доброго ранку, любі дурдомівці!

Тетяна_Д

Re: доброго ранку, любі дурдомівці!

Повідомлення Тетяна_Д » 28 квітня 2018, 18:02

Vera писав:
Тетяна_Д писав: та нормально все наче...от повернулася додому у вівторок :)
ну так класно! шо там у вас - все квітне? де їздила-відпочивала?
їхала з тутешньої зими, причому лютої, бо було -8, але довелося їхати у весняному одязі, бо там куди їхали вже буяла весна...
так дивно було - з засніженого Києва за дві години опинитися у квітнучому Дортмунді...
А за три дні вже були у Парижі...Враження - незабутні... :)

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 28 квітня 2018, 18:05

Vera писав:
28 квітня 2018, 17:41
Sintez писав:

Угу. Тобто хай хтось інший вигрібає гній, чистить сараї, а коли все стане тіп-топ, тоді втікачі задумаюцця, а чи не повернутися?
так навіщо? ви ж і не дасте, і будете бити, і зарубаєте при першому ж зручному вам випадку. я вже це проходила в україні і тепер ось на форумах. з тією тільки різницею, шо "свої" тут віртуально зі мною розправляються. така біда, не можуть реально прибити, а так хочеться. :lol:
cлідкуй за гілкою сяво-свєти, це і є _реальний_ зріз українського буття.
хто зараз править бал в україні і то бачить увесь світ.
Ще не вистачало, шоб я за фапом слідкував.
Я й за цим форумом не слідкую, впало воно мені. Всі й так дорослі.

Коротше, розважайтесь, але шоб порядок був.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Vera

Повідомлення Vera » 28 квітня 2018, 18:06

Тетяна_Д писав:
Vera писав:

ну так класно! шо там у вас - все квітне? де їздила-відпочивала?
їхала з тутешньої зими, причому лютої, бо було -8, але довелося їхати у весняному одязі, бо там куди їхали вже буяла весна...
так дивно було - з засніженого Києва за дві години опинитися у квітнучому Дортмунді...
о, це шось! париж теж люблю. куди потрапила? фоти є? давай сюди!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 28 квітня 2018, 18:08

Тетяна_Д писав:
28 квітня 2018, 17:46
Сінтезе, вам не здається що все це не випадково?..."Розправляються", "хочеться прибити, а не можуть", правил не порушую..та інша звична маячня..ті ж самі слова, те ж саме марення про власну значимість, переконання що світ крутиться навколо тебе однієї...
А на шдд Тамилка вже ізвєлась в очікуванні..стільки закликів пролунало, стільки діфірмбів про граничну чесність і порядність проспівано у простір і все дарма..
Подивимося.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Vera

Повідомлення Vera » 28 квітня 2018, 18:09

Sintez писав:
Vera писав:
28 квітня 2018, 17:41

так навіщо? ви ж і не дасте, і будете бити, і зарубаєте при першому ж зручному вам випадку. я вже це проходила в україні і тепер ось на форумах. з тією тільки різницею, шо "свої" тут віртуально зі мною розправляються. така біда, не можуть реально прибити, а так хочеться. :lol:
cлідкуй за гілкою сяво-свєти, це і є _реальний_ зріз українського буття.
хто зараз править бал в україні і то бачить увесь світ.
Ще не вистачало, шоб я за фапом слідкував.
Я й за цим форумом не слідкую, впало воно мені. Всі й так дорослі.

Коротше, розважайтесь, але шоб порядок був.
а мене завжди порядок! беспорядок може бути в мене тіки художній! от як зараз, наприклад. треба прибиратися, а не можу навернутися. сумую за авічі. плачу майже.

costashu
князь

Повідомлення costashu » 28 квітня 2018, 18:14

Sintez писав: Коротше, розважайтесь, але шоб порядок був.
ХЖВСУ

Тетяна_Д

Повідомлення Тетяна_Д » 28 квітня 2018, 18:37

Vera писав:
Тетяна_Д писав: їхала з тутешньої зими, причому лютої, бо було -8, але довелося їхати у весняному одязі, бо там куди їхали вже буяла весна...
о, це шось! париж теж люблю. куди потрапила? фоти є? давай сюди!
з дев"яти днів, що ми там були, два були з суцільним дощем, зокрема той коли їздили до Версалю - там взагалі промокли до нитки, бо був ще й град
були у Луврі, на Ейфелевій вежі, у НотрДамдеПарі, у Сен-Шапелі, у Пантеоні, по вуличках поблукали
ага, на кладовищі Монпарнас були, знайшли могилу Симона Петлюри, закріпили на пам"ятнику прапорець, який навмисно привезли з України
не знайшли могили Гі де Мопассана, хоча ділянка вказана конкретна і в інтернеті, і на плані всередині самого кладовища - це так і залишилося загадкою для нас, бо в інеті є фотогрфія пам"ятника, а там нема нічого схожого..
Де не були - на площі Бастилії, на Гревській площі, у Фонтенбло
Тому наступного року плануємо знову туди поїхати, бо й сади версалю і Тюїльрі напевно треба дивитися влітку
Якщо чесно, то місто перевершило мої сподівання, дуже гарне, виняткова архітектура..Просто супер )))

Vera

Повідомлення Vera » 28 квітня 2018, 19:14

Тетяна_Д писав:
Vera писав: о, це шось! париж теж люблю. куди потрапила? фоти є? давай сюди!
з дев"яти днів, що ми там були, два були з суцільним дощем, зокрема той коли їздили до Версалю - там взагалі промокли до нитки, бо був ще й град
були у Луврі, на Ейфелевій вежі, у НотрДамдеПарі, у Сен-Шапелі, у Пантеоні, по вуличках поблукали
ага, на кладовищі Монпарнас були, знайшли могилу Симона Петлюри, закріпили на пам"ятнику прапорець, який навмисно привезли з України
не знайшли могили Гі де Мопассана, хоча ділянка вказана конкретна і в інтернеті, і на плані всередині самого кладовища - це так і залишилося загадкою для нас, бо в інеті є фотогрфія пам"ятника, а там нема нічого схожого..
Де не були - на площі Бастилії, на Гревській площі, у Фонтенбло
Тому наступного року плануємо знову туди поїхати, бо й сади версалю і Тюїльрі напевно треба дивитися влітку
Якщо чесно, то місто перевершило мої сподівання, дуже гарне, виняткова архітектура..Просто супер )))
ясно! дощ в парижі - це теж класно! він там теж винятковий, бо супроводжується всією атмосферою міста.
я на кладовища не люблю ходити, більше по музеях! ну і пішки увесь центр теж обходила. там в сувенирних лавках на ру де ріволі класні речі і недорого можна придбати!
лувр - це обов'язково треба обійти! мені одного разу мало було, так я ще через кілька днів пішла, не витримала. а раптом, думаю, помру і не додивлюся. :lol:
музей помпіду, орсей, то теж виняткове все!

Vera

Повідомлення Vera » 28 квітня 2018, 19:16

на монмартр не встигла я. може ще коли-небудь занесе в париж.

Vera

Повідомлення Vera » 28 квітня 2018, 19:22

я коли була в парижі, так там чиїсь українські дітки весілля гуляли. всі автівки були на українських номерах, такі всі броньовані, біля лувру шампанським вулиці поливали. позорище, взагалі. добре, шо на мені не було написано, шо я теж з україни. а так хуч скізь землю провалюйся.

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 28 квітня 2018, 19:23

Vera писав:
asmodey писав: та никто на юзерах там не рубит. там просто рассадник педрячей пиздобратии, дубляж пейспука. их интерес был - джинса и "линия партии", как призналась света. а дележка - это следствие гнилости самих персонажей - педрилы не могут быть другими. :lol:
ні,дорогуша. там один принцип: бабло і лояльність до адмінісрації. все інше викорінюється.
я там не одного педрилу-дрыща съел и знаю что по чем. и ушел сам, когда колиество свынячого бзда превысило разумную концентрацию. просто из гигиенических соображений. так шо я знаю ту кухню.

Тетяна_Д

Повідомлення Тетяна_Д » 28 квітня 2018, 19:35

Vera писав: на монмартр не встигла я. може ще коли-небудь занесе в париж.
а ми вдвічі були на Монмартрі - вдень, і ще на нічний їздили подивитися...Кабаре Мулен Руж, Базиліка Сакре-Кер, знайшли будинок де мешкала Даліда, і її пам"ятник-погруддя...
У Версалі я була загубила сумку від фотіка, а в ній була зарядка..Присіли з донею на якомусь диванчику трохи відпочити, роздивитися довкола, а коли йшли далі, то я скоріш за все взяла лише свою сумочку...Аж у дзеркальній залі чоловік помітив, що сумки у мене немає...А це інше крило Версалю...Побігли назад, знайшли той диванчик - нічого на ньому немає, звісно..Коли бачимо, метрів за 50 вихід у внутрішній дворик, а там двоє секьюріті, негри...То був останній шанс знайти, бо надалі нам вже було б ніяк зарядити фотік, залишилися би тільки мобілки...Пояснили їм суть проблеми, описали сумку, і один з них повів доню до якогось приміщення...Повернулся вона вже з сумкою..Секьюріті як у воду дивився коли на нашу щиру подяку сказав : "Це - Європа"...

Vera

Повідомлення Vera » 28 квітня 2018, 19:35

asmodey писав:
Vera писав:

ні,дорогуша. там один принцип: бабло і лояльність до адмінісрації. все інше викорінюється.
я там не одного педрилу-дрыща съел и знаю что по чем. и ушел сам, когда колиество свынячого бзда превысило разумную концентрацию. просто из гигиенических соображений. так шо я знаю ту кухню.
ясно. я на фупі практично з самого початку форуму. ще до появи всяких сяво-свєт. так шо це в мене особисте, можна сказати. :lol: спостерігати, як все на твоїх очах руйнується, і ти нічим тому не можеш завадити. аж заворажує.

Vera

Повідомлення Vera » 28 квітня 2018, 19:38

Тетяна_Д писав:
Vera писав: на монмартр не встигла я. може ще коли-небудь занесе в париж.
а ми вдвічі були на Монмартрі - вдень, і ще на нічний їздили подивитися...Кабаре Мулен Руж, Базиліка Сакре-Кер, знайшли будинок де мешкала Даліда, і її пам"ятник-погруддя...
У Версалі я була загубила сумку від фотіка, а в ній була зарядка..Присіли з донею на якомусь диванчику трохи відпочити, роздивитися довкола, а коли йшли далі, то я скоріш за все взяла лише свою сумочку...Аж у дзеркальній залі чоловік помітив, що сумки у мене немає...А це інше крило Версалю...Побігли назад, знайшли той диванчик - нічого на ньому немає, звісно..Коли бачимо, метрів за 50 вихід у внутрішній дворик, а там двоє секьюріті, негри...То був останній шанс знайти, бо надалі нам вже було б ніяк зарядити фотік, залишилися би тільки мобілки...Пояснили їм суть проблеми, описали сумку, і один з них повів доню до якогось приміщення...Повернулся вона вже з сумкою..Секьюріті як у воду дивився коли на нашу щиру подяку сказав : "Це - Європа"...
це точно. такі там негри, не потрібні їм чужі сумки.
тільки ти більше нікому не розказуй - не повірять і засміють! :lol:

Тетяна_Д

Повідомлення Тетяна_Д » 28 квітня 2018, 19:40

Vera писав: лувр - це обов'язково треба обійти! мені одного разу мало було, так я ще через кілька днів пішла, не витримала. а раптом, думаю, помру і не додивлюся.
там квитки дійсні весь день, тому можна всі три частини обійти по черзі - одну обійшли - піти додому, попити кави, відпочити, повернутися - до іншої частини і т.д. Тільки щоразу доведеться вистояти чергу на вході у піраміді...Наступного разу ми так і зробимо, бо цього разу по Рішельє вже ледь повзли...

Тетяна_Д

Повідомлення Тетяна_Д » 28 квітня 2018, 19:45

Vera писав: більше нікому не розказуй - не повірять і засміють!
Чому? Що отака ворона? так я ж її лише за декілька хвилин до того взяла у чоловіка, коли побачила, що вона йому трохи заважає фотографувати...Не встигла звикнути до двох сумок в руках.. :cray:
Біля НотрДам і всередині нього весь час нагадувала сама собі, що не було ніколи ніяких Есмеральди і Квазімодо )))

costashu
князь

Повідомлення costashu » 28 квітня 2018, 19:46

Vera писав: все на твоїх очах руйнується, і ти нічим тому не можеш завадити. аж заворажує
Бодлера любишь?
ХЖВСУ

Vera

Повідомлення Vera » 28 квітня 2018, 20:02

Тетяна_Д писав:
Vera писав: більше нікому не розказуй - не повірять і засміють!
Чому? Що отака ворона? так я ж її лише за декілька хвилин до того взяла у чоловіка, коли побачила, що вона йому трохи заважає фотографувати...Не встигла звикнути до двох сумок в руках.. :cray:
Біля НотрДам і всередині нього весь час нагадувала сама собі, що не було ніколи ніяких Есмеральди і Квазімодо )))
ні, не то шо ти отака ворона, а то, шо негри чужі сумки віддають.
паризька бого-матєрь теж красива і велична будова. уявляю собі, як це вражало французького манюпаса в середніх віках. особливо вікна. а це ж все було людськими руками зроблено!

Vera

Повідомлення Vera » 28 квітня 2018, 20:05

costashu писав:
Vera писав: все на твоїх очах руйнується, і ти нічим тому не можеш завадити. аж заворажує
Бодлера любишь?
у переробці тухманова? люблю.

Vera

Повідомлення Vera » 28 квітня 2018, 20:07

пошукаю фотку, десь я є на фоні паризької богоматері. якшо я там гарна, то покажу.

Відповісти