Разгребают остатки Украины

Aelit

Re: Разгребают остатки Украины

Повідомлення Aelit » 25 квітня 2018, 00:15

Vollmer писав: Апгрейд за повною програмою, гвіздки, оцет, вєшалка, іскуплєніє, і не нуди, так, щоб люди розбігалися в радіусі 50 км.
кощунствуєш. нуну))

Aelit

Повідомлення Aelit » 25 квітня 2018, 00:16

costashu писав: а здесь Мошиах ни при вовсе
одна з релігійних банд боговибраних таки вважає йсуса марійовича мошіахом

costashu
князь

Повідомлення costashu » 25 квітня 2018, 00:20

Aelit писав: одна з релігійних банд боговибраних таки вважає йсуса марійовича мошіахом
название дашь?
ХЖВСУ

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 25 квітня 2018, 00:21

Aelit писав:
Sintez писав: Ти читати розучився? Я не питаю про країну, я питаю чому ти постійно среш на форумі. Тут українці, принаймні я себе таким вважаю, мені не соромно й не зашквар. Ти ж постійно ллєш гавно на Україну й українців, при нулі конструктиву.
Нафіга?
демонстрації що саме ми винні у всіх наших сраках і отже лиш наша морально ментальна еволюція змінить ситуацію на карще ти вважаєш нонконструктивом - отже ти безнгадійний.

ти не усвідомлюєш що відбулась моральна і ментальна деградація всього суспільства. що в українці заради грошей дітей і батьків продають, не те що дружин чоловіків чи простигосподибатківщину - що продажність мародерство і гнидінсть - тотальна. що немає держави а є опг які під вивісками полація суд президент міністр займаються рекетом мародерством шахрайством масовими вбивствами етс. тобі це норма.
ось свііжий приклад - отчим і матуся ладні пробачити вбивці їх дочки за 70- тищ баксів і ніцента менше

а ось відео де охоронці супаермаркету забили досмерті діда який вкрав коняк.

і там і там поліція своє отримала - амеркианськими президентами .

і ти це називаєш що я обмазую вториниим продуктиом українців? - . йолопе, я просто акцентую що ця українська нормальність є крайня ступінсь морального і ментального потворства.

Зонг о дерьме,
или Дискуссия на форуме

1-й форумчанин

Да, я согласен, что дерьмо —
Наш стыд, проклятье и клеймо,
Позорные страницы...
Но для чего, хочу я знать,
Сюда понадобилось звать
закарпатскую кацапожидособаку аелита ?..

2-й член форум

Дерьмо, конечно, не «Dior»,
Но этот запах с давних пор
Привычен для нашего уникального народа.
А дай мудрому народу кислород —
Не задохнется ли народ,
Хлебнувши кислорода?..

3-й член форума

Долой пластмассу и стекло!
В дерьме уютно и тепло,
Хотя и сыровато.
Ударит лютая зима —
И мы без теплого дерьма
Повымерзнем, украинци!..

4-й член форума

Не знаю, кто и что решил,
Но я бы лично не спешил
В делах такого рода.
Ведь речь не просто о дерьме,
А о дерьме — прикинь в уме! —
Великого фантастического уникального мудрого народа!..

5-й член форума

Кому не любо жить в дерьме
Пусть коротает век в ф бане!.
Искореним бунтарство!..
Кто объявляет бой дерьму, —
Тот посягает на саму
Основу украинства!..

в мене на ноуті не встановлена кацапоабетка так що сорі за помилки в правках

лиш тоді можливі зміни коли ми - суспільство - населелня - покаємся перед собою в своїй добровільній моральінй і ментальній деградації і виродження - і не почнемо - свідомо - змінюватись.

Тобто ти вважаєш, що напримєр в"язні концтаборів самі були винні у своїх муках? Окей. Тоді я тобі пропоную вказати РЕАЛЬНІ шляхи "еволюції" і "змін",про які ти талдичиш тут постійно. Часу тобі дві доби. Якщо відповіддю буде знову потік пустого флуду - не ображайся. Я підписався по мірі можливості прибирати звідси гівнометів, і від свого слова відмовлятися не збираюся.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Aelit

Повідомлення Aelit » 25 квітня 2018, 00:22

costashu писав: название дашь?
ні не дам. проси хоч не проси

costashu
князь

Повідомлення costashu » 25 квітня 2018, 00:23

Aelit писав:
costashu писав: название дашь?
ні не дам. проси хоч не проси
балабол
ХЖВСУ

Aelit

Повідомлення Aelit » 25 квітня 2018, 00:26

Тобто ти вважаєш, що напримєр в"язні концтаборів самі були винні у своїх муках? Окей. Тоді я тобі пропоную вказати РЕАЛЬНІ шляхи "еволюції" і "змін",про які ти талдичиш тут постійно. Часу тобі дві доби. Якщо відповіддю буде знову потік пустого флуду - не ображайся. Я підписався по мірі можливості прибирати звідси гівнометів, і від свого слова відмовлятися не збираюся.

та будь ласка.
1 і доступне всім зараз - самоосвіта - але в українців завжли була зневага до знань. анафіга. в традиційно аграрному і бандитському суспільстві та ще й під постінйими окупаціями( ну щоправда в другій половині минуло століття намітились були зміни - але рагулізм корупція і масовий бандитизм зрештою переміг )

щоб не винаходити велосипед - взяти на озброєння досвіт японії корею і китаю. щоправда знову ж таки - у їх культурах немає зневаги до знань тому буде складно. взагалі складно без труеліт. ну не здатні ми згенерувати те ядро навколо якого сформується суспільство загального добробуту і позитивного гармонійного світосприйняття.

Aelit

Повідомлення Aelit » 25 квітня 2018, 00:27

costashu писав: балабол
тобі цікаво - аск гугл. але тобі не цікаво - аби лиш лайном кинути)))) ех ти. ще претендував на форумчаніна високой культури бита. тьху

costashu
князь

Повідомлення costashu » 25 квітня 2018, 00:33

Aelit писав:
costashu писав: балабол
тобі цікаво - аск гугл. але тобі не цікаво - аби лиш лайном кинути)))) ех ти. ще претендував на форумчаніна високой культури бита. тьху
мне не интересно, потому что я знаю. А ты балаболишь
ХЖВСУ

Aelit

Повідомлення Aelit » 25 квітня 2018, 00:37

ось перша попавша. не єдина

Евреи за Иисуса (англ. Jews for Jesus) — христианская миссия, сотрудниками которой являются евреи-христиане, чья деятельность направлена, в первую очередь, на евреев. Официальный девиз организации: «Мы существуем для того, чтобы сделать мессианство Иисуса неизбежным понятием для нашего еврейского народа во всем мире».

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 25 квітня 2018, 00:38

Aelit писав: Тобто ти вважаєш, що напримєр в"язні концтаборів самі були винні у своїх муках? Окей. Тоді я тобі пропоную вказати РЕАЛЬНІ шляхи "еволюції" і "змін",про які ти талдичиш тут постійно. Часу тобі дві доби. Якщо відповіддю буде знову потік пустого флуду - не ображайся. Я підписався по мірі можливості прибирати звідси гівнометів, і від свого слова відмовлятися не збираюся.

та будь ласка.
1 і доступне всім зараз - самоосвіта - але в українців завжли була зневага до знань. анафіга. в традиційно аграрному і бандитському суспільстві та ще й під постінйими окупаціями( ну щоправда в другій половині минуло століття намітились були зміни - але рагулізм корупція і масовий бандитизм зрештою переміг )

щоб не винаходити велосипед - взяти на озброєння досвіт японії корею і китаю. щоправда знову ж таки - у їх культурах немає зневаги до знань тому буде складно. взагалі складно без труеліт. ну не здатні ми згенерувати те ядро навколо якого сформується суспільство загального добробуту і позитивного гармонійного світосприйняття.
1. Ти брешеш. Українці не більше й не менше охочі до знань, аніж нші народи. Я запропонував тобі вказати шляхи, а не лити гавно. Бо дві доби обернуцця кількома годинами.

2. Не кизди про китай японію й корею, де ти не був і поняття не маєш про їхній "загальний добробут".
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

costashu
князь

Повідомлення costashu » 25 квітня 2018, 00:39

Aelit писав: ось перша попавша. не єдина
молодец. Вот это уже не балабольство. На кавалок говна стало меньше
ХЖВСУ

Aelit

Повідомлення Aelit » 25 квітня 2018, 00:42

Sintez писав: 1. Ти брешеш. Українці не більше й не менше охочі до знань, аніж нші народи. Я запропонував тобі вказати шляхи, а не лити гавно. Бо дві доби обернуцця кількома годинами.

2. Не кизди про китай японію й корею, де ти не був і поняття не маєш про їхній "загальний добробут".
1 .нюню. де результати української охоти до знань? пук

2. ну до загального добробуту японії і кореї ближче ніж нам - з нашим допапуасним ввп і тотальної відсутностю технологій. тоді як все що не робиться і проектується - в азії))

ти сердишся отжен ти н еправ

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 25 квітня 2018, 00:49

Aelit писав:
Sintez писав: 1. Ти брешеш. Українці не більше й не менше охочі до знань, аніж нші народи. Я запропонував тобі вказати шляхи, а не лити гавно. Бо дві доби обернуцця кількома годинами.

1 .нюню. де результати української охоти до знань? пук

2. ну до загального добробуту японії і кореї ближче ніж нам - з нашим допапуасним ввп і тотальної відсутностю технологій. тоді як все що не робиться і проектується - в азії))

ти сердишся отжен ти н еправ
Отут:
viewtopic.php?f=4&t=646

Я серджуся? Було б на що.

Завтра не буде тут шляхів виходу, підеш шукати.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Aelit

Повідомлення Aelit » 25 квітня 2018, 00:54

Sintez писав: Отут:
viewtopic.php?f=4&t=646
то не жадоба до знань - то жадоба до кращих корочок за які більше плотять)))

ірзалти жадоби до знань - це бурхливий розвиток різноманітних технологій - - техінчних медичних інформаційних етс - як от в азії. а ну нас - черги наймитів за корочками. не то

Aelit

Повідомлення Aelit » 25 квітня 2018, 00:55

стан науки і її звязок з виробництвом - приблизно= різалтам жадоби знань. у нас же ні науки ні виробництв . сільвуплє

не плутай жадобу до корочок з жадобою знань

Aelit

Повідомлення Aelit » 25 квітня 2018, 01:11

ну іще замальовка із жізні замєчатєльних людей.

не турбуйтесь . всю Україну не вигребуть. ось вам мати 5 нових українців. за майбутнє України тепер я хвилююсь менше

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 25 квітня 2018, 09:12

Жилівські замальовки мене не цікавлять, те, що ти їх тут тиражуєш, тобі в мінус.
Давай дієві способи еволюції й саморозвиику, крок за кроком.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 25 квітня 2018, 09:13

Aelit писав: стан науки і її звязок з виробництвом - приблизно= різалтам жадоби знань. у нас же ні науки ні виробництв . сільвуплє

не плутай жадобу до корочок з жадобою знань
Що ти зробив для виправлення такого стану?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Тетяна_Д

Повідомлення Тетяна_Д » 25 квітня 2018, 11:07

Aelit писав: соромно і взагалі зашквар бути українцем.
Як це??? У моєму розумінні "зашквар" - це дія, яку можна було не вчиняти, або ситуація, в яку можна було не потрапляти, якби трохи більше талану чи розуму.
національність, батьківщину, батьків не обирають, це данність
хоча свою належність до певного народу можна визначити самотужки, ІМХО

За темою. Вища освіта і у Німеччині теж безкоштовна. Система навчання там дещо дивна (наприклад, студент має змогу обирати з переліку певну кількість предметів, які буде вивчати), багато ступенів вищої освіти, але безкоштовна - це факт.
І не можна стверджувати, що так вже всі українські дипломи там не визнаються.

Відповісти