Журналіст Аркадій Бабченко!

главспец

Re: Журналіст Аркадій Бабченко!

Повідомлення главспец » 03 червня 2018, 14:24

Віра писав: Более того, мне очень хочется верить и в невиновность Германа. Меньше, чем в невиновность (работа на гру) Бабченка, но ...
так не было реального посредника?! А как же убийство?
А, ну да, его тоже не было...

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 03 червня 2018, 14:28

Vollmer писав:
costashu писав: аналогично, Вира. Но он попал, однозначно. А нефиг связываться с шулерами
Політичний біженець, купа дітей............. В нього могло не бути великого вибору. Тому його і вибрали, що в нього - надзвичайно вразлива позиція. Тут варто оцінити падлюшність контори, зайвий раз, хоча, особисто в мене ілюзій з цього приводу давно нема. Вони на Бабченка надавили і використали його.

Чи встоїть Аркаша після цього - питання. Побачимо.
напрасно он к нам свалил из кацапии. ехал бы куда в европу. тут методы теплоаизоров ничем не отличаются от мктодов кооператива озеро. им насрать на людей.

costashu
князь

Повідомлення costashu » 03 червня 2018, 14:33

asmodey писав: ехал бы куда в европу
хорошая идея, передаю мыслеформу
ХЖВСУ

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 03 червня 2018, 14:39

Віра писав: Более того, мне очень хочется верить и в невиновность Германа. Меньше, чем в невиновность (работа на гру) Бабченка, но ... Конечно, его физиономия не располагает к доверию, но его слова и дела - да. А какой конкретно ФАКТ указывает на виновность Г.? Наверное, я что-то пропустила? Я лично подписалась бы под каждым словом, которые сказал на суде Герман.
Віра, Ви вважаєте, що тіпочок, який в Україні керує чимось, із виробництвом зброї, - сам по собі ???
Та він під конторою, чи під мусорами, по саму лисину. І контора не знайшла кращого підставного, ніж кадровий сексот ??? Це, однозначно, - палєво. І таке кіно далі можна не дивитись.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Амосенко Олег

Повідомлення Амосенко Олег » 03 червня 2018, 14:55

Вам закинули мутну історію, і ви її уже 20-ту сторінку обговорюєте.

А тим часом ПеПе і Грося крадуть.
А тим часом війна на сході уже довше ніж Велика вітячизняна(за совєтською історіографією)...

singel

Повідомлення singel » 03 червня 2018, 15:18

кино для лохов(гоев) банально но хвакт ПРОВЕРКА на СХАВАЮТ чи несовс :lol: ем І як далі вибирати Порося :bad:

Віра
Тимчасово переміщена в нікуди

Повідомлення Віра » 03 червня 2018, 15:56

DiDUS писав: Свину?
а чому в однині?

Віра
Тимчасово переміщена в нікуди

Повідомлення Віра » 03 червня 2018, 15:58

asmodey писав: напрасно он к нам свалил из кацапии. ехал бы куда в европу. тут методы теплоаизоров ничем не отличаются от мктодов кооператива озеро. им насрать на людей.
ясно, що ти не уважно дивився відео.
він казав, що переїхав в Чехію, але там йому відмовили тати вид на проживання. Сказали, щоб подавав документи в маскві, прийшлося перебиратись в Київ

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 03 червня 2018, 16:03

тогда он попал. наши тепловизоры будут приветливы, пока он послушен. а потом как с саакой - найдутся дополнительные обстоятельства и радушие закончится. :lol:

DiDUS

Повідомлення DiDUS » 03 червня 2018, 16:15

DiDUS

Повідомлення DiDUS » 03 червня 2018, 16:26

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 03 червня 2018, 16:28

DiDUS писав:
Воїстину! Жаль, що всі мої перекопування архівів передач "Право на владу" і "Чорне дзеркало" не дали результату, я не знайшов епізод, коли Югік кинув у зал пропозицію - дати Путіну сухопутний коридор на Крим. Ще перед генпрокурорством. Зараз би запустити окремим роликом, до виборів, ціни би йому не було! Пошукаю ще, якщо не вирізали - має десь бути!

DiDUS

Повідомлення DiDUS » 03 червня 2018, 16:44

Vollmer писав:
DiDUS писав:
Воїстину! Жаль, що всі мої перекопування архівів передач "Право на владу" і "Чорне дзеркало" не дали результату, я не знайшов епізод, коли Югік кинув у зал пропозицію - дати Путіну сухопутний коридор на Крим. Ще перед генпрокурорством. Зараз би запустити окремим роликом, до виборів, ціни би йому не було! Пошукаю ще, якщо не вирізали - має десь бути!
Тут твій пост про це знайшов...

https://forum.durdom.in.ua/viewtopic.php?p=3468219

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 03 червня 2018, 16:59

Так, я тоді написав, і шукав, правда, квадратно - гніздовим способом. Пам'ятаю, що Югік промовляв у затемнений зал, відповідно, це було або "Дзеркало", або "Право на владу". І, здається, що це було ще до того, як він став Генплокулолом. Мене дивує, чому тоді не було бурної реакції, чому цей момент не вирізали одразу в окремий ролик? Там же в залі було не один десяток людей, і глядачів мало бути немало. Зал зустрів пропозицію Югіка такою холодною, мертвою тишею, що в нього за пару секунд улібка зійшла з обличчя, він посерйознішав, і швидко з'їхав на іншу тему. Там, тіпа, обговорювалися способи припинення війни, і Луцик сказав, що, а можливо - якби запропонувати, надати сухопутний коридор до Криму, то Путін би вдовільнився, заспокоївся, і перестав воювати.

Десь мають бути сліди. Інша справа, що обидва джерела підконтрольні пєцикам, а вони чистять минуле перманентно, полірують, до блиску. Там, щонайбільше - хвилини дві часу, але цінних. Мені здається, це був початок осені 2015 року, хоч я перекопав цей період уздовж і впоперек.

costashu
князь

Повідомлення costashu » 03 червня 2018, 17:00

Vollmer писав: я не знайшов епізод, коли Югік кинув у зал пропозицію - дати Путіну сухопутний коридор на Крим
я тоже как-то искал и без результата
ХЖВСУ

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 03 червня 2018, 17:02

Треба прокопати ще раз. Як у давньому Єгипті.

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 03 червня 2018, 17:12

в давньому египете так тщательно не загребали насранное, как наши гэтьманы. :lol:

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 03 червня 2018, 17:21

asmodey писав: в давньому египете так тщательно не загребали насранное, как наши гэтьманы. :lol:
asmodey писав: в давньому египете так тщательно не загребали насранное, как наши гэтьманы. :lol:
Пояснюю. В давньому Єгипті було дві бригади наглядачів за рабами на рисових чеках. Одна бригада перевіряла роботу, проходячи по рядках уздовж, а друга бригада - упоперек.

Фрося

Повідомлення Фрося » 03 червня 2018, 19:37

Vollmer писав:
Віра писав: Более того, мне очень хочется верить и в невиновность Германа. Меньше, чем в невиновность (работа на гру) Бабченка, но ... Конечно, его физиономия не располагает к доверию, но его слова и дела - да. А какой конкретно ФАКТ указывает на виновность Г.? Наверное, я что-то пропустила? Я лично подписалась бы под каждым словом, которые сказал на суде Герман.
Віра, Ви вважаєте, що тіпочок, який в Україні керує чимось, із виробництвом зброї, - сам по собі ???
Та він під конторою, чи під мусорами, по саму лисину. І контора не знайшла кращого підставного, ніж кадровий сексот ??? Це, однозначно, - палєво. І таке кіно далі можна не дивитись.

Естественно,что он не сам по себе.Его используют.И если это банальный отжим рынка оружия,то это борьба кланов.
С одной стороны-это БПП,СБУ и Луценко,тогда кто с другой стороны?НФ или рыги? :umnik2:

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 03 червня 2018, 19:44

рыги сейчас просто ждут пока пауки из НФ и БПП друг друга не сожрут. они знают, что это неминуемо.

Відповісти