я вже тобі навів - ритисьт по форумах в пошуках цитат не буду. хочеш банити бань ік тої амероукраїнки латинецею вродь Lydia чи через ігрек. гугли. або бань. немаєш до чого вчепитись то вчепись до стовпа - як кажуть у нас на західній черкащині))
треба ініціювати міжнародне розслідування теракту розстрілу Небесної Сотні
Re: треба ініціювати міжнародне розслідування теракту розстрілу Небесної Сотні
Цитати нема. 3,14здобол. Погугли, що воно значить. Яких "по форумах"? Накуй мені помийниці, по котрих ти шаришся? Ти ТУТ закидаєш всім якісь пред"яви, чмо, а потім на Гугл посилаєшся.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Вже писав раніше. Коротко так,
НМГП, цими розстрілами хотіли спровокувати Майдан на штурм і спалення державних будівель в Києві та Межигір'я.
В Криму почалось пізніше. А в ці дні Хряк вже був поблизу Харкова і у випадку штурму мав би з трибуни сепарського з'їзду закликати пуйла допомогти відновити порядок і спокій в Києві.
Штурму не сталось. Тому запустили кримський сценарій.
Всіх, хто підтримував сепаратизм на Донбасі -- позбавити громадянства України.
- Darkwalker
ну майже ровесник, ну и шо ? ты к этим людям никаким боком, бо ты не то шо на майдан не выйдешь, тебе западло даже на выборы прийти, чтоб хоть как-то использовать шанс хотя бы уменьшить зло.
хоть сто ссылок на статьи про сотню не выкладывай - это тебя не приближает к ним.
ты как раз и есть воплощение того, про что ты постоянно пишешь свои, так сказать, автобиографичные сочинения
по сабжу - счас, когда все доказы знищены, показы свидкив дискредитированы - международное расследование только легализует эпик фэйл расследования укрсучвладой.
Show must go on !
Межигір'я мало бути спалене, Нікого ж не дивує, що спалюють наркотики? (хоча хе-хе, так я й повірив).
А у штурмі я взагалі ніякого сенсу не бачу, може хтось мені пояснить, нафіга він? ЩО там такого на тій Банковій хотіли знайти?
А у штурмі я взагалі ніякого сенсу не бачу, може хтось мені пояснить, нафіга він? ЩО там такого на тій Банковій хотіли знайти?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
НМСД, так, може, не спалене, а - демонтоване, і повернуте до природного стану. Зараз би там уже росли молоді деревця. Озера можна залишити, і сторожку лісника / єгеря.Sintez писав: ↑ Межигір'я мало бути спалене, Нікого ж не дивує, що спалюють наркотики? (хоча хе-хе, так я й повірив).
...........................................................................................................................................................................................................................
Я думаю, що над нами тяжіє нізкопоклонство перед матеріальним, філософія бідних. Якщо вже набудовано - то треба залишити, нікуди не дінешся. Так виникає нерівноважна ситуація, примат матеріального над духовним, над принциповим. Неспалення Межигір'я - було формою моральної капітуляції Майдану, угодовства, прийняття принципово ворожих тез, "інклюзивно", і надання їм першості, навіть.
Точно за цією схемою забудовники "уплотняють" забудову центральних районів міст. Варто лише почати, зносити вже не будуть. А вартість комунікацій, на яких в такому випадку економлять - близько 40% всього проекту. Коли, пізніше, мережі почнуть захлинатися і розвалюватися - то вже громада, комуна, бюджет будуть то все доводити до ума, іншим коштом. Або не будуть.
І з цим свинством треба наводити лад.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
модер забань грубіяна і гуглніасіліл сінтеза ) чи у нас як і в реалі перед правилами рівні не всі)
оце то пукан лопнув
як завжди через відсутність аргементів чіпляються до ком і сиплять чмами)
унікально і фантастично)
то ти е не вважайеш Україну розвиненою країною?що тебе так пердануло
по іншим. тезам аргументів немайе. ?
шкода
модер розберись з цим грубіяном
бо якось не по йевропейськи ій бо ш
оце то пукан лопнув
як завжди через відсутність аргементів чіпляються до ком і сиплять чмами)
унікально і фантастично)
то ти е не вважайеш Україну розвиненою країною?що тебе так пердануло
по іншим. тезам аргументів немайе. ?
шкода
модер розберись з цим грубіяном
бо якось не по йевропейськи ій бо ш
я був на обох майданах)Darkwalker писав: ↑ну майже ровесник, ну и шо ? ты к этим людям никаким боком, бо ты не то шо на майдан не выйдешь, тебе западло даже на выборы прийти, чтоб хоть как-то использовать шанс хотя бы уменьшить зло.
хоть сто ссылок на статьи про сотню не выкладывай - это тебя не приближает к ним.
ты как раз и есть воплощение того, про что ты постоянно пишешь свои, так сказать, автобиографичные сочинения
по сабжу - счас, когда все доказы знищены, показы свидкив дискредитированы - международное расследование только легализует эпик фэйл расследования укрсучвладой.
які ж ви мізерні
знайшли собі вчергове отмазку сприяти порошенкам покривати терористів. гниди
я сам ініціюватиму. ненарод вкотре продемонстрував хатаскрайство
ще раз обере петю чи юлю
я сам ініціюватиму. ненарод вкотре продемонстрував хатаскрайство
ще раз обере петю чи юлю
- Pestilence
- Чефхелфер

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
+1Vollmer писав: ↑НМСД, так, може, не спалене, а - демонтоване, і повернуте до природного стану. Зараз би там уже росли молоді деревця. Озера можна залишити, і сторожку лісника / єгеря.Sintez писав: ↑ Межигір'я мало бути спалене, Нікого ж не дивує, що спалюють наркотики? (хоча хе-хе, так я й повірив).
...........................................................................................................................................................................................................................
Я думаю, що над нами тяжіє нізкопоклонство перед матеріальним, філософія бідних. Якщо вже набудовано - то треба залишити, нікуди не дінешся. Так виникає нерівноважна ситуація, примат матеріального над духовним, над принциповим. Неспалення Межигір'я - було формою моральної капітуляції Майдану, угодовства, прийняття принципово ворожих тез, "інклюзивно", і надання їм першості, навіть.
Точно за цією схемою забудовники "уплотняють" забудову центральних районів міст. Варто лише почати, зносити вже не будуть. А вартість комунікацій, на яких в такому випадку економлять - близько 40% всього проекту. Коли, пізніше, мережі почнуть захлинатися і розвалюватися - то вже громада, комуна, бюджет будуть то все доводити до ума, іншим коштом. Або не будуть.
Только не "Лад".
Не "Ладно", не гладко и сладко надо решать, а твёрдо и уверенно.
Всякий раз, решая какой-либо криминальный вопрос "Человечно", "Ладно" - получаем расчётливый, взвешенный и энергичный отпор кучки крепких уебанов, тушуемся, терпим поражение.
Хватит "Терпил", достаточно "Ладно"...
Я уже никогда не поддержу "Либерализм", "Всепрощение", "Понимание", и еще много всего из этой серии.
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)

Дик не існує ворогів народу, пишуть:Clone писав: ↑+1Vollmer писав: ↑ НМСД, так, може, не спалене, а - демонтоване, і повернуте до природного стану. Зараз би там уже росли молоді деревця. Озера можна залишити, і сторожку лісника / єгеря.
Только не "Лад".
Не "Ладно", не гладко и сладко надо решать, а твёрдо и уверенно.
Всякий раз, решая какой-либо криминальный вопрос "Человечно", "Ладно" - получаем расчётливый, взвешенный и энергичный отпор кучки крепких уебанов, тушуемся, терпим поражение.
Хватит "Терпил", достаточно "Ладно"...
Я уже никогда не поддержу "Либерализм", "Всепрощение", "Понимание", и еще много всего из этой серии.
Нема! З ким боротися твердо і увєрєнно? Вілкула бить ніззя, він за мир, все Запоріжжя заклеєне, напримєр. Ахметов взагалі кормілєц і спаситель страждущіх, Піня - РАБотодатєль... З п'яним Ванькою з Пєнзи хіба? Чи бурятом косоглазим... Бо й чеченців бити ніззя, воні дєті природи, і по іпалу в центрі Києва можуть дати неслабо...
Важко розібратися, одним словом.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Darkwalker
ай не пизди ©Aelit писав: ↑я був на обох майданах)Darkwalker писав: ↑ ну майже ровесник, ну и шо ? ты к этим людям никаким боком, бо ты не то шо на майдан не выйдешь, тебе западло даже на выборы прийти, чтоб хоть как-то использовать шанс хотя бы уменьшить зло.
які ж ви мізерні
Show must go on !
))) ти справжній цеєвропеєць)
зрештою. хевн кен вейт.
зи якщо мадонна поп королева , то сандра одна з багінь. а зараз на естраді виключно атребьє. мадонна остання з тру
зи якщо мадонна поп королева , то сандра одна з багінь. а зараз на естраді виключно атребьє. мадонна остання з тру
- Telecaster
так... ясно
то шо свыт сашьол з ума
це не новина
копай!
то шо свыт сашьол з ума
це не новина
копай!
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019