треба ініціювати міжнародне розслідування теракту розстрілу Небесної Сотні

Aelit

Re: треба ініціювати міжнародне розслідування теракту розстрілу Небесної Сотні

Повідомлення Aelit » 26 травня 2018, 23:58

Sintez писав:
Aelit писав: з піндостану)
Немає тут ніякої "лідії",

Цитату, 3,14здобол.
я вже тобі навів - ритисьт по форумах в пошуках цитат не буду. хочеш банити бань ік тої амероукраїнки латинецею вродь Lydia чи через ігрек. гугли. або бань. немаєш до чого вчепитись то вчепись до стовпа - як кажуть у нас на західній черкащині))

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 27 травня 2018, 00:21

Aelit писав:
Sintez писав: Немає тут ніякої "лідії",

Цитату, 3,14здобол.
я вже тобі навів - ритисьт по форумах в пошуках цитат не буду. хочеш банити бань ік тої амероукраїнки латинецею вродь Lydia чи через ігрек. гугли. або бань. немаєш до чого вчепитись то вчепись до стовпа - як кажуть у нас на західній черкащині))
Цитати нема. 3,14здобол. Погугли, що воно значить. Яких "по форумах"? Накуй мені помийниці, по котрих ти шаришся? Ти ТУТ закидаєш всім якісь пред"яви, чмо, а потім на Гугл посилаєшся.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

toisamiy

Повідомлення toisamiy » 27 травня 2018, 07:02

Aelit писав: 1. гекатомба
2. помста.
3.теракт що мав на меті кинути наше суспільство і світ в жах і заглушити інші ніфоповоди - як то - початок в той же день вторгнення кацапів в крим
Вже писав раніше. Коротко так,
НМГП, цими розстрілами хотіли спровокувати Майдан на штурм і спалення державних будівель в Києві та Межигір'я.
В Криму почалось пізніше. А в ці дні Хряк вже був поблизу Харкова і у випадку штурму мав би з трибуни сепарського з'їзду закликати пуйла допомогти відновити порядок і спокій в Києві.
Штурму не сталось. Тому запустили кримський сценарій.
Всіх, хто підтримував сепаратизм на Донбасі -- позбавити громадянства України.

Darkwalker

Повідомлення Darkwalker » 27 травня 2018, 09:20

Aelit писав: один з Сотні, майже мій ровесник Сергій Кемський, фупчик Кема,
ну майже ровесник, ну и шо ? ты к этим людям никаким боком, бо ты не то шо на майдан не выйдешь, тебе западло даже на выборы прийти, чтоб хоть как-то использовать шанс хотя бы уменьшить зло.
хоть сто ссылок на статьи про сотню не выкладывай - это тебя не приближает к ним.
ты как раз и есть воплощение того, про что ты постоянно пишешь свои, так сказать, автобиографичные сочинения

по сабжу - счас, когда все доказы знищены, показы свидкив дискредитированы - международное расследование только легализует эпик фэйл расследования укрсучвладой.
Show must go on !

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 27 травня 2018, 11:36

Межигір'я мало бути спалене, Нікого ж не дивує, що спалюють наркотики? (хоча хе-хе, так я й повірив).

А у штурмі я взагалі ніякого сенсу не бачу, може хтось мені пояснить, нафіга він? ЩО там такого на тій Банковій хотіли знайти?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 27 травня 2018, 12:14

Sintez писав: Межигір'я мало бути спалене, Нікого ж не дивує, що спалюють наркотики? (хоча хе-хе, так я й повірив).
...........................................................................................................................................................................................................................
НМСД, так, може, не спалене, а - демонтоване, і повернуте до природного стану. Зараз би там уже росли молоді деревця. Озера можна залишити, і сторожку лісника / єгеря.
Я думаю, що над нами тяжіє нізкопоклонство перед матеріальним, філософія бідних. Якщо вже набудовано - то треба залишити, нікуди не дінешся. Так виникає нерівноважна ситуація, примат матеріального над духовним, над принциповим. Неспалення Межигір'я - було формою моральної капітуляції Майдану, угодовства, прийняття принципово ворожих тез, "інклюзивно", і надання їм першості, навіть.

Точно за цією схемою забудовники "уплотняють" забудову центральних районів міст. Варто лише почати, зносити вже не будуть. А вартість комунікацій, на яких в такому випадку економлять - близько 40% всього проекту. Коли, пізніше, мережі почнуть захлинатися і розвалюватися - то вже громада, комуна, бюджет будуть то все доводити до ума, іншим коштом. Або не будуть.

І з цим свинством треба наводити лад.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Aelit

Повідомлення Aelit » 27 травня 2018, 12:38

модер забань грубіяна і гуглніасіліл сінтеза ) чи у нас як і в реалі перед правилами рівні не всі)
оце то пукан лопнув
як завжди через відсутність аргементів чіпляються до ком і сиплять чмами)
унікально і фантастично)
то ти е не вважайеш Україну розвиненою країною?що тебе так пердануло
по іншим. тезам аргументів немайе. ?
шкода
модер розберись з цим грубіяном
бо якось не по йевропейськи ій бо ш

Aelit

Повідомлення Aelit » 27 травня 2018, 12:40

Darkwalker писав:
Aelit писав: один з Сотні, майже мій ровесник Сергій Кемський, фупчик Кема,
ну майже ровесник, ну и шо ? ты к этим людям никаким боком, бо ты не то шо на майдан не выйдешь, тебе западло даже на выборы прийти, чтоб хоть как-то использовать шанс хотя бы уменьшить зло.
хоть сто ссылок на статьи про сотню не выкладывай - это тебя не приближает к ним.
ты как раз и есть воплощение того, про что ты постоянно пишешь свои, так сказать, автобиографичные сочинения

по сабжу - счас, когда все доказы знищены, показы свидкив дискредитированы - международное расследование только легализует эпик фэйл расследования укрсучвладой.
я був на обох майданах)
які ж ви мізерні

Aelit

Повідомлення Aelit » 27 травня 2018, 12:45

знайшли собі вчергове отмазку сприяти порошенкам покривати терористів. гниди
я сам ініціюватиму. ненарод вкотре продемонстрував хатаскрайство
ще раз обере петю чи юлю

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 27 травня 2018, 13:01

Aelit писав: знайшли собі вчергове отмазку сприяти порошенкам покривати терористів. гниди
ще раз обере петю чи юлю
Зображення

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 27 травня 2018, 16:25

Aelit писав: модер забань грубіяна і гуглніасіліл сінтеза ) чи у нас як і в реалі перед правилами рівні не всі)
оце то пукан лопнув
Aelit писав: знайшли собі вчергове отмазку сприяти порошенкам покривати терористів. гниди
ще раз обере петю чи юлю
Валяй, ініціюй. Короткий номер - 103.

Зображення
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Clone
незнайомець

Повідомлення Clone » 27 травня 2018, 17:34

Vollmer писав:
Sintez писав: Межигір'я мало бути спалене, Нікого ж не дивує, що спалюють наркотики? (хоча хе-хе, так я й повірив).
...........................................................................................................................................................................................................................
НМСД, так, може, не спалене, а - демонтоване, і повернуте до природного стану. Зараз би там уже росли молоді деревця. Озера можна залишити, і сторожку лісника / єгеря.
Я думаю, що над нами тяжіє нізкопоклонство перед матеріальним, філософія бідних. Якщо вже набудовано - то треба залишити, нікуди не дінешся. Так виникає нерівноважна ситуація, примат матеріального над духовним, над принциповим. Неспалення Межигір'я - було формою моральної капітуляції Майдану, угодовства, прийняття принципово ворожих тез, "інклюзивно", і надання їм першості, навіть.

Точно за цією схемою забудовники "уплотняють" забудову центральних районів міст. Варто лише почати, зносити вже не будуть. А вартість комунікацій, на яких в такому випадку економлять - близько 40% всього проекту. Коли, пізніше, мережі почнуть захлинатися і розвалюватися - то вже громада, комуна, бюджет будуть то все доводити до ума, іншим коштом. Або не будуть.

+1
Только не "Лад".
Не "Ладно", не гладко и сладко надо решать, а твёрдо и уверенно.
Всякий раз, решая какой-либо криминальный вопрос "Человечно", "Ладно" - получаем расчётливый, взвешенный и энергичный отпор кучки крепких уебанов, тушуемся, терпим поражение.
Хватит "Терпил", достаточно "Ладно"...
Я уже никогда не поддержу "Либерализм", "Всепрощение", "Понимание", и еще много всего из этой серии.
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)
Зображення

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 27 травня 2018, 18:24

Clone писав:
Vollmer писав: НМСД, так, може, не спалене, а - демонтоване, і повернуте до природного стану. Зараз би там уже росли молоді деревця. Озера можна залишити, і сторожку лісника / єгеря.

+1
Только не "Лад".
Не "Ладно", не гладко и сладко надо решать, а твёрдо и уверенно.
Всякий раз, решая какой-либо криминальный вопрос "Человечно", "Ладно" - получаем расчётливый, взвешенный и энергичный отпор кучки крепких уебанов, тушуемся, терпим поражение.
Хватит "Терпил", достаточно "Ладно"...
Я уже никогда не поддержу "Либерализм", "Всепрощение", "Понимание", и еще много всего из этой серии.
Дик не існує ворогів народу, пишуть:
M_M писав:
Sintez писав:
27 травня 2018, 17:30
Сумніваєтеся?
А Ви з якого натовпу?
costashu писав: то не нравится - тот нечеловек биоробот зомби троцкист
costashu писав: жид, цыган, пидор
кулак, агент/шпион) какой-то разведки, предатель, саботажник, вредитель, тунеядец, спекулянт, симулянт, пособник, антисоветчик, буржуй...
Враг народа (расстрел по умолчанию).
:pardon:

Нема! З ким боротися твердо і увєрєнно? Вілкула бить ніззя, він за мир, все Запоріжжя заклеєне, напримєр. Ахметов взагалі кормілєц і спаситель страждущіх, Піня - РАБотодатєль... З п'яним Ванькою з Пєнзи хіба? Чи бурятом косоглазим... Бо й чеченців бити ніззя, воні дєті природи, і по іпалу в центрі Києва можуть дати неслабо...

Важко розібратися, одним словом.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Darkwalker

Повідомлення Darkwalker » 28 травня 2018, 09:03

Aelit писав:
Darkwalker писав: ну майже ровесник, ну и шо ? ты к этим людям никаким боком, бо ты не то шо на майдан не выйдешь, тебе западло даже на выборы прийти, чтоб хоть как-то использовать шанс хотя бы уменьшить зло.

я був на обох майданах)
які ж ви мізерні
ай не пизди ©
Show must go on !

Aelit

Повідомлення Aelit » 28 травня 2018, 15:23

Darkwalker писав:
Aelit писав: я був на обох майданах)
які ж ви мізерні
ай не пизди ©
))) ти справжній цеєвропеєць)

Aelit

Повідомлення Aelit » 28 травня 2018, 15:27

зрештою. хевн кен вейт.

зи якщо мадонна поп королева , то сандра одна з багінь. а зараз на естраді виключно атребьє. мадонна остання з тру

Telecaster

Повідомлення Telecaster » 28 травня 2018, 16:43

так... ясно
то шо свыт сашьол з ума
це не новина

копай!
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019

Відповісти