Я знову не спрацювався...

asmodey
кот, просто кот

Re: Я знову не спрацювався...

Повідомлення asmodey » 30 квітня 2018, 14:29

costashu писав:
asmodey писав: каждому педриле надо сделать ментальную кастрацию
а если генетическое?!
тем более. генетический брак - это плевок в будущее народа. какое будущее у поклонника свинарника?

costashu
князь

Повідомлення costashu » 30 квітня 2018, 14:35

asmodey писав:
costashu писав: а если генетическое?!
тем более. генетический брак - это плевок в будущее народа. какое будущее у поклонника свинарника?
так может кастрировать по шею? Хотя с дугой стороны, биореактор простаивать будет
ХЖВСУ

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 30 квітня 2018, 14:37

costashu писав:
asmodey писав: тем более. генетический брак - это плевок в будущее народа. какое будущее у поклонника свинарника?
так может кастрировать по шею? Хотя с дугой стороны, биореактор простаивать будет
и вера будет сильно огорчаться. но шось делать надо - сколько ж можно выпускать неликвидов. уже и так 54% наштамповали.
меньше б бухали, может и педротов меньше получалось на выходе. :drag:

Нечай

Повідомлення Нечай » 30 квітня 2018, 14:41

Тетяна_Д писав:
Vera писав: про ваше ставлення до людей взагалі
я чудово ставлюся до людей взагалі
Я же вам сказав, що мститися не можу, бо всі люди - це браття на землі, окрім жидів, татар, масонів, негрів, білорусів, которих я ненавиджу.
Л.П.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 30 квітня 2018, 15:11

Тетяна_Д писав: Ще раз повторю свою думку.
Так, у Vera з Тамилкою є певний перетин - вперте небажання чути думку, відмінну від власної.
але тим схожість і обмежується.
не переоцінюйте розумових здатностей Тамилки.
Все, на що вона виявилася здатною, то це зареєструватися тут під ніком, наприклад, MaryAnn, але не для участі у дискусіях тощо.
Та те ж саме! Повторення бредових камлань, зображення з себе жертви, і зайоб всіх хто на її бред ведецця й пробує з нею розмовляти як з нормальною людиною.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 30 квітня 2018, 15:19

Vera писав:
Тетяна_Д писав: все набагато простіше, Vera
ви надто високого значення надаєте тупоголовій мстивій ... в очах присутніх тут
якого до бісу ножа у спину???!!!
елементарне почуття гидливості і небажання щохвилини оминати купи, накладені на форумі вашою невгамовною у своїй ненависті подружкою
от і все
таня, в суспільстві живуть всякі, всякі-різні люди. тільки тому, шо вони комусь не подобаються, не можна їх виключати з суспільного процесу. з ними треба жити і працювати. відтого всі виграють!
не пинайте людей ногами, не принижуйте їхню гідність, знайдіть в собі такі сили. з тамілою теж можна жити і співпрацювати, чому ні?
коли "нетаких" в "очах присутніх" виключають з суспільства, то такі суспільства отримують гітлерів і сталінів. воно вам треба таке ще раз пережити? подумайте про своїх дітей, ви готуєте їм гарний подаруночок такими діями на майбутнє! вони все це будуть потім розгрібати!
Всьо, рєбята. Більше я це лайно тут терпіти не збираюся. Вже воняє нестерпно. Тиждень бану, хоча я знаю що воно поможе як мертвому припарка.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 30 квітня 2018, 15:27

Тема буде перенесена в шосту.

Чи хтось проти?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 30 квітня 2018, 15:29

давно пора.. эта фарисейская проповедь уже подзадолбала.

Тетяна_Д

Повідомлення Тетяна_Д » 30 квітня 2018, 15:47

Sintez писав: Чи хтось проти?
не проти
гілки-"страждання" за фупом, шдд тощо в нинішніх умовах не уникнути, як показав досвід
але їй точно не місце у Консиліумі

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 30 квітня 2018, 15:52

Ввечері перенесу.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 30 квітня 2018, 16:00

а тема-то, «ментальные боли», не?
Ну, а вот почему я оставил себе это, ну в смысле - то, в качестве стартовой? По приколу, смотрю, как те туземцы стремительно дичают.

Тетяна_Д

Повідомлення Тетяна_Д » 30 квітня 2018, 16:30

главспец писав: а тема-то, «ментальные боли», не?
у всіх по-різному
хтось на надриві, а хтось просто насміхається
хтось переймається (хоча таких начебто й нема), а хтось радіє, що має всі підстави спостерігати відсторонено
а комусь взагалі байдуже

costashu
князь

Повідомлення costashu » 30 квітня 2018, 17:00

Sintez писав: Тема буде перенесена в шосту.

Чи хтось проти?
против. Отдели тамилосрач, остальное оставь здесь, пожалуйста
ХЖВСУ

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 30 квітня 2018, 17:11

Ну тоді це вже як до компа руки дійдуть.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 30 квітня 2018, 20:15

Тетяна_Д писав: хтось на надриві,
бедняги, это ж надо так залипнуть!

тигрик паласатий

Повідомлення тигрик паласатий » 30 квітня 2018, 20:42

Vera писав:
asmodey писав: спильного с педротами у нас нет ничего. :drag:
ну вони ж не всі педроти там, мабуть? є може педроти незакінчені, чи лайт-варіанти? може їх ще можна переконувати. треба ж обмінюватися аргументами. тіки спокійно. ато я вас знаю. відразу впадаєте в ступор і на виході вже брудна лайка і люта ненавість.
Люба Vera , будь ласка, не ведіться на стєнанія в приваті, що вам надсилають деякі персонажі з шДД. Головне одне: старий ДД на 90% загнувся від гівна, яке вивалювали там ерте три, стонька і від постійних, протягом шести років надокучливих і брехливих Тамілиних переслідувань Тетяни. Все. Цих людей терпіли, панькали, просили, попереджали. Ні. Вони нікого не чули. І не почують, судячи з щоденного лайна на шДД. Навіщо вони тут?Для того, щоб знову розбіглися юзери?

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 30 квітня 2018, 20:46

тигрик паласатий писав:
Vera писав: ну вони ж не всі педроти там, мабуть? є може педроти незакінчені, чи лайт-варіанти? може їх ще можна переконувати. треба ж обмінюватися аргументами. тіки спокійно. ато я вас знаю. відразу впадаєте в ступор і на виході вже брудна лайка і люта ненавість.
Люба Vera , будь ласка, не ведіться на стєнанія в приваті, що вам надсилають деякі персонажі з шДД. Головне одне: старий ДД на 90% загнувся від гівна, яке вивалювали там ерте три, стонька і від постійних, протягом шести років надокучливих і брехливих Тамілиних переслідувань Тетяни. Все. Цих людей терпіли, панькали, просили, попереджали. Ні. Вони нікого не чули. І не почують, судячи з щоденного лайна на шДД. Навіщо вони тут?Для того, щоб знову розбіглися юзери?
та вера может хоть вестись, хоть нет, но их никто сюда приглашать не будет. а кто придет сам, будет вести себя согласно установленным в клубе порядкам. :lol:

тигрик паласатий

Повідомлення тигрик паласатий » 30 квітня 2018, 20:53

asmodey писав: та вера может хоть вестись, хоть нет, но их никто сюда приглашать не будет. а кто придет сам, будет вести себя согласно установленным в клубе порядкам.
Все так. Просто з Веерою повторяється історія, що й на шДД колись. Їй в приваті тиснуть на жалість, розповідають, як любили Таню, а Таня відвернулась і т.п. І вера, до цього цілком притомна і чудова дописувачка, починає перетворюватися в прєобразоватєль борисових фіксових ідей.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 30 квітня 2018, 20:53

Vera робить вигляд, ніби не розуміє, що живий організм здатен витримати лише якесь обмежене навантаження шкідливими мікробами і паразитами. Поки живий. На трупі - мікроби і паразити празнують перемогу і повну свободу, деякий час. Але до нормального життя організму це вже не має стосунку, ані до демократії, чи толерантності. І переконувати, що чим більше мікробів, тим краще життя - марна справа. Хай спробують довести цю тезу у себе на квадратному, а ми подивимось, і зробимо висновки. Я ж так розумію, до цього ще не дійшло?
Участь в голосуванні - є формою колаборації

тигрик паласатий

Повідомлення тигрик паласатий » 30 квітня 2018, 20:58

Vollmer писав: Vera робить вигляд, ніби не розуміє, що живий організм здатен витримати лише якесь обмежене навантаження шкідливими мікробами і паразитами. Поки живий. На трупі - мікроби і паразити празнують перемогу і повну свободу, деякий час. Але до нормального життя організму це вже не має стосунку, ані до демократії, чи толерантності. І переконувати, що чим більше мікробів, тим краще життя - марна справа. Хай спробують довести цю тезу у себе на квадратному, а ми подивимось, і зробимо висновки. Я ж так розумію, до цього ще не дійшло?
Вона зараз під впливом.

Відповісти