сталин ни при чем

Archer

Re: сталин ни при чем

Повідомлення Archer » 30 липня 2018, 09:10

M_M писав:
Archer писав: провайдер блокирует доступ к кацапской педивикии
Кацапська вікі блокується тільки в кацапії.
Бугога. Отэта перданул. Две страны Черноморского побережья блокируют педивикию. И обе не РФ.

Archer

Повідомлення Archer » 30 липня 2018, 09:22

M_M писав:
Героїчна оборона міста БерестяРозкрити
14-16 вересня у Бересті поляки відбили 7 атак армійського корпусу.
Достойный подвиг польских солдат. Во всем остальном низкопробная агитка, начиная с названия города.

M_M

Повідомлення M_M » 30 липня 2018, 09:31

Archer писав: Достойный подвиг польских солдат
За це були розстріляні несталіним.

Telecaster

Повідомлення Telecaster » 30 липня 2018, 09:55

мм
у тебе шо обостреніє...
ти ще христові походи за грааль сюди не приніс... :olen: :drag:
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019

Archer

Повідомлення Archer » 30 липня 2018, 13:22

M_M писав:
Archer писав: Достойный подвиг польских солдат
За це були розстріляні несталіним.
Точно ? Может за пацификации ? Польски жолнежи с схизматиками не сильно церемонились. Но если украенскому патриоту рвёт туга и печаль за поляками, можно съездить в Брест и положить цветы к их могилам.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 30 липня 2018, 21:01

🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 30 липня 2018, 21:09

главспец писав:
Sintez писав: Так, ризикував. І нмд чудово знав, що з ним буде, як ті банди об"єднаюцця. Що з ним могло б бути, якби неадекватно оцінив обстановку, продемонструвала Юля. У лайт-варіанті, звичайно, дядю Джо просто зтерли б нафік, як зтерли після його вбивства Берію.
" Що з ним могло б бути, якби неадекватно оцінив обстановку,", ты меня совсем запутал, так он "объективно оценил обстановку", а убили Берию?! Так тот Берия и не писал ту книгу. Ну , которую никто и не читал...
Не притворяйся более глупым, чем ты есть.(с).
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 30 липня 2018, 21:14

M_M писав:
Sintez писав: А не у сєбя він красти не міг?
От скажімо, легендарне місто Берестя (Брест-Літовськ). За яким таким правом сталін його "отримав"? Це ж не вкрав, це подарунок від гітлера, нє? Та й не личить сталіну дрібне "вкрав". Він бандюк, займався відкритим збройним грабіжництвом.
Сталін вкрав? Як цікаво. Так тоді й Наполеон крадій? І Сашко Македонський?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 30 липня 2018, 21:18

Sintez писав:
главспец писав:
" Що з ним могло б бути, якби неадекватно оцінив обстановку,", ты меня совсем запутал, так он "объективно оценил обстановку", а убили Берию?! Так тот Берия и не писал ту книгу. Ну , которую никто и не читал...
Не притворяйся более глупым, чем ты есть.(с).
да я-то ладно. Ты реально веришь, что т.Сталина прибили инсультом некие заговорщики, за некое крамольное (ты цитировал, не затруднит ли ещё разок, для обсуждения ) высказывание о необходимости обновить наукообразие соцэкономики? А заодно прибили и т.Берию. Ну для порядка...

M_M

Повідомлення M_M » 30 липня 2018, 23:41

Sintez писав: Сталін вкрав?
Я не казав, що вкрав. Я казав, що він бандюк. Як і гітлер. Той теж не крав.
22.06.41 почалася "вєликая отєчєствєнная", після того як "бєз об'явлєнія войни" , "подло" і таке інше. Гітлер - мерзота, сумнівів нема, еге-ж?
У 1939-му так само вчинив сталін. Чим його дії відрізняються?

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 31 липня 2018, 00:12

M_M писав:
22.06.41 почалася "вєликая отєчєствєнная", після того як "бєз об'явлєнія войни" , "подло" і таке інше. Гітлер - мерзота, сумнівів нема, еге-ж?
М_М, ну, вони ж разом почали у 1939-му, вони ідеологічні підвалини, символи віри узгоджували, спеціально, щоб не було ідеологічних протиріч. Я притяг ролика, де Димов про це розповідає, з датами, іменами, і назвами документів. Вони різні, не можна отак простенько ставити знак рівності. Явища, які виросли в СССРі і Німеччині - були схожі, в якихось моментах, при тому, що виросли на різному грунті.

Більше того, всі тогочасні режими не сильно відрізнялися в кращий бік. Нам накинули шори "Нюрнберзького трибуналу", щоби ми про це не думали, вказали пальцем на "ворогів". А там не було білих і пухнастих.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 31 липня 2018, 06:44

Я оце ще раз подивився на старт гілки.... І нарешті зрозумів, навіщо вона була відкрита. Це чисто релігійна, чи може точніше сказати церковно-конфесійна, процедура, аналогом котрої можна вважати публічне топтання розп'яття у старовинній Японії. Мета - ше раз прокричати стандартні кричалки, рішуче відмежувацця від іншої конфесії, ану як легше стане. Легше не стає й ідіотизм поточної ситуації не розвіюєцця, тому кричалки намагаюцця кричати ще гучніше...
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 31 липня 2018, 06:46

M_M писав:
І Наполеон бандюк? І Сашко М?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 31 липня 2018, 07:36

toisamiy писав:
Sintez писав: Сталін про те мабуть не знав, і будував ДСК,, цегляні заводи, цеиентні, трубні, щоб воду й газ дати по домівках..
Таки ви сталініст. Відвертий і послідовний. З породи шарікових. Отаке у мене враження. Тому далі сперечатись не бачу сенсу.
Сталін будував танкові заводи. А потім ці танки ставили на консервацію. А в колгоспах молоді дівчата борони на собі тягали.
Не сперечайтеся. Але діватися Вам нікуди, бо питання все одно залишаюцця без відповідей, а відповіді потрібні.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Archer

Повідомлення Archer » 31 липня 2018, 09:43

Sintez писав: Я оце ще раз подивився на старт гілки.... І нарешті зрозумів, навіщо вона була відкрита. Це чисто релігійна, чи може точніше сказати церковно-конфесійна, процедура, аналогом котрої можна вважати публічне топтання розп'яття у старовинній Японії. Мета - ше раз прокричати стандартні кричалки, рішуче відмежувацця від іншої конфесії, ану як легше стане. Легше не стає й ідіотизм поточної ситуації не розвіюєцця, тому кричалки намагаюцця кричати ще гучніше...
100%. Просто надо обновить старый бред, размахивая которым, пропагандисты демократов сгоняли коммунистов с насиженных табуретов.

M_M

Повідомлення M_M » 31 липня 2018, 09:55

Панове, я зроблю вигляд, що мене вмовили, сталін - цяця. Тепер залишиється питання, навіщо ото ви не хочете під путіна лягти? Він же краще за сталіна.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 31 липня 2018, 14:56

M_M писав: Панове, я зроблю вигляд, що мене вмовили, сталін - цяця. Тепер залишиється питання, навіщо ото ви не хочете під путіна лягти? Він же краще за сталіна.
Сталін - не цяця, але й не жупєл. І ставлюся я, зокрема, до нього як до одного з політиків свого часу, зі своїми недоліками але й певними досягненнями, тому що можу уявити що було б напримєр з Україною якби перемогли у війні фашисти.
Щодо Путіна й більшості кацапів - реально (по ділах їхніх) - вони не сталіністи, а хуйло і його хуйлята, й думаю що сьогодні якби Сталін жив, хуйлу й озьорским настав би бистрий, рєшитєльний 3,14.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 31 липня 2018, 14:58

І Зюганову з Жиріком, само собою.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 31 липня 2018, 17:52

Vollmer писав:
M_M писав: ......................................................................................................................................................................................................
Платити менше, отримувати прибуток більше. Ото й уся "мисль". Бо на сінагогу то не схоже, там зовсім інші методи. Бо нормальний на голову хазяїн годує свою худобу. А ідіот привчає худобу їсти щонайменше. Великі податки можуть заплатити тільки багаті мешканці. То треба зробити усіх багатими. Ця нехитра мудрість чомусь до рошенантів не доходить. Вони заганяють мешканців у хлів. Гадають, що зображєння моркви спонукає когось на працю за копійки во ім'я святого рошену. А все, що не рошен - має зникнути................................................................
****************************************************************************************************
Так, саме заганяють у хлів. Але їм мало того, що вони - багаті, їм ще треба, щоб крім них не було нікого багатого. Це для них критично важливо, принципово важливо. Це якийсь тваринний інстинкт, знищити все, що може конкурувати, в тому числі і методами позбавлення ресурсів і засобів для достатнього забезпечення життя. Про власний досвід із свинями я, колись, вже писав, ще на квадратному. І я переконаний, що наш олігархат проявляє той самий інстинкт домінанта - ненажери, і що це, навіть, явище закономірне. Можна до свиней додати О'Генрі, з його персонажем, який кожен доллар в чужих руках вважав персональною образою. Це іменно воно.

Що стосується розбігання хто куди від таких порядків, то маємо вже не першу хвилю, перша була в 90-тих роках, саме тоді люди поїхали по Турціях і Польщах, і потікали з заводів. І це тоді, а не зараз директори казали, що поїхали на Польщу - ну і хай їдуть, завеземо китайців, малайців, і вони працюватимуть за чашку рису. Ви не чули подібних заяв? Чи не пам'ятаєте? Тобто, теперішній стан знелюднення - результат запланованих заходів, упродовж 26 років. Оце є причина того, що не проводиться перепис. Бо вони не тільки здогадуються про результати, вони ті результати запланували і досягли. Тільки не хочуть, щоби все це стало загальновідомо.
Описане Вами називаєцця толпо-"елітарною" системою. Поведінка таких як описані дуже схожа на поведінку мавп.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

M_M

Повідомлення M_M » 31 липня 2018, 18:39

Sintez писав: якби перемогли у війні фашисти
Гадаєте, гітлер би напав на Польщу без наявності одного відомого пакту?

Відповісти