..Noex писав: ↑ Мабуть, ти чула реакцію президента головнокомандувача на розгром військової бази та поранених військових? Де?
Фрося розшорся. Заборона не на вогонь у відповідь (після отримання дозволу, хоча за три години розстрілу нашої бази такого дозволу так і не надійшло!) а мова про заборону на контрснайперські групи на нулі. Чи то вигадки про смерті від снайперів?
тьі не ответил
И какой ответ тьі ждешь?Хуйло,я обьявляю тебе войну? я сдаюсь?какой ответ тьі хочешь усльішать?
Я чекав НА РЕАКЦІЮ ПРЕЗИДЕНТА! Що тут неясного?
Фрося - зе не месія! Якщо ти того не розумієш, то жодні юльки чи порохоботи чи уна-унсо чи будь хто тобі не допоможуть. Спробуй читати те, що пишуть і бажано критично.
- Babasha
- Штучний інтелект
А мы где-то между… этим! (см. аттач)
Хи-ханьки и ха-ханьки - это горькая сатира с вот этого ноекского «Предлагаю все взять и поделить». С советов вселенской глупости.
- Вкладення
-
- B2BA5DC2-063F-4B4D-9A5A-B05CEF239272.jpeg (28.44 Кіб) Переглянуто 660 разів
Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.
- Babasha
- Штучний інтелект
Наверное выступление Зе на генАНсамблее ООН с куском ворот и надписью «же не монш па сис жур»?!
- Babasha
- Штучний інтелект
Еще раз, какие Ваши предложения? Ну кроме выгнать контрснайперов на нуль?!
Предположим Зелепук приказал выяснить и накрыть Градами и Смерчами самых страшных бармалеев… он это должен сразу по ТВ озвучить - чтобы Вы лично не переживали и гордились «Наш президент огогого»?!
- Babasha
- Штучний інтелект
Военная база - это отот гараж при какой то БЗС?
«объеденились два мафиозных клана с одной стороны была девушка а с другой
парень и они поженились через месяц приходит дочка одного мафиаза и
говорит:
- мой муж меня только в жопу ебет, у меня раньше была дырка в заднице с
2 рублевую монету а сейчас с 5 рублевую отец:
- ну он твой муж что хочет то и делает дочь:
- сделай что нибуть отец:
- ну я же из-за 3 рублей войну начинать не буду!!!»
- Babasha
- Штучний інтелект
Мета обстрілу хуйлом Авдіївки - відволикти президента від підготовки до важливого візиту і самого візиту до Америки. Мета секти ботів Порошенка,а зараз и юлефанів - така сама. Спільники...
Точно,точно?
кляте військо 2.0 ретвитнул(а)
Тут живе пес
@panizkmr
·
28 авг.
Зараз росіяни обстрілюють район Авдіївки
кляте військо 2.0кляте військо 2.0
@reformovane_zsu
·
28 авг.
вся хуйня відбувалась хвилин 20.
обстріл з боку ворога був доволі слабенький, але прицільний. працювали мінометом.
тільки но наші дали малесеньку відповідь (не буду казати з чого) і росіяни моментально заткнулись.
вогонь у відповідь творить дива
@reformovane_zsu-це
СпойлерРозкрити
Моя плакалъ:
Читай уважніше, а не лише те, що тобі до вподоби.
Он винен прорегувати на напад на його війскових на його землі де він президент та головнокомандувач, а не мовчки спостерігати, як калічать захисників Батьківщини.
Це бетонний ангар де зберігалися танки та БМП, а 10 поранених - це військові ВСУ, а не вохра чи бомжі безхатченки!
Та ти шо?! І скільки ж потрібно царського часу для дохвилинного запису свого обурення чи може захату оченятами хуйла?
кляте військо 2.0 (@reformovane_zsu) твитнул(а): панове, я не знаходжусь біля авдіївки і ті маленькі бойові дії про які я пишу не мають жодного відношення до великого обстрілу там. читай уважніше.
Читай уважніше, а не лише те, що тобі до вподоби.
- Babasha
- Штучний інтелект
Вас, как сторонника ЮВТ устроила бы реакция в ее стиле «Ни один танк не должен выехать из казармы...»?!
Ха-ха! А чего «танки и бмп» похожи на один сгоревший и пара коцнутых бензовозов?
А как так получается, что на 8 то году войны «танки и бмп» в нарушение всех правил и указов не рассредоточены на растоянии мин. 150 метров друг от друга во избежание неоправданных небоевых потерь? Это, кстати, правило еще после июня… 1941 года
Ці фрази тобі про щось говорять?
"Мы прекрасно понимаем, что если они (рф) навяжут (боевые действия) в любом варианте - с территории Белоруси, с Крыма, по всему периметру, то мы будем лупить их со всего что есть. А у нас много есть и много чего скоро будет. В Кремле это прекрасно пока знают", - Арестович.
Читай не тільки твіттер, це той самий паркан. Спробуй критично віднестися до того, що тобі до вподоби. Я тобі навів цитату Радіо Свобода, а ти мені твіт якогось блогера, який як виявилося і не був близько до Авдійовки. Та хіба справа в тому, якщо ти не розумієш основного посилу мого допису. Зе не месія, не варто виправдовувати геть усе ним зроблене або не зроблене.