О Боже. А Вам то чого?
Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.
Re: Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Re: Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.
Ну як би то не було, я в першу чергу вірив самому собі, потім бітькам, а вже потім решті, досить обережно. Особливо обережно - всяким "авторитетам" і "героям". Всіх сортів. Рекомендую.Olga писав: ↑Значить так - вони не перестали бути героями.Sintez писав: ↑
Е ні. Поцікавтеся, якщо не в курсі. До речі, свідомо чи ні, Ви спробували "пред'явити" мені "зашквар" - мовляв, галстук носив... Ми не надаємо цьому значення, а між тим АУЄшна "культура" справила колосальний вплив, особисто з 1990-го року, коли зламався совковий "затвор", не пускавший її в ефір і на сторінки преси.
Щодо років відсидки - постперебудовна історія показала, що нічого вони не дають. І Лук'яненко, і Юхнівський, і Хмара (пам'ятаєте таких) виявилися просто пустишками. Нічого толкового вони запропонувати суспільству не змогли, возилися із символікою й мовою, як із писаною торбою, Конституція котру таки прийняли, і досить непогану, "не діє", бо не змогли забезпечити її дієвість, створити ту саму СИЛОВУ базу... Врешті владу у них, як у сліпих кошенят, акуратно забрала мафія.
Так само у московії пустопорожнім виявився сідєлєц Солженіцин.
Трохи щось рухався Чорновіл, але, знову ж таки, навіть власну безпеку не організував.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
СпойлерРозкрити

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Тепер ти кругом бачиш чорне, і тебе приходиться вмовляти, що біле залишається білим...
Та мені пофігу. Ось півгодини тому кудись півпакета "граду" відгупало, не по нас - і слава Богу... А смішний я чи ні - якось пох...
Щодо "цілий світ" - то ніде не написано, що світ не може деградувати й здебіліти. Вцілому. І шо?
Розкріпосили - то зброя? Серйозно? Не знаю. Я поки що не бачу цього. Де була та "зброя" у період ковідрбєсія? Зпперли всіх нафік як шпротів у банку. Виродження.
На фоні якого мурашник Китаю стає загрозою планетарного масштабу.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
І зараз Бідон саботує допомогу.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
У чому "настройка"? Не "проти світу", а проти дебільної системи. Небезпечної, але. слава Богу, тупої й неповороткої, як бульдозер. Звичайна обережність. Як дорогу переходити.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Рік підобстрілами дещо виснажує. Але загалом - ні. Просто з віком стаю реалістом.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Це так. Але.
Доброта не виключає слабоумія. От у чому проблема. Купа лайна робицця саме із добрими намірами. Дорога у пекло ними вислана. Теж мудрість стара.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
це типу не лізь поперед батька в пекло.
Одна мудрість не перекреслює іншу.
Світ не без добрих людей, в сенсі і розуму в тім числі.
це добре. Але не мав часу і змоги побачити, як ті, у кого, наприклад, англійська - рідна, теж сміялися у мережі над тією акулою.
Досить дмухати на холодне.
А його немає? Все норм?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Не у мене. У всіх. Так, пошили.
Він (світ) не пручався.
Просто не всім одразу видно. Когось бомблять, а хтось упевнений, що ЙОГО-ТО - ніколи, ви шо, таке неможливо...

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Прикол у тому, що дурь поширюєцця куди легше, аніж розум. При чому нинішній системі вигідний якраз дурень, тому дурнів виробляють конвеєрним способом.
Під прапором "свободи вибору". Тіпа, навіщо дитину примушувати вчитися?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!