Ще раз. Я маю доводити, що населення України катастрофічно зменшилося й продовжує зменшуватися? Який сенс, якщо Ви все одно нічого не хочете бачити окрім вашого Куєва? У мене залізний принцип: навіть не пробувати доводити щось віруючим. Вірите у своє? Я радий. Кожен має право. Але й огрібає по вірі своїй.M_M писав: ↑ Наскільки пам'ятаю, я ніде не пропонував, а тим більше не наполягав на якомусь бані. Відсутність бану конкретної особи є простим індикатором Вашої згоди з брехнею, що розповсюджує ця конкретна особа. Головна відмінність від Шарія - не за гроші. Дуже істотна та поважна причина. Не відмовляйте собі ні у чому, Ви можете обирати собі спільників де завгодно, ніхто Вам не завадить.
Перепис населення повинен був зробити ще овоч. Але чомусь перенесли в 2011 на 2012-й рік. Стану війни ж не було? Що завадило? Не хочете спитали у прихильників? А у час повзучої окупації витрачати гроші на перепис - марно витрачені чималі кошти. Зараз планують перепис на 2020-й рік. Може до того часу кацапи підуть геть. А може й ні.
І ще одне. Доводити тезу має той, хто її декларує. Це ж не страхітливе твердження Шарія про громадянську війну, це ж просто такий собі невеличкий геноцидик, що не має ніякого значення для країни, нє? То доводьте свою тезу.
А про "марно витрачені кошти" - ноу коментс.