Мои деды не воевали...©

oven
щира українка

Re: Мои деды не воевали...©

Повідомлення oven » 10 травня 2018, 22:22

Нечай писав:
Sintez писав:

Яким саме чином? І що саме ми, я, Овен і Теняна мали б робити ПРАВИЛЬНО. Конкретно, вєщєствєнно, без води. Киздіть і я вмію.
Для Тетяни, Овен і К правильніше було б просто ЗАТКНУТИСЬ. І не лізти в ті теми, в чому вони ні ухом, ні рилом. Або вчити матчастину, але ж для українських поцреотів це фантастика. Бо до чого приводить їх "державотворення" ми вже бачимо на прикладі України. Ви ж не гірше мене пам'ятаєте наші дискусії по Рашці ще до агресії і знаєте, що я практично все передбачив років за п'ять до Криму. І що?Хоч хтось з поцреотів покаявся за свій ідіотизм? Хєрвам. Тому не бачу сенсу в дискусії з тими, хто не відповідає за свої вчинки.
Як я й передбачала, Сінтезе, відповіді на невдобні питання Нечай ніколи не дає. За прикладом московитів, відразу переходить до образ. Ну це й зрозуміло, він же нічого не просирав, окромя Батьківщини...
"Володіти собою - найбільша влада." Сенека

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 10 травня 2018, 22:26

asmodey писав:
Vollmer писав: Деталь: про незрозумілу, нелогічну, і контрпродуктивну жорстокість до мирняку мені говорили "проживавшіє на оккупірованной тєрріторіі"
возможно это зависело от командиров частей? моя бабка со стороны отца была на "оккупированной территории". с тремя детьми.
небольшой городок на днепровщине где стояла обычная пехота. у нее жили два немца, типа унтеров. уже не молодые. подкармливали детей. бабка гнала самогон и меняла у них на жратву. никого в городке не расстреливали, в соседнем повесили двоих "партизан", что устроили перестрелку с полицаями на точке с самогоном. больше никаких партизан никто не видел.
Я невдало висловився, в тих розмовах йшлося, скоріше, не про жорстокість, навіть, а про те, що німецька верхівка, керівництво поставилося до окупованого населення, як до ворожої сили, і карало мирняк за витівки диверсантів, запровадивши практику розстрілу закладників. Це було просто, але жорстоко і нерозумно. Бо населення готове було допомагати. Німці тупо проєбали можливості, з відкритими очима.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

costashu
князь

Повідомлення costashu » 10 травня 2018, 22:29

Перехожий писав: Вы оба неправильно поняли.
ну почему, я только немного отомстил за тыц без высера (с) )))
ХЖВСУ

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 10 травня 2018, 22:35

Vollmer писав:
asmodey писав:
возможно это зависело от командиров частей? моя бабка со стороны отца была на "оккупированной территории". с тремя детьми.
небольшой городок на днепровщине где стояла обычная пехота. у нее жили два немца, типа унтеров. уже не молодые. подкармливали детей. бабка гнала самогон и меняла у них на жратву. никого в городке не расстреливали, в соседнем повесили двоих "партизан", что устроили перестрелку с полицаями на точке с самогоном. больше никаких партизан никто не видел.
Я невдало висловився, в тих розмовах йшлося, скоріше, не про жорстокість, навіть, а про те, що німецька верхівка, керівництво поставилося до окупованого населення, як до ворожої сили, і карало мирняк за витівки диверсантів, запровадивши практику розстрілу закладників. Це було просто, але жорстоко і нерозумно. Бо населення готове було допомагати. Німці тупо проєбали можливості, з відкритими очима.
с заложниками это было. шо да, то да. и не только у нас. везде, где были немцы. но это видимо тоже - "свойство эпохи". тогда мало кто брал в расчет мирное население. они переходили из рук в руки, как фишки. и от них требовалось только одно - не мешать войне. больше их судьба никого особо не колыхала.

Перехожий

Повідомлення Перехожий » 10 травня 2018, 22:48

costashu писав:
Перехожий писав: Вы оба неправильно поняли.
ну почему, я только немного отомстил за тыц без высера (с) )))
Неправильно понять - это "немного отомстить"??? Однако!
СпойлерРозкрити
Шо мне во мне нравица, так это моя душевная красота, гениальность и скромность!!! :blush2:

Noex

Повідомлення Noex » 11 травня 2018, 09:02

costashu писав: это коммуно-совковая ложь
Це тобі комуно-совок сказав? Чи сам бачив?
costashu писав: никаких, его не существует, это тоже коммуно-совковая ложь
Генеральний план «Ост», який був складовою нацистської расової політики, фігурував під час проведення трибуналу над нацистськими функціонерами, які займалися расовою та переселенською політикою Третього Рейху (англ. The "RuSHA Case" ). Обвинувачений Меєр-Гетлінґ розробив Генеральний план «Ост», який значився в матеріалах трибуналу як документ NO-2255, Pros. Ex. 90
Він є і не неси дурню про його фейковість. Єдине, що завадило його здійсненню - провал плану Барбаросса, лише тому не був підписаний гітлером - але він існує. Передивись "Mein Kampf" - основні засади до розробки плану взяті звідти.
Чи і "Mein Kampf" - фейк? А фашисти янголи, бо давали шоколадку комусь?
costashu писав: никаких, были массовые расстрелы, включая этнических украинцев
Війскових?
costashu писав: это не сказки со времен suum cuique
Зображення
Хочеш на цьому дурня клеїти?
costashu писав: это пропагандонский коммуно-совковый фильм
ДОКУМЕНТАЛЬНИЙ!

Як це все огидно!

Noex

Повідомлення Noex » 11 травня 2018, 09:25

Vollmer писав: В Бабиному Яру комуністи стріляли людей з 30-х років, Є сумніви?
Є сумніви.
За свідченнями очевидців, у Бабиному Яру ховали жертв Голодомору 1932—1933 років.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 11 травня 2018, 10:12

Noex писав:
Vollmer писав: В Бабиному Яру комуністи стріляли людей з 30-х років, Є сумніви?
Є сумніви.
За свідченнями очевидців, у Бабиному Яру ховали жертв Голодомору 1932—1933 років.
Просто підходяще місце для розстрілів і захоронень, як сотні інших ярів.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

costashu
князь

Повідомлення costashu » 11 травня 2018, 11:11

Noex писав: Це тобі комуно-совок сказав? Чи сам бачив?
родные, жившие в оккупации
Noex писав: Він є і не неси дурню про його фейковість. Єдине, що завадило його здійсненню - провал плану Барбаросса, лише тому не був підписаний гітлером - але він існує. Передивись "Mein Kampf" - основні засади до розробки плану взяті звідти.
Чи і "Mein Kampf" - фейк? А фашисти янголи, бо давали шоколадку комусь?
его не было и нет, цитаты о коммуно-совковой лжи и Майн Кампф не доказывают его существование, люди не ангелы
Noex писав: Війскових?
разных
Noex писав: Хочеш на цьому дурня клеїти?
пока этим занимаешься ты, зато с завидным пафосом
Noex писав: ДОКУМЕНТАЛЬНИЙ!
неужели?! )) Хочешь документальных фильмов от третьего рейха? Они есть
Noex писав: Як це все огидно!
это да. Кол-во лжи со всех сторон невообразимо. Еще можно добавить Протоколы сионских мудрецов, тоже документ, но тут больше Синтез специалист
ХЖВСУ

Відповісти