https://www.pravda.com.ua/news/2021/12/22/7318285/
Беги, Синтез... беги!

а ето хто?! Можно на конкретных примерах, с фамилиями?
Ні, не в підпіллі, вони цілком відкриті. Але рекламувати себе не просили, то я й не буду. Пошукай... Почався процес, наскільки мені відомо, у Хмельницькому, зараз і у Запоріжжі. І, судячи з усього, у корпорації тиха паніка. Але викотити щось проти ні корпорація в цілому, ні її підрозділ "ФСБУ" їм не може, як і цьому затриманому, якщо тільки той затриманець - не підсадна качка самого ФСБУ. Ібо він може спокійно розгромити їх цілком собі на базі існуючого законодавства, як місцевого, так і міжнародного. .
Очень напомнило одного бывшего софорумчанина, вечного революционера... Который годами пыжился и рассказывал... Что ОГОГО мы готовим КАНДИДАТА на след. выборы преза. И ЭТО БУДЕД БИМБА, УЖЕ ВСЕ СОГЛАСОВАНО С СЕРЬЕЗНЫМИ ЛЮДТМИ ИЗ ОБЛАСТЕЙ И ОДОБРЕНО ДНЕПРОПЕТРОВСКОМ.Sintez писав: ↑Ні, не в підпіллі, вони цілком відкриті. Але рекламувати себе не просили, то я й не буду. Пошукай... Почався процес, наскільки мені відомо, у Хмельницькому, зараз і у Запоріжжі. І, судячи з усього, у корпорації тиха паніка. Але викотити щось проти ні корпорація в цілому, ні її підрозділ "ФСБУ" їм не може, як і цьому затриманому, якщо тільки той затриманець - не підсадна качка самого ФСБУ. Ібо він може спокійно розгромити їх цілком собі на базі існуючого законодавства, як місцевого, так і міжнародного. .
А що ж ім'я й обличчя "врага государства" заблюрені?
А які тобі ознаки потрібні? Люди почали цікавитися тим і вивчати те, що багато років вважали "не своїм ділом". Чим різняцця "людина", "громадянин" і "особа", що таке суб'єктність, що таке власне "держава", "громада", "суспільство", всяка інша всячина... До речі, судячи з усього, згаданий в "УП" затриманець "плаває" у цих питаннях, тому й з'явився серйозний сумнів що реально він - або полєзний ідіот, або ФСБУшна "дурілка картонная"...
Sintez писав: ↑ А які тобі ознаки потрібні? Люди почали цікавитися тим і вивчати те, що багато років вважали "не своїм ділом". Чим різняцця "людина", "громадянин" і "особа", що таке суб'єктність, що таке власне "держава", "громада", "суспільство", всяка інша всячина... До речі, судячи з усього, згаданий в "УП" затриманець "плаває" у цих питаннях, тому й з'явився серйозний сумнів що реально він - або полєзний ідіот, або ФСБУшна "дурілка картонная"...
а как ты это определил? Именно там?!
Помітив там. Може, іще десь є.главспец писав: ↑Sintez писав: ↑ А які тобі ознаки потрібні? Люди почали цікавитися тим і вивчати те, що багато років вважали "не своїм ділом". Чим різняцця "людина", "громадянин" і "особа", що таке суб'єктність, що таке власне "держава", "громада", "суспільство", всяка інша всячина... До речі, судячи з усього, згаданий в "УП" затриманець "плаває" у цих питаннях, тому й з'явився серйозний сумнів що реально він - або полєзний ідіот, або ФСБУшна "дурілка картонная"...а как ты это определил? Именно там?!
Они уже в полит.кружки организовались, или это активисты-одиночки?
Хріново значить спостерігав. Матчясть треба знати, це корисно. Я у 2014 майже не сумніався, що хуйлонавти захоплять Запоріжжя - синяків там було як гівна, що мене недєцкі штирило - як так, козацький край, і такий позор... І справді, у 2014 місцеві мусори, прокурорська й інша мразота завезла у Запоріжжя таку ж поіпєнь, як і у Одесу... І раптом, "знізвідки", вигулькнуло так із десяток-другий тисяч запоріжців, котрі акуратно дали мзди пришельцям, при тому, можливо, унеможливили криваву провокацію типу одеської, й "ЗНР" захлинулася власним лайном, не народившись. А ті кілька тисяч мужиків якось непомітно розчинилися у повітрі... Але не зникли, єссно.
Признаки? Інформація у Інтернеті й від знайомих. Чи тобі потрібні вогнені писанія на нєбєсі?