Бугога. Отэта перданул. Две страны Черноморского побережья блокируют педивикию. И обе не РФ.
сталин ни при чем
- Telecaster
Re: сталин ни при чем
мм
у тебе шо обостреніє...
ти ще христові походи за грааль сюди не приніс...

у тебе шо обостреніє...
ти ще христові походи за грааль сюди не приніс...
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Не притворяйся более глупым, чем ты есть.(с).

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Сталін вкрав? Як цікаво. Так тоді й Наполеон крадій? І Сашко Македонський?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
да я-то ладно. Ты реально веришь, что т.Сталина прибили инсультом некие заговорщики, за некое крамольное (ты цитировал, не затруднит ли ещё разок, для обсуждения ) высказывание о необходимости обновить наукообразие соцэкономики? А заодно прибили и т.Берию. Ну для порядка...
Я не казав, що вкрав. Я казав, що він бандюк. Як і гітлер. Той теж не крав.
22.06.41 почалася "вєликая отєчєствєнная", після того як "бєз об'явлєнія войни" , "подло" і таке інше. Гітлер - мерзота, сумнівів нема, еге-ж?
У 1939-му так само вчинив сталін. Чим його дії відрізняються?
М_М, ну, вони ж разом почали у 1939-му, вони ідеологічні підвалини, символи віри узгоджували, спеціально, щоб не було ідеологічних протиріч. Я притяг ролика, де Димов про це розповідає, з датами, іменами, і назвами документів. Вони різні, не можна отак простенько ставити знак рівності. Явища, які виросли в СССРі і Німеччині - були схожі, в якихось моментах, при тому, що виросли на різному грунті.
Більше того, всі тогочасні режими не сильно відрізнялися в кращий бік. Нам накинули шори "Нюрнберзького трибуналу", щоби ми про це не думали, вказали пальцем на "ворогів". А там не було білих і пухнастих.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
Я оце ще раз подивився на старт гілки.... І нарешті зрозумів, навіщо вона була відкрита. Це чисто релігійна, чи може точніше сказати церковно-конфесійна, процедура, аналогом котрої можна вважати публічне топтання розп'яття у старовинній Японії. Мета - ше раз прокричати стандартні кричалки, рішуче відмежувацця від іншої конфесії, ану як легше стане. Легше не стає й ідіотизм поточної ситуації не розвіюєцця, тому кричалки намагаюцця кричати ще гучніше...

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
І Наполеон бандюк? І Сашко М?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Не сперечайтеся. Але діватися Вам нікуди, бо питання все одно залишаюцця без відповідей, а відповіді потрібні.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
100%. Просто надо обновить старый бред, размахивая которым, пропагандисты демократов сгоняли коммунистов с насиженных табуретов.Sintez писав: ↑ Я оце ще раз подивився на старт гілки.... І нарешті зрозумів, навіщо вона була відкрита. Це чисто релігійна, чи може точніше сказати церковно-конфесійна, процедура, аналогом котрої можна вважати публічне топтання розп'яття у старовинній Японії. Мета - ше раз прокричати стандартні кричалки, рішуче відмежувацця від іншої конфесії, ану як легше стане. Легше не стає й ідіотизм поточної ситуації не розвіюєцця, тому кричалки намагаюцця кричати ще гучніше...
Панове, я зроблю вигляд, що мене вмовили, сталін - цяця. Тепер залишиється питання, навіщо ото ви не хочете під путіна лягти? Він же краще за сталіна.
Сталін - не цяця, але й не жупєл. І ставлюся я, зокрема, до нього як до одного з політиків свого часу, зі своїми недоліками але й певними досягненнями, тому що можу уявити що було б напримєр з Україною якби перемогли у війні фашисти.
Щодо Путіна й більшості кацапів - реально (по ділах їхніх) - вони не сталіністи, а хуйло і його хуйлята, й думаю що сьогодні якби Сталін жив, хуйлу й озьорским настав би бистрий, рєшитєльний 3,14.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
І Зюганову з Жиріком, само собою.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Описане Вами називаєцця толпо-"елітарною" системою. Поведінка таких як описані дуже схожа на поведінку мавп.Vollmer писав: ↑****************************************************************************************************M_M писав: ↑ ......................................................................................................................................................................................................
Платити менше, отримувати прибуток більше. Ото й уся "мисль". Бо на сінагогу то не схоже, там зовсім інші методи. Бо нормальний на голову хазяїн годує свою худобу. А ідіот привчає худобу їсти щонайменше. Великі податки можуть заплатити тільки багаті мешканці. То треба зробити усіх багатими. Ця нехитра мудрість чомусь до рошенантів не доходить. Вони заганяють мешканців у хлів. Гадають, що зображєння моркви спонукає когось на працю за копійки во ім'я святого рошену. А все, що не рошен - має зникнути................................................................
Так, саме заганяють у хлів. Але їм мало того, що вони - багаті, їм ще треба, щоб крім них не було нікого багатого. Це для них критично важливо, принципово важливо. Це якийсь тваринний інстинкт, знищити все, що може конкурувати, в тому числі і методами позбавлення ресурсів і засобів для достатнього забезпечення життя. Про власний досвід із свинями я, колись, вже писав, ще на квадратному. І я переконаний, що наш олігархат проявляє той самий інстинкт домінанта - ненажери, і що це, навіть, явище закономірне. Можна до свиней додати О'Генрі, з його персонажем, який кожен доллар в чужих руках вважав персональною образою. Це іменно воно.
Що стосується розбігання хто куди від таких порядків, то маємо вже не першу хвилю, перша була в 90-тих роках, саме тоді люди поїхали по Турціях і Польщах, і потікали з заводів. І це тоді, а не зараз директори казали, що поїхали на Польщу - ну і хай їдуть, завеземо китайців, малайців, і вони працюватимуть за чашку рису. Ви не чули подібних заяв? Чи не пам'ятаєте? Тобто, теперішній стан знелюднення - результат запланованих заходів, упродовж 26 років. Оце є причина того, що не проводиться перепис. Бо вони не тільки здогадуються про результати, вони ті результати запланували і досягли. Тільки не хочуть, щоби все це стало загальновідомо.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!