Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.

Olga

Re: Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.

Повідомлення Olga » 25 червня 2023, 17:02

Sintez писав: Суперактуально. У відео нижче "зашите" розуміння того, як і ми, й кацапи докотилися до катастрофи. Але. Відео викладене 10 років тому. За 10 років 24000 переглядів. 200 на місяць.. і то стопудово студенти, котрі через місяць забули. А управляє хто? Правильно, пригожини. Ібо
Olga писав: Нічого нуднішого я мабуть не зустрічала...
Я залюбки читаю наукову літературу, пов'язану зі спеціальністю. Вона зовсім не нудна. На відміну від статей Сурка.

Olga

Re: Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.

Повідомлення Olga » 25 червня 2023, 17:09

Sintez писав: і то стопудово студенти, котрі через місяць забули
пригадались слова жінки-викладача вищої математики з університету - ви все забудете, що я вам тут викладаю, але якщо ви все зрозуміли і осягли - ви засвоїте методи і логіку, яка вам потім завжди буде у нагоді, у вирішенні ваших задач.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 25 червня 2023, 17:11

Саня писав:
Sintez писав: План не обов'язково має бути написаним.
Sintez писав: Напримєр: "Карфаген має бути зруйнований!"
Ти маєш хоч поняття зелене про те що таке план?
Стопудово. Це задум, що хочуть реалізувати.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Саня

Повідомлення Саня » 25 червня 2023, 17:14

ПЛАН, у, чол.
2. Задум, проект, що передбачають хід, розвиток чого-небудь; текст, документ із викладом такого задуму, проекту. — Слухайте ж, який у мене план.. Ми ходімо просто до Короликового гнізда і заберім у неволю його дітей (Іван Франко, IV, 1950, 68); План, як проскочити у сад до Бондаренчихи Марини Василівни, визрів у нього відразу (Іван Сенченко, На Батиєвій горі, 1960, 22);
// Заздалегідь накреслена програма господарських, культурних, оборонних і т. ін. заходів, що передбачає порядок і термін здійснення їх; текст, документ із викладом такої програми заходів. Ленінський кооперативний план був тим політичним заповітом, який Комуністична партія послідовно, крок за кроком здійснювала протягом наступних років (Комуніст України, 6, 1969, 73); Перспективний план розвитку народного господарства; Стратегічний план.
http://sum.in.ua/s/plan
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 25 червня 2023, 17:24

Olga писав: Я залюбки читаю наукову літературу, пов'язану зі спеціальністю. Вона зовсім не нудна. На відміну від статей Сурка
Отож то й воно, а ОКРІМ своєї спеціальності? Хто буде розбиратися із ситуацією "вцілому", а не лише у своєму уютнєнькому професійному "кориті"?

Я процитував Ваші слова виключно як ілюстрацію реакції багатьох молодих людей на те, що мовляв "нафіга нам [у школах, технарях, вузах] забивають голову філософією".

Я маю свою відповідь - псевдо"філософськими" заняттями їм відбивають охоту цікавитися філософськими речами в принципі, дресирують на "філософію" блювотний рефлекс. Майже завжди успішно.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 25 червня 2023, 17:30

Саня писав:
ПЛАН, у, чол.
2. Задум, проект, що передбачають хід, розвиток чого-небудь; текст, документ із викладом такого задуму, проекту. — Слухайте ж, який у мене план.. Ми ходімо просто до Короликового гнізда і заберім у неволю його дітей (Іван Франко, IV, 1950, 68); План, як проскочити у сад до Бондаренчихи Марини Василівни, визрів у нього відразу (Іван Сенченко, На Батиєвій горі, 1960, 22);
// Заздалегідь накреслена програма господарських, культурних, оборонних і т. ін. заходів, що передбачає порядок і термін здійснення їх; текст, документ із викладом такої програми заходів. Ленінський кооперативний план був тим політичним заповітом, який Комуністична партія послідовно, крок за кроком здійснювала протягом наступних років (Комуніст України, 6, 1969, 73); Перспективний план розвитку народного господарства; Стратегічний план.
http://sum.in.ua/s/plan
І? Лише розвитку? А знищення?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Olga

Повідомлення Olga » 25 червня 2023, 17:30

Sintez писав: Я процитував Ваші слова виключно як ілюстрацію реакції багатьох молодих людей на те, що мовляв "нафіга нам [у школах, технарях, вузах] забивають голову філософією".
Статті Сурка були про поточний момент на тодішньому політичному полі України. Про події і персони.

Olga

Повідомлення Olga » 25 червня 2023, 17:32

Sintez писав: Отож то й воно, а ОКРІМ своєї спеціальності? Хто буде розбиратися із ситуацією "вцілому", а не лише у своєму уютнєнькому професійному "кориті"?
кожне корито несе бодай краплю користі для ситуації в цілому. Якщо воно професійне, звісно...

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 25 червня 2023, 17:34

Olga писав:
Sintez писав: Я процитував Ваші слова виключно як ілюстрацію реакції багатьох молодих людей на те, що мовляв "нафіга нам [у школах, технарях, вузах] забивають голову філософією".
Статті Сурка були про поточний момент на тодішньому політичному полі України. Про події і персони.
Та я зрозумів. Але нмд він здорово "підріс" з тих часів, коли просто хотів підзаробити на цій ниві. Принаймні мені так здаєцця.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 25 червня 2023, 17:45

Olga писав:
Sintez писав: Отож то й воно, а ОКРІМ своєї спеціальності? Хто буде розбиратися із ситуацією "вцілому", а не лише у своєму уютнєнькому професійному "кориті"?
кожне корито несе бодай краплю користі для ситуації в цілому. Якщо воно професійне, звісно...
Лебідь, Рак і Щука тягли Віз старанно й цілком "професійно".

Звичайно, професіоналізм це здорово. Але існує такий собі закон Лібіха. Згідно з яким загальний рівень якоїсь системи визначаєця самою слабкою ланкою, чи "найкоротшою клепкою" у "діжці Лібіха". Так от, як у совку, так і в Україні, таких "коротких клепок" було чимало, але їх народ тупо ігнорував. Як, напримєр, ту ж саму катастрофу у оборонній галузі. Або комплектування педвузів за "залишковим" принципом. Це ігнорування не могло не жахнути. І жахнуло.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Olga

Повідомлення Olga » 25 червня 2023, 18:13

який Карфаген? Прийшов би там до влади Нємцов - ніхто б її не збирався руйнувати.

(Тобі спеціально для цього площу там в Штатах його іменем назвали.)

Olga

Повідомлення Olga » 25 червня 2023, 18:41

Sintez писав: Ок. 20 років тому я почув план, з тих пір спостерігаю за його послідовною реалізацією. Але його не існує, бо мені не дали його потримати в руках і перевірити печатки й шнуровку. Ну значить не існує, що я тобі можу сказати. Воно само(с).
Sintez писав: Ну от дивись. Ти пишеш, що ніякого плану не існує. І тут же пишеш, що спецслужби зацікавлені у розвалі кацапії. Але плану звичайно ж нема. Це вони просто щоб поржать.

Хіба не прикольно?
Тобі треба в той Царьград, чи що там у них.

M_M

Повідомлення M_M » 25 червня 2023, 19:16

Саня писав:
Sintez писав: План не обов'язково має бути написаним.
Ти маєш хоч поняття зелене про те що таке план?
СпойлерРозкрити

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 27 червня 2023, 09:27

Яка накуй відміна готівки й перехід на безнал? Зєлені, ви остаточно єб@нулися?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Саня

Повідомлення Саня » 27 червня 2023, 10:05

Sintez писав: Яка накуй відміна готівки й перехід на безнал? Зєлені, ви остаточно єб@нулися?
Це ти про що тихо сам з собою?
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 27 червня 2023, 10:15

Саня писав:
Sintez писав: Яка накуй відміна готівки й перехід на безнал? Зєлені, ви остаточно єб@нулися?
Це ти про що тихо сам з собою?
Я із зеленими, єслі шо.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Саня

Повідомлення Саня » 27 червня 2023, 10:19

З цими?
Ролло Мэй

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 27 червня 2023, 11:58

Саня писав: З цими?
Нинішні зелені ще безмозкліші.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 27 червня 2023, 15:02

Sintez писав: Нинішні зелені ще безмозкліші.
а кого ты конкретно имеешь в виду? Ты хоть знаешь пофамильно, кто готовит и принимает решения, а кто изображает декорацию и озвучку?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 27 червня 2023, 17:49

главспец писав:
Sintez писав: Нинішні зелені ще безмозкліші.
а кого ты конкретно имеешь в виду? Ты хоть знаешь пофамильно, кто готовит и принимает решения, а кто изображает декорацию и озвучку?
А треба? Я дивлюся на результати. Скоріше всього більшість стратегічних рішень взагалі приймають на Заході. Це відміняє безмозклість і відірваність від реальності у тутешніх? Я дивлюся на дії. Рятує поки що лише те, що кацапи такі ж придурки.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Відповісти