что если...

Sintez
Єретик

Re: что если...

Повідомлення Sintez » 17 червня 2018, 20:44

Clone писав: Но мы всё время уходим от темы.
Всё время задаюсь вопросом, ну вот, Юля през, МВФ и другая международная общественность вздыхает с облегчением?!
Не думаю.
Грабить, возможно, станет тяжелее...

А что МЫ?
Юля през - мафія об"єднуєцця проти неї, забуваючи дрібні дрязги, починає саботаж, маовану пропаганду через ящик, робить долар по 50-75-100, Юлю викидають нафік.
А може й просто вбивають.

Але це лише внутрішня ситуація. Міжнародних розкладів я не знаю. Якщо висаджуєцця десант ГРУ напримєр і за ніч вирізає Ахмєтку і його клан? Складно все вгадати, сидячи на кухні.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

costashu
князь

Повідомлення costashu » 17 червня 2018, 20:50

Clone писав: мне интересно подсчитать...

Сколько у нас врагов?
Регрессменов?
8%
ХЖВСУ

Clone
незнайомець

Повідомлення Clone » 17 червня 2018, 20:51

Vollmer писав:
Sintez писав: ............................................................................................................
Я продивися годину, й то між ділом. Ну деякі подвижки єсть, як то цілком притомна думка, що потужна Україна нікому крім самих українців не потрібна. Однак цю думку Юля не обгрунтувала, наскільки я чув. Згадала Амрку й Рузвельта, що витягнув її, начебто, з жопи. Згадала Німецію й Аденауера, що теж іі витягнув із жопи начебто.
...........................................................................................................
А сенс грунтувати? Вже, з надцятого заходу - видно неозброєним оком. Як на мене, важливіше, що згадала той план Моргентау. Занадто коротко, але в тронному спічі прийнятно. Доречі, це було неслабе обгрунтування. Чому і як план Моргентау замінили на план Маршалла - не сказала, але цього ніхто не говорить, там щось малопристойне, мабуть.
Вы мне скажите, Саака там был?
Ну, в смысле в тренде?
Есть ему место?
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)
Зображення

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 17 червня 2018, 20:52

Clone писав:
Sintez писав: Не пойняв. Чого саме не принімаєш?
Так. Бабло з бюджету, котрий мафія ділить як хоче ВІД НАШОГО ІМЕНІ. Що вони не задумуюцця - брехня, все вони прекрасно розуміють, як і чиновники, і як тільки їх починаєш тикати носом, впадають в дуже характЕрну істерику, я напримєр тут "главспєц".
І по суті таки да, вони ПРОТИ "нас", якщо "ми" - це ті, хто таки щось корисне робить для суспільства. Але й тут не все так просто, адже ж все-таки є "дєятєлі іскусств", котрі таки теж намагаюцця не жерти свій хліб з маслом даром. Та й чинвники теж, є таки роботяги, що тягнуть лямку й за себе, й за всяких "блатних" "зайок".
Нет, уже не задумываются.
И уже давно.

Когда-то я сломал менту нос - обошлось в 700 баксов.
С "накладными" расходами.
Недавно мой знакомый сделал замечание беспредельщикам на отдыхе - трещина в позвоночнике, продал машину, что-б с ними расплатитцца.
Свирепеют господа)))
https://forum.durdom.in.ua/viewtopic.ph ... ю#p2820017
Sintez писав:
10 квітня 2014, 12:23
Перехожий писав: имхо. Основной посыл ЮТ - создание равных прав для бизнеса (и не только) на основе закона. Эта же идея протягивалась, когда она была премьером. Но там же был дрыщ! Со своим РУЭ (чувствуете как Путиным запахло???), вонючим газом и соответствующим результатом. А равные права для олигархов - смерть.
Які можуть бути РІВНІ права, якщо у Ахмєтова у сотні тисяч разів більше грошей, аніж у рядового громадянина? Закон - папірець, якщо не підкріплений волею забезпечити його виконання. Мафії ж, які нині правлять країною, по-перше через своїх ставлеників пропихають вигідні мафіям, а не народові закони, а якщо (чудом) приймаєцця закон вигідний народові, його просто ігнорують. Вихід? Весь народ повинен стати мафією, сім'єю, якій перечити небезпечно. Звичайно, щоб цього не допустити, "ким треба" ведецця потужна робота.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Clone
незнайомець

Повідомлення Clone » 17 червня 2018, 20:54

Sintez писав: Юля през - мафія об"єднуєцця проти неї, забуваючи дрібні дрязги, починає саботаж, маовану пропаганду через ящик, робить долар по 50-75-100, Юлю викидають нафік.

Але це лише внутрішня ситуація. Міжнародних розкладів я не знаю. Якщо висаджуєцця десант ГРУ напримєр і за ніч вирізає Ахмєтку і його клан? Складно все вгадати, сидячи на кухні.
Ну, я рассматриваю третий вариант - Мальдивский договаривается с хуйло остаться, поделив по Днепру Украину.
Мне кажется для него приемлемый вариант.
И уже проторенная дорога.
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)
Зображення

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 17 червня 2018, 20:59

Clone писав:
Sintez писав: Це й робив Сталін. Котрого ти ненавидиш.

Тупік. :pardon:
Коверкать суть, это не сложно, я когда написал от-то, чувствовал, что ты можешь на алтарь своему Богу мои писульки отнести, но надеялся, что совесть не позволит так всё извратить...
Ошибся :pardon:
Ніяких ізвращєній немає. Мафію слід мочити. Це неестетично, так. І виживші "зайки" з їхніми вилупками обов"язково це пригадають років через сто, й зроблять козлом і демоном того, хто мафію мочив...

"Законно" мочити мафію неможливо. Бо вона їх, ті закони, й пише.

Але зрозуміти це я не можу тебе примусити.

Тільки Бога сюди не плутай, не варто. Це дещо різні речі.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 17 червня 2018, 21:12

Clone писав: ....................................................................................................................................
Ну, в смысле в тренде?
Есть ему место?
НМСД, Саака опинився дещо пограбованим на ідеї, на імідж візіонера, прогресивного діяча, і т.д. Юлька покликалася на досвід естонців, і прочіх принципових, безпощадних модернізаторів через голову сучасності, з електронним урядуванням, а це, строго кажучи, дещо дальше, ніж зайшов Саакашвілі. Так Міхаїл, об'єктивно, залишається в тренді, але не в голові колони. І, якщо так, то Юлька забере його людей, з фізичних причин. Коли, і якщо, після перемоги їй будуть потрібні люди - чи запросить вона його до роботи? Питання. В неї може бути власне, зформоване ставлення до перекиньчиків, це відома її історія. Хто її може осудити?
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Clone
незнайомець

Повідомлення Clone » 17 червня 2018, 21:19

Vollmer писав:
Clone писав: ....................................................................................................................................
Ну, в смысле в тренде?
Есть ему место?
НМСД, Саака опинився дещо пограбованим на ідеї, на імідж візіонера, прогресивного діяча, і т.д. Юлька покликалася на досвід естонців, і прочіх принципових, безпощадних модернізаторів через голову сучасності, з електронним урядуванням, а це, строго кажучи, дещо дальше, ніж зайшов Саакашвілі. Так Міхаїл, об'єктивно, залишається в тренді, але не в голові колони. І, якщо так, то Юлька забере його людей, з фізичних причин. Коли, і якщо, після перемоги їй будуть потрібні люди - чи запросить вона його до роботи? Питання. В неї може бути власне, зформоване ставлення до перекиньчиків, це відома її історія. Хто її може осудити?
Вот это очень важно, я считаю.
Юля сама - уже уже отработанный материал, харизмы там осталось на 5-6%%
Без внятных союзников грош ей цена.
Зображення

Clone
незнайомець

Повідомлення Clone » 17 червня 2018, 21:22

Sintez писав:
17 червня 2018, 20:59
Бу-га-га...

Ты вообще читаешь, что я пишу?..

Алтарь - ключевое слово.
Зображення

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 17 червня 2018, 21:22

Clone писав: ..................................................................................................................................................................................
Ну, я рассматриваю третий вариант - Мальдивский договаривается с хуйло остаться, поделив по Днепру Украину.
От це обов'язково було на ніч писати ??? Зачекав би до ранку, чи що.
НМСД, занадто смілива гіпотеза. Не скажу, що необгрунтована, бо саме за таким сценарієм відбулося президентство 2014 року. Тільки тоді це було несподівано, а зараз вже всі чекають від Пєцика подлянки, слідкують за руками, і іншими органами. Не вийде. Крадій, грабіжник, і злодій на довірі - занадто різні спеціалізації.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 17 червня 2018, 21:28

Clone писав:
Sintez писав: Юля през - мафія об"єднуєцця проти неї, забуваючи дрібні дрязги, починає саботаж, маовану пропаганду через ящик, робить долар по 50-75-100, Юлю викидають нафік.

Ні, ну жидам властиво торгувати тим, що їм не належить, але я думаю хуйло розуміє що Пєця - політичний трупъ, і торгуватися з ним - це ідіотизм.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 17 червня 2018, 21:29

Clone писав: ...............................................................................................................
Вот это очень важно, я считаю.
Юля сама - уже уже отработанный материал, харизмы там осталось на 5-6%%
Без внятных союзников грош ей цена.
Без союзників вона не буде, з іншої причини. Політика - командний вид спорту. Так, вона виглядає не так впевнено, як 13 років тому. Нормальний переляк людини, яку двічі кидали до в'язниці просто так. Це не могло не відбитися. Я припускаю, що вона може притримувати харизму, аби не дратувати скажених клімактеричних бабів, теж абсолютно обгрунтовано.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 17 червня 2018, 21:34

ВИЗИОНЕ́Р, визионера, муж. (франц. visionnaire от лат. visio - видение) (книжн.). Человек, страдающий галлюцинациями, которые при мистической настроенности нередко истолковываются, как способность видеть сверхъестественные явления
:patient:
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 17 червня 2018, 21:36

Clone писав:
Sintez писав:
17 червня 2018, 20:59
Бу-га-га...

Ты вообще читаешь, что я пишу?..

Алтарь - ключевое слово.
Як хочеш.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 17 червня 2018, 21:38

Одстаєш од жизні. Там же написано - (книжн.) Зараз використовується в сенсі - людина, що здатна цілісно і детально уявити майбутній стан (суспільства), і компоненти, потрібні для перетворень, і порядок дій в процесі. Якось так.

Clone
незнайомець

Повідомлення Clone » 17 червня 2018, 21:47

Vollmer писав:
Clone писав: ..................................................................................................................................................................................
От це обов'язково було на ніч писати ??? Зачекав би до ранку, чи що.
НМСД, занадто смілива гіпотеза. Не скажу, що необгрунтована, бо саме за таким сценарієм відбулося президентство 2014 року. Тільки тоді це було несподівано, а зараз вже всі чекають від Пєцика подлянки, слідкують за руками, і іншими органами. Не вийде. Крадій, грабіжник, і злодій на довірі - занадто різні спеціалізації.
До ранку, так до ранку)))

Тем более, что тырнет опять не в дугу :ireful1:
Еле "ответил"...

Но вариантик - ничё так?

Крым, Дебальцево, Иловайск - это не прикрытый договорняк.

Мы-ж съели?

Ничего, ели ещё разок?

Бунта не будет, можно не сомневаться)
Зображення

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 червня 2018, 05:18

Нмд, суспільство ("ми") має прийти, як не крути, до певних висновків, що є НОРМАЛЬНИМ, а що - диким і неприпустмим. Страшно не те, що скажені "зайки" чи таксисти грають людьми в кегельбан, страшно що опісля туєва хуча "народу" починає їх намагатися відмазати. Так ми нікуди не "приїдемо". Якщо таке розуміння норм буде, матимемо Німецію чи навіть щось краще. Якщо ні - Сомалі.
Розумію, ніфігассє задачка.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 червня 2018, 05:40

І, зрозуміло, норми ті мають бути не "від фонаря", а обгрунтовані певними цілями, котрих ми прагнемо досягти. Для цього слід визначитися, що є добре, а що - погано. Ще цікавіше, так? Це і є концептуальна діяльність, чи як дехто її називає, "влада" (хоча особисто мені це слово не подобаєцця).
У цій діяльності не можна надіятися на "автритетів" з орденами й лампасами, бо їм їх дала СТАРА система, від якої ми намагаємося позбавитися.
Чи не намагаємося? Теж треба визначитися.

цікава гілка
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

toisamiy

Повідомлення toisamiy » 18 червня 2018, 06:22

Clone писав: петро мальдивский проиграет "выборы", даже при живом охендовском.
Даже, если подсчитает кивалов?

Давайте спроецируем эту невозможную ситуацию.
НМД, "вибори" він не програє.
А якщо програє вибори, то спочатку нічого не станеться, бо їм буде нІкуди подітись. Хіба що здатись пуйлу. Але на це вони не підуть, бо занадто все прозоро. А вони звикли діяти так, щоб їхніх лап не було видно.
Але потім 100% почнеться саботаж, провокації, аж до повного паралічу держ влади. На це вони здатні. І знову, чужими руками -- руками народу будуть намагатись повернути втрачене.
Всіх, хто підтримував сепаратизм на Донбасі -- позбавити громадянства України.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 червня 2018, 06:29

Але потім 100% почнеться саботаж, провокації, аж до повного паралічу держ влади. На це вони здатн
Так. Це називаєцця трошки призабутим вже словом "вредітєльство".
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Відповісти