Рейдери намагались захопити ТЦ "Магелан"

Clone
незнайомець

Re: Рейдери намагались захопити ТЦ "Магелан"

Повідомлення Clone » 05 червня 2018, 23:48

Aelit писав: але звінсо у всьому вине аеліт
сморкач засланый - ты ещё тут - иди нахуй...

Проплаченный ебанат...
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)
Зображення

Aelit

Повідомлення Aelit » 06 червня 2018, 00:08

costashu писав:
Aelit писав: ми ростем
зімбвабве дивуєм
у нас
наші предки
ми зараз.
кто все ети мы... :facepalm2:
ми це ненавозне населення України

Aelit

Повідомлення Aelit » 06 червня 2018, 00:10

Clone писав:
Aelit писав: але звінсо у всьому вине аеліт
сморкач засланый - ты ещё тут - иди нахуй...

Проплаченный ебанат...
ага. тут. ще раз кажу - давай зустрінимось зі стрімом на дурдом - подивимось хто шо проплачений)))

зи . у тебе окрім обтікання якісь контраргументи є? ну тоді "рости" тільки напрямок зміни - рости треба вверх а не до сомалі. тому що те що трапилось на магелані - це вже чиста сомалі

costashu
князь

Повідомлення costashu » 06 червня 2018, 00:13

Aelit писав:
costashu писав: кто все ети мы... :facepalm2:
ми це ненавозне населення України
вы не имеете к нему отношения
ХЖВСУ

Aelit

Повідомлення Aelit » 06 червня 2018, 00:39

costashu писав:
Aelit писав: ми це ненавозне населення України
вы не имеете к нему отношения
косташу. ти можеш хоч з портків вистрибунти - то вплине лиш на ту реальність що навколо тебе.
мені кумедно як ти крутишмя захищаючись корумпованість. ти за неї так тримаєшся немов вона - єдине що відділяє тебе від безодні)*

costashu
князь

Повідомлення costashu » 06 червня 2018, 00:41

Aelit писав: мені кумедно як ти крутишмя захищаючись корумпованість. ти за неї так тримаєшся немов вона - єдине що відділяє тебе від безодні)*
если ты не приведешь цитату со ссылкой, буду требовать тебя забанить на месяц. Время до утра, я сейчас в релаксе
ХЖВСУ

Clone
незнайомець

Повідомлення Clone » 06 червня 2018, 00:50

Aelit писав: зи . у тебе окрім обтікання якісь контраргументи є? ну тоді "рости" тільки напрямок зміни - рости треба вверх а не до сомалі. тому що те що трапилось на магелані - це вже чиста сомалі
БеБешка тоже срал тут навозом.
Встречался со мной с пистолетом.
Где он?
от тож.
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)
Зображення

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 06 червня 2018, 00:51

costashu писав:
Aelit писав: мені кумедно як ти крутишмя захищаючись корумпованість. ти за неї так тримаєшся немов вона - єдине що відділяє тебе від безодні)*
если ты не приведешь цитату со ссылкой, буду требовать тебя забанить на месяц. Время до утра, я сейчас в релаксе
Ога, цікаво. :pop:
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Aelit

Повідомлення Aelit » 06 червня 2018, 01:14

costashu писав:
трєбуй . абратісь в лігу сексуальних ріформ )
для особливо обдарованих. захищаючинезмінність татус кво - що ти й робиш , вже не кажучи про підтримку корупціонерки юлі володимирівни - ти захищаєш корупцію. але для тебе це заскладно щоб усвідомити. то ж за браком контраргументів починай вити традиційне "забаньте аеліта")

Aelit

Повідомлення Aelit » 06 червня 2018, 01:21

Sintez писав:
costashu писав: если ты не приведешь цитату со ссылкой, буду требовать тебя забанить на месяц. Время до утра, я сейчас в релаксе
Ога, цікаво. :pop:
скажи.

ще цікавіше . але на жаль вам не збагнути. ви постійно захищаєте існуючий статус кво, тотально корупційний, постійно голосуєте за і визнаєте владу одних і тих же корупціонерів - і так наївно дивуючисмь що корупціонерія уже скот илась до рівня сомалі ( стартопік ) але у всьому як і раніш вине аеліт який просто вам вказує що першоджерело цьому - ви.

сінтез не чекай ранку.

Зображення
цензура\банхамер - єдиний аргумент цеєвроепйців проти тез аеліта . і чим ви відрізняєтесь тоді від кацапів?
питання риторичне ) ) ( риторичне це те в якому вже є відповідь)
зустрінемось 6 липня) чи коли ви там охолодите пукани))

Clone
незнайомець

Повідомлення Clone » 06 червня 2018, 01:26

Aelit писав: до рівня сомалі
а ти, ти вже збагнув?
Коли Семенченко звав - прийшов?
Не пизди.... Чмо.
Зображення

costashu
князь

Повідомлення costashu » 06 червня 2018, 01:47

costashu писав:
можно и не откладывать, так как ты, очевидно, не собираешься подкреплять свои слова фактом.

Прошу модераторов забанить этого лживого слизняка на месяц
ХЖВСУ

Aelit

Повідомлення Aelit » 06 червня 2018, 01:58

costashu писав:
costashu писав: если ты не приведешь цитату со ссылкой, буду требовать тебя забанить на месяц. Время до утра, я сейчас в релаксе
можно и не откладывать, так как ты, очевидно, не собираешься подкреплять свои слова фактом.

Прошу модераторов забанить этого лживого слизняка на месяц
факти є - кожний ваш пост це пост в захист статусу кво. а він у нас корупційний )) навіть прсоравши крим і всю економіку скотившись нижче папуа нової гвінеї і сомалі - ви все рівно не хочете визнавати що це спарва вашої безмохглості при участі у виборах і після них. та й по життю. але дякую вам. ви показали що ви таки безнадійні. ви не бачите ні злочинності ні ганебност ікорупції - тому що корупція це все що ви є.
сомалі.
Востаннє редагувалось 06 червня 2018, 02:08 користувачем Aelit, всього редагувалось 1 раз.

Aelit

Повідомлення Aelit » 06 червня 2018, 02:07

Clone писав:
Aelit писав: до рівня сомалі
а ти, ти вже збагнув?
Коли Семенченко звав - прийшов?
Не пизди.... Чмо.
куди семенченко звав? куди я мав йти? якщо в батальон донбас - то я можу логінчо мислити - і у свідомлюю що які б герої і в якій кількості не були б рядові - якщо командири некомпетентні зрадники - - а в діамантовій корупціонерії інших немає - та й біографії назаркінів грищенків хомчаків муженків парашенків всім відомі просто не всі роблять висновки бо всім то норма - але не мені - то результат "нємного прєдсказуєм" - і все так і сталось . але і після цього ніхто з українців не робить висновки - після очевидного - після пропуску гіркінада в донецьки - після навмисного заганяння наших в котли етс - всім пох.
щоб зараз перемогти треба вже вранці просити гарантів надати американських командирів для планування і проведення операцій - як гаранти будапештські вони мають якость діяти. генерали корупціонерії продукують лиш одне - корупцію. звісно ті натівські генерали мають бути в якості радників . дипломатично. вибивати уродів з південносхідного донбасу і ставити миротворців на нашому державному кордоні . миротворців північноєвроепйських. НЕ НІМЦІВ . німці вояки гарні - але німеччина - як показав нордстрім 2 - фраурібентроп. потім , при залученні все тих же амерських консульатнтів - тільки вже по боротьбі з корупцією - очищати суди прокуратури владу взагалі - і саджати корупціонерів пачками . всіх - від петьки до сраного 6 помічника прокурора . митнкиа митаря етт. і тільки тоді - коли суппільство побачить що коруупція не це респектабельний шлях доуспіху і добробуту - а тюрьма і ганьба - появлятьня некорумповані альтернативи на владні табуретки - і через років десять появиться перше покоління яке твердо знатиме що корупція це ганьба і злочин

але того всього не буде. буде подальша сомалізація . можу досить точно звангувати що буде далі. але вже надто неприваблива страшн акартин(
невиправні корупціонери. потомственні

Aelit

Повідомлення Aelit » 06 червня 2018, 02:17

ну і звісно - безнастанно буддіровать кримське питання.
вранці вдень і ввечері. по всіх дипломатичних і інформаційних каналах.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 06 червня 2018, 06:51

Aelit писав:
costashu писав: вы не имеете к нему отношения
косташу. ти можеш хоч з портків вистрибунти - то вплине лиш на ту реальність що навколо тебе.
мені кумедно як ти крутишмя захищаючись корумпованість. ти за неї так тримаєшся немов вона - єдине що відділяє тебе від безодні)*
Відверта й нахабна брехня, вже вчергове, тупо. Й два тижні бану. Тобі очевидно воно подобаєцця.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

costashu
князь

Повідомлення costashu » 06 червня 2018, 08:21

благодарю
ХЖВСУ

Тетяна_Д

Повідомлення Тетяна_Д » 06 червня 2018, 12:18

Aelit писав: мені кумедно як ти крутишмя захищаючись корумпованість.
гарним медом вчора у тещі пригощали? ;)

Тетяна_Д

Повідомлення Тетяна_Д » 06 червня 2018, 12:22

Sintez писав: два тижні бану.
Хлопці, от нашо ви настільки серйозно сприймаєте що хтось там написав?
Пару днів побула на ФУПі - я вже й "саакодрочер" і з якогось Ольгіна отримую методички, і т.п. маячня
Аеліт оно теж спочатку не розібравшись обізвав мене "порохоботкою" :cray:
ну, сплутав косташу з кимось, чого не буває у цьому житті...а особливо у випадках, коли людина харчується травою..Подивилася би я на вашу писанину :)

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 06 червня 2018, 13:18

Тетяна_Д писав:
Sintez писав: два тижні бану.
Хлопці, от нашо ви настільки серйозно сприймаєте що хтось там написав?
Пару днів побула на ФУПі - я вже й "саакодрочер" і з якогось Ольгіна отримую методички, і т.п. маячня
Аеліт оно теж спочатку не розібравшись обізвав мене "порохоботкою" :cray:
ну, сплутав косташу з кимось, чого не буває у цьому житті...а особливо у випадках, коли людина харчується травою..Подивилася би я на вашу писанину :)
При чому тут трава. Він свідомо бреше у вічі, вважаючи своє дуркування крутим тролінгом, мабуть. Тим більше, сам просить щоб його забанили. Як тут не піти на зустріч. Може ми повернемо людину в реальний світ.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Відповісти