Як я й передбачала, Сінтезе, відповіді на невдобні питання Нечай ніколи не дає. За прикладом московитів, відразу переходить до образ. Ну це й зрозуміло, він же нічого не просирав, окромя Батьківщини...Нечай писав: ↑Для Тетяни, Овен і К правильніше було б просто ЗАТКНУТИСЬ. І не лізти в ті теми, в чому вони ні ухом, ні рилом. Або вчити матчастину, але ж для українських поцреотів це фантастика. Бо до чого приводить їх "державотворення" ми вже бачимо на прикладі України. Ви ж не гірше мене пам'ятаєте наші дискусії по Рашці ще до агресії і знаєте, що я практично все передбачив років за п'ять до Криму. І що?Хоч хтось з поцреотів покаявся за свій ідіотизм? Хєрвам. Тому не бачу сенсу в дискусії з тими, хто не відповідає за свої вчинки.
Мои деды не воевали...©
Re: Мои деды не воевали...©
"Володіти собою - найбільша влада." Сенека
Я невдало висловився, в тих розмовах йшлося, скоріше, не про жорстокість, навіть, а про те, що німецька верхівка, керівництво поставилося до окупованого населення, як до ворожої сили, і карало мирняк за витівки диверсантів, запровадивши практику розстрілу закладників. Це було просто, але жорстоко і нерозумно. Бо населення готове було допомагати. Німці тупо проєбали можливості, з відкритими очима.asmodey писав: ↑возможно это зависело от командиров частей? моя бабка со стороны отца была на "оккупированной территории". с тремя детьми.
небольшой городок на днепровщине где стояла обычная пехота. у нее жили два немца, типа унтеров. уже не молодые. подкармливали детей. бабка гнала самогон и меняла у них на жратву. никого в городке не расстреливали, в соседнем повесили двоих "партизан", что устроили перестрелку с полицаями на точке с самогоном. больше никаких партизан никто не видел.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
с заложниками это было. шо да, то да. и не только у нас. везде, где были немцы. но это видимо тоже - "свойство эпохи". тогда мало кто брал в расчет мирное население. они переходили из рук в руки, как фишки. и от них требовалось только одно - не мешать войне. больше их судьба никого особо не колыхала.Vollmer писав: ↑Я невдало висловився, в тих розмовах йшлося, скоріше, не про жорстокість, навіть, а про те, що німецька верхівка, керівництво поставилося до окупованого населення, як до ворожої сили, і карало мирняк за витівки диверсантів, запровадивши практику розстрілу закладників. Це було просто, але жорстоко і нерозумно. Бо населення готове було допомагати. Німці тупо проєбали можливості, з відкритими очима.asmodey писав: ↑
возможно это зависело от командиров частей? моя бабка со стороны отца была на "оккупированной территории". с тремя детьми.
небольшой городок на днепровщине где стояла обычная пехота. у нее жили два немца, типа унтеров. уже не молодые. подкармливали детей. бабка гнала самогон и меняла у них на жратву. никого в городке не расстреливали, в соседнем повесили двоих "партизан", что устроили перестрелку с полицаями на точке с самогоном. больше никаких партизан никто не видел.
- Перехожий
Неправильно понять - это "немного отомстить"??? Однако!
СпойлерРозкрити
Шо мне во мне нравица, так это моя душевная красота, гениальность и скромность!!! 
Це тобі комуно-совок сказав? Чи сам бачив?
Він є і не неси дурню про його фейковість. Єдине, що завадило його здійсненню - провал плану Барбаросса, лише тому не був підписаний гітлером - але він існує. Передивись "Mein Kampf" - основні засади до розробки плану взяті звідти.Генеральний план «Ост», який був складовою нацистської расової політики, фігурував під час проведення трибуналу над нацистськими функціонерами, які займалися расовою та переселенською політикою Третього Рейху (англ. The "RuSHA Case" ). Обвинувачений Меєр-Гетлінґ розробив Генеральний план «Ост», який значився в матеріалах трибуналу як документ NO-2255, Pros. Ex. 90
Чи і "Mein Kampf" - фейк? А фашисти янголи, бо давали шоколадку комусь?
Війскових?

Хочеш на цьому дурня клеїти?
ДОКУМЕНТАЛЬНИЙ!
Як це все огидно!
Просто підходяще місце для розстрілів і захоронень, як сотні інших ярів.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
родные, жившие в оккупации
его не было и нет, цитаты о коммуно-совковой лжи и Майн Кампф не доказывают его существование, люди не ангелыNoex писав: ↑ Він є і не неси дурню про його фейковість. Єдине, що завадило його здійсненню - провал плану Барбаросса, лише тому не був підписаний гітлером - але він існує. Передивись "Mein Kampf" - основні засади до розробки плану взяті звідти.
Чи і "Mein Kampf" - фейк? А фашисти янголи, бо давали шоколадку комусь?
разных
пока этим занимаешься ты, зато с завидным пафосом
неужели?! )) Хочешь документальных фильмов от третьего рейха? Они есть
это да. Кол-во лжи со всех сторон невообразимо. Еще можно добавить Протоколы сионских мудрецов, тоже документ, но тут больше Синтез специалист
ХЖВСУ