Українські "друзі"Манафорта

Фрося

Re: Українські "друзі"Манафорта

Повідомлення Фрося » 24 серпня 2018, 06:59

В американском суде продемонстрировали письмо Манафорта к Левочкину
Письмо Пола Манафорта Сергею Левочкину: "пожалуйста, не разочаровывай меня и не переводи часть суммы"...

Зображення
Письмо Пола Манафорта Сергею Левочкину относительно проекта Skadden (компания готовила дело против Юлии Тимошенко)
Стоимость перевода - 21 000 долларов. Сам проект - 258 000

Зображення

Фрося

Повідомлення Фрося » 24 серпня 2018, 08:21

Пол Манафорт помог группе, которая организовала тысячи украинских демонстрантов, которые напали на американские войска в 2006 году в Крыму
https://mavenroundtable.io/theintellect ... ZAVEFKDlg/ … с помощью @highbrow_nobrow
Paul Manafort Linked To 2006 Attacks On US Marines
https://mavenroundtable.io/theintellect ... ZAVEFKDlg/

Фрося

Повідомлення Фрося » 27 серпня 2018, 12:11

Другий суд по Манафорту буде зосереджений на його роботі в Україні
Другий судовий розгляд у справі Пола Манафорта буде присвячений його лобістській роботі в Україні
Слідчі в рамках засідання мають надати 1,5 тисячі доказів
Повідомляє The Washington Post
http://ua1.com.ua/world/drugij-sud-po-m ... 46000.html
Американський політтехнолог Пол Манафорт заробив на українських політиках щонайменше 30 мільйонів доларів, стверджує прокуратура США.
http://ua1.com.ua/world/drugij-sud-po-m ... 46000.html

Фрося

Повідомлення Фрося » 01 вересня 2018, 06:58

У США проти лобіста Опоблока Сема Паттена lвисунули звинувачення. Йому інкримінують те, що він «умисне» був агентом партії «Опозиційний блок» з 2014 до 2018 року
https://www.unian.ua/world/10244808-u-s ... ennya.html

Невідомий український олігарх через Сема Паттена, звинуваченого в США через лоббіювання "Опозиційного блоку" в Україні, придбав квитки на інавгурацію Трампа за 50 000 доларів https://ukrainian.voanews.com/a/inavgur ... 52857.html

Фрося

Повідомлення Фрося » 02 вересня 2018, 00:35

У суді в США сказано, що роботу Манафорта в Україні фінансував Ахметов – сьогодні очікують нових подробиць
http://bit.ly/2O2uEGp

Фрося

Повідомлення Фрося » 02 вересня 2018, 19:29

Заявление Рика Гейтса о том, что Манафорт работал на Порошенко во время избирательной кампании в 2014 непродолжительное время,сообщили изначально два человека: Наталка Писня и я,поскольку мы присутствовали на этом самом заседании
ПОТОМ об этом сообщило NBC

«Валик-джан, я тебе один умный вещь скажу, но только ты не обижайся»

Этот пост касается источников в деле Пола Манафорта, которое рассматривается в Окружном суде восточного округа штата Вирджиния. Документы, связанные с судом, которые подлежат огласке, находятся в системе PACER — «публичный доступ к электронным судебным документам». Доступ стоит денег, а именно — 10 центов страница. Материалы, которые можно найти в интернете — на Document Cloud, например, были взяты именно из PACER. В нем, кстати, по делу Манафорта, вы пока не найдете расшифровок. Это означает, что ВСЯ информация, которую вы читаете по делу Манафорта взята из информагенств (типа, Reuters, AP, AFP) и СМИ (Русская служба «Голоса Америки», Русская служба BBC, RFE/RL, Bloomberg, CNN, FoxNews, Washington Post, USA Today, The Hill и другие). Она, информация, предоставлена журналистами, которые непосредственно присутствуют на заседаниях.

Доступа к доказательной части базы у американских журналистов, а уж тем более украинских, нет. Ее можно получить, обратившись в канцелярию суда, где за это будут взяты деньги. Да, конечно, есть перечень доказательств т.н. exhibits, но прочитать, что писал Манафорт Гейтсу в доказательстве №420 на 19 странице вы не сможете, поскольку доступ к этому документу, который можно получить, обратившись в канцелярию суда, где за это будут взяты деньги. Вероятность того, что это сделает кто-то из украинских журналистов в Киеве, например, стремительно приближается к 0. Учитывая, что доступа у них на заседания суда нет (а трансляции не ведутся) — я не видел на заседаниях «1+1, «Украину», «Прямий» и «Интер» (у них в США корпункты) — то остается только одно: полагаться на тех, кто сидит на этих самых заседаниях. На кого именно, спросите вы? WaPo? Можно, но они, как правило, не печатают фамилии украинских чиновников, поскольку процесс Манафорта исключительно американский. Reuters? Тоже самое. Может, Fox News? Нет. Фамилий три: Экель (RFE/RL), Яневский (Русская служба «Голоса Америки») и Писня (Русская служба BBC) — и то не всегда. Есть еще и Украинская служба «Голоса Америки». Я, например, пропустил два дня и присутствовал только на одном послеобеденном заседании.

Цитировать WaPO или NYT, как это делают некоторые украинские издания по делу Манафорта — красиво, но в материалах не часто встретишь Левочкина, Пинчука, Ахметова, Клюева… Более того, после бесплатного просмотра трех материалов тот же WaPo предлагает оформить подписку, которой у многих украинских журналистов нет. Некоторые украинские издания манипулируют информацией или же просто копипастят ее (обычно без ссылки на первоисточник).

Заявление Рика Гейтса о том, что Манафорт работал на Порошенко во время избирательной кампании в 2014 году непродолжительное время, сообщили изначально два человека: Наталка Писня и я, поскольку мы присутствовали на этом самом заседании. И только ПОТОМ об этом сообщило NBC, на которое начали массово ссылаться в Украине.
http://yanevsky.com/vnesudebnoe-manafort-case/

Фрося

Повідомлення Фрося » 11 вересня 2018, 14:16

Александр Яневский
@yanevsky
11 ч.11 часов назад

1/1 Опубликован опросник для жюри присяжных в деле Пола Манафорта.
Такой документ обязателен к заполнению.
Особый интерес представляют фамилии, упомянутые в документе.
1/9 Украинские политики, упоминаемые в деле: Ринат Ахметов, Николай Азаров, Тевгений Геллер, Константин Грищенко, Виталий Калюжный, Валерий Хорошковский, братья Клюевы, Виктор Ющенко, Виктор Пшонка, Дмитрий Кулеба и другие.
СпойлерРозкрити
Зображення
1/5 Общие вопросы и вопрос о Партии регионов Украины, Оппозиционном блоке и Викторе Януковиче
СпойлерРозкрити
Зображення

Фрося

Повідомлення Фрося » 21 вересня 2018, 13:01

Одеса-Сінгапур
@uanews3
1 ч.1 час назад

Президент Украины подал в суд на BBC за клевету.
Из-за новости ВВС от 23 мая 2018, что он тайно заплатил Майклу Коэну по крайней мере 300 000 £ за встречу с Дональдом Трампом.
Зображення

:umnik2:

Фрося

Повідомлення Фрося » 03 жовтня 2018, 23:41

Liza Bogutskaya поделилась публикацией.
32 мин. ·
Вот вам и Свобода.
А я, как-раз на днях писала статьи и про акцию под ГПУ с участием Свободы и Корчинских, и про "вечных революционеров" Луценко и Тягнибока, и про то, что все, что эти двое возглавляют- обязательно будет слито.
Жду откровения Манафорта про Порошенко с Луциком. Кто, кому, сколько.

Svetlana Kryukova
1 ч.
Манафорт дал показания в Американском суде о том, что Партия регионов финансировала Свободу. Это такая же правда как и то, что Ахметов сегодня финансирует Радикальную партию. И однажды Манафорт нашего времени даст об этом показания в американском суде.
https://www.facebook.com/10000120258860 ... 249256975/

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 04 жовтня 2018, 00:39

Фрося писав: Liza Bogutskaya поделилась публикацией.
32 мин. ·
Вот вам и Свобода.
............................................................

Можна тільки порадуватися за людей, що, зі значним запізненням, але втямили, що в Україні політичні сили тотально інфіковані агентурою контори, і та агентура активно використовується. Яке відкриття !!!

Слово "Свобода", в цьому смислі, можна замінити на ряд інших, приблизно з таким же сенсом.
Більше того, подібну процедуру можна проробити щодо журналістів, медійних організацій, бізнесів, т.д.

Отже, на такому тлі, показово, що це робиться саме щодо "Свободи". Бо підходящих об'єктів - більше, ніж досить.
І в якій формі: "Свободу" фінансувала Партія Регіонів" !!!
Просто, от, всю "Свободу" шикували на плацу, щомісяця, і примусово, щедро фінансували.
Ну, панове!!! Трохи реалізму!!! Дуже прошу !!!
Пригадавши, що і скільки "Свобода" зробила, я би не повірив, що все то профінансовано ригами. Включно з загиблими, ув'язненими, побитими, з тим спротивом, який свободівці чинили ригам і комуністам. Із спротивом "особливому статусу", і бурною кампанією залякування "Свободи", скрізь, від радіо до інтернету.

Я би почитав, хто коли фінансував Світлану Крюкову, і скільки серед них було регіоналів.
Або - кого і як скуповує, скупив Пєцік, від 2014 року.
Повний список, хто у нас в політиці відпрацьовує кацапські гроші.

А що Партія Регіонів, колись, платила окремим діячам з націоналістів... Це не новина. Це - банальність.
Світлана Крюкова, професійно, мала би це розуміти.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Нечай

Повідомлення Нечай » 04 жовтня 2018, 03:33

Vollmer писав:
Фрося писав: Liza Bogutskaya поделилась публикацией.
32 мин. ·
Вот вам и Свобода.
............................................................

Можна тільки порадуватися за людей, що, зі значним запізненням, але втямили, що в Україні політичні сили тотально інфіковані агентурою контори, і та агентура активно використовується. Яке відкриття !!!

Слово "Свобода", в цьому смислі, можна замінити на ряд інших, приблизно з таким же сенсом.
Більше того, подібну процедуру можна проробити щодо журналістів, медійних організацій, бізнесів, т.д.

Отже, на такому тлі, показово, що це робиться саме щодо "Свободи". Бо підходящих об'єктів - більше, ніж досить.
І в якій формі: "Свободу" фінансувала Партія Регіонів" !!!
Просто, от, всю "Свободу" шикували на плацу, щомісяця, і примусово, щедро фінансували.
Ну, панове!!! Трохи реалізму!!! Дуже прошу !!!
Пригадавши, що і скільки "Свобода" зробила, я би не повірив, що все то профінансовано ригами. Включно з загиблими, ув'язненими, побитими, з тим спротивом, який свободівці чинили ригам і комуністам. Із спротивом "особливому статусу", і бурною кампанією залякування "Свободи", скрізь, від радіо до інтернету.

Я би почитав, хто коли фінансував Світлану Крюкову, і скільки серед них було регіоналів.
Або - кого і як скуповує, скупив Пєцік, від 2014 року.
Повний список, хто у нас в політиці відпрацьовує кацапські гроші.

А що Партія Регіонів, колись, платила окремим діячам з націоналістів... Це не новина. Це - банальність.
Світлана Крюкова, професійно, мала би це розуміти.
А шо вони зробили? Вони цілеспрямовано натравлювали одну частину суспільства на іншу. Згадайте ту ж Фаріон. Розділяй та володарюй. А хто з "Свободи" пішрв захищати Крим? Ніхто. Свободівець Тенюх цим процесом "керував" з Києва. Вся ота свободівська пистобратія відсасує у жидів.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 04 жовтня 2018, 09:11

Щодо побитих і вбитих "свободівців" - єсть таке поняття "благонамірений соціальний ідіот", прошу вибачення звичайно, але з пісні слова не викинеш а ліки часто гіркі. Виходячи на вулицю разом з кимось, слід розуміти що ти розділяєш відповідальність і можеш огребти, особливо якщо ті "хтось" мають у своєму складі провокаторів типу Фаріонші.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 04 жовтня 2018, 09:36

".....А шо вони зробили? Вони цілеспрямовано натравлювали одну частину суспільства на іншу. Згадайте ту ж Фаріон. Розділяй та володарюй. А хто з "Свободи" пішрв захищати Крим? Ніхто. Свободівець Тенюх цим процесом "керував" з Києва. Вся ота свободівська пистобратія відсасує у жидів..........."

".........Щодо побитих і вбитих "свободівців" - єсть таке поняття "благонамірений соціальний ідіот", прошу вибачення звичайно, але з пісні слова не викинеш а ліки часто гіркі. Виходячи на вулицю разом з кимось, слід розуміти що ти розділяєш відповідальність і можеш огребти, особливо якщо ті "хтось" мають у своєму складі провокаторів типу Фаріонші.........."
Ну, можу Вас поздоровити, панове !!! Вже не риги, за рецептом Манафорта, ділили країну на сорти, а вчителька Фаріон !!! Яка вже тепер, мабуть, володарює !!! Якщо я не помиляюся, зрозуміло.

А Тенюх, якого кинули "у прорив", бо не було багато бажаючих, і який пробув на посаді пару тижнів - виявляється, і є саме той, хто не захистив Крим !!! Дарма, що на нараді Цуценюк на всі пропозиції Тенюха заявив:"...я не дозволю вам розпочати Третю Світову Війну !!!.........." Цуценюк жеж не може бути винуватим, правда? Ну, от нам і згодиться Тенюх, дуже зручно.

Саме "Свобода" забезпечила, значною мірою, організаційне структурування Майдану. І про можливість "огребти" цим хлопцям зайве розповідати, їм це явище знайоме не з чуток. Але, найбільше винувата, зрозуміло, знов же - вчителька Фаріон. Вона, мабуть, і гвинтівки снайперам особисто заряджала, не інакше !!! Вона така !!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Не варто нехтувати логікою і здоровим глуздом, ніколи, ні з якого приводу. Навіть щодо вчительки Фаріон.
:smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke:

Нечай

Повідомлення Нечай » 04 жовтня 2018, 10:33

Vollmer писав: ".....А шо вони зробили? Вони цілеспрямовано натравлювали одну частину суспільства на іншу. Згадайте ту ж Фаріон. Розділяй та володарюй. А хто з "Свободи" пішрв захищати Крим? Ніхто. Свободівець Тенюх цим процесом "керував" з Києва. Вся ота свободівська пистобратія відсасує у жидів..........."

".........Щодо побитих і вбитих "свободівців" - єсть таке поняття "благонамірений соціальний ідіот", прошу вибачення звичайно, але з пісні слова не викинеш а ліки часто гіркі. Виходячи на вулицю разом з кимось, слід розуміти що ти розділяєш відповідальність і можеш огребти, особливо якщо ті "хтось" мають у своєму складі провокаторів типу Фаріонші.........."
Ну, можу Вас поздоровити, панове !!! Вже не риги, за рецептом Манафорта, ділили країну на сорти, а вчителька Фаріон !!! Яка вже тепер, мабуть, володарює !!! Якщо я не помиляюся, зрозуміло.

А Тенюх, якого кинули "у прорив", бо не було багато бажаючих, і який пробув на посаді пару тижнів - виявляється, і є саме той, хто не захистив Крим !!! Дарма, що на нараді Цуценюк на всі пропозиції Тенюха заявив:"...я не дозволю вам розпочати Третю Світову Війну !!!.........." Цуценюк жеж не може бути винуватим, правда? Ну, от нам і згодиться Тенюх, дуже зручно.

Саме "Свобода" забезпечила, значною мірою, організаційне структурування Майдану. І про можливість "огребти" цим хлопцям зайве розповідати, їм це явище знайоме не з чуток. Але, найбільше винувата, зрозуміло, знов же - вчителька Фаріон. Вона, мабуть, і гвинтівки снайперам особисто заряджала, не інакше !!! Вона така !!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Не варто нехтувати логікою і здоровим глуздом, ніколи, ні з якого приводу. Навіть щодо вчительки Фаріон.
:smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke:
Якщо ви думаєте, що я буду з вами сперечатися-боже збав! Танцюйте й далі собі на граблях, якщо вам так подобається. Я оце недавно зрозумів, що основна причина, з якої люди, які щось можуть, виїжджають з України, це навіть не бідність, а масовий ІДІОТИЗМ, якась манія робити одні й ті самі помилки на протязі сторіч. Я ж кажу бабська нація. Для жінок не існує ні завтра, ні вчора, вони живуть одним днем, тому не можуть не передбачати, ні відповідати за свої вчинки. Це повинні робити чоловіки, яких в Україні схоже немає. Був один, Надія Савченко звався, та й того зразу ж з'їли. Можна витерпіти все:розруху, голод, війну, якщо бачиш, що щось робиться на краще. Але ж в Україні воно, сука, все рукотворне! Ти кажеш-хлопці, не розтягуйте завод, бо завтра ж вам не буде де працювати! Тобі-пішов нахуй, лошара, ми вміємо жити! Тепер місто, де я колись починав працювати лікарем, депресивне, все в боргах, опалення немає, діти мерзнуть та хворіють, і хто б міг подумать!?

Ти кажеш-хлопці, Крим треба захищати, Путін блєфує, тому й "зелені чоловічки" без розпізнавальних знаків! Тобі-пішов нахуй, ми хочемо, як казала Юля, бути наймирнішою в світі нацією, хай за нашу територію америкоси впрягаються. Тепер-ой ми бідні та нещасні, хто б міг подумать, що Хуйло далі піде!
І так всюди і завжди. Спочатку продаємо "зайву" зброю, потім ходимо по світу з протягнутою рукою-подайте, хто що може, тіпа "леопардів" чи "джавелінів." А вони не дають, бо знають, що й їх продамо. Тепер осудили пакт Молотова-Ріббентропа, а потім будемо щиро дивуватися, що поляки заберуть "ісконно їхню" ЗУ. Навіть в діях кацапів, при всій їхній агресивності, більше логіки, ніж в в українців. Я сумніваюсь, що якби якісь "зелені чоловічки" захоплювали Кубань, к приміру, то кацапи стали б "наймирнішою нацією".
Так і відносно "Свободи". Тільки сліпоглухонімий ідіот від народження ще не бачить, що "Свобода"-на підтанцьовках у жидів. Як треба показати світу українських "фашистів" та "антисємітів"-свободівці тут як тут, зі своїми смолискипними ходами. А коли кошерні олігархи Україну дерибанять та місцеве населення знищують-то їх не видно. Те ж саме стосується і Тенюха. якби він був бойовим офіцером, а не штопаним їздєлієм №2, він би зразу вилетів в Крим, щоб очолити спротив на місці. Але ж штопаноє іздєліє воліло керувати з Києва, бо так безпечніше. Оце вся ваша "свобода".

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 04 жовтня 2018, 10:46

Щодо Майдану і "Небесної сотні" (і вищезгаданої логіки). Я так ні від кого й не почув відповіді на питання НАФІГА штурмували порожню Банкову? Ну нафіга? Ну якщо люди щось роблять, має ж бути якесь пояснення цій дії? Що там таке було, варте штурму?

По Фаріон. Я говорю про нардепа Фаріон, а не якусь вчительку. Саме як нардеп (я особисто спостерігав по тєліку в прямому ефірі) вона в критичні моменти чинила дії, вигідні виключно Хуйлу. Робила вона це здуру, чи свідомо - діло десяте.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 04 жовтня 2018, 11:06

Sintez писав: відповіді на питання НАФІГА штурмували порожню Банкову? Ну нафіга?
потому, что это некий СИМВОЛ некой борьбы!
По той же причине и лен.памятники сносили. Чему реально мешал истукан-ульянов?
Манипулируя протестной толпой её надо периодически чем-то развлекать, подогревать градус.

stan700

Повідомлення stan700 » 04 жовтня 2018, 11:32

Sintez писав: Я так ні від кого й не почув відповіді на питання НАФІГА штурмували порожню Банкову?
01.12.2013?
ВВС Украина: Какова была ваша роль в событиях 1 декабря 2013 на Банковой? Вас называют одним из инициаторов штурма Администрации президента.

Дмитрий Корчинский: Роль была такая же, как у всех. Когда я увидел большое количество людей на улицах - полмиллиона, возможно больше, стало понятно, что можно свергнуть режим за один день. Надо было атаковать Администрацию президента. Я и мои товарищи пошли туда, еще подтянулась активная публика, и мы попытались это сделать. Но, к сожалению, "штрейкбрехеры" из парламентской оппозиции не дали возможности накопить достаточное количество людей для того, чтобы массой выдавить сравнительно небольшие силы Внутренних войск и "Беркута" с Банковой улицы и взять Администрацию президента.

Столкновения между протестующими и правоохранителями на Банковой 1 декабря 2013 стали одним из первых проявлений насилия во время протестов
ВВС Украина: Откуда взялся бульдозер, которым атаковали строй бойцов Внутренних войск?

Дмитрий Корчинский: На Майдане Незалежности была строительная техника, которую туда нагнали киевские коммунальные службы. Кто-то из активных граждан решил использовать бульдозер для тарана щитов, которыми прикрывали Банковую улицу.

ВВС Украина: Что дал бы успешный штурм Администрации президента?

Дмитрий Корчинский: Государственная власть держится на символах госвласти. Президент без администрации - это бомж. Всем бюрократам в стране тогда бы стало понятно, что ему уже подчиняться не нужно. Так, например, в свое время в Белграде, когда повстанцы захватили администрацию президента. Милошевич, который был за ее пределами, хотя и оставался главнокомандующим и формально ему подчинялась полиция, перестал быть президентом в ту минуту, когда была захвачена его администрация.

ВВС Украина: Возможно ли было устранить Виктора Януковича от власти без крови?

Дмитрий Корчинский: Возможно. Если бы 1 декабря "штрейкбрехеры" из парламентской оппозиции нам не помешали, то власть Януковича упала бы за один день. Силовиков было мало, и они были довольно растеряны. Им же для того, чтобы начать стрелять, нужна была раскачка.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 04 жовтня 2018, 11:47

Так !!! Єто усьо массони !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Фрося

Повідомлення Фрося » 29 серпня 2021, 08:48

Alla
@OfeliyaDD
·
19 ч
EXCLUSIVE: Поверенный Манафорта идиот. Рассказывать о том, что в российской разведке никто кроме Килимника не знает английского-это круто. Некоторые новые подробности дела. Манафорт тесно работал с разведкой России. Хотя мы это и так знаем https://talkingpointsmemo.com/muckraker ... usion-case через
@TPM

Відповісти