забань себя, стань нежней и отесанней
ЕДА ДЛЯ РУССКИХ В ТОМ УГЛУ, А ТУТ ЕДЯТ...
Re: ЕДА ДЛЯ РУССКИХ В ТОМ УГЛУ, А ТУТ ЕДЯТ...
Мова ЖИВА. У Прокрусти хочеш записатися?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Не буди лихо, пока оно тихо. Кацапська приказка.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Як????
Як одне й те ж саме слово може бути одночасно і "Покруч, чуже слово, калька, запозичене слово" і "Слова, що відповідають нормам української літературної мови, діалектизми, запозичення" ???
Косташу, я можу помилятися як і будь-яка інша жива людина, але пошивати мене у дурні штучно все ж таки не варто...

йолкі...то там купа таких слів, що присутні одночасно у всіх трьох графах..абсурд, агонія, акуратний
То Вуйко - калька з мене!

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
да запросто, Таня. Цитрина тоже заимствованное слово. У нас лимоны не растут, потому и своего слова нетТетяна_Д писав: ↑Як????
Як одне й те ж саме слово може бути одночасно і "Покруч, чуже слово, калька, запозичене слово" і "Слова, що відповідають нормам української літературної мови, діалектизми, запозичення" ???
Косташу, я можу помилятися як і будь-яка інша жива людина, але пошивати мене у дурні штучно все ж таки не варто...![]()
ХЖВСУ
Сьогодні мені довелося зіткнутися з куди більшою кількістю суспільного ідіотіизму, аніж зазвичай на день. Тому дещо підвищилася дражливість.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Зафлудили тему.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Білоруською "заадно"
Це кацапи наше слово вкрали.

Це кацапи наше слово вкрали.
Це ще ви італійської не знаєте. Теж питання - хто у кого "запозичив"...

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Я. Вас тоді тут ще не стояло.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
тоді з якого дива лимон (і купа інших слів) потрапив до переліку "покручів"? З якого дива там присутні слова, які сміливо можна віднести до грубого суржика, наприклад, "батюшка" ? Немає в Українській мові суфіксів "-ушк-" і "-юшк-"!costashu писав: ↑да запросто, Таня. Цитрина тоже заимствованное слово. У нас лимоны не растут, потому и своего слова нетТетяна_Д писав: ↑
Як????
Косташу, я можу помилятися як і будь-яка інша жива людина, але пошивати мене у дурні штучно все ж таки не варто...![]()