Манафорт очолював проведення кампанії у ЗМІ проти Тимошенко

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Re: Манафорт очолював проведення кампанії у ЗМІ проти Тимошенко

Повідомлення Vollmer » 10 червня 2018, 21:14

asmodey писав: ..........................................................................................................................................................................................................
ты говоришь о необходимости вести ЗОЖ, когда у пациента уже терминальная стадия.
телевизор - оружие хоть очень действенное, но и длительного, медленного действия. даже если сейчас получить все телевизоры - ничего до выборов не изменишь. эту стадию проехали. сейчас надежды только на божье провидение. я не знаю, что должно случиться, шоб народвдруг очнулся и вместо драпать за кодон, поробовал изменить что-то здесь.
но дело даже не в народе. дело тво власти, уже настолько заворовавшейся и утонувшей в склоках, интригах, вранье и шкурничестве, что ясно одно - они эту власть просто так уже не отдадут.
поэтому я б и не советовал увлекаться рейтингами, надеждами на выборы и прочее.
тут надежда на логику процесса, когда идиоты не могут сотворить что-то такое, что заставит очухаться и народ и обком.
[/quote]

Ми фсє умрьом. Як із нічого зробити все. Нічого не буде, бо нічого нема.
Для того і робиться імпрегнована імажінація реальної дійсності, і подається від телеканалів і порохоботів, щільно, аби ніщо нове, свіже, справжнє - не було помічене і не утвердилося в суспільній свідомості. Галявинка зачищається не тільки від небажаних персон, але, також, і від небажаних думок. Це що, якась дивина ???
Треба проламати льод, і спрвжнє хлине назовні, як це і трапилося на Майдані.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

costashu
князь

Повідомлення costashu » 10 червня 2018, 21:14

asmodey писав:
costashu писав: народ плохой попался, а телевизор бесполезен. Ясно. Больше вопросов нет
народ задергали бредом и пропагандой. и телевизор - это не оружие мгновенного действия. время. это то, чего у страны практически не осталось.
эмигрируешь?
ХЖВСУ

costashu
князь

Повідомлення costashu » 10 червня 2018, 21:15

Vollmer писав: імпрегнована імажінація
зачот))
ХЖВСУ

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 10 червня 2018, 21:16

costashu писав:
Vollmer писав: За такою логікою, і Пьодрич - закопьорщік Майдану.
ты передергиваешь, и сам это знаешь
Ніфіга. Ти захищаєш права Мусі - я на сторожі прав Пьодрича. Хто болєє матєрі - Історії ценєн ???
Участь в голосуванні - є формою колаборації

costashu
князь

Повідомлення costashu » 10 червня 2018, 21:17

Муся
ХЖВСУ

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 10 червня 2018, 21:18

costashu писав:
10 червня 2018, 19:52
asmodey писав: и хоть на кого у нас это произвело впечатление? опубликована книга янека, где расписаны все траты на пидарасов дрыщавых, и шо? пулеметчики все рассказывают про юльку. это безнадежно, панове.
тут я не могу тебя убедить в необходимости телеканала Батькивщины, а ты говоришь южанин. Тьфу, ерунда
А що заважає Батьківщині зафігачити для початку Ютуб-канал? Ну не дають жиди влізти у телеефір, то ясно. Але популярний ютуб-канал що заважає зробити? Може те, що сказати-то особливо й нічого?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

costashu
князь

Повідомлення costashu » 10 червня 2018, 21:18

Sintez писав:
costashu писав:
10 червня 2018, 19:52
тут я не могу тебя убедить в необходимости телеканала Батькивщины, а ты говоришь южанин. Тьфу, ерунда
А що заважає Батьківщині зафігачити для початку Ютуб-канал? Ну не дають жиди влізти у телеефір, то ясно. Але популярний ютуб-канал що заважає зробити? Може те, що сказати-то особливо й нічого?
а хер их знает что!
ХЖВСУ

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 10 червня 2018, 21:20

Vollmer писав:
asmodey писав: ..........................................................................................................................................................................................................
ты говоришь о необходимости вести ЗОЖ, когда у пациента уже терминальная стадия.
телевизор - оружие хоть очень действенное, но и длительного, медленного действия. даже если сейчас получить все телевизоры - ничего до выборов не изменишь. эту стадию проехали. сейчас надежды только на божье провидение. я не знаю, что должно случиться, шоб народвдруг очнулся и вместо драпать за кодон, поробовал изменить что-то здесь.
но дело даже не в народе. дело тво власти, уже настолько заворовавшейся и утонувшей в склоках, интригах, вранье и шкурничестве, что ясно одно - они эту власть просто так уже не отдадут.
поэтому я б и не советовал увлекаться рейтингами, надеждами на выборы и прочее.
тут надежда на логику процесса, когда идиоты не могут сотворить что-то такое, что заставит очухаться и народ и обком.
Ми фсє умрьом. Як із нічого зробити все. Нічого не буде, бо нічого нема.
Для того і робиться імпрегнована імажінація реальної дійсності, і подається від телеканалів і порохоботів, щільно, аби ніщо нове, свіже, справжнє - не було помічене і не утвердилося в суспільній свідомості. Галявинка зачищається не тільки від небажаних персон, але, також, і від небажаних думок. Це що, якась дивина ???
Треба проламати льод, і спрвжнє хлине назовні, як це і трапилося на Майдані.
[/quote]лед потому п роломили, что власть упорола херню. потому я пишу, что не выборы будут решать будщее. для них они уже обставились. будет что-то, что станет искрой.

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 10 червня 2018, 21:21

costashu писав:
asmodey писав: народ задергали бредом и пропагандой. и телевизор - это не оружие мгновенного действия. время. это то, чего у страны практически не осталось.
эмигрируешь?
пока нет. я хочу все посмотреть вблизи.

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 10 червня 2018, 21:26

Sintez писав: А що заважає Батьківщині зафігачити для початку Ютуб-канал? Ну не дають жиди влізти у телеефір, то ясно. Але популярний ютуб-канал що заважає зробити? Може те, що сказати-то особливо й нічого?
очень низкий КПД. в интернет балах ты видел хоть одного побежденного или переубежденного? да и что его сделает популярным? котики?
да и насчет сказать. чисто арифметически юлька побеждает. но так она уже победила в 2010. и шо?

costashu
князь

Повідомлення costashu » 10 червня 2018, 21:31

asmodey писав:
costashu писав: эмигрируешь?
пока нет. я хочу все посмотреть вблизи.
похвальная любознательность :lol:
ХЖВСУ

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 10 червня 2018, 21:33

что не выборы будут решать будщее
Коли ж я до вас достукаюся. "Вибори" НІКОЛИ не вирішували долю України. Принаймні досі. Доки жива мафія.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

costashu
князь

Повідомлення costashu » 10 червня 2018, 21:36

Sintez писав: Коли ж я до вас достукаюся.
когда начнешь писать ФИО
ХЖВСУ

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 10 червня 2018, 21:37

Sintez писав:
что не выборы будут решать будщее
Коли ж я до вас достукаюся. "Вибори" НІКОЛИ не вирішували долю України. Принаймні досі. Доки жива мафія.
мне это говорить не надо. да и народу такое не скажешь - подрыв устоев :lol: :lol: потому и юлька этого не говорит.

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 10 червня 2018, 21:39

costashu писав:
asmodey писав: пока нет. я хочу все посмотреть вблизи.
похвальная любознательность :lol:
ну когда ж такое еще увидишь. на западе поколения жизнь проживают, а на улице все тоже самое. и цены, и дома и страна.
а мы, боюсь, сможем сказать - "я две державы пережил". :drag:

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 10 червня 2018, 21:43

asmodey писав:
Sintez писав: А що заважає Батьківщині зафігачити для початку Ютуб-канал? Ну не дають жиди влізти у телеефір, то ясно. Але популярний ютуб-канал що заважає зробити? Може те, що сказати-то особливо й нічого?
очень низкий КПД. в интернет балах ты видел хоть одного побежденного или переубежденного? да и что его сделает популярным? котики?
да и насчет сказать. чисто арифметически юлька побеждает. но так она уже победила в 2010. и шо?
Популярним його може зробити лише сама Юлька. Ібо вона, власне, і є головним ресурсом, чи як нині модно казати, "активом" Батьківщини. Подумай, ну чому ніфіга нікому не відомий Мальцев зміг у короткий термін розкрутити ютуб-канал з революційним електоратом, хоча до того про нього взагалі ніхто не чув, і не на жарт стурбувати мацковську жидву? Тільки Юльці слід вигнати к ібєням технологів, які ліплять з неї дурацьку ляльку з учительською інтонацією, і показатися народові такою, яка вона є, без канхветних фантіків. Просто щовечора сідати перед камерою й розповідати своє бачення того, що робицця у країні.

НМД вона просто не готова до такого.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 10 червня 2018, 21:47

asmodey писав:
Sintez писав: Коли ж я до вас достукаюся. "Вибори" НІКОЛИ не вирішували долю України. Принаймні досі. Доки жива мафія.
мне это говорить не надо. да и народу такое не скажешь - подрыв устоев :lol: :lol: потому и юлька этого не говорит.
Ну й дурепа. Тому що ПРАВДА - це гарантія захисту Божого. Спроби ж "брехні во благо" неодмінно вилізуть боком.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 10 червня 2018, 21:53

может и неготова. но скорей на это нет времени. думаешь она вечерами чай пьет? или в конче сидит сериалы смотрит? сейчас у всех активнейший движняк и процесс непрерывных переговоров и мутняков. порося, набирая ход покатилось под уклон, но траектория крайне неопределнная, надо все просчитывать.
а канал, конечно был бы очень популярным. но там одни подводные камни. от интерьера до последнего бантика. ты ж видишь, какое выпадение прямых кишок вызвали только ее сырники. второй вопрос - комменты. оставить открытыми - засрут поросячьи наемники, закрыть - будет вой, что боится. и так далее.
скорей всего она просто на хочет слишком поспешно стартовать.

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 10 червня 2018, 21:54

Sintez писав:
asmodey писав: мне это говорить не надо. да и народу такое не скажешь - подрыв устоев :lol: :lol: потому и юлька этого не говорит.
Ну й дурепа. Тому що ПРАВДА - це гарантія захисту Божого. Спроби ж "брехні во благо" неодмінно вилізуть боком.
понимаешь, правда может быть выдана как экстремизм и подготовка переворота. :lol:

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 10 червня 2018, 22:07

asmodey писав:
Sintez писав: Ну й дурепа. Тому що ПРАВДА - це гарантія захисту Божого. Спроби ж "брехні во благо" неодмінно вилізуть боком.
понимаешь, правда может быть выдана как экстремизм и подготовка переворота. :lol:
Кому "видана"? В Італії, коли мочили мафію, це хтось видавав за "екстремізм"? Чи Юльчине "мудре" мовчання завадило Януку її посадити?

Тим більше, що правда все одно назовні вилізе, шила у мішку не заховаєш в епоху Інтернету...
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Відповісти