Що таке Перемога?

Sintez
Єретик

Re: Що таке Перемога?

Повідомлення Sintez » 15 травня 2023, 20:14

Olga писав:
Sintez писав: А хто має ляпати?
ніхто, якщо не знає, що то було насправді.
Я не дивлюсь тб ні в Канаді і ніде, про марафони не відаю тому
Цікаво. Так може мені звідси видніше? Якби (напримєр) не "ляпання" Арестовича про пресловуті "два-три тижні", і взагалі не його щовечірні "сеанси психотерапії", то третина України до сьогодні може й не дожила б. Через - тупо - серцеві напади й нервові зриви.

Щодо "марафону" - так його й тут зараз уже ніхто не дивицця. Тому, якраз, що 90% - "ляпання" безтолкове.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 15 травня 2023, 20:16

Sintez писав: Чому ти вважаєш, що батьки не здатні самостійно навити своїх дітей КРАЩЕ аніж система "освіти",
могут, но не все. Многим и самим недоступно.
Пожалуй, я бы смог натаскать по физике или математике... Но пришлось бы самому сначала всё восстановить в памяти. Нафига мне парится, если есть школа? А героизацию Чапаева или Бандеры я смогу подправить.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 15 травня 2023, 20:18

Olga писав:
Sintez писав:

Ті нічим, власне. Саме тому, що оберігати написану ним Конституцію сьогодні доводицця мені.

Нічим, бо Вашінгтон окрім конституційного процесу, опікувався також гарматами, бойовим флотом й іншими речами, без яких Конституція - просто клаптик паперу. Чорновол же, Юхнівський Лук'яненко й решта націоналістів носилися із символікою, як дурень зі ступою. Я чудово пам'ятаю ті часи. У той же час комуніст Кравчук послідовно здавав ядерну зброю, бомбардувальники, ракети, різав на брухт танки. І його наступники теж.

А комуніст красний директор Чучма просто взяв і убив Чорновола. Чи може "Вашінгтон" дозволити ворогам себе убити? Як же він може убезпечити цілу країну, якщо самого себе не здатен убезпечити?

Із цієї точки зору Зєля й той же Данілов - куди крутіші "Вашінгтони". По факту.
як ви набридли з Арестовичем, яйця курей вчать... Як і яку державу будувати, як і які вірші писати...
Кхм...

Та хто ж вас вчить, вас вчити - марна трата часу. Із тих, хто приходить вчитися, ми (з Арестовичем) гроші беремо, без грошей навчання не працює... А тут - просто "ляпаю", як час є... Вчити ж дурня, ще й безплатно - дурна трата часу. Перевірено.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 15 травня 2023, 20:20

главспец писав:
Sintez писав: Чому ти вважаєш, що батьки не здатні самостійно навити своїх дітей КРАЩЕ аніж система "освіти",
могут, но не все. Многим и самим недоступно.
Пожалуй, я бы смог натаскать по физике или математике... Но пришлось бы самому сначала всё восстановить в памяти. Нафига мне парится, если есть школа? А героизацию Чапаева или Бандеры я смогу подправить.
Є речі, котрі ти не зможеш підправити. Напримєр, ти не розучиш дитину ходити строєм. А саме це і є ГОЛОВНОЮ задачею системи. Решта їй пофігу.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 15 травня 2023, 20:23

главспец писав: могут, но не все.
Так ЗАБОРОНЕНА реально незалежна школа! Неможлива! Так, викручуюцця, але все одно доводицця кланятися системі, залежати від неї.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 15 травня 2023, 20:28

Sintez писав: Є речі, котрі ти не зможеш підправити. Напримєр, ти не розучиш дитину ходити строєм. А саме це і є ГОЛОВНОЮ задачею системи. Решта їй пофігу.
Уже. Проверено.

главспец

Повідомлення главспец » 15 травня 2023, 20:30

Sintez писав:
главспец писав: могут, но не все.
Так ЗАБОРОНЕНА реально незалежна школа! Неможлива! Так, викручуюцця, але все одно доводицця кланятися системі, залежати від неї.
и улицу переходить на переходе, на зеленый... Никакой свободы воли!

M_M

Повідомлення M_M » 15 травня 2023, 20:37

Sintez писав: Це відбуваєцця не завдяки, а всупереч системі "освіти".
Та невже. Система, що надає доступ до джерел інформації та навчає їми користуватись, на Вашу думку, працює проти себе? Мо' Ви просто не в курсі як вона працює?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 15 травня 2023, 20:38

главспец писав:
Sintez писав: Є речі, котрі ти не зможеш підправити. Напримєр, ти не розучиш дитину ходити строєм. А саме це і є ГОЛОВНОЮ задачею системи. Решта їй пофігу.
Уже. Проверено.
Це ілюзія. Бо "ходити строєм" - дуже багатолике явище. Втім, це лише моя тз.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 15 травня 2023, 20:43

Sintez писав:
главспец писав: Уже. Проверено.
Це ілюзія. Бо "ходити строєм" - дуже багатолике явище. Втім, це лише моя тз.
ты ходишь?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 15 травня 2023, 20:44

M_M писав:
Sintez писав: Це відбуваєцця не завдяки, а всупереч системі "освіти".
Та невже. Система, що надає доступ до джерел інформації та навчає їми користуватись, на Вашу думку, працює проти себе? Мо' Ви просто не в курсі як вона працює?
Тіпа, без системи дитина не змогла б коритсуватися інформацією? Мбугага. Нє, ну кому як.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 15 травня 2023, 20:45

главспец писав:
Sintez писав: Це ілюзія. Бо "ходити строєм" - дуже багатолике явище. Втім, це лише моя тз.
ты ходишь?
Ні. Але мені знадобилося 40 років, щоб розучитися.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 15 травня 2023, 20:45

І то не впевнений.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Olga

Повідомлення Olga » 15 травня 2023, 20:51

Sintez писав: У нас же просто не ззгадують, всім пофігу.

главспец

Повідомлення главспец » 15 травня 2023, 20:52

Sintez писав:
главспец писав: ты ходишь?
с детьми проще, они гибкие. Там другая проблема возникает - чтобы не понесло выпендриваться перед приятелями.

M_M

Повідомлення M_M » 15 травня 2023, 20:57

Sintez писав: Тіпа, без системи дитина не змогла б коритсуватися інформацією? Мбугага.
Саме так. У сім'ї з двома дітьми та сукупним доходом в умовні 100 баксів, нема можливості купити навіть примітивний б.у. комп'ютер. Не кажучи про інтернет і таке інше. Але мільйони таких дітей навчаються завдяки різноманітним програмам. У них зненацька є доступ не тільки до інтернету, але й до базової медицини, їжі, води, житла. Гешефт, ага.

Саня

Повідомлення Саня » 15 травня 2023, 21:18

Sintez писав:
главспец писав: ты ходишь?
Sintez писав: І то не впевнений.
Тобі на засадах аматорського інтересу до деяких речей, так причесали мізки, що ти відбиваєш чіткий стройовий крок, думаючи що єретик протисистемний. А ти цього не помічаєш і помітити не здатен саме через відсутність освіти.
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй

Olga

Повідомлення Olga » 15 травня 2023, 22:09

Sintez писав:
Olga писав:
ніхто, якщо не знає, що то було насправді.
Я не дивлюсь тб ні в Канаді і ніде, про марафони не відаю тому
Цікаво. Так може мені звідси видніше? Якби (напримєр) не "ляпання" Арестовича про пресловуті "два-три тижні", і взагалі не його щовечірні "сеанси психотерапії", то третина України до сьогодні може й не дожила б. Через - тупо - серцеві напади й нервові зриви.

Щодо "марафону" - так його й тут зараз уже ніхто не дивицця. Тому, якраз, що 90% - "ляпання" безтолкове.
ну недарма ж він був радником, може розраду дати, цього не віднімеш. Я теж тоді у лютому дуже на ура його виступ сприйняла.
Але потім не дивилася вже. Невзорова - продовжувала досить довго.
Я люблю читати все.

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 16 травня 2023, 11:24

Sintez писав: Якби (напримєр) не "ляпання" Арестовича про пресловуті "два-три тижні", і взагалі не його щовечірні "сеанси психотерапії", то третина України до сьогодні може й не дожила б. Через - тупо - серцеві напади й нервові зриви.
Ой, мля, які бідненькі, які нервні. Тьху. :bad:

Olga

Повідомлення Olga » 16 травня 2023, 12:28

Sintez писав:
Olga писав: Канаді слідувати за Україною, яка з дитинства навчає своїх дітей бути за Мавку з її вільним коханням, а не за Килину, з її цінностями, типу як у Синтеза, що фольксвагенами у гітлерівську епоху зачудований.
Хто це "Україна, котра вчить"? Хто вчить, зокрема, пересмикувати й перебріхувати чужі (мої напримєр) слова, "шиючи" мені симпатії до Гітлера? "Україна" чи "Канада"?
для початку - коли мовиться "по ділам їх судіть їх", або "погане дерево не дає хорошого плоду" - йдеться не про машинки, не про матеріальні вироби, і не про глечики.

Відповісти