осьо:
мразь Арестович
Re: троль Арестович
так, ну ти заручник його таланту, з тобою говорити марно. Поклонник - так і є у словнику. З поклонниками говорити - втрачати час.Sintez писав: ↑Мбугага. Тупенькі хейтери не розуміють, що Льоха граєцця з ними, як кіт із мишами. Вони навпаки накручують йому популярність, при тому - що найсмішніше - що він до неї байдужий. У мене враження, що іноді він просто для приколу відчубучує щось, коли звичне скавуління хейтерів раптом вщухає.
Я зауважила, що не можу бути шанувальником того, хто вважає важливим, щоб Україну звали Русь, щоб ставити це во главу угла. Маю право.
Все.
Тобто, я був покараний розвалом совка?! Ну можу всім побажати такого "покарання"! Коли отримуєш неміояно свободи, коли можу все купити без черги й дефіцитів, й на все заробити, коли ніхто не повчає й не примушує мене, як жити, а хто й зпробує здуру - буде посланий нах. У чому "поламаність"? Вона лише у "вінтіків", котрі крім свого вузького корита нічого не знали й знати не хотіли, ібо лінь.8Olga писав: ↑точно. Ти нічого не був повинен. Але ти був часткою народу що мав бути покараним. І твоє життя стало поламаним. В незалежності від того, що ти про себе гадаєш.Sintez писав: ↑
Точно "дозволяють"?
Мене напримєр ніхто не питав дозволу, вводячи війська у Афганістан. Я "дозволяв"? Чи повинен був героіццкі стати дисидентом, автоматично потрапити у психушку й прламати своє життя заради афганського народу, якого я у очі не бачив? Якось мені не хотілося. І тим не менше я не вважаю себе винним у афганській війні.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
а про що ж ти ниєш і ниєш? Про якийсь зіржавілий каркас непотребу замість країни у себе?
Хто навіть у праведних цілях не образити російськомовних людей України і зберегти їх мову і культуру вдається до слів "назовімо російську діалектом України", не знаходить нормальних слів для такого, а городить дурню про діалект.Olga писав: ↑Я зауважила, що не можу бути шанувальником того, хто вважає важливим, щоб Україну звали Русь, щоб ставити це во главу угла. Маю право.СпойлерРозкрититак, ну ти заручник його таланту, з тобою говорити марно. Поклонник - так і є у словнику. З поклонниками говорити - втрачати час.Sintez писав: ↑
Мбугага. Тупенькі хейтери не розуміють, що Льоха граєцця з ними, як кіт із мишами. Вони навпаки накручують йому популярність, при тому - що найсмішніше - що він до неї байдужий. У мене враження, що іноді він просто для приколу відчубучує щось, коли звичне скавуління хейтерів раптом вщухає.
Все.

Безграмотне гімно (знаете-ли, через дефіс пише

Принижує ПТУ, принижує село і його культуру.
я не хотіла вживати жодне з перерахованих Вами слів. А щось нищівне. Словник допускає, то і годі.
(Хоча штець вперше бачу, мо й підійшло б)
(Навіть не дивлячись на те, що твориться - не можу казати "кацапська". Мабуть це треба пережити на собі, а не спостерігачем через океан)
Де Ви його лишень взяли?..
Знаю штивий, поштивий - мабуть, звідси.
Знаю штивий, поштивий - мабуть, звідси.
Ні, я розумію, що він цікава людина, завзятий, зайнятий і вболіваючий.
Але надто ображає він інших. І я не бачу, щоб він мав для такого справжні підстави, на жаль.
І тому я вже згодна з тими, хто закидає йому, що він не воює. І не трудиться на справжньому політичному фронті.

Мы пахали - так кажуть про комара і волів.
Але надто ображає він інших. І я не бачу, щоб він мав для такого справжні підстави, на жаль.
І тому я вже згодна з тими, хто закидає йому, що він не воює. І не трудиться на справжньому політичному фронті.

Мы пахали - так кажуть про комара і волів.

Який Захід її відкидав (отвергал)? Нащо таке молоти?
І нащо посилювати агресора - "без смены парадигмы её не взять никому"
ІМХО, після того, що вони чинять в Україні, самоочищення вже їм не дано.
Ні Іспанія, ні Італія в свій час не переходили межу й не творили геноциду.
Ні Іспанія, ні Італія в свій час не переходили межу й не творили геноциду.
А з опозиції тієї, що чомусь ніяк не об'єднається, безперечно довіряю, як вже казала, Невзорову, і також Сотнику.
Інші всі - цікаві хороші люди, з відомих, і відомих мені, але їх політичні погляди багато в чому можуть дуже не співпадати з тим, що б хотілося.
А читаю - іноді, але регулярно - у живому журналі, Кураєва. По ньому орієнтуюсь як мислить і що власне відчуває зараз жива Росія.
Інші всі - цікаві хороші люди, з відомих, і відомих мені, але їх політичні погляди багато в чому можуть дуже не співпадати з тим, що б хотілося.
А читаю - іноді, але регулярно - у живому журналі, Кураєва. По ньому орієнтуюсь як мислить і що власне відчуває зараз жива Росія.
Та прфігу, скільки фанатів ходить слідом. Ще практика Христа показала, що гріш їм ціна, вчора вони співали осанну, завтра кричатимуть "Розіпни його!". Або тій же Юльці допомогли кілька мільйонів "голосів виборців", коли янук її затасував у Качанівку?Olga писав: ↑зараз дивізія марширує від нього - наприклад дивізія у моїй стрічці твіттеру, тих, кого теж читають, хто теж має силу слова.Sintez писав: ↑
Це про Олексія? Ні, звичайно, він не "посажений". Він вище, він з тих "генералів", котрих якщо розжалують і виженуть, то дивізія піде разом із ним.
Влада такого роду - влада концептуальна, у неї ніхто нікого не обирає, її просто беруть, ті хто розуміє. Решта можуть хіба що зубами скреготіти, як і відбуваєцця із Арестовичевими хейтерами.
В кінці два речення не зрозумів. Можливо сьогодні він іграє джаз, а завтра родіну продаст? Можливо. Чого не буває.
Я не вважала і не вважаю владу Шарія, наприклад, над його слухачами - концептуальною, пробач.
Все залежить від дивізії, яку в силі втримати слухачами даний володар. Яка вона.
Два останніх речення були про те, що кожен судить по собі. Якщо він вважає когось здатним дійсно радіти, що акула з'їла когось з людей - то він отже сам, нажаль, таки здатен на таке.
Щодо "сам здатен".
Ця дурна вигадка Фрейда дуже живуча, хоча не має жодного стосунку до реальності.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Olga писав: ↑так, ну ти заручник його таланту, з тобою говорити марно. Поклонник - так і є у словнику. З поклонниками говорити - втрачати час.Sintez писав: ↑ Мбугага. Тупенькі хейтери не розуміють, що Льоха граєцця з ними, як кіт із мишами. Вони навпаки накручують йому популярність, при тому - що найсмішніше - що він до неї байдужий. У мене враження, що іноді він просто для приколу відчубучує щось, коли звичне скавуління хейтерів раптом вщухає.
Я зауважила, що не можу бути шанувальником того, хто вважає важливим, щоб Україну звали Русь, щоб ставити це во главу угла. Маю право.
Все.
Я констатую факти. І те, що побудували не те, на що сподівалися, зовсім не відміняє факту, що совок був лайном і знищений цілком закономірно - ібо задовбав і "верхи", і "низи".

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Чому? Якщо Арестович відірве частину ватяної аудиторії від шаріїв і соловйових і поведе її у потрібний НАМ бік - то це погано? Краще тих ватніків розстріляти? Відповідь "хай воно само якось" не приймаєцця. Уже пробували.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Які підстави сумніватися у тому, що це діалект?
Ок, давайте свій варіант "правильних слів". Замість "діалекту"..

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!