час бити морду порохоскотам

Sintez
Єретик

Re: час бити морду порохоскотам

Повідомлення Sintez » 19 січня 2022, 13:41

Mack Mack писав:
Sintez писав: Тобто, Ви поняття не маєте про предмет, але тим не менше пишете:

КОБ не може "відноситиСЯ" кудись, "відносити" її може хтось і до чогось. Якщо Ви не маєте уявлення й НЕ БАЖАЄТЕ мати його, то очевидно спираєтеся на певну "авторитетну думку", сиріч, простіше кажучи, на догму, нав"язану Вам певним авторитетом і прийняту Вами на віру у якості безсумнівної істини. Нічого не нагадує? ПІдказка: "Не чітал, но..."
Якщо предмет відноситься до теорії змов. Це все одне що розглядати новий тип вічного двигуна. І тут не авторитети, а математика.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articl ... 7905.g004/
Це просто релігійна догма секти "матеріалістів".
Точно так же свого часу "соціум", напримєр, ставився до "соціопатів", котрі будували конспірологічну "теорію змови", піддаючи єретичному сумнівові загальнозрозумілий "факт", що Земля пласка.
Востаннє редагувалось 19 січня 2022, 14:13 користувачем Sintez, всього редагувалось 1 раз.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 19 січня 2022, 14:07

Mack Mack писав:
Sintez писав: А якщо при бездоганній логіці сама "загальноприйнята" теорія помилкова?
Пане Сінтезе, ви не звернули увагу, окрім вірних ланцюжків, потрібні ще й правдиві посилки.
А кожна теорія - це сукупність висновків, певна модель реальності, яка існує в певних рамках. Отож ми знову повертаємось до ланцюжків та посилок. ;)
Звичайно, модель. Але приходить новий час, і черговий "теплород" переходить у розряд історичних анекдотів. З іншого боку, ні з чого не випливає, що "розвиток" є виключно однонаправленим, "угору", "по спіралі" чи якось іще. На сьогодні ми спостерігаємо (хоча мабуть не всі, да ;) ) деградацію нешутєйну, у можливість якої років сорок тому просто не вірилося. Хто б сказав тоді, що таке буде - я б розсміявся йому в очі.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 19 січня 2022, 14:32

Mack Mack писав: Не вважаєте, що це може бути постановочне фото від Бєні?
:ut: :ut: :ut: :ut:

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 19 січня 2022, 14:33

Mack Mack писав: Знайди хоч один хибний ланцюжок чи хибну посилку.
Вот сам этот текст отличный пример демагогии.

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 19 січня 2022, 14:34

Mack Mack писав: зєлєбобіки
Це кто? :pop:

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 19 січня 2022, 15:10

Sintez писав: Звичайно, модель. Але приходить новий час, і черговий "теплород" переходить у розряд історичних анекдотів. З іншого боку, ні з чого не випливає, що "розвиток" є виключно однонаправленим, "угору", "по спіралі" чи якось іще. На сьогодні ми спостерігаємо (хоча мабуть не всі, да ;) ) деградацію нешутєйну, у можливість якої років сорок тому просто не вірилося. Хто б сказав тоді, що таке буде - я б розсміявся йому в очі.
У чому деградація? Усі показники світу ростуть, але населення росте швидше, от вам і здається, що то деградація. :lol:

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 19 січня 2022, 15:11

Pestilence писав:
Mack Mack писав: Не вважаєте, що це може бути постановочне фото від Бєні?
:ut: :ut: :ut: :ut:
"Горіла хата" ви теж вважаєте випадковим збігом між 95-м кварталом та Бєнєй? :lol:

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 19 січня 2022, 15:12

Pestilence писав:
Mack Mack писав: Знайди хоч один хибний ланцюжок чи хибну посилку.
Вот сам этот текст отличный пример демагогии.
:shock: :facepalm2:

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 19 січня 2022, 15:13

Pestilence писав:
Mack Mack писав: зєлєбобіки
Це кто? :pop:
протилежність пороховатніків :lol:

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 19 січня 2022, 15:34

Mack Mack писав: "Горіла хата" ви теж вважаєте випадковим збігом між 95-м кварталом та Бєнєй?
А я сочинитель данного шедевра?

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 19 січня 2022, 16:15

Pestilence писав:
Mack Mack писав: "Горіла хата" ви теж вважаєте випадковим збігом між 95-м кварталом та Бєнєй?
А я сочинитель данного шедевра?
Всі роки 95-й квартал виконував політичні замовлення Бєні. Пам'ятаю, коли посадили Юлю та Луценка, вони Януку (сидів у другому ряду боягуз) хором співали "до свіданья Юля, до свиданья Юра"

M_M

Повідомлення M_M » 19 січня 2022, 16:44

Sintez писав:
M_M писав: ОК. Соціум та патологія - це самі по собі страшні слова, а комбінація з них - то й взагалі щось дуже страшне.

Перефразую. Є люди (нелюди), що Вам особисто не подобаються. І не просто так, а з певних, на Вашу думку об'єктивних причин. Вороги народу. Бандити. Аїди. Брехуни. Порохоботи. Зелеботи. Капіталісти. Дурні. Надто розумні. І таке інше. І ось, Вам доручили щось з ними зробити, щоб змінити життя на краще. Мордобій - не вихід. Ваш вибір? Розстріл? Бєломор-канал? Психлікарня? Депортація? Виправні заклади з примусовим переглядом Демури, Пєтрова й інших розумників? Яких саме?
Я вже кілька разів пропонував не приписувати мені якісь вигадки. Очевидно, мої пропозиції відхилено. Тоді не зупиняйтеся. Але коментувати/відповідати я не бачу сенсу. Мф. 7:6
То що ж тут є вигадкою? Те, що існують люди, що Вам не подобаються? Так Ви самі називали декілька таких. А от щодо методів змін на краще - це і є суть запитання. Яким чином на Вашу думку можна зробити світ краще?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 19 січня 2022, 17:14

M_M писав:
Sintez писав: Я вже кілька разів пропонував не приписувати мені якісь вигадки. Очевидно, мої пропозиції відхилено. Тоді не зупиняйтеся. Але коментувати/відповідати я не бачу сенсу. Мф. 7:6
То що ж тут є вигадкою? Те, що існують люди, що Вам не подобаються? Так Ви самі називали декілька таких. А от щодо методів змін на краще - це і є суть запитання. Яким чином на Вашу думку можна зробити світ краще?
Так хто "мені доручив"? Хто мені "не подобаєцця"?

Я знаю лише два методи зробити світ кращим - війна й політика. Хоча дехто вважає перше частиною другого, я ні. Війни дуже не хочецця, тому залишаєцця політика.
Так хто "мені не подобаєцця" - може, цитату?

Тепер щодо мордобою, тобто війни. Я НЕ ПРОТИ мордобою взагалі, я проти ДУРНОГО, позбавленого всякого сенсу мордобою, такого, як обкашлюєцця у гілці. Ібо нічого він не дасть, окрім безтолково пролитої крові з обох боків, на вигоду третій/четвертій етк сторонам, котрі як завше свої морди не підставлятимуть.

Отже, про політику. Нмд, політично вирішувати питання/проблеми можна, але для цього потрібно навчитися це робити. Поки що з цим в Україні не те що "погано", а просто "ніяк".
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 19 січня 2022, 18:38

До речі, про "соціопатію".

Тут у свій час Юрій Шевчук пєстню про НЕ'"соціопатів" ізваяв... Котрі не перечили "соціуму", були "адаптивні", тсказать.

🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 19 січня 2022, 19:23

Mack Mack писав:
Sintez писав: Звичайно, модель. Але приходить новий час, і черговий "теплород" переходить у розряд історичних анекдотів. З іншого боку, ні з чого не випливає, що "розвиток" є виключно однонаправленим, "угору", "по спіралі" чи якось іще. На сьогодні ми спостерігаємо (хоча мабуть не всі, да ;) ) деградацію нешутєйну, у можливість якої років сорок тому просто не вірилося. Хто б сказав тоді, що таке буде - я б розсміявся йому в очі.
У чому деградація? Усі показники світу ростуть, але населення росте швидше, от вам і здається, що то деградація. :lol:
Та практично у всьому. У "прем"єрі" Гончаруку, напримєр. Або у тому, що 40мегаукраїнців не можуть посадити на обертабуретку не чмо якесь.

У розучуванні людей мислити, в очікуванні "штучного інтелекту". "Старі" покоління відходять у історію, а приходить "покоління Пепсі".

Колись, з виходом фільму "Ідіократія", я сміявся від душі. Зараз не сміюся, ібо сюжет фільму збуваєцця на моїх очах.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

rad

Повідомлення rad » 19 січня 2022, 19:46

Sintez писав: Колись, з виходом фільму "Ідіократія", я сміявся від душі. Зараз не сміюся, ібо сюжет фільму збуваєцця на моїх очах.
коли у 87-у вийшов "кін-дза-дза" я сміявся та казав "яка смішна казочка!"
зараз не сміюсь і відчуваю - ми десь туди на шляху
нєдолго мучаться старушкам...

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 20 січня 2022, 00:27

Mack Mack писав: Всі роки 95-й квартал виконував політичні замовлення Бєні. Пам'ятаю, коли посадили Юлю та Луценка, вони Януку (сидів у другому ряду боягуз) хором співали "до свіданья Юля, до свиданья Юра"
Я тут до чого?

costashu
князь

Повідомлення costashu » 20 січня 2022, 08:11

Sintez писав: А зеленоскотам морди бити ще не пора?
а хто це?
ХЖВСУ

costashu
князь

Повідомлення costashu » 20 січня 2022, 08:14

M_M писав:
Sintez писав: яку користь принесе биття морд
Як взагалі бути з соціопатами? Мордобій - не вихід. Розстріл? Бєломор-канал? Психлікарня? Депортація? Виправні заклади з примусовим переглядом Демури, Пєтрова й інших розумників? Яких саме?
Зображення
ХЖВСУ

costashu
князь

Повідомлення costashu » 20 січня 2022, 08:16

Sintez писав:
costashu писав: так
Яким чином? Навіть ВБИВШИ їх, ти не зупиниш зповзання країни. Ібо "вибори", або напримєр, збіговиська, такі як вчора - не більше, аніж вистава. Змагання за ресурси країни ("населення" - один із ресурсів, нажаль) іде між кланами, на сьогодні - навіть не між місцевими, а забугорно-глобальними. І ти всерйоз віриш, що набивши морду умовному Маку, ти внєзапно відродиш суб'єктність, і "населення" перетвориш на народ?!
населення і є народ, що не відміняє необхідності бити морди порохоскотам
ХЖВСУ

Відповісти