сморкач засланый - ты ещё тут - иди нахуй...
Проплаченный ебанат...
сморкач засланый - ты ещё тут - иди нахуй...
ага. тут. ще раз кажу - давай зустрінимось зі стрімом на дурдом - подивимось хто шо проплачений)))
косташу. ти можеш хоч з портків вистрибунти - то вплине лиш на ту реальність що навколо тебе.
если ты не приведешь цитату со ссылкой, буду требовать тебя забанить на месяц. Время до утра, я сейчас в релаксе
БеБешка тоже срал тут навозом.
Ога, цікаво.
трєбуй . абратісь в лігу сексуальних ріформ )
скажи.
а ти, ти вже збагнув?
можно и не откладывать, так как ты, очевидно, не собираешься подкреплять свои слова фактом.
факти є - кожний ваш пост це пост в захист статусу кво. а він у нас корупційний )) навіть прсоравши крим і всю економіку скотившись нижче папуа нової гвінеї і сомалі - ви все рівно не хочете визнавати що це спарва вашої безмохглості при участі у виборах і після них. та й по життю. але дякую вам. ви показали що ви таки безнадійні. ви не бачите ні злочинності ні ганебност ікорупції - тому що корупція це все що ви є.
куди семенченко звав? куди я мав йти? якщо в батальон донбас - то я можу логінчо мислити - і у свідомлюю що які б герої і в якій кількості не були б рядові - якщо командири некомпетентні зрадники - - а в діамантовій корупціонерії інших немає - та й біографії назаркінів грищенків хомчаків муженків парашенків всім відомі просто не всі роблять висновки бо всім то норма - але не мені - то результат "нємного прєдсказуєм" - і все так і сталось . але і після цього ніхто з українців не робить висновки - після очевидного - після пропуску гіркінада в донецьки - після навмисного заганяння наших в котли етс - всім пох.
Відверта й нахабна брехня, вже вчергове, тупо. Й два тижні бану. Тобі очевидно воно подобаєцця.
Хлопці, от нашо ви настільки серйозно сприймаєте що хтось там написав?
При чому тут трава. Він свідомо бреше у вічі, вважаючи своє дуркування крутим тролінгом, мабуть. Тим більше, сам просить щоб його забанили. Як тут не піти на зустріч. Може ми повернемо людину в реальний світ.Тетяна_Д писав: ↑Хлопці, от нашо ви настільки серйозно сприймаєте що хтось там написав?
Пару днів побула на ФУПі - я вже й "саакодрочер" і з якогось Ольгіна отримую методички, і т.п. маячня
Аеліт оно теж спочатку не розібравшись обізвав мене "порохоботкою"![]()
ну, сплутав косташу з кимось, чого не буває у цьому житті...а особливо у випадках, коли людина харчується травою..Подивилася би я на вашу писанину![]()