Новий курс України

Archer

Re: Новий курс України

Повідомлення Archer » 03 липня 2018, 14:22

Sintez писав: Про який "срач" мова? Косташу прекрасно знав, на що іде, й робив це цілком свідомо. Нафіга він це робив - не знаю. Може, скукота. Може шиза така. Може в Матросова вирішив погратися.
да пан Синтез совершенно прав. пан Косташу намеренно постил явную ахинею, что кроме как раздажения не вызывает. Акт неспровоцированной шизофрении налицо. Хочется посратся - так на фуп - там есть "актуальные" темы в стиле дописувача uni.
Тут консилиум, диагнозы, а не плата номер 6.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 03 липня 2018, 14:28

Ви всі ніхріна не розумієте. Косташу - спортсмен, принциповий, ідейний.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 03 липня 2018, 14:39

Vollmer писав: Ви всі ніхріна не розумієте. Косташу - спортсмен, принциповий, ідейний.
А мені пофігу, я фізкультурник. Мені важливо щоб на майданчику не воняло й лайно не валялося, щоб не вступити ненароком.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 03 липня 2018, 14:56

До речі, оце:
costashu писав:
Sintez писав:

І яка ж ціль вашої революції? Її філософська-ідеологічна основа? Чи для вашої революції це не обов"язково?
цель демократия. Она же основа
є брехня чистої, пардон, брудної води. Бо реально Косташу боїцця "петеушників", тобто простого люду, як і його корєш главспєц боїцця й зневажає "діда Панаса" й "бабу Параску"(?)... (!). Реально їхня мрія - збереження "бидла" саме в стані "бидла", котре дружними рядами йшло б повз відповідні трибуни, махаючи відповідними прапорами, й виражаючи потрібний "одобрям". Найменша спроба зламати існуючий статус-кво викликає у них лютий баттхьорт, і починаєцця плювання на всі боки.

Саме тому я скептично ставлюся й до самого "форуму" - толпі він глибоко пофіг, та судячи з кількості переглядів, й "еліті" теж.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 03 липня 2018, 15:19

Sintez писав: До речі, оце:
costashu писав: цель демократия. Она же основа
є брехня чистої, бардон, брудної води. Бо реально Косташу боїцця "петеушників", тобто простого люду, як і його корєш главспєц боїцця й зневажає "діда Панаса" й "бабу Параску"(?)... (!). Реально їхня мрія - збереження "бидла" саме в стані "бидла", котре дружними рядами йшло б повз відповідні трибуни, махаючи відповідними прапорами, й виражаючи потрібний "одобрям". Найменша спроба зламати існуючий статус-кво викликає у них лютий баттхьорт, і починаєцця плювання на всі боки.

Саме тому я скептично ставлюся й до самого "форуму" - толпі він глибоко пофіг, та судячи з кількості переглядів, й "еліті" теж.
ты действительно тупой птушник! Кто тебе дал право вешать ярлыки, типа, «кто кого зневажаэ и боицця»?
Ты можешь сколько угодно обсуждать мои посты, равно как и я твои «допысы», но брехать, вообще-то, мерзко!
Будь любезен, процитируй, где я «зневажаю», не?
п.с.
и «корешей» мне не навязывай.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 03 липня 2018, 15:22

Віра писав:
главспец писав: а стебаться с умничающего придурка, допустимо?
от ви начебто найрозумніший :umnik2: (главспєц же), а не зрозуміли, що те друге повідомлення було не до вас

чи то ви написали "взагалі"?
"Умноє ліцо - ето єщьо нє прізнак ума, господа. Всє глупості на Зємлє дєлаюцца імєнно с етім вираженім ліца"©,Мюнхгаузен.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 03 липня 2018, 15:23

так я понял, цитаты не будет?

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 03 липня 2018, 15:25

Sintez писав:
............................................боїцця й зневажає "діда Панаса" й "бабу Параску"(?)... (!). Реально їхня мрія - збереження "бидла" саме в стані "бидла",

...................................................................................... толпі він глибоко пофіг, та судячи з кількості переглядів, й "еліті" теж.
З першим я можу погодитись, але, НМСД, це - рефлекторне, несвідоме. Від страху і надміру самолюбованія. Ну, не освоїли хлопці плескання однією долонею, не можуть одним ковтком випити води Західної Ріки. Вони християни.

Щодо другого, то це просто не так. В мене є приклади, навіть вчорашні :lol: :lol: :lol: :smoke: :smoke: :smoke: І є більш ранні ;) :secret: ;) :secret: ;) :secret: ;) :secret: ;) Такі приклади може помітити кожна, елементарно уважна, людина. (Де смайлик "капітан бригантини з біноклем споглядає обстанівку" ???)

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 03 липня 2018, 15:29

главспец писав:
Sintez писав: До речі, оце:

є брехня чистої, бардон, брудної води. Бо реально Косташу боїцця "петеушників", тобто простого люду, як і його корєш главспєц боїцця й зневажає "діда Панаса" й "бабу Параску"(?)... (!). Реально їхня мрія - збереження "бидла" саме в стані "бидла", котре дружними рядами йшло б повз відповідні трибуни, махаючи відповідними прапорами, й виражаючи потрібний "одобрям". Найменша спроба зламати існуючий статус-кво викликає у них лютий баттхьорт, і починаєцця плювання на всі боки.

ты действительно тупой птушник! Кто тебе дал право вешать ярлыки, типа, «кто кого зневажаэ и боицця»?
Ты можешь сколько угодно обсуждать мои посты, равно как и я твои «допысы», но брехать, вообще-то, мерзко!
Будь любезен, процитируй, где я «зневажаю», не?
п.с.
и «корешей» мне не навязывай.
Ну от він, баттхьорт. Во всєй красє.

Що реально цікаво, що ти насправді ЩИРО вважаєш всіх навкруги тупішими за себе.

Бльо, як же можна так жити... А можна, виявляєцця.

Ні, родной. Нічого я "доказувать" не збираюся. Я ж не "ліберал", і не "демократ", чи ти забув?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 03 липня 2018, 15:35

Sintez писав: Що реально цікаво, що ти насправді ЩИРО вважаєш всіх навкруги тупішими за себе.
И из чего ты сделал такой вывод? Опять брехня.
Я действительно считаю, что одни люди умнее, другие глупее, и это факт. Но никогда не давал оценку себе.
Sintez писав: Ні, родной. Нічого я "доказувать" не збираюся.
а вот и убогий самослив брехунця!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 03 липня 2018, 21:01

Такі висновки я зробив із багатолітніх спостережень за тобою й такими як ти, тільки в реалі. Те, що ви вважаєте решту тупішою за вас, "птушниками", "убогими" й так далі - небезпечна ілюзія. Для вас небезпечна. Врешті, мені пофігу. Я б тебе не чіпав, як той шматок лайна,, якби ти не вештався за мною. А так - не придурюйся й не корч із себе оскорбльонну невинність. :bad:
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 03 липня 2018, 21:28

Vollmer писав:
СпойлерРозкрити
Sintez писав:
............................................боїцця й зневажає "діда Панаса" й "бабу Параску"(?)... (!). Реально їхня мрія - збереження "бидла" саме в стані "бидла",

...................................................................................... толпі він глибоко пофіг, та судячи з кількості переглядів, й "еліті" теж.
З першим я можу погодитись, але, НМСД, це - рефлекторне, несвідоме. Від страху і надміру самолюбованія. Ну, не освоїли хлопці плескання однією долонею, не можуть одним ковтком випити води Західної Ріки. Вони християни.
Щодо другого, то це просто не так. В мене є приклади, навіть вчорашні :lol: :lol: :lol: :smoke: :smoke: :smoke: І є більш ранні ;) :secret: ;) :secret: ;) :secret: ;) :secret: ;) Такі приклади може помітити кожна, елементарно уважна, людина. (Де смайлик "капітан бригантини з біноклем споглядає обстанівку" ???)
Можливо, я неправильно написав. Маю на увазі, мало хто у подробиці вслуховуєцця й вдумуєцця

А що за приклади?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 03 липня 2018, 21:42

Sintez писав:
А що за приклади?
Ну, скажімо так, цитати з форуму у Верховній Раді. :lol: :lol: :lol: В даному разі. :smoke: :smoke: :smoke:

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 03 липня 2018, 21:49

Sintez писав:
02 липня 2018, 22:36
DiDUS писав:
Покине Юлю, коли хтось запропонує реально ліпші умови. Але не робить з цього таємниці, що єсть гут. Нравствєнность сумнівна, що є мінус, але розумний, що є плюс.

Друг Сурка, одним словом. Двома.
Щодо 20 відер гівна - це він роботу має на увазі?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 03 липня 2018, 21:50

Vollmer писав:
Sintez писав:
А що за приклади?
Ну, скажімо так, цитати з форуму у Верховній Раді. :lol: :lol: :lol: В даному разі. :smoke: :smoke: :smoke:
А, ну ті злизуватимуть і намагатимуцця присвоїти, як же.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

costashu
князь

Повідомлення costashu » 03 липня 2018, 22:59

ты проиграл, синтез.
ХЖВСУ

Telecaster

Повідомлення Telecaster » 04 липня 2018, 02:53

Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 04 липня 2018, 04:46

costashu писав: ты проиграл, синтез.
Я давно вже виріс із віку ігор. І з тобою теж грати не збирався.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

costashu
князь

Повідомлення costashu » 04 липня 2018, 05:39

разжевываю для птушника - твои убеждения не выдержали проверки практикой
ХЖВСУ

главспец

Повідомлення главспец » 04 липня 2018, 08:56

Sintez писав: Такі висновки я зробив із багатолітніх спостережень за тобою й такими як ти, тільки в реалі. Те, що ви вважаєте решту тупішою за вас, "птушниками", "убогими" й так далі - небезпечна ілюзія. Для вас небезпечна. Врешті, мені пофігу. Я б тебе не чіпав, як той шматок лайна,, якби ти не вештався за мною. А так - не придурюйся й не корч із себе оскорбльонну невинність. :bad:
ты опять за своё? Не, ну реально - больное воображение!

1. «за тобою й такими як ти»- а кто тебе дал право давать мне оценку и причислять к неким «таким»?

2.« ви вважаєте решту тупішою за вас, "птушниками", "убогими" й так далі - небезпечна ілюзія.» - а с чего ты взял, что я (мы) так вважаем?
Я действительно считаю (можешь запротоколировать), одна ЛЮБАЯ особь тупее(умнее) ЛЮБОЙ другой, а в массе особей действует соответствующее статистическое распределение.
Для тебя лично, простой пример: вот взять тебя, генерала Петрова и Шария, поставить в один ряд.
Кто-то окажется умнее, кто-то тупее. Ну, не одинаковые же?
Если предложить расставить вас «по уму» сотне респондентов, знакомых с вашими «творчими доробками», получится вполне репрезентативный результат. Попробуй!

3.«ти не вештався за мною.»- а ты не понял, лично ты мне глубоко безразличен (не считая клинического интереса!), я стебусь над отдельными твоими допысамы, ну как заявленная тобой разработка тобою же «концепции виводу людства з свитовои кризи». Не, ну возможно, когда ты её представишь миру, я прочитаю, всплакну и признаю свою крайнюю предвзятость. Привселюдно.
Дерзай!

Відповісти