сталин ни при чем

Sintez
Єретик

Re: сталин ни при чем

Повідомлення Sintez » 27 липня 2018, 15:20

M_M писав: Наскільки пам'ятаю, я ніде не пропонував, а тим більше не наполягав на якомусь бані. Відсутність бану конкретної особи є простим індикатором Вашої згоди з брехнею, що розповсюджує ця конкретна особа. Головна відмінність від Шарія - не за гроші. Дуже істотна та поважна причина. Не відмовляйте собі ні у чому, Ви можете обирати собі спільників де завгодно, ніхто Вам не завадить.

Перепис населення повинен був зробити ще овоч. Але чомусь перенесли в 2011 на 2012-й рік. Стану війни ж не було? Що завадило? Не хочете спитали у прихильників? А у час повзучої окупації витрачати гроші на перепис - марно витрачені чималі кошти. Зараз планують перепис на 2020-й рік. Може до того часу кацапи підуть геть. А може й ні.

І ще одне. Доводити тезу має той, хто її декларує. Це ж не страхітливе твердження Шарія про громадянську війну, це ж просто такий собі невеличкий геноцидик, що не має ніякого значення для країни, нє? То доводьте свою тезу.
Ще раз. Я маю доводити, що населення України катастрофічно зменшилося й продовжує зменшуватися? Який сенс, якщо Ви все одно нічого не хочете бачити окрім вашого Куєва? У мене залізний принцип: навіть не пробувати доводити щось віруючим. Вірите у своє? Я радий. Кожен має право. Але й огрібає по вірі своїй.

А про "марно витрачені кошти" - ноу коментс.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 27 липня 2018, 15:21

M_M писав: Перепис населення повинен був зробити ще овоч. Але чомусь перенесли в 2011 на 2012-й рік. Стану війни ж не було? Що завадило? Не хочете спитали у прихильників? А у час повзучої окупації витрачати гроші на перепис - марно витрачені чималі кошти. Зараз планують перепис на 2020-й рік. Може до того часу кацапи підуть геть. А може й ні.
А в чём, собственно говоря, проблема? Учитывая наличие кучи «единых реестров» и прочих «учётов», за неделю можно прикинуть численность поголовья +/- 100тысяч, элементарно! Без затрат. Но, думаю, что это одна из главных гос.тайн!

Olegik

Повідомлення Olegik » 27 липня 2018, 15:23

Olegik

Повідомлення Olegik » 27 липня 2018, 15:27

Sintez писав: Я маю доводити, що населення України катастрофічно зменшилося й продовжує зменшуватися?
ну уменьшается количество жителей постоянно проживающих на территории. Что с того? Сейчас не сталинские времена и не "вегетарианские" хрущевские и застойные. Кстати, можете поинтересоваться причинами постройки берлинской стены

Olegik

Повідомлення Olegik » 27 липня 2018, 15:30

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 27 липня 2018, 16:24

главспец писав:
M_M писав: Перепис населення повинен був зробити ще овоч. Але чомусь перенесли в 2011 на 2012-й рік. Стану війни ж не було? Що завадило? Не хочете спитали у прихильників? А у час повзучої окупації витрачати гроші на перепис - марно витрачені чималі кошти. Зараз планують перепис на 2020-й рік. Може до того часу кацапи підуть геть. А може й ні.
А в чём, собственно говоря, проблема? Учитывая наличие кучи «единых реестров» и прочих «учётов», за неделю можно прикинуть численность поголовья +/- 100тысяч, элементарно! Без затрат. Но, думаю, что это одна из главных гос.тайн!
Так у тому то й причина, що хазяї "єдиних реєстрів" прекрасно знають реальні цифри. А оскількии цифри страшні, то лохам вчєхляють, що "коштів на перепис бракує".
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 27 липня 2018, 16:26

Olegik писав:
Sintez писав: Я маю доводити, що населення України катастрофічно зменшилося й продовжує зменшуватися?
ну уменьшается количество жителей постоянно проживающих на территории. Что с того? Сейчас не сталинские времена и не "вегетарианские" хрущевские и застойные. Кстати, можете поинтересоваться причинами постройки берлинской стены
Так чому ж тікають? У нас же не Східний Берлін, свобода повна! Не те що ніякого стлінізьму, навіть лукашизму нема. Хто ж не дає тут жити?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 27 липня 2018, 16:28

І що таке "постійно проживаючих"? Тіпа, ті хто звалив, колись сюди вернуцця? З Канади двісті років тому багато повернулося?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 27 липня 2018, 16:50

Sintez писав:
Olegik писав:

Так чому ж тікають? У нас же не Східний Берлін, свобода повна! Не те що ніякого стлінізьму, навіть лукашизму нема. Хто ж не дає тут жити?

дык! А прикинь, как от сталинизмы ломанулись бы через границы, если бы могли?!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 27 липня 2018, 16:55

M_M писав: ......................................................................... Відсутність бану конкретної особи є простим індикатором Вашої згоди з брехнею, що розповсюджує ця конкретна особа. Головна відмінність від Шарія - не за гроші. Дуже істотна та поважна причина.
*********************************************************************************************************
Весь жах у тому, що то - не брехня. Частково - добросовісне заблуждєніє, частково - правда, частково - застрявші в мозку рештки кацпропаганди. Іще частково - спазматичні спроби переконати самого себе, що все правильно зробив. От, ти забанив би його, заодно з Шарієм? Old Boy-я огорчяють Ваші наміри...
:secret: :secret: :secret:
:lol: :lol: :lol:
Це, доречі, дискусія не за адресою. Я здивований, але, виявляється, Sintez не на правому флангу !!! :lol: :lol: :lol:
На правому - M_M !!! :lol: :lol: :lol: А на лівому - Old Boy !!! :lol: :lol: :lol: Це з ним M_M, Вам належить дискутувати !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 27 липня 2018, 16:58

Волмер, Ви мене озадачили. Виявляєцця, я на якомусь флангу... А я й не знав. :umnik2:
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Olegik

Повідомлення Olegik » 27 липня 2018, 17:00

Sintez писав: І що таке "постійно проживаючих"?
живут и работают на территории страны
Sintez писав: Тіпа, ті хто звалив, колись сюди вернуцця?
ну я знаю тех, кто вернулся и знаю тех, кто уехал навсегда. А в чем проблема?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 27 липня 2018, 17:01

я думаю, что необходимо откинуть и некоторые другие понятия, взятые из «Капитала» Маркса, где Маркс занимался анализом капитализма, и искусственно приклеиваемые к нашим социалистическим отношениям. Я имею в виду, между прочим, такие понятия, как «необходимый» и «прибавочный» труд, «необходимый» и «прибавочный» продукт, «необходимое» и «прибавочное» рабочее время. Маркс анализировал капитализм для того, чтобы выяснить источник эксплуатации рабочего класса, прибавочную стоимость, и дать рабочему классу, лишенному средств производства, духовное оружие для свержения капитализма. Понятно, что Маркс пользуется при этом понятиями (категориями), вполне соответствующими капиталистическим отношениям. Но более чем странно пользоваться теперь этими понятиями, когда рабочий класс не только не лишен власти и средств производства, а наоборот, держит в своих руках власть и владеет средствами производства. Довольно абсурдно звучат теперь, при нашем строе, слова о рабочей силе, как товаре, и о «найме» рабочих: как будто рабочий класс, владеющий средствами производства, сам себе нанимается и сам себе продает свою рабочую силу. Столь же странно теперь говорить о «необходимом» и «прибавочном» труде: как будто труд в наших условиях, отданный обществу на расширение производства, развитие образования, здравоохранения, на организацию обороны и т.д., не является столь же необходимым для рабочего класса, стоящего ныне у власти, как и труд, затраченный на покрытие личных потребностей рабочего и его семьи.

Следует отметить, что Маркс в своем труде «Критика Готской программы», где он исследует уже не капитализм, а, между прочим, первую фазу коммунистического общества, признает труд, отданный обществу на расширение производства, на образование, здравоохранение, управленческие расходы, образование резервов и т.д., столь же необходимым, как и труд, затраченный на покрытие потребительских нужд рабочего класса.

Я думаю, что наши экономисты должны покончить с этим несоответствием между старыми понятиями и новым положением вещей в нашей социалистической стране, заменив старые понятия новыми, соответствующими новому положению. Мы могли терпеть это несоответствие до известного времени, но теперь пришло время, когда мы должны, наконец, ликвидировать это несоответствие.
Це була недопустима єресь і крамола.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 27 липня 2018, 17:05

Olegik писав:
Sintez писав: Тіпа, ті хто звалив, колись сюди вернуцця?
ну я знаю тех, кто вернулся и знаю тех, кто уехал навсегда. А в чем проблема?
Проблема, власне, в тому, що замість вирішення проблем нашого суспільства молоді здорові люди вирішують проблеми чужого. А місцеві проблеми залишаюцця невирішеними. Це якщо коротко.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 27 липня 2018, 17:10

Я написав - "не на правому флангу", умовно. Це я пригадав дискусію з ОлдБоєм, банити - не банити - запросити. Там саме він був прихильником східної концепції про сто квітів і сто шкіл. А зараз для М_М - вже Sintez є крайнім лібералом !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
От мені і здалося, що, як насправді, то дискусія мала би точитися між М_М і ОлдБоєм, як між представниками крайніх точок зору на критерії банення і полоскання. :drill: :drill: :drill: :drill: :drill: :drill: :drill: :drill:
:mau: :mau: :mau: :mau: :mau:

Olegik

Повідомлення Olegik » 27 липня 2018, 17:14

Sintez писав:
Olegik писав: ну я знаю тех, кто вернулся и знаю тех, кто уехал навсегда. А в чем проблема?
Проблема, власне, в тому, що замість вирішення проблем нашого суспільства молоді здорові люди вирішують проблеми чужого. А місцеві проблеми залишаюцця невирішеними. Це якщо коротко.
они решают свои проблемы. И больше ничего...

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 27 липня 2018, 17:17

Olegik писав: ................................................................................................................................................................................
Тобто, виросши в суспільстві, на ресурсах суспільства - надалі вирішують зовсім інші проблеми, не батьківського суспільства. Чюдова. Quot erat demonstrandum.

toisamiy

Повідомлення toisamiy » 27 липня 2018, 17:26

Нечай писав: Принципово не буду.
А я був впевнений в цьому.
Всіх, хто підтримував сепаратизм на Донбасі -- позбавити громадянства України.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 27 липня 2018, 17:27

Olegik писав:
Sintez писав:

Ні, ну подібна скоцька психологія мені знайома. Накуй пішли батьки (і як правило заслужено, бо самі виховали таку скотину), накуй пішли ненароджені діти (ібо заважають кар"єрі й "пожити для себе"), накуй пішли взагалі всі, окрім себе коханого... Тільки під старість така сука чомусь згадує що у неї є "права" (аякже!) і їй должни всі й кожен.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Відповісти