Страх правлячої верхівки.
Молот вєдьм
Re: Молот вєдьм
Який толк із того страху? З переляку вона "перевиховаєцця" й почне правити в інтересах народу, а не своїх власних? Не вірю©. Так не буває.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
а кто их назначил на эти должности? Кто в целом руководил голодомором, не т. Сталин?Sintez писав: ↑Я вважаю, що знищивши Косіора, Чубаря й Постишева, Сталін як міг помстився у тому числі й за моїх померлих з голоду предків, світла їм пам'ять. Я не уявляю, як таких уродів можна було "перевиховати".
І я впевнений, що нинішні уроди теж достойно отримають на горіхи за той геноцид, котрий нині творять. Так що нехай вже сьогодні турбуюцця про позитивне "портфоліо". Бо не факт, що встигнуть здриснути в Ізраїль.
"Справедливість" це чи ні? НМД так.
Может, их «народ выбрал», ну примерно как Хрущёва впоследствии...
Під страхом вона не буде дуркувати, і робити вигляд, ніби так і треба.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
Блеф, чи не блеф - ми ще побачимо. Зараз це, поки що - ті самі принципи побудови, 15% роботи.
Дацюк, і такі, як він, здатні оцінити напрямок і смисл потоку подій, знаходячись посеред того потоку, і в режимі реального часу. Вони конче необхідні, щоб суспільство зорієнтувалося. стосовно того, що саме відбувається. Такі люди - як трубка Піто. Можна зневажати їх, і їхню думку, але тоді обов'язково наступить жорстке зіткнення з реальністю.
мабуть назначив рузвельт.
коли сталін спав
коли сталін спав
А хто зараз керує мором в Україні?главспец писав: ↑а кто их назначил на эти должности? Кто в целом руководил голодомором, не т. Сталин?Sintez писав: ↑ Я вважаю, що знищивши Косіора, Чубаря й Постишева, Сталін як міг помстився у тому числі й за моїх померлих з голоду предків, світла їм пам'ять. Я не уявляю, як таких уродів можна було "перевиховати".
І я впевнений, що нинішні уроди теж достойно отримають на горіхи за той геноцид, котрий нині творять. Так що нехай вже сьогодні турбуюцця про позитивне "портфоліо". Бо не факт, що встигнуть здриснути в Ізраїль.
"Справедливість" це чи ні? НМД так.
Может, их «народ выбрал», ну примерно как Хрущёва впоследствии...
Може це ти?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
а при чём тут я?
Ты давай про Постышева и Косиора, которые твоих предков голодоморили, их кто назначил, кто ими руководил.
Чому? Адже "як треба" не знає лише абсолютно управлінськи неграмотна толпа, а й такі "грамотні" як Дацюк напримєр. І сама "верхівка", хай як вона боїцця, теж не знає! Ну не вчили їх нічому путньому, нікому було вчити, й ціль така не ставилася.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
.
Я не зневажаю. Але нмд їхня оцінка "потоку подій" є доволі обмеженою й не дає можливості прогнозувати ті події наперед. Але це звичайно лише моя думка.Vollmer писав: ↑
Блеф, чи не блеф - ми ще побачимо. Зараз це, поки що - ті самі принципи побудови, 15% роботи.
Дацюк, і такі, як він, здатні оцінити напрямок і смисл потоку подій, знаходячись посеред того потоку, і в режимі реального часу. Вони конче необхідні, щоб суспільство зорієнтувалося. стосовно того, що саме відбувається. Такі люди - як трубка Піто. Можна зневажати їх, і їхню думку, але тоді обов'язково наступить жорстке зіткнення з реальністю.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
На конспирологию потянуло? Ясен пень, «мировая закулиса»!
п.с.
прикинь, насколько проще с голодомором, были вполне конкретные фамилии.
Зараз теж морять народ вполнє конкретниє хвамілії. Й цілком можливо, що той, хто їх замочить, зпершу буде ними керувати. І шо?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
а то: одно дело если он пришел руководить ими, уже назначенными до него, а потом прозрел и «замочил», и совсем другое, если сам их назначил, а потом ликвидировал, как выполнивший функцию, отработанный материал.
Есть разница?
Ну от дивіцця. "Новий суспільний договір". Прекрасно."Нова етика й правила гри". Чудово. Припустимо, що все це буде розроблено. Але що робити з тими, хто не захоче "підписатися" під тим "договором"? Кому чужа етика взагалі, а решта суспільства для нього - просто джерело ресурсів, взамін котрих індивід суспільству нічого не дає й не збираєцця починати давати?Vollmer писав: ↑

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Sintez писав: ↑ .............................................
Ну от дивіцця. "Новий суспільний договір". Прекрасно."Нова етика й правила гри". Чудово. Припустимо, що все це буде розроблено. Але що робити з тими, хто не захоче "підписатися" під тим "договором"? Кому чужа етика взагалі, а решта суспільства для нього - просто джерело ресурсів, взамін котрих індивід суспільству нічого не дає й не збираєцця починати давати?
Я собі так уявляю, що ці тіпочки мають залишитися поза суспільством, автоматично.
Як так? Депортація на історічєскую родіну? "Лішеніє прав состоянія"? Так це ж "репресії" і є! "У них же дєті!" "Зайки" у них, знову ж таки!

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
а кто гарантирует, что это «новое» и будет правильным? А не очередным разводом лохов? Как будущему «подписанту» проверить качество, или надо просто тупо «верить» этим хорошим, добрым и честным людям?!
Усі вмерли.
Коли пишуть таку маячню розумію що люди дилетанти або журналюги.
Які банально не можуть уявити що таке виїхало 1 мільйонів людей
А ніхто не гарантує.
Злегка гарантує легке відкликання обранця, як в банкоматі гроші з картки.
От штабним це не канає бо їхні капітали та їх робота за годину піде в нуль. А їм ж жерти постійно хочеться.