------------------------------
ну прям какая то всесильная быкосвета, которая курвит людей...
он просто тупой идиот
**********************************************************************************************************
Я колись у Львові випадково почув шматок промови Задового перед студентами. Й дуже хотілося запитати: дітки, а ви вірите цьому мудаку? Для мене було очевидно, що слова його фальшиві, й думкам його не відповідають. Чи очевидно це дітям? Нажаль, не запитав... ЯК вона, ця сліпота, передаєцця з покоління у покоління? От у чому питання...Pestilence писав: ↑ Вот. А с экранов всех просють душу й тiло, хоть свою продали давно

Я мав спізнитися на поїзд?

Не згоден. Це саме їх, як кажуть, рідна говень. Раби отримали рідного царя-батюшку і будуть з радістю терпіти всі "лішенія" - аби нє хахли. Вони знову як при совку відчувають вялічіє і їх всі баяцця - тільки ради цього вони згодні на все. Ментальність маргіналів...Vollmer писав: ↑**********************************************************************************************************
Ну, хлопчику потрібен був привід для гордіться, він його знайшов.
У них, в Криму зараз проходить перша - друга фаза. Вони вважають, що позбулися старих проблем, і роблять вигляд, ніби нових проблем - взагалі не існує. А так, взагалі, не буває. Можна лише замінити проблеми, одні - на інші. Отже, кримокацапи перебувають в полоні іллюзій. А наш вальцманат їх не лікує, зовсім.

Те кто зарабатывает в городах (даже селяне), имеют ур. жизни неплохой, вероятно более высокий чем у нас в среднем. Пенсионеры, имеющие пенсию от 9000 тоже (это те, кто был на пенсии в 2014).
А чё мост ещё не достроеный?
ещё раз - я не понимаю «средневзвешенному» крымчанину стало хуже или лучше? Идеологически-патриотический аспект предлагаю оставить за скобками.Pestilence писав: ↑Те кто зарабатывает в городах (даже селяне), имеют ур. жизни неплохой, вероятно более высокий чем у нас в среднем. Пенсионеры, имеющие пенсию от 9000 тоже (это те, кто был на пенсии в 2014).
У меня есть один молодой знакомый, работает грузчиком в супермаркете севастополя. 25000 фублей, что около 10000гривен...немало для рядового грузчика.
Не вижу чтобы в 60 км от Киева народ страдал от голода, но подозреваю что в 60 км от севастополя народу сейчас живется побогаче. Хотя это надо точно знать все цифры, у меня их нет.
У нас народ не показывает доходы. Плачу репетитору для сына 100 грн в час, 2 раза в неделю. У человека реально нет окна - занимается в субботу и воскресенье ибо все занято. Прикинул....думаю это гораздо больше чем 3200. Найти за 100 грн репетитора по украинскому удалось с огромным трудом - либо стоит от 200 либо все места заняты.
Думаю что среднему немного лучше чем у нас, тут масса факторов, которые можно трактовать по-разному, но если считать доход в пересчете на валюту, то они вероятно в выигрыше. Хотя я не знаю точно их доходов, да и они могут отличаться от профессии.