За ЕРЕТИКОВ тревожно...

Babasha
Штучний інтелект

За ЕРЕТИКОВ тревожно...

Повідомлення Babasha » 22 грудня 2021, 18:00

СБУ викрила фейкового "президента України"

https://www.pravda.com.ua/news/2021/12/22/7318285/

Беги, Синтез... беги! :bye: Корочка "дип-миссии" с печатью доведет до Антарктиды :blush2:
Вкладення
96ebc02-1.jpg
96ebc02-1.jpg (61.5 Кіб) Переглянуто 591 раз
Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.

Фрося

Re: За ЕРЕТИКОВ тревожно...

Повідомлення Фрося » 22 грудня 2021, 23:00

:lol:
Зображення

главспец

Повідомлення главспец » 23 грудня 2021, 09:08

Фрося писав: :lol:
Зображення
это фотка доблесной СБУ, поймавшей психа-самозванца? Без полной снаряги - никак? Особо опасен...
Интересно, насколько глубоко он был в подполье и сколько сил и средств героям пришлось затратить на разработку и исполнение этой операции?
п.с.
участковый полицай был в курсе событий?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 24 грудня 2021, 08:44

За свій Дамбас краще тревожся, зайвим не буде.

Бігти досить скоро доведецця доблесеним орлам-СБУшникам. Правда, невідомо куди. Щодо конкретного персонажа - скоріш за все СБУ його й організувала, ібо серйозні люди такої дурні як він не творять, а спокійно будують підвалини народного самоуправління, котре поховає побудовану Кравчучком, Чучмою і їхніми закордонними хазяями "корпорацію UKRAINA", котра кількадесят літ веде геноцид народу України. Й орлам-СБУшникам залишаєцця простий вибір - або перестати служити "корпорації", або справді завчасно шукати шляхи, куди тікати..

Нє, ну можна розраховувати, що Штати їм поможуть... Нехай з афганськими колегами поділяцця досвідом, як воно буває.

А взагалі - молодці, клоуни! Так держать! Політв'язні - це якраз те, чого вам, малоумним, не вистачає до повного "букету"!
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 24 грудня 2021, 08:48

А "короля" Ореста І арештували? Якщо він ще живий, звичайно, а то як помер, доведецця посмертно заарештовувати, щоб не втік...
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Babasha
Штучний інтелект

Повідомлення Babasha » 24 грудня 2021, 09:59

Нда… экак пукан у Синтеза подорвало… тревожно дедушке, видимо таки «и брал, и участвовал» :pop:

главспец

Повідомлення главспец » 24 грудня 2021, 10:47

Sintez писав: ібо серйозні люди такої дурні як він не творять, а спокійно будують підвалини народного самоуправління, котре поховає побудовану Кравчучком, Чучмою і їхніми закордонними хазяями "корпорацію UKRAINA", котра кількадесят літ веде геноцид народу України.
а ето хто?! Можно на конкретных примерах, с фамилиями?
Или они пока в подполье...
Как миши, пардон, криси(С)

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 24 грудня 2021, 12:20

главспец писав:
Sintez писав: ібо серйозні люди такої дурні як він не творять, а спокійно будують підвалини народного самоуправління, котре поховає побудовану Кравчучком, Чучмою і їхніми закордонними хазяями "корпорацію UKRAINA", котра кількадесят літ веде геноцид народу України.
а ето хто?! Можно на конкретных примерах, с фамилиями?
Ні, не в підпіллі, вони цілком відкриті. Але рекламувати себе не просили, то я й не буду. Пошукай... Почався процес, наскільки мені відомо, у Хмельницькому, зараз і у Запоріжжі. І, судячи з усього, у корпорації тиха паніка. Але викотити щось проти ні корпорація в цілому, ні її підрозділ "ФСБУ" їм не може, як і цьому затриманому, якщо тільки той затриманець - не підсадна качка самого ФСБУ. Ібо він може спокійно розгромити їх цілком собі на базі існуючого законодавства, як місцевого, так і міжнародного. .

А що ж ім'я й обличчя "врага государства" заблюрені?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Babasha
Штучний інтелект

Повідомлення Babasha » 24 грудня 2021, 12:37

Sintez писав:
главспец писав: а ето хто?! Можно на конкретных примерах, с фамилиями?
Ні, не в підпіллі, вони цілком відкриті. Але рекламувати себе не просили, то я й не буду. Пошукай... Почався процес, наскільки мені відомо, у Хмельницькому, зараз і у Запоріжжі. І, судячи з усього, у корпорації тиха паніка. Але викотити щось проти ні корпорація в цілому, ні її підрозділ "ФСБУ" їм не може, як і цьому затриманому, якщо тільки той затриманець - не підсадна качка самого ФСБУ. Ібо він може спокійно розгромити їх цілком собі на базі існуючого законодавства, як місцевого, так і міжнародного. .

А що ж ім'я й обличчя "врага государства" заблюрені?
Очень напомнило одного бывшего софорумчанина, вечного революционера... Который годами пыжился и рассказывал... Что ОГОГО мы готовим КАНДИДАТА на след. выборы преза. И ЭТО БУДЕД БИМБА, УЖЕ ВСЕ СОГЛАСОВАНО С СЕРЬЕЗНЫМИ ЛЮДТМИ ИЗ ОБЛАСТЕЙ И ОДОБРЕНО ДНЕПРОПЕТРОВСКОМ.
Бац и за 2,5 недели перед выборами выкатывает какого-то сынка председателя колхоза из зажопья областного. Ну чо - свои 732 голоса на выборах оно бы получило в родном селе, если бы хотя бы внесло обязательный платеж... А так только пукнуло в лужу о незаконности отклонения его кандидатуры в качестве кандидата.
Еретики - такие еретики... :rofl:
Теперь судя по ФБ активности борется с заливанием бурды по средствам вакцинации... :patient:
Все фамилии, имена и названия в данном сообщении изменены и совпадения с реальными поцожирами случайны :blush2:

главспец

Повідомлення главспец » 24 грудня 2021, 12:39

Sintez писав: Почався процес, наскільки мені відомо, у Хмельницькому, зараз і у Запоріжжі. І, судячи з усього, у корпорації тиха паніка.
Sintez писав: а спокійно будують підвалини народного самоуправління,

т.е., ты считаешь, что где-то в глубинке начался "процес будування пидвалин"?
Ну хоть признаки какие-то подскажи! А вдруг это просто туземные бабки Параски чудят?
Помнишь покойную- "символ майдану"?

Саня

Повідомлення Саня » 24 грудня 2021, 14:54

Sintez писав: Ні, не в підпіллі, вони цілком відкриті. Але рекламувати себе не просили, то я й не буду. Пошукай...
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 24 грудня 2021, 15:37

главспец писав:
Sintez писав: Почався процес, наскільки мені відомо, у Хмельницькому, зараз і у Запоріжжі. І, судячи з усього, у корпорації тиха паніка.
Sintez писав: а спокійно будують підвалини народного самоуправління,

т.е., ты считаешь, что где-то в глубинке начался "процес будування пидвалин"?
Ну хоть признаки какие-то подскажи! А вдруг это просто туземные бабки Параски чудят?
Помнишь покойную- "символ майдану"?
А які тобі ознаки потрібні? Люди почали цікавитися тим і вивчати те, що багато років вважали "не своїм ділом". Чим різняцця "людина", "громадянин" і "особа", що таке суб'єктність, що таке власне "держава", "громада", "суспільство", всяка інша всячина... До речі, судячи з усього, згаданий в "УП" затриманець "плаває" у цих питаннях, тому й з'явився серйозний сумнів що реально він - або полєзний ідіот, або ФСБУшна "дурілка картонная"...
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 24 грудня 2021, 15:40

Із ознак... Ну згадай 2014, як зокрема не відбулася "ЗНР".
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 24 грудня 2021, 15:43

Sintez писав: А які тобі ознаки потрібні? Люди почали цікавитися тим і вивчати те, що багато років вважали "не своїм ділом". Чим різняцця "людина", "громадянин" і "особа", що таке суб'єктність, що таке власне "держава", "громада", "суспільство", всяка інша всячина... До речі, судячи з усього, згаданий в "УП" затриманець "плаває" у цих питаннях, тому й з'явився серйозний сумнів що реально він - або полєзний ідіот, або ФСБУшна "дурілка картонная"...
Sintez писав: мені відомо, у Хмельницькому, зараз і у Запоріжжі. І, судячи з усього, у корпорації тиха паніка.
а как ты это определил? Именно там?!
Они уже в полит.кружки организовались, или это активисты-одиночки?

главспец

Повідомлення главспец » 24 грудня 2021, 15:47

Sintez писав: ЗНР
да я и не заметил даже!
Кста, коммунизм тоже не построили, и что?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 24 грудня 2021, 18:10

главспец писав:
Sintez писав: А які тобі ознаки потрібні? Люди почали цікавитися тим і вивчати те, що багато років вважали "не своїм ділом". Чим різняцця "людина", "громадянин" і "особа", що таке суб'єктність, що таке власне "держава", "громада", "суспільство", всяка інша всячина... До речі, судячи з усього, згаданий в "УП" затриманець "плаває" у цих питаннях, тому й з'явився серйозний сумнів що реально він - або полєзний ідіот, або ФСБУшна "дурілка картонная"...
Sintez писав: мені відомо, у Хмельницькому, зараз і у Запоріжжі. І, судячи з усього, у корпорації тиха паніка.
а как ты это определил? Именно там?!
Они уже в полит.кружки организовались, или это активисты-одиночки?
Помітив там. Може, іще десь є.
главспец писав:
Sintez писав: ЗНР
да я и не заметил даже!
Кста, коммунизм тоже не построили, и что?
Хріново значить спостерігав. Матчясть треба знати, це корисно. Я у 2014 майже не сумніався, що хуйлонавти захоплять Запоріжжя - синяків там було як гівна, що мене недєцкі штирило - як так, козацький край, і такий позор... І справді, у 2014 місцеві мусори, прокурорська й інша мразота завезла у Запоріжжя таку ж поіпєнь, як і у Одесу... І раптом, "знізвідки", вигулькнуло так із десяток-другий тисяч запоріжців, котрі акуратно дали мзди пришельцям, при тому, можливо, унеможливили криваву провокацію типу одеської, й "ЗНР" захлинулася власним лайном, не народившись. А ті кілька тисяч мужиків якось непомітно розчинилися у повітрі... Але не зникли, єссно.

У "ЗМІ", сам розумієш, такі події не тиражуюцця й не роздуваюцця.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 24 грудня 2021, 18:32

Sintez писав: Помітив там. Може, іще десь є.
так признаки какие? Хочу убедиться. Или это заметно только тебе?!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 24 грудня 2021, 18:59

главспец писав:
Sintez писав: Помітив там. Може, іще десь є.
так признаки какие? Хочу убедиться. Или это заметно только тебе?!
Признаки? Інформація у Інтернеті й від знайомих. Чи тобі потрібні вогнені писанія на нєбєсі?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 24 грудня 2021, 19:03

Sintez писав:
главспец писав: так признаки какие? Хочу убедиться. Или это заметно только тебе?!
Признаки? Інформація у Інтернеті й від знайомих. Чи тобі потрібні вогнені писанія на нєбєсі?
поделишься?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 24 грудня 2021, 21:12

Я вже постив як мінімум одного з тих людей. Тут. Але тобі ж западло довгі ролики слухати. Тому пардон, нічого короткого для тебе нема.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Відповісти