Я залюбки читаю наукову літературу, пов'язану зі спеціальністю. Вона зовсім не нудна. На відміну від статей Сурка.
Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.
Re: Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.
Re: Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.
пригадались слова жінки-викладача вищої математики з університету - ви все забудете, що я вам тут викладаю, але якщо ви все зрозуміли і осягли - ви засвоїте методи і логіку, яка вам потім завжди буде у нагоді, у вирішенні ваших задач.
Стопудово. Це задум, що хочуть реалізувати.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
ПЛАН, у, чол.
2. Задум, проект, що передбачають хід, розвиток чого-небудь; текст, документ із викладом такого задуму, проекту. — Слухайте ж, який у мене план.. Ми ходімо просто до Короликового гнізда і заберім у неволю його дітей (Іван Франко, IV, 1950, 68); План, як проскочити у сад до Бондаренчихи Марини Василівни, визрів у нього відразу (Іван Сенченко, На Батиєвій горі, 1960, 22);
// Заздалегідь накреслена програма господарських, культурних, оборонних і т. ін. заходів, що передбачає порядок і термін здійснення їх; текст, документ із викладом такої програми заходів. Ленінський кооперативний план був тим політичним заповітом, який Комуністична партія послідовно, крок за кроком здійснювала протягом наступних років (Комуніст України, 6, 1969, 73); Перспективний план розвитку народного господарства; Стратегічний план.
http://sum.in.ua/s/plan
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
Отож то й воно, а ОКРІМ своєї спеціальності? Хто буде розбиратися із ситуацією "вцілому", а не лише у своєму уютнєнькому професійному "кориті"?
Я процитував Ваші слова виключно як ілюстрацію реакції багатьох молодих людей на те, що мовляв "нафіга нам [у школах, технарях, вузах] забивають голову філософією".
Я маю свою відповідь - псевдо"філософськими" заняттями їм відбивають охоту цікавитися філософськими речами в принципі, дресирують на "філософію" блювотний рефлекс. Майже завжди успішно.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
І? Лише розвитку? А знищення?Саня писав: ↑ПЛАН, у, чол.
2. Задум, проект, що передбачають хід, розвиток чого-небудь; текст, документ із викладом такого задуму, проекту. — Слухайте ж, який у мене план.. Ми ходімо просто до Короликового гнізда і заберім у неволю його дітей (Іван Франко, IV, 1950, 68); План, як проскочити у сад до Бондаренчихи Марини Василівни, визрів у нього відразу (Іван Сенченко, На Батиєвій горі, 1960, 22);
// Заздалегідь накреслена програма господарських, культурних, оборонних і т. ін. заходів, що передбачає порядок і термін здійснення їх; текст, документ із викладом такої програми заходів. Ленінський кооперативний план був тим політичним заповітом, який Комуністична партія послідовно, крок за кроком здійснювала протягом наступних років (Комуніст України, 6, 1969, 73); Перспективний план розвитку народного господарства; Стратегічний план.
http://sum.in.ua/s/plan

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Та я зрозумів. Але нмд він здорово "підріс" з тих часів, коли просто хотів підзаробити на цій ниві. Принаймні мені так здаєцця.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Лебідь, Рак і Щука тягли Віз старанно й цілком "професійно".
Звичайно, професіоналізм це здорово. Але існує такий собі закон Лібіха. Згідно з яким загальний рівень якоїсь системи визначаєця самою слабкою ланкою, чи "найкоротшою клепкою" у "діжці Лібіха". Так от, як у совку, так і в Україні, таких "коротких клепок" було чимало, але їх народ тупо ігнорував. Як, напримєр, ту ж саму катастрофу у оборонній галузі. Або комплектування педвузів за "залишковим" принципом. Це ігнорування не могло не жахнути. І жахнуло.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Тобі треба в той Царьград, чи що там у них.
Яка накуй відміна готівки й перехід на безнал? Зєлені, ви остаточно єб@нулися?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Це ти про що тихо сам з собою?
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
Я із зеленими, єслі шо.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
З цими?
Ролло Мэй
Ролло Мэй

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
А треба? Я дивлюся на результати. Скоріше всього більшість стратегічних рішень взагалі приймають на Заході. Це відміняє безмозклість і відірваність від реальності у тутешніх? Я дивлюся на дії. Рятує поки що лише те, що кацапи такі ж придурки.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!