Aelit писав: ↑
генетіка і кібернетіка це ж не наука )))
это науки, а ты необразованный наглый балабол
стоп стоп. ну а релігія в яку ви всі тут старпьтори вірили - комунізм - то раніше заперечували - і ви будучи стадним піонерами комсомольцями - тио заперечували теж. а тепер влоасть і рілігія ізменілісь - то й вірите ви в інше.
та й сарказм вам нєвєдам. малось на увазі звісно що ви не винні в том ущо невігласи бо .. генетично )
costashu писав: ↑
это науки, а ты необразованный наглый балабол
стоп стоп. ну а релігія в яку ви всі тут старпьтори вірили - комунізм - то раніше заперечували - і ви будучи стадним піонерами комсомольцями - тио заперечували теж. а тепер влоасть і рілігія ізменілісь - то й вірите ви в інше.
та й сарказм вам нєвєдам. малось на увазі звісно що ви не винні в том ущо невігласи бо .. генетично )
генетически ущербный имбецил, какого народа Адам из твоего жидокалендаря?
Востаннє редагувалось 25 травня 2018, 01:46 користувачем costashu, всього редагувалось 1 раз.
косташу . востанн. на сьогодні - вік іудаїзму - поклонінню тетраграматону яке велось і ведеться на повільно еволюціонуючому івриті - одним і тим же народом підл різними іменами - зараз їх тут у нас називають жиди євреї -але то не суть - так от цьому поклонінню рахує час єврейський календар. все бай. якщо не занять продвожимо. ))
косташу . востанн. на сьогодні - вік іудаїзму - поклонінню тетраграматону яке велось і ведеться на повільно еволюціонуючому івриті - одним і тим же народом підл різними іменами - зараз їх тут у нас називають жиди євреї -але то не суть - так от цьому поклонінню рахує час єврейський календар. все бай. якщо не занять продвожимо. ))
генетический имбецил, с какого века существует иудаизм?
ти ідіот. та їм насрать як називатись - порошенко називає себе українцем. не суть як вони себе називають. народи це не про євреї. про євреїв - поклоніння тетраграматону . тичудова демонстрація нерозуміння цього неєвреями. ну все бувай .
идиот. Аврам, 1812 год до н. э. - 1637 год до н. э., шумер, говорил на шумерском. Писания не имел, про тетраграмматон не знал, иудаизма не было. Свободен, брехливое болтливое чмо
ок. давай підемо ад пратівнафа . я кацапосексот. який мені сенс крутить тебе віртуального маргінала маргінального в Україні політика на маргінальному форумі?)) покажи своє мислення ))
Твої викрутаси убогі й жалюгідні.
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
costashu писав: ↑
идиот. Аврам, 1812 год до н. э. - 1637 год до н. э., шумер, говорил на шумерском. Писания не имел, про тетраграмматон не знал, иудаизма не было. Свободен, брехливое болтливое чмо
нє тине імбіцил - ти просто особливо обдарований)))) якщо вірити біблії ( а я біблії не вірю) то авраам спілкувався зі своїм богом - і його пра прапра дед ной з тим же самим богом і прапрадеди ноя з тим же самим богом - тетраграматоном.))) зи. авраам нащадок нащадка ноя евера - який - якщо вірити біблії ( а я не вірю) був єдиним ноєнащадком який н ебудував вавілонську башню і тому ..... його мова не змішалась і залишилась даною ізначально богом.. і від евера і пішли ... евреї - ну це за версією)))
якщо замінити ефмерні вогнені колісниці на посадочні стартові двигуни якихось космольотів - то вєстімо трошки вимальовується що боги насправді ееее інопланетяни - ну за версією знову ж таки - в яку я теж не вірю. ну далі розиввати немає сенсу - невконя корм - та й в біблії резонно сказано про неметать бісер)))0 суть в стому що поколоняються на івриті тетраграматону євреї - якби не називались на яких мовах якими народами ці три явища десь 5800 жидороків - тобто почалось то десь 3,5 тис років до н. е .
ок. давай підемо ад пратівнафа . я кацапосексот. який мені сенс крутить тебе віртуального маргінала маргінального в Україні політика на маргінальному форумі?)) покажи своє мислення ))
Твої викрутаси убогі й жалюгідні.
так . сінтез. ви тут всі вже продемонстрували і свою параною і хоробрість і ментальні здібності. а тепер традиційно репетуєте "миневсрались". і традиційно як єдиний ваш аргумент - ви мен езараз забаните.
За брехню, напримєр. Ні, ну я знаю, що у юриздів брехня не злочин а головний інструмент, але ж я не юризд, на щастя.
Яку - брехню???
Що єврит - найдавніша мова на Землі, і наліковує вже 6000 років, хоч і страшенно немилозвучна?
Але це не брехня, це омана, заблуждєніє, הטעות. Від якого нікому шкоди немає, принаймні на форумі - точно ні.
Sintez писав: ↑
За брехню, напримєр. Ні, ну я знаю, що у юриздів брехня не злочин а головний інструмент, але ж я не юризд, на щастя.
Яку - брехню???
Що єврит - найдавніша мова на Землі, і наліковує вже 6000 років, хоч і страшенно немилозвучна?
Але це не брехня, це омана, заблуждєніє, הטעות. Від якого нікому шкоди немає, принаймні на форумі - точно ні.
це не лиш ене брехнея але і не омана. щоправда таки не 6000 а переводячи на наші роки десь 5250 - тобто десь 3250 рік до нашої ери - 4 тисячоліття. звісно і до того бьули цивілізації які мали мову - на жаль вона не збереглась. а стародавні мови - дуже цікава штука.