-
Olga
Повідомлення
Olga » 13 червня 2023, 06:54
Sintez писав: ↑
Olga писав: ↑
зараз дивізія марширує від нього - наприклад дивізія у моїй стрічці твіттеру, тих, кого теж читають, хто теж має силу слова.
Я не вважала і не вважаю владу Шарія, наприклад, над його слухачами - концептуальною, пробач.
Все залежить від дивізії, яку в силі втримати слухачами даний володар.
Яка вона.
Два останніх речення були про те, що кожен судить по собі.
Якщо він вважає когось здатним дійсно радіти, що акула з'їла когось з людей - то він отже сам, нажаль, таки здатен на таке.
Та прфігу, скільки фанатів ходить слідом. Ще практика Христа показала, що гріш їм ціна, вчора вони співали осанну, завтра кричатимуть "Розіпни його!". Або тій же Юльці допомогли кілька мільйонів "голосів виборців", коли янук її затасував у Качанівку?
Щодо "сам здатен".
Ця дурна вигадка Фрейда дуже живуча, хоча не має жодного стосунку до реальності.
не знаю, чи він втрачає фанатів - але опонентів, із досить достойних, в тім же твіттері - так. І це я помітила, бо щодня читаю твіттер.
Ще до Фрейда було відомим явище чорного гумору. Я можу погодитися, що не кожен росіянин зможе втямити, що це чорний гумор, і сприйматиме за чисту монету. Але до чого тут розлюднення, комплекси, які Арестович приписує нам?
Olga
-
Sintez
- Єретик
Повідомлення
Sintez » 13 червня 2023, 06:58
Ні, я розумію, що він цікава людина, завзятий, зайнятий і вболіваючий.
Але надто ображає він інших. І я не бачу, щоб він мав для такого справжні підстави, на жаль.
І тому я вже
згодна з тими, хто закидає йому, що він не воює. І не трудиться на справжньому політичному фронті.

Мы пахали - так кажуть про комара і волів.
Так і Залужний "не воює". Нє? Все десь ховаєцця і никаєцця по "темних кімнатах". Тижнями.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Sintez
-
Olga
Повідомлення
Olga » 13 червня 2023, 06:59
так, ну ти заручник його таланту, з тобою говорити марно. Поклонник - так і є у словнику. З поклонниками говорити - втрачати час.
Я зауважила, що не можу бути шанувальником того, хто вважає важливим, щоб Україну звали Русь, щоб ставити це во главу угла. Маю право.
Все.
а про що ж ти ниєш і ниєш? Про якийсь зіржавілий каркас непотребу замість країни у себе?
Я констатую факти. І те, що побудували не те, на що сподівалися, зовсім не відміняє факту, що совок був лайном і знищений цілком закономірно - ібо задовбав і "верхи", і "низи".
Ясно, що держава, яка воювала з афганським народом не була благом і мала розпастися.
Але її розпад, як розпад будь-якої держави - це важкий удар для її громадян. Заслужений ними бездіяльністю і потуранням злу їх держави.
Olga
-
Sintez
- Єретик
Повідомлення
Sintez » 13 червня 2023, 07:05
Який Захід її відкидав (отвергал)? Нащо таке молоти?
І нащо посилювати агресора - "без смены парадигмы её не взять никому"
Як це "який"? Весь, загалом. Окрім хіба що окремих орбанів та макронів. Щодо парадигми - звичайно не взяти. Як і Німеччину свого часу. Тоді, давно, німців пропустили через спеціальну "машину" і повернули від озвіріння до людського стану. Зараз потрібно те ж саме для кацапів. Якщо у когось не вистачає ума щоб це зрозуміти, то його особисті проблеми.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Sintez
-
Sintez
- Єретик
Повідомлення
Sintez » 13 червня 2023, 07:08
ІМХО, після того, що вони чинять в Україні, самоочищення вже їм не дано.
Ні Іспанія, ні
Італія в свій час не переходили межу й не творили геноциду.
Та ну?! Макаронники у Африці не заливали аборигенів хімією, може?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Sintez
-
Sintez
- Єретик
Повідомлення
Sintez » 13 червня 2023, 07:09
А з опозиції тієї, що чомусь ніяк не об'єднається, безперечно довіряю, як вже казала, Невзорову, і також Сотнику.
Інші всі - цікаві хороші люди, з відомих, і відомих мені, але їх політичні погляди багато в чому можуть дуже не співпадати з тим, що б хотілося.
А читаю - іноді, але регулярно - у живому журналі, Кураєва. По ньому орієнтуюсь як мислить і що власне відчуває зараз жива Росія.
Тобто знову на основі емоцій.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Sintez
-
Olga
Повідомлення
Olga » 13 червня 2023, 07:10
прохання це робити не за рахунок радісного підгавкування собі хейтерів України і світу, що її підтримує.
Не грати їм на руку.
Чому? Якщо Арестович відірве частину ватяної аудиторії від шаріїв і соловйових і поведе її у потрібний НАМ бік - то це погано? Краще тих ватніків розстріляти? Відповідь "хай воно само якось" не приймаєцця. Уже пробували.
А, ну добре, якщо так. Якщо дійсно заворожить, а не просто підкріпить соловйових доказами їх правоти і залишить аудиторію їм.
Тоді хейтерство, в тім числі і моє - лише додасть йому ваги в очах такої аудиторії.
Olga
-
Sintez
- Єретик
Повідомлення
Sintez » 13 червня 2023, 07:14
Та прфігу, скільки фанатів ходить слідом. Ще практика Христа показала, що гріш їм ціна, вчора вони співали осанну, завтра кричатимуть "Розіпни його!". Або тій же Юльці допомогли кілька мільйонів "голосів виборців", коли янук її затасував у Качанівку?
Щодо "сам здатен".
Ця дурна вигадка Фрейда дуже живуча, хоча не має жодного стосунку до реальності.
не знаю, чи він втрачає фанатів - але опонентів, із досить достойних, в тім же твіттері - так. І це я помітила, бо щодня читаю твіттер.
Ще до Фрейда було відомим явище чорного гумору. Я можу погодитися, що не кожен росіянин зможе втямити, що це чорний гумор, і сприйматиме за чисту монету. Але до чого тут розлюднення, комплекси, які Арестович приписує нам?
Я не читаю твітер. Взагалі. Мабуть це гріх, але не маю часу.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Sintez
-
Olga
Повідомлення
Olga » 13 червня 2023, 07:15
ІМХО, після того, що вони чинять в Україні, самоочищення вже їм не дано.
Ні Іспанія, ні
Італія в свій час не переходили межу й не творили геноциду.
Та ну?! Макаронники у Африці не заливали аборигенів хімією, може?
Італію я з натяжкою додавала.
Olga
-
Olga
Повідомлення
Olga » 13 червня 2023, 07:16
звичайна стрічка новин. Стисла і ясна. Це на перегляд відео чи тб мабуть треба мати вдосталь час.
Сам термін твіт - означає "пискнув як пташка, і замовк, нема чого в людей часу багато забирати"
Olga
-
Sintez
- Єретик
Повідомлення
Sintez » 13 червня 2023, 07:18
Я констатую факти. І те, що побудували не те, на що сподівалися, зовсім не відміняє факту, що совок був лайном і знищений цілком закономірно - ібо задовбав і "верхи", і "низи".
Ясно, що держава, яка воювала з афганським народом не була благом і мала розпастися.
Але її розпад, як розпад будь-якої держави - це
важкий удар для її громадян. Заслужений ними бездіяльністю і потуранням злу їх держави.
Так. Але й величезні можливості, бо рушицця машина позбавлення свободи. Тут все залежить від того, готові вони взяти свободу, чи почнуть, як ми у 1991, видумувати/шукати собі нових, "хороших", пастухів.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Sintez
-
Sintez
- Єретик
Повідомлення
Sintez » 13 червня 2023, 07:23
звичайна стрічка новин. Стисла і ясна.
Це на перегляд відео чи тб мабуть треба мати вдосталь час.
Сам термін твіт - означає "пискнув як пташка, і замовк, нема чого в людей часу багато забирати"
Якраз ні. Я не дивлюся, а слухаю. У кишені телефон, у вусі наушник, руки роблять своє. Що цікаво - викладаю сюди. А от читати чи писати - як зараз - то справді час потрібен, а його війна краде безбожно.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Sintez
-
Olga
Повідомлення
Olga » 13 червня 2023, 07:24
А з опозиції тієї, що чомусь ніяк не об'єднається, безперечно довіряю, як вже казала, Невзорову, і також Сотнику.
Інші всі - цікаві хороші люди, з відомих, і відомих мені, але їх політичні погляди багато в чому можуть дуже не співпадати з тим, що б хотілося.
А читаю - іноді, але регулярно - у живому журналі, Кураєва. По ньому орієнтуюсь як мислить і що власне відчуває зараз жива Росія.
Чого ж це емоцій? "Крим - не бутерброд" від Навального, "Арестович идёт против примитивной толпы украинской, не угождает этой толпе" від Латиніної - це факти, які не залишають простору для емоцій.
Olga
-
Sintez
- Єретик
Повідомлення
Sintez » 13 червня 2023, 07:26
Чому? Якщо Арестович відірве частину ватяної аудиторії від шаріїв і соловйових і поведе її у потрібний НАМ бік - то це погано? Краще тих ватніків розстріляти? Відповідь "хай воно само якось" не приймаєцця. Уже пробували.
А, ну добре, якщо так. Якщо дійсно заворожить, а не просто підкріпить соловйових доказами їх правоти і залишить аудиторію їм.
Тоді хейтерство, в тім числі і моє - лише додасть йому ваги в очах такої аудиторії.
Я теж так думаю.
І це якраз і є участь Арестовича у війні. Оцінити котру непросто, да.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Sintez
-
Sintez
- Єретик
Повідомлення
Sintez » 13 червня 2023, 07:30
Чого ж це емоцій? "Крим - не бутерброд" від Навального, "Арестович идёт против примитивной толпы украинской, не угождает этой толпе" від Латиніної - це факти, які не залишають простору для емоцій.
Не ідеалізуйте людей. Дайте їм (нам) право на помилку. Шукайте друзів, вороги самі вас знайдуть(с).
Все, пора. Новий день кличе. Канаді гарного вечора й спокійної ночі!

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Sintez
-
Olga
Повідомлення
Olga » 13 червня 2023, 08:01
Не ідеалізуйте людей. Дайте їм (нам) право на помилку. Шукайте друзів, вороги самі вас знайдуть(с).
Все, пора. Новий день кличе. Канаді гарного вечора й спокійної ночі!
дякую за розмову
Який Захід її відкидав (отвергал)? Нащо таке молоти?
І нащо посилювати агресора - "без смены парадигмы её не взять никому"
Як це "який"? Весь, загалом. Окрім хіба що окремих орбанів та макронів. Щодо парадигми - звичайно не взяти. Як і Німеччину свого часу. Тоді, давно, німців пропустили через спеціальну "машину" і повернули від озвіріння до людського стану. Зараз потрібно те ж саме для кацапів. Якщо у когось не вистачає ума щоб це зрозуміти, то його особисті проблеми.
Захід весь час не сприймав і не сприймає тільки Путіна, а не Росію. Росію він ніколи не відкидав (не отвергал).
Арестович каже, що війна буде безкінечною, що Росію не побореш, якщо Росія сама не схаменеться і не змінить парадигму.
Але набагато сильнішу у її час Німеччину взяли без зміни парадигми у ній німцями.
Тому теза Арестовича не ясна.
Але якщо він націлений заворожити російську аудиторію - то його слова не для нас, і немає значення, що він говорить.
Olga
-
Sintez
- Єретик
Повідомлення
Sintez » 13 червня 2023, 09:11
Захід весь час не сприймав і не сприймає тільки Путіна, а не Росію. Росію він ніколи не відкидав (не отвергал).
Арестович каже, що війна буде безкінечною, що Росію не побореш, якщо Росія сама не схаменеться і не змінить парадигму.
Ну і? Що не так? Жителі московії, як і ми, жителі совка свого часу, живуть в умовах перманентного терору з одного боку, і попутного втирання у вуха про власне вялічіє і виключність. Цю парадигму слід міняти? Безумовно. Хто мінятиме? Західна опазиція, хіба що окрім Невзорова, не хоче відмовлятися ні від вялічія, ні від ЯЗ, ні від богообраності. Тим більше вони й чути не хочуть про розпад імперії. Вони хочуть не розвалити, а очолити. Перспектива - Єльцин-2, потім - х¥%ло-2. Воно нам треба? Ні. Нам треба позбавити маленького росіянина страху перед режимом і управляти інформаційно його розвитком. Ніхто собі не ворог, і маленький росіянин теж. А от "еліти" слід тримати за горло, як тримали й тримають досі амери "еліти" німецькі. Хоча й ослабили хватку, отримавши прокацапських Шредера й Меркель.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Sintez
-
M_M
Повідомлення
M_M » 13 червня 2023, 09:26
Olga писав: ↑А щось нищівне.
А коли про себе у цьому ж контексті?
Я зауважила, що не можу бути шанувальником того, хто вважає важливим, щоб Україну звали Русь
Відмінна риса кацапів - одномовність, нав'язування свого діалекту мови Києва усім загарбаним народам. Діалект, що навіть сталого правопису не має. А правопис віддзеркалює стан поширених серез мешканців різних звуків, за допомогою яких утворюються слова та речення. Тобто сто років тому чергова реформа віддзеркалила чергову зміну діалекту.
M_M
-
Olga
Повідомлення
Olga » 13 червня 2023, 09:42
Західна опазиція, хіба що окрім Невзорова, не хоче відмовлятися ні від вялічія, ні від ЯЗ, ні від богообраності. Тим більше вони й чути не хочуть про розпад імперії. Вони хочуть не розвалити, а очолити.
Перспектива - Єльцин-2, потім - х¥%ло-2.
Точно так само подумалось. Це очевидно кожному, отже...
Нам треба позбавити маленького росіянина страху перед режимом і управляти інформаційно його розвитком. Ніхто собі не ворог, і маленький росіянин теж.
Коли Арестович обмовився на москальський лад, про удар ПРО - як деякі росіяни на форумах жадібно кинулися це обговорювати, і моментально стверджувати, що він хороший. В них дійсно інформаційний голод, на нормальну інформацію, серед потоку суцільної брехні
Olga
-
Olga
Повідомлення
Olga » 13 червня 2023, 10:06
M_M писав: ↑
А коли про себе у цьому ж контексті?
купилася на троління Арестовича, розраховане саме на таку реакцію, потрібну йому, щоб справити позитивне враження на "кацапів". Епітети можуть бути різні.
M_M писав: ↑
Відмінна риса кацапів - одномовність, нав'язування свого діалекту мови Києва усім загарбаним народам. Діалект, що навіть сталого правопису не має. А правопис віддзеркалює стан поширених серез мешканців різних звуків, за допомогою яких утворюються слова та речення. Тобто сто років тому чергова реформа віддзеркалила чергову зміну діалекту.
відносно дуже нова мова, літературна, це так. І тільки невпевнені в чімось люди так сторонитимуться інших мов...
Olga