Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.
Re: Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.
Я звичайно далеко, але нмд любителів БЛМа з північної Америки слід би у якості перевиховання направляти на проживання у ПАР - країну перемігшого БЛМа. Хоча б на пару місяців. Дурь виб'є нараз.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Re: Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.
Альо, філософи!
Дацююк!
Дацююк!

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Та да, бо тому хто вважає себе найрозумнішим це зайве.
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
ні, нічого розумного.Sintez писав: ↑Я уже не пам'ятаю що там у КОБопедії про мраксизм, вона у мене не відкриваєцця, мабуть заблокована як і всі кацапські ресурси.
Чим поганий мраксизм? Ну тут навіть не знаю з чого почати. Може з питання, а чим же він хороший?!
Ну ок.
Перше. Під прапором марксизму діяли й діють комуністи - вкрай небезпечна тоталітарна секта глобального масштабу, котра фізично знищила як мінімум сотні мільйонів, якщо не мільярд+ людей. Мені уже одного цього досить, щоб помістити мраксизм у лепрозорій. Але йдемо далі.
Друге. Чому стався пункт перший? Тому, що ідеї мраксизму базуюцця на так званій "класовій теорії", чи псевдотеорії "класової боротьби", котрою бандити типу Кастро, Мао, Пол Пота чи Троцького і їхні величезні бандицькі мережі виправдовували (й виправдовують у Китаї, Північній Кореї напримєр) свій терор. Мовляв, це не ми, це така собі ОБ'ЄКТИВНО ІСНУЮЧА "класова боротьба", що ж тут поробиш.
Тут, між іншим, "класові" псевдо"теорії" нмд чимось подібні до націоналістичних псевдо"теорій" - і ті, й другі дозволяють на псевдо"наукових" підставах ДІЛИТИ толпи на ворогуючі частини, котрі льогко вбивають одне одного у промислових масштабах.
Невже це очевидно лише мені?
Далі. Мраксизм висуває ще одну псевдо"теорію" - тіпа "економічну" - про так звану "додану вартість" і її "присвоєння", і базує на ній свою "політекономію". Що це таке, толком не може пояснити ніхто, але розмови про це й піддання сумнівові "доданої вартості" не вітаюцця, а у комуністичних режимах - це прямий шлях у психушку.
До речі, мабуть ясно, що метастази цілком собі пронизали й "капіталістичний світ", тому "економічна наука" й там - ніяка не наука, а шралатнаство більшою частиною. Реально працює бухоблік, "макроекономіка" ж - муть.
Вистачить на перший раз?
Якщо ти не розумієш про додану вартість - це не значить що її не розуміє ніхто.
Якщо класова боротьба існує, це не означає що її треба зводити до хто кого. Застав дурного богу молитися, то він і лоба поб'є.
Це як жінки мають боротися за свої права, а що? І об'єднуватися певним чином в цім. Це ж не означа що вже зразу переходимо до сценарію польського фільму про амазонок.
Якісь комуністи - де вони, хто вони у Маркса були? Маркса теж забанили для тебе? Є ж переклад Франка, має ж бути десь.
Господи, економічна наука - це математика в основному. В ній неможливі метастази.
Так, Маркс був інтернаціоналістом. Вважав, що клас буржуазії користується національними протиріччями і розводить клас пролетаріату по різні боки:

це від нинішніх тутешніх марксистів картинка. Сподіваюсь, переклад не треба.
Є російською вона, але не можу найти в мережі. Мабуть її на рос. сайтах не популяризують ажніяк.
ось відео від французької співачки, канадійки за походженням:Sintez писав: ↑І шо? Це підстави для БЛМ? Із 80-х минуло 40+ років. Хоча уже тоді, у 80-х, навіть у совку і крізь залізну завісу мені щось сильно НЕ вірилося у муки Анжели Девіс і їй подібних. Звідки взявся напримєр Обама?
І потім, ну притискали негрів. І шо? Сьогодні притискають? Ні. Хтось їм заважає жити нарівні з усіма? Ні. Але ж вони ПЕРЕВАГ вимагають, якщо хтось не помітив.
До речі, тут ми до "національних" і "класових" псевдо"теорій" додаємо "расову" як знаряддя розпалу ворожнечі в суспільстві.
Там про чорношкірого співака що міняв собі шкіру. Ну вже ж зовсім нещодавно ж. Навіщо? Переваг вимагав?
Взагалі таке досить цікаве відео - про БЛМ, про ЛГБТ, про фемінізм. Наперед (бо відео вже років 15 мабуть). Про ліберальні цінності, жартома. Вона таки не дарма канадійкою була.
Якби "її розуміли", то "економіка" була б наукою. Зараз це - шаманське ремесло, котре обслуговує біржових спекулянтів. "Реальний сектор" же працює за тими ж методами, що й совєцький шабашник-калимник дядя Вася.
Особисто Ви до якого "класу" себе відносите? Із яким "класом" боретеся? За шо конретно, якщо не секрет?Olga писав: ↑ Якщо класова боротьба існує, це не означає що її треба зводити до хто кого. Застав дурного богу молитися, то він і лоба поб'є.
Це як жінки мають боротися за свої права, а що? І об'єднуватися певним чином в цім. Це ж не означа що вже зразу переходимо до сценарію польського фільму про амазонок.
Вибачаюся, але тут іще купа питань. Зокрема, а де написано, що жінки "мають боротися"? Точно? А з ким конкретно? Зі своїм чоловіком? Чи з коханцем? Чи з дітьми? Ви особисто, знову ж якщо не секрет, боретеся за свої права? Моя жінка принаймні зі мною не борецця, у неї їх вистачає... Звідки взагалі взявся "борцунський" підхід, Ви не ставили собі питання? Або чому борциці-феміністки як правило страшні, як атомна війна?
Так, Юліуш Махульський у своєму геніальному фільмі у гротескно-абсурдній формі висміяв феміністичний бред. У нього єсть іще один геніальний фільм "Кінгсайз", у котрому він взагалі висміяв совок і лівацтво як таке. Рекомендую.
Тобто???!!! "Маніфест комуністичної партії" написав може Пушкєнд?
Математика - це бухоблік. "Макроекономіка" - шарлатанство із "обвалами", "чорними лебедями" й іншою фігнею. При чому тут якийсь "господь", я сказати не можу.
Те, що він щось там вважав, не значить, що примарні "класи" реально існують. Як і "національнсоті". Реально ці вигадки-примари можуть слугувати (і слугують!) виключно для реалізації принципу "поділяй і владарюй", тобто для нацьковування однієї толпи на іншу.
Картинка правильна, одне замовчуєцця - так само як нацоналісти, дурять толпу й мраксисти.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Нажаль, французької практично не знаю.
Навіщо? Щоб краще продаватися. Це ж елментарно.
Про БЛМ - ще раз, всіх прибічників - у ПАР, там ніяких утисків і притисків, повна перемога чорношкірих над білими. Що, не хочуть у ПАР? Чому ж?
Натяк на Джексона?
Навіщо? Щоб краще продаватися. Це ж елментарно.
Ну якщо у лібералів це головні цінності... Не розумію, що там такого цікавого.
Про БЛМ - ще раз, всіх прибічників - у ПАР, там ніяких утисків і притисків, повна перемога чорношкірих над білими. Що, не хочуть у ПАР? Чому ж?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
"Страшні" не обов"язково фізично.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ось відео від одного засранця, кацапа за походженням. Начебто походження різне й про різні народи... Але чи не про одне і те ж по суті, га?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Як видно, відсутність сімейного щастя. Людина не піде боротися із кимось за те, чого у неї й так дофіга.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Що ж, процес розуміння йде у вірному напрямку. Хоча досадно, що не змогли обійтися без війни. І невідомо, який буде результат.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Синтезе, ми ходимо по колу. Вже намагалася донести що філософи не можуть бути відповідальні за майбутні намагання втілити якісь їх думки якимось своїм чином, якщо сам філософ про таке не говорив. Наводила хрестові походи, інквізицію, як те, про що не мовили християнські філософи, наприклад. До яких можемо віднести Яна Гуса, який сам загинув від такого. Тобто не руш Маркса, якщо не маєш для цього нічого як підставу. Якось так.
Синтезе, теорія класів вже могла видозмінитися, як і сама система суспільств, на які вплинула і теорія Маркса за цей довгий вже час, тому не визначатимем навмання моє сьогоднішнє місце в нім.
Щодо фемінізму - я не сперечатимусь про те, чому була вихована - як взірець дідусь мені наказав прочитати біографічну повість про математика Ковалевську, а вона одна з найвідоміших феміністок, і він взяв її мені як дороговказ у житті.
Синтезе, теорія класів вже могла видозмінитися, як і сама система суспільств, на які вплинула і теорія Маркса за цей довгий вже час, тому не визначатимем навмання моє сьогоднішнє місце в нім.
Тобто чорна шкіра - це ґандж, це погано, це некрасиво?
Щодо фемінізму - я не сперечатимусь про те, чому була вихована - як взірець дідусь мені наказав прочитати біографічну повість про математика Ковалевську, а вона одна з найвідоміших феміністок, і він взяв її мені як дороговказ у житті.
Синтез вже далеко не вперше це замоложує
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
Тому що страшні (фізично) найчастіше мають саме відсутність сімейного щастя. Хоча й немає тут прямої кореляції.
Я про те, що у борцуни подаюцця ті, хто сам не має того.
Це треба цілу книжку написати, щоб повністю пояснити. А я не бачу сенсу заглиблюватися, вибач.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ні.
Ви "Кіберіаду" не читали? Там є про це, буквально... Про філософа Малапуція Халоса.
Але без книжок - мені пофігу відповідальність Карламарла, він уже давно зогнив. А от розвінчання тієї отрути, котру він із корєшем розлив по мізках на століття вперед - задача актуальна, бо доки ні - потоки крові не зупиняцця. Тут не тільки Маркс, звичайно.
І? Гус отримав, як і всі, хто не захотів вникати у філософію. Таке життя. Інквізиція - типовий приклад використання бандою якоїсь ідеології. При чому перебреханої, як правило, на потрібний банді лад. Так, мраксизм теж був перебрехом Ісусового вчення. Так само всякі вакхабіти перебріхують Слово Боже, дане Пророку. Вникати у подробиці борцям і борцицям ніколи, як завжди.
Як там Жванецький казав? Можна цього не робити. Якщо вас не цікавить результат(с).
"Класів" не існувало й не існує. Як і коректних способів "приліпити "їх до окремої людини
Це неможливо ні "навмання", ні "прецизійно". Бо ніякого способу визначити ні "клас", ні "національність" окремої людини (як реальний параметр) не існує. Можна визначити розмір ноги, зріст, групу й резус крові, колір очей. А "національність" і "клас" - ні. Бо це вигадки, існуючі лише у думках і ніяк до реальності не прив"язані.
Це йому видніше. Було. Тепер уже не запитаєш. НМД, продавалася не шкіра, а епатаж навколо факту зміни кольору шкіри. Серед іншого.
Це діло особисте, кого варто вибирати собі у кумири й чи варто це робити взагалі. Вищезгаданий Ісус був проти. Але коли то було, справді.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Слова різні.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!