Що таке Перемога?

Olga

Re: Що таке Перемога?

Повідомлення Olga » 16 травня 2023, 12:38

Sintez писав: Герой! У морду дав! Глиба! Правда, його потім у асфальт закатали, ну то таке... Правда, всю історію героїв закатували у асфальт, але нам все ніколи подумати, а чому ж воно така хрєнь творицця, покоління за поколінням, століттями? І вчергове, коли якісь незручні запитання задають якісь Арестовичі, їх "інтелігенція" посилає нафік, ібо іш чьо гад удумав, вирішувати проблему із "сатрапами" на системному рівні! А кому ж тоді у морду давати?! І над ким ми будемо соплі пускати й сумних пісень співати?!
нас би з тобою не було, якби справді усіх порядних людей "закатували в асфальт", як ти мовиш.
Бо про себе я так не скажу, але про свій рід - вважаю, що я хорошого роду.
А ти?

Саня

Повідомлення Саня » 16 травня 2023, 12:49

Sintez писав: Маніфест толпо-елітаризму?
Доречі, ти типовий толпарь, тільки мордорський, тому тут і вважаєш себе єретиком.
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 16 травня 2023, 14:40

Тут на форумі тільки дві людини (себе не рахую) мають свою власну думку. Це пан Сінтез і главспец. :lol:

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 травня 2023, 20:20

Olga писав:
Sintez писав: У нас же просто не ззгадують, всім пофігу.
Баян. Десь річної давності. І цей ролік зняв народ, а не держава/марафон.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 травня 2023, 20:22

главспец писав:
Sintez писав: Ні. Але мені знадобилося 40 років, щоб розучитися.
с детьми проще, они гибкие. Там другая проблема возникает - чтобы не понесло выпендриваться перед приятелями.
Біда в тому, що це лише на мою думку я перестав. А там, де не помічаю - фігачу аж бігом. Мабуть. Лєвой, лєвой, лєвой! Разом нас багато...
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 травня 2023, 20:28

M_M писав:
Sintez писав: Тіпа, без системи дитина не змогла б коритсуватися інформацією? Мбугага.
Саме так. У сім'ї з двома дітьми та сукупним доходом в умовні 100 баксів, нема можливості купити навіть примітивний б.у. комп'ютер. Не кажучи про інтернет і таке інше. Але мільйони таких дітей навчаються завдяки різноманітним програмам. У них зненацька є доступ не тільки до інтернету, але й до базової медицини, їжі, води, житла. Гешефт, ага.
100$ на сім'ю? При чому тут злидні? Я пишу про те, що навіть якщо я цілком собі можу дозволити, я НЕ МАЮ ПРАВА вчити дитину так, як вважаю за потрібне. Принаймні згідно паперовим "законам". Ніззя! Ібо державка за умовчанням вважає мене ідіотом.

Хоча, справді, може й обгрунтовано великою мірою, ким іще вважати толпу, котра сотнями років отаке терпить?

Але особисто я із такою презупмцією не згоден.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 травня 2023, 20:40

Olga писав:
Sintez писав: Цікаво. Так може мені звідси видніше? Якби (напримєр) не "ляпання" Арестовича про пресловуті "два-три тижні", і взагалі не його щовечірні "сеанси психотерапії", то третина України до сьогодні може й не дожила б. Через - тупо - серцеві напади й нервові зриви.

Щодо "марафону" - так його й тут зараз уже ніхто не дивицця. Тому, якраз, що 90% - "ляпання" безтолкове.
ну недарма ж він був радником, може розраду дати, цього не віднімеш. Я теж тоді у лютому дуже на ура його виступ сприйняла.
Але потім не дивилася вже. Невзорова - продовжувала досить довго.
Я люблю читати все.
Дивитися й читати корисно. Навіть того ж Гітлера. Я свого часу прочитав початок "Майн кампфу", це дало мені розуміння, чим він купив довіру німців. І зараз я впевнений, що якби замість забороняти, її вивчали б, можливо й не було тієї шизи, котра зараз відбувається. Але всім пофігу, це ж думати треба, а нафіга? Заборонити куди простіше.

А Невзоров... Ну прикольний і розумний. Але що з цим всим робити він не думає. Констатує події.

Хоча й Арестович теж останнім часом здувся. Потуги на системний аналіз суспільних процесів були, разом із Дацюком, Баумейстером, Романенком і ще деким... Але на мій погляд ім якраз забракло сміливості піддати сумнівам свої догми. Хоча може вони щось і народили, а я не помітив.
Але сумніваюся.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 травня 2023, 20:47

Mack Mack писав:
Sintez писав: Якби (напримєр) не "ляпання" Арестовича про пресловуті "два-три тижні", і взагалі не його щовечірні "сеанси психотерапії", то третина України до сьогодні може й не дожила б. Через - тупо - серцеві напади й нервові зриви.
Ой, мля, які бідненькі, які нервні. Тьху. :bad:
А шо так? Люди різні. Не у всіх вистачає нервів. Хоробрості. Витривалості. Я теж вважав що все херня, а тепер майже рік пробувши під відчуттям що будь-якої миті може прилетіти й розірвати просто так, незалежно від додержання ПДР, бравади якось поменшало. А що казати про перші дні?!
Так що недооцінювати вклад Арестовича у діло психологічної підтримки народу, особливо у перші дні, вважаю принаймні дурістю. Маладєц і красавчєг. Хоча прекрасно знав "вдячність" народну і скільки лайна отримає на голову. Потім.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 18 травня 2023, 21:00

Sintez писав: Так що недооцінювати вклад Арестовича у діло психологічної підтримки народу, особливо у перші дні, вважаю принаймні дурістю. Маладєц і красавчєг.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 травня 2023, 21:01

Olga писав:
Sintez писав:

Хто це "Україна, котра вчить"? Хто вчить, зокрема, пересмикувати й перебріхувати чужі (мої напримєр) слова, "шиючи" мені симпатії до Гітлера? "Україна" чи "Канада"?
для початку - коли мовиться "по ділам їх судіть їх", або "погане дерево не дає хорошого плоду" - йдеться не про машинки, не про матеріальні вироби, і не про глечики.

А про що? "Поганий" чи "добрий" - категорії вельми суб'єктивні. Не знаю наскільки правдива історія, але думаю що так, коли якогось африканського аборигена запитали що є "зло", він відповів: "Якщо сусід вкраде у мене корову". А що ж є добро? "Якщо я у сісіда вкраду корову".

Насправді ці речі - ключові, однак ім практично не приділяють уваги, вважаєцця що "само собою зрозуміло". Як у тому анекдоті, "Що тут думать, плигати треба!". У нашому випадку - воювати, нажаль..
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 травня 2023, 21:13

Olga писав:
Sintez писав: Герой! У морду дав! Глиба! Правда, його потім у асфальт закатали, ну то таке... Правда, всю історію героїв закатували у асфальт, але нам все ніколи подумати, а чому ж воно така хрєнь творицця, покоління за поколінням, століттями? І вчергове, коли якісь незручні запитання задають якісь Арестовичі, їх "інтелігенція" посилає нафік, ібо іш чьо гад удумав, вирішувати проблему із "сатрапами" на системному рівні! А кому ж тоді у морду давати?! І над ким ми будемо соплі пускати й сумних пісень співати?!
нас би з тобою не було, якби справді усіх порядних людей "закатували в асфальт", як ти мовиш.
Бо про себе я так не скажу, але про свій рід - вважаю, що я хорошого роду.
А ти?
Я мовлю? Де? Може таки читати уважніше?

Щодо родів - я не звик оцінювати людей скопом, стадом. Це до кацапів, вони люблять про РОДновєріє й іншу подібну матерію порозсуждати. Я нє.

Що ж до ГЕРОЇВ, про яких я таки пишу - так, їх нерідко закатують у асфальт. Але цього б не було, якби ВСІ, все суспільство не придурювалося, а завчасно "латало" "дірки" у процесі свого життя. І тоді героям не довелося б "затикати" ті дірки власними тілами й "заклеювати" власною кров'ю. Але ж це для Швейцарії якоїсь, а не для нас, схоже. Бо якщо історія нас чомусь і вчить, то нам все одно ліньки нею цікавитися, тому старе коло із граблів проходимо вік за віком.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 травня 2023, 21:14

Саня писав:
Sintez писав: Маніфест толпо-елітаризму?
Доречі, ти типовий толпарь, тільки мордорський, тому тут і вважаєш себе єретиком.
А ти типовий хто?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 травня 2023, 21:21

Mack Mack писав: Тут на форумі тільки дві людини (себе не рахую) мають свою власну думку. Це пан Сінтез і главспец. :lol:
Ну хоч за людину мене вважаєш, а не за толпаря, і то добре. :friends:

Тут постає філософське питання - а чи можемо ми мати 100% "свою власну думку"? Мабуть таки ні. Все ми колись побачили, почули... Навіть "свої висновки" робимо під впливом можливої реакції / "суспільної думки". Просто комусь хочецця сподобатися, а комусь це байдуже. Люди різні...
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 травня 2023, 21:27

главспец писав:
Sintez писав: Так що недооцінювати вклад Арестовича у діло психологічної підтримки народу, особливо у перші дні, вважаю принаймні дурістю. Маладєц і красавчєг.
Я Чумака не дивився. Чучало.

А от Кашпіровський реально творив "чудеса", хоча "чудес" і не існує. "Чудо" - це те, чого "наука" не може пояснити через свою недорозвиненість та/або догматичність.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Саня

Повідомлення Саня » 18 травня 2023, 22:16

Sintez писав: Ну хоч за людину мене вважаєш, а не за толпаря
Тобто те що означає неологізм "толпарь", це на твою думку не людина?
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй

M_M

Повідомлення M_M » 18 травня 2023, 23:13

Sintez писав: я НЕ МАЮ ПРАВА вчити дитину так, як вважаю за потрібне
Хто зна, що саме Ви вважаєте за потрібне. Прикладів альтернативного виховання бажаєте?
Ось сьогодні одному вихователю довічне присудили. Вчив дитину мовчати. А вона кричала від болю.

M_M

Повідомлення M_M » 18 травня 2023, 23:20

Sintez писав: А от Кашпіровський реально творив "чудеса",
Останні досягнення шарлатана - лікування від "корони" online.

Olga

Повідомлення Olga » 19 травня 2023, 05:40

Sintez писав: Дивитися й читати корисно. Навіть того ж Гітлера. Я свого часу прочитав початок "Майн кампфу", це дало мені розуміння, чим він купив довіру німців. І зараз я впевнений, що якби замість забороняти, її вивчали б, можливо й не було тієї шизи, котра зараз відбувається. Але всім пофігу, це ж думати треба, а нафіга? Заборонити куди простіше.

А Невзоров... Ну прикольний і розумний. Але що з цим всим робити він не думає. Констатує події.

Хоча й Арестович теж останнім часом здувся. Потуги на системний аналіз суспільних процесів були, разом із Дацюком, Баумейстером, Романенком і ще деким... Але на мій погляд ім якраз забракло сміливості піддати сумнівам свої догми. Хоча може вони щось і народили, а я не помітив.
Але сумніваюся.
Ти сам собі протирічиш. Бо власне Гітлер мав план. Так що не дай бог його мати.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 24 травня 2023, 17:57

Саня писав:
Sintez писав: Ну хоч за людину мене вважаєш, а не за толпаря
Тобто те що означає неологізм "толпарь", це на твою думку не людина?
Фізіологічно - людина. Морально-психічно - не повністю.

Тут немає нічого образливого, це просто треба зрозуміти й виконати відповідну роботу. Найтяжчу - над собою.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 24 травня 2023, 18:00

M_M писав:
Sintez писав: я НЕ МАЮ ПРАВА вчити дитину так, як вважаю за потрібне
Хто зна, що саме Ви вважаєте за потрібне. Прикладів альтернативного виховання бажаєте?
Ось сьогодні одному вихователю довічне присудили. Вчив дитину мовчати. А вона кричала від болю.
І шо? Може виходячи із прецеденту згвалтування, заборонити парам самостійно визначати сексуальні відносини? А то мало чого вони там понавидумують?! Порядок має бути!
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Відповісти