Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.
Re: Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.
Так онаніруй на улюбленого Сталіна, не марнуй 2,43..

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Re: Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.
В тему, про ліваків, цифровий совок і біелем як способи відняти й поділити.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ти все більше радуєш правильними назвами своїх звичок: кободрочер, словодрочер, тепер той який дрочить на Сталіна, Це якнайкраще тебе характеризує.Тільки маєш ще одну погану звичку переводити стрілки на інших, маю надію, що ти їй даш не менш влучну назву.
Ти хоча б коротко описав про що ці 2:48:14 це ж не світовий хіт, хоча, все одно, перегляд та читання того що пропонуєш ти, то стовідсоткова марна витрата часу.
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
Ничто так не портит нервную систему, как серьёзное отношение к себе?(c)
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
Спостерігала, як вона сьогодні вранці запропонувала своїй багатотисячній аудиторії цілковитий примітивний фейк як правду, з обуреним виглядом (про Скрепецького). Потім, ввечері, визнала, що ложечки на місці, що мовляв, помилилась.
Їй на зуб не попадай.
ложечки знайшлисяРозкрити
Шедов стейт

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Опис ситуації правильний, але запропоновані ним шляхи виходу із жпи на мій поглляд нереальні.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
При чому якийсь Скпипицький до лівацтва й біелема?Olga писав: ↑Спостерігала, як вона сьогодні вранці запропонувала своїй багатотисячній аудиторії цілковитий примітивний фейк як правду, з обуреним виглядом (про Скрепецького). Потім, ввечері, визнала, що ложечки на місці, що мовляв, помилилась.
Їй на зуб не попадай.
А свій вранішній крик "ложечки вкрали" вона вже видалила. Було це ж саме сфотошоплене фото з коментарем "ни фига себе"ложечки знайшлисяРозкрити

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Зелений експеримент українського народу добігає кінця.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Себто я - ашипка?
Ану ану. І ким же із античних ще філософів описана "ашипка"? Може зацитуєш?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
А як так можна було вам, без вашої особистої на те згоди, отак - раз! - взяти і "зпростити"?Olga писав: ↑абсолютно так. Це ж саме зауважили ми з Санею. Нам спотворили уяву про світ, все у ньому підганяючи під одну ідеологію і філософію, спростили його. До логіки це не має ніякого відношення, бо якби нам спотворили логіку, ми не змогли б прожити і дня. Або могли б всім скопом податися у КОБ.Sintez писав: ↑ Питання: чому, якщо вчили правдивим і точним наукам, ссср а потім і Україну супроводжувала суцільна деградація? Адже мало б бути цілком собі навпаки? Я можу запропонувати два варіанти пояснення:
- або науки були не зовсім правдивими й точними (зокрема "гуманітарні")
- або вчили просто НЕ в повному об'ємі, щось залишалося "за бортом"
Скоріш за все, і те й друге.
Але ок. Отже, "тоді" вам насильно (припустимо) зпростили. А "тепер", скажімо із 1991 року, як? "Ускладнили"? Хто, коли, яким чином?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
В умовах шизонутого суспільства? Безумовно альтернативне, як же ще. Після обрання більшістю бандита, бариги, клоуна на обертабуретку, після визнання толпою ідіотів звичайного сезонного грипу смертельною пандемією - звичайно моє уявлення про дурнів не може збігатися із їхнім/твоїм. Сенцальтро.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Чому ж за 30 років, коли отримали необмежений доступ до "західної мудрості" і послали нафік МЛФ, жпу так і не подолали?Саня писав: ↑Все було підпорядковано МЛФ і без цитат з робіт класиків МЛ не було жодної наукової і не тільки роботи. В цьому і причина занепаду радянських "гуманітарних наук", бо вони більшою частиною складались з МЛ. Не було вільного доступу до закордонних науково-технічних досягнень. Коли я свого часу отримав доступ до іноземних видань, у зв'язку з хозтемою, я був у шоці від різниці рівня розвитку. Загалом, крім деяких галузей фундаментальних наук, відставання від Заходу науки і техніки пізнього СРСР оцінювалось у 20 років.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ти сам то читав?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
В Україні існує алергія на правду?!

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Яка може бути перемога, якщо немає нічого свого?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Зокрема і через таких як ти мудрагелів, які іменують Маркса - мраксом, але визнають єдино вірним саме його критерій істини.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
І часовню тоже я?(с)
А може тому, що хріновим танцюристам щось заважає?
Зокрема, напримєр, те, що ніхто навіть не пробував розібратися, а тих, хто намагався, всупереч "спільноті", мазали дьогтем і валяли у пір'ї? Як того ж Дацюка, Арестовича й Романенка. Бо, бачите, "ложечки"!

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Я й сам можу викотити купу претензій їм всім, і претензій куди глибших аніж якийсь поросюк. Але інших нема!

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!