тем более. генетический брак - это плевок в будущее народа. какое будущее у поклонника свинарника?
Я знову не спрацювався...
Re: Я знову не спрацювався...
так может кастрировать по шею? Хотя с дугой стороны, биореактор простаивать будет
ХЖВСУ
и вера будет сильно огорчаться. но шось делать надо - сколько ж можно выпускать неликвидов. уже и так 54% наштамповали.
меньше б бухали, может и педротов меньше получалось на выходе.

Та те ж саме! Повторення бредових камлань, зображення з себе жертви, і зайоб всіх хто на її бред ведецця й пробує з нею розмовляти як з нормальною людиною.Тетяна_Д писав: ↑ Ще раз повторю свою думку.
Так, у Vera з Тамилкою є певний перетин - вперте небажання чути думку, відмінну від власної.
але тим схожість і обмежується.
не переоцінюйте розумових здатностей Тамилки.
Все, на що вона виявилася здатною, то це зареєструватися тут під ніком, наприклад, MaryAnn, але не для участі у дискусіях тощо.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Всьо, рєбята. Більше я це лайно тут терпіти не збираюся. Вже воняє нестерпно. Тиждень бану, хоча я знаю що воно поможе як мертвому припарка.Vera писав: ↑таня, в суспільстві живуть всякі, всякі-різні люди. тільки тому, шо вони комусь не подобаються, не можна їх виключати з суспільного процесу. з ними треба жити і працювати. відтого всі виграють!Тетяна_Д писав: ↑ все набагато простіше, Vera
ви надто високого значення надаєте тупоголовій мстивій ... в очах присутніх тут
якого до бісу ножа у спину???!!!
елементарне почуття гидливості і небажання щохвилини оминати купи, накладені на форумі вашою невгамовною у своїй ненависті подружкою
от і все
не пинайте людей ногами, не принижуйте їхню гідність, знайдіть в собі такі сили. з тамілою теж можна жити і співпрацювати, чому ні?
коли "нетаких" в "очах присутніх" виключають з суспільства, то такі суспільства отримують гітлерів і сталінів. воно вам треба таке ще раз пережити? подумайте про своїх дітей, ви готуєте їм гарний подаруночок такими діями на майбутнє! вони все це будуть потім розгрібати!

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Тема буде перенесена в шосту.
Чи хтось проти?
Чи хтось проти?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
давно пора.. эта фарисейская проповедь уже подзадолбала.
Ввечері перенесу.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
а тема-то, «ментальные боли», не?
Ну, а вот почему я оставил себе это, ну в смысле - то, в качестве стартовой? По приколу, смотрю, как те туземцы стремительно дичают.
Ну, а вот почему я оставил себе это, ну в смысле - то, в качестве стартовой? По приколу, смотрю, как те туземцы стремительно дичают.
Ну тоді це вже як до компа руки дійдуть.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- тигрик паласатий
Люба Vera , будь ласка, не ведіться на стєнанія в приваті, що вам надсилають деякі персонажі з шДД. Головне одне: старий ДД на 90% загнувся від гівна, яке вивалювали там ерте три, стонька і від постійних, протягом шести років надокучливих і брехливих Тамілиних переслідувань Тетяни. Все. Цих людей терпіли, панькали, просили, попереджали. Ні. Вони нікого не чули. І не почують, судячи з щоденного лайна на шДД. Навіщо вони тут?Для того, щоб знову розбіглися юзери?
та вера может хоть вестись, хоть нет, но их никто сюда приглашать не будет. а кто придет сам, будет вести себя согласно установленным в клубе порядкам.тигрик паласатий писав: ↑Люба Vera , будь ласка, не ведіться на стєнанія в приваті, що вам надсилають деякі персонажі з шДД. Головне одне: старий ДД на 90% загнувся від гівна, яке вивалювали там ерте три, стонька і від постійних, протягом шести років надокучливих і брехливих Тамілиних переслідувань Тетяни. Все. Цих людей терпіли, панькали, просили, попереджали. Ні. Вони нікого не чули. І не почують, судячи з щоденного лайна на шДД. Навіщо вони тут?Для того, щоб знову розбіглися юзери?

- тигрик паласатий
Все так. Просто з Веерою повторяється історія, що й на шДД колись. Їй в приваті тиснуть на жалість, розповідають, як любили Таню, а Таня відвернулась і т.п. І вера, до цього цілком притомна і чудова дописувачка, починає перетворюватися в прєобразоватєль борисових фіксових ідей.
Vera робить вигляд, ніби не розуміє, що живий організм здатен витримати лише якесь обмежене навантаження шкідливими мікробами і паразитами. Поки живий. На трупі - мікроби і паразити празнують перемогу і повну свободу, деякий час. Але до нормального життя організму це вже не має стосунку, ані до демократії, чи толерантності. І переконувати, що чим більше мікробів, тим краще життя - марна справа. Хай спробують довести цю тезу у себе на квадратному, а ми подивимось, і зробимо висновки. Я ж так розумію, до цього ще не дійшло?
Участь в голосуванні - є формою колаборації
- тигрик паласатий
Вона зараз під впливом.Vollmer писав: ↑ Vera робить вигляд, ніби не розуміє, що живий організм здатен витримати лише якесь обмежене навантаження шкідливими мікробами і паразитами. Поки живий. На трупі - мікроби і паразити празнують перемогу і повну свободу, деякий час. Але до нормального життя організму це вже не має стосунку, ані до демократії, чи толерантності. І переконувати, що чим більше мікробів, тим краще життя - марна справа. Хай спробують довести цю тезу у себе на квадратному, а ми подивимось, і зробимо висновки. Я ж так розумію, до цього ще не дійшло?