ну й з подачі модера поговоримо про 7000ліття)))))
Re: ну й з подачі модера поговоримо про 7000ліття)))))
але мене цікавить і 7000річчя ))))
+=========================================================================+Aelit писав: ↑о. респект. зара юзаю бушний ліф. це є теж компроміс адже буь яка техніка що випускаєтьяс корпораціями має метою лиш прибуток корпорацій - потреби споивача є лиш побічно))
тож є задумка - буду брати 4 таких колеса
http://www.e-bike.com.ua/motor-kolesa-i ... ct_id=1817
викидати з одного свого бензоседана всю хрень - двигун трансмісію - і монтувати 4 штуки - оскільки в мене седан задньопривідний -з незалежною підвіскою то там все теж буде гут - викидає редуктор диференціал з полуосями і - і буде дуже легкий міцний і комфортний. шим контролери на ці чотири колеса зпаяю сам - з дотриманням міжколісної і міжвісної дифференціації. загвоздка за аккумами. спочатку була ідея поставит компактний одноциліндровий дизель генератор кіловат на 8 - і з нього ззапитувати двигун колеса через контролер такий собі гібрид - але це теж компроміс.
тре ставити вільні аккумулятои. я над цим теж працюю. але не над аккумуляторами а над безпосереднім перетвореннямхіменергії палива в електроенергію. є певні успіх таке собі пряме окислення вуглецющо рухає елетрони в колі навантаження.
зи. можемо стикуватись разом покумекати. мо щось і вийде
Пряме окиснення вуглецю у мене також йде, але швидкість цього процесу занадто мала. У мене - це наступний крок у дослідженнях - пошук каталізаторів та середовища для такого процесу. Бо вперше пряме окиснення коксу до електрики було зроблене в промислових маштабах ще у 1896-му році в Нью-Йорку.
ну каталізатор я підібрав. у мене навпаки йде швидко і з малим ккд(vkhavr2 писав: ↑+=========================================================================+Aelit писав: ↑ о. респект. зара юзаю бушний ліф. це є теж компроміс адже буь яка техніка що випускаєтьяс корпораціями має метою лиш прибуток корпорацій - потреби споивача є лиш побічно))
тож є задумка - буду брати 4 таких колеса
http://www.e-bike.com.ua/motor-kolesa-i ... ct_id=1817
викидати з одного свого бензоседана всю хрень - двигун трансмісію - і монтувати 4 штуки - оскільки в мене седан задньопривідний -з незалежною підвіскою то там все теж буде гут - викидає редуктор диференціал з полуосями і - і буде дуже легкий міцний і комфортний. шим контролери на ці чотири колеса зпаяю сам - з дотриманням міжколісної і міжвісної дифференціації. загвоздка за аккумами. спочатку була ідея поставит компактний одноциліндровий дизель генератор кіловат на 8 - і з нього ззапитувати двигун колеса через контролер такий собі гібрид - але це теж компроміс.
тре ставити вільні аккумулятои. я над цим теж працюю. але не над аккумуляторами а над безпосереднім перетвореннямхіменергії палива в електроенергію. є певні успіх таке собі пряме окислення вуглецющо рухає елетрони в колі навантаження.
зи. можемо стикуватись разом покумекати. мо щось і вийде
Пряме окиснення вуглецю у мене також йде, але швидкість цього процесу занадто мала. У мене - це наступний крок у дослідженнях - пошук каталізаторів та середовища для такого процесу. Бо вперше пряме окиснення коксу до електрики було зроблене в промислових маштабах ще у 1896-му році в Нью-Йорку.
Aelit писав: ↑ мінуси в тому що там гідропідсилювач керма і вакуумний гальм - нну і абс. але думаю що якщо викинути гідропривід підсилювача - ( в мене не рейка а трапеція) тозусилля на кремі уде терпиме - тим більшше що пепелац має убти легший - . а от з підсиелнням альм трабла - яко використовувати дизель генератор квт на 8 - то пожна використовувати розріддження що створює він хоча навскидку його буде недосить але все ж.
Став зпереду велосипедне колесо, а гальма - пневматику, від ЗіЛа, пару циліндрів, на задні колеса. Буде справжня вєщь !!!
Участь в голосуванні - є формою колаборації
то я маю платити за те що тут живу??? ви всоснувтулилисьь . я тут живу за правом народження. а податки сплачуються щоб держава виконувала конституцію. оскільки держава конституцію систематично і безнадійно не виконує - то нвіщо і за що платити податки? - мені впадло. як і купувати бензин)))
как произошли разные национальности было открыто благодаря электронным микроскопам, позволившим учёным генетикам обнаружить в ДНК евреев и некоторых других наций, гены рептилий.
https://kolovrat2017.livejournal.com/1729.html
https://kolovrat2017.livejournal.com/1729.html
+=====================================================+Aelit писав: ↑ну каталізатор я підібрав. у мене навпаки йде швидко і з малим ккд(vkhavr2 писав: ↑
+=========================================================================+
У яких одиницях рахувався ККД?
те що ккд малий - я бачу з того що температура у зоні реакції висока і сирована - і її маса - вигоррає - - даючи міліампери на виихлопі . беручи з довідника калорійність сировини і вихлоп я й вираховую ккд.
підбираю оптимальні інгібітори
підбираю оптимальні інгібітори
+=======================================================+
Тобто, прямих обчислень ККД нема? Тоді чим і як міряються вольтамперні характеристики?
Я використовую UT-61B для вимірів та передачі на комп. А ти?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
а хто вам казав шо
з довідника калорійність сировини =
тому гавну шо у вас в руках?
Ну так погугли, що відмінив Педро перший у 1700 році. Це ФАКТ. Календар не можна написати заднім числом. Казок про найдревніших і наймудріших - можна. Можна поналіпити липових "артефактів" і розкласти їх де требв, а потім "знайти". А от календар - ні. Як не можна побудувати липових Великих Пірамід, Китайських Стін чи Змієвих Валів. А календарі свідчать, що 2000 років [тому] твої кумири були кізяком у пустелі, а мої предки відмічали на календарі 5700 з гаком років. Ні, я не горжуся, бо врешті ми багато чого просрали. Ібо порядні люди мають величезний недолік - вони просто не можуть уявити, які подонки існують на світі, й зіштовхнувшись із ними, часто терплять поразку, бо не можуть поставити подонків на місце. Але це можна поправити.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ану-ану, конкретизуй "традиційну брехню. Екземплами. Якщо вона "традиційна" - це легко.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
То Aelit:
Яку напругу та струм маєш і на яке навантажкння?
Яку напругу та струм маєш і на яке навантажкння?