Катастрофа освіти, куди ми котимося?

costashu
князь

Re: Катастрофа освіти, куди ми котимося?

Повідомлення costashu » 17 квітня 2018, 11:10

Sintez писав:
costashu писав: а мои?
Тобі видніше.
а бабушки?!
ХЖВСУ

stan700

Повідомлення stan700 » 17 квітня 2018, 11:14

Фрося писав: нам не надо.. :pardon:
Весь мир гудит об успешном запуске ракеты-носителя сверхтяжелого класса Falcon Heavy, которую компания Илона Маска осуществила 6 февраля. Это без преувеличения историческое событие, все причастные к нему люди стали героями. Один из них — житомирянин Алексей Пахунов, который сыграл важную роль в космических приключениях. Он был ответственным за успешную посадку Falcon 9 в 2015 году, а 6 февраля сидел в первом ряду Mission Control.

О переезде и карьере

Алексей Пахунов родом из Житомира, образование получил в Хмельницком Технологическом университете «Подолье» (теперь Хмельницкий Национальный Университет) по специальности «Компьютерные системы и сети».

В 2004 году переехал в Данию, работать в офисе Microsoft в Копенгаген. До этого также успел пожить и поработать в Румынии. В 2006 году перевелся в команду Windows Kernel и переехал в Редмонд, штат Вашингтон. Затем работал в одной из групп Microsoft Research. А в 2012 году перешел в Google, где работал над Chrome Remote Desktop.

Алексей уехал из Украины в начале 2000-х и сегодня сторонится разговоров о политике, стараясь по возможности избегать околополитических тем. «Главным образом из-за крайне низкого КПД подобных споров. А уж после событий последних лет – так и подавно», — подчеркивает он.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 17 квітня 2018, 11:21

costashu писав:
Sintez писав:

Тобі видніше.
а бабушки?!
Тебе ще раз в дупу послати?
stan700 писав:
Фрося писав: нам не надо.. :pardon:
Весь мир гудит об успешном запуске ракеты-носителя сверхтяжелого класса Falcon Heavy, которую компания Илона Маска осуществила 6 февраля. Это без преувеличения историческое событие, все причастные к нему люди стали героями. Один из них — житомирянин Алексей Пахунов, который сыграл важную роль в космических приключениях. Он был ответственным за успешную посадку Falcon 9 в 2015 году, а 6 февраля сидел в первом ряду Mission Control.

О переезде и карьере

Алексей Пахунов родом из Житомира, образование получил в Хмельницком Технологическом университете «Подолье» (теперь Хмельницкий Национальный Университет) по специальности «Компьютерные системы и сети».

В 2004 году переехал в Данию, работать в офисе Microsoft в Копенгаген. До этого также успел пожить и поработать в Румынии. В 2006 году перевелся в команду Windows Kernel и переехал в Редмонд, штат Вашингтон. Затем работал в одной из групп Microsoft Research. А в 2012 году перешел в Google, где работал над Chrome Remote Desktop.

Алексей уехал из Украины в начале 2000-х и сегодня сторонится разговоров о политике, стараясь по возможности избегать околополитических тем. «Главным образом из-за крайне низкого КПД подобных споров. А уж после событий последних лет – так и подавно», — подчеркивает он.
Все правильно. Гройсмани там не потрібні.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Olegik

Повідомлення Olegik » 17 квітня 2018, 11:43

costashu писав: я просил назвать открытия. Они ведь не секретные для общечеловеческой науки?
вообще-то советская наука была закрыта для остального мира, справедливо и обратное...

costashu
князь

Повідомлення costashu » 17 квітня 2018, 12:04

Sintez писав: Тебе ще раз в дупу послати?
давай я тебя?
ХЖВСУ

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 17 квітня 2018, 12:14

costashu писав:
Sintez писав: Тебе ще раз в дупу послати?
давай я тебя?
А мене за шо(с) :lol:
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

costashu
князь

Повідомлення costashu » 17 квітня 2018, 12:16

синтез, ты согласен, что если система образования хорошая, то должны быть объективные результаты этого?
ХЖВСУ

Перехожий

Повідомлення Перехожий » 17 квітня 2018, 12:33

costashu писав: я просил назвать открытия.
Эффект Джозефсона - это открытие. Так вот тогда контактная спектроскопия - тоже.
СпойлерРозкрити
Шо мне во мне нравица, так это моя душевная красота, гениальность и скромность!!! :blush2:

costashu
князь

Повідомлення costashu » 17 квітня 2018, 12:41

Перехожий писав: контактная спектроскопия
что открыто?
ХЖВСУ

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 17 квітня 2018, 13:20

costashu писав:
17 квітня 2018, 12:16
синтез, ты согласен, что если система образования хорошая, то должны быть объективные результаты этого?
Звичайно. Об'єктивним результатом діяльності тодішньої системи освіти (30-х - 50-х років) було те, що називали "народним господарством" 50-х - 80-х років - коли випускники тієї системи освіти діяли активно. Але після 50-х років система освіти ДЕГРАДУВАЛА, а вслід за нею деградувало й все суспільство, об'єкти нині майже допиляні на брухт, будинки благополучно розвалююцця, у країні безкарно орудують бандити.

Що ти хотів ще взнати?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Aelit

Повідомлення Aelit » 17 квітня 2018, 13:29

Sintez писав: у країні безкарно орудують бандити.
уд

бо фантастично мудрий унікальний нарож безнастанно їх лаючи постійно їх "обирає" і визнає за владу))

а де ж інші - небандити? і чому кожен хтво вспливе наверх - владиславкаськів? і головна загадка - чоум фантастично унікальна нація їх визнає за владу))))

costashu
князь

Повідомлення costashu » 17 квітня 2018, 13:51

Sintez писав: Об'єктивним результатом діяльності тодішньої системи освіти (30-х - 50-х років) було те, що називали "народним господарством" 50-х - 80-х років - коли випускники тієї системи освіти діяли активно.
я жил в этом "результате". Именно поэтому с полным основанием могу писать - "образование"
ХЖВСУ

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 17 квітня 2018, 14:39

Aelit писав:
17 квітня 2018, 13:29
Sintez писав: у країні безкарно орудують бандити.
уд

бо фантастично мудрий унікальний нарож безнастанно їх лаючи постійно їх "обирає" і визнає за владу))

а де ж інші - небандити? і чому кожен хтво вспливе наверх - владиславкаськів? і головна загадка - чоум фантастично унікальна нація їх визнає за владу))))
Ніхто нікого ні за кого не визнає, бо ніхто нікого не питає. Задовбав.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 17 квітня 2018, 14:47

costashu писав:
Sintez писав: Об'єктивним результатом діяльності тодішньої системи освіти (30-х - 50-х років) було те, що називали "народним господарством" 50-х - 80-х років - коли випускники тієї системи освіти діяли активно.
я жил в этом "результате". Именно поэтому с полным основанием могу писать - "образование"
Можеш писати що завгодно, я не беруся копати до кореня, але остаточний піпєц системі освіти настав саме після її комерціалізації, котру тоді стадо лохів (і я в тому числі) вважали благом і панацеєю. Коли "виші" типу "МАУП" відкривали торгівці рибою.

Втім, гріх не згадати, окремі тверезі голоси застерігали, але хто ж їх слухав? Я в газеті (на початку 90-х інтернету й мобілок не було) читав якогось академіка, котрий застерігав, що освіту не можна перетворювати на торгівлю, це приведе до катастрофи...
Тоді він мені здавався диваком і ретроградом...
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

costashu
князь

Повідомлення costashu » 17 квітня 2018, 15:02

Sintez писав:
costashu писав: я жил в этом "результате". Именно поэтому с полным основанием могу писать - "образование"
Можеш писати що завгодно, я не беруся копати до кореня, але остаточний піпєц системі освіти настав саме після її комерціалізації
не путаешь ли ты коммерцию с воровством, га?
ХЖВСУ

Aelit

Повідомлення Aelit » 17 квітня 2018, 15:14

Sintez писав: Ніхто нікого ні за кого не визнає, бо ніхто нікого не питає. Задовбав.
джерело влади не бажання владарювати а пасивна згода більшості коритись визнаючи владу - для цього існує система зомбування стад - релігія освіта культура мфіи - втому числі такі як національність. ну і звісно армія дуболомів - апарат примусу .

Перехожий

Повідомлення Перехожий » 17 квітня 2018, 15:38

costashu писав: что открыто?
Начните с гугла.
СпойлерРозкрити
Шо мне во мне нравица, так это моя душевная красота, гениальность и скромность!!! :blush2:

costashu
князь

Повідомлення costashu » 17 квітня 2018, 16:05

Перехожий писав:
costashu писав: что открыто?
Начните с гугла.
я гуглил -

АВТОРЕФЕРАТ ДИССЕРТАЦИИ на тему "Контактная атомно-силовая спектроскопия металлических пленок и диэлектрических материалов"
На правах рукописи
ДЕДКОВА ЕЛЕНА ГЕОРГИЕВНА
КОНТАКТНАЯ АТОМНО-СИЛОВАЯ СПЕКТРОСКОПИЯ МЕТАЛЛИЧЕСКИХ ПЛЕНОК И ДИЭЛЕКТРИЧЕСКИХ МАТЕРИАЛОВ
НАЛЬЧИК 2008

оно?
ХЖВСУ

Перехожий

Повідомлення Перехожий » 17 квітня 2018, 16:16

похвально. Но ищите лучше "Point-contact spectroscopy". atomic-force - это не то.
СпойлерРозкрити

costashu
князь

Повідомлення costashu » 17 квітня 2018, 16:19

Перехожий писав: похвально. Но ищите лучше "Point-contact spectroscopy". atomic-force - это не то.
о, фенкс, щас. Не обещаю быстро, бо работаю. На фоне форума :lol:
ХЖВСУ

Відповісти