Ну воруют и продаются за гречку украинцы не хуже кацапов, а Порошенко и Гройсман ничем не лучше Жириновского. А во всём остальном я могу сказать только то, что говорил уже не раз, украинцы-женская нация. А для женщины нет понятия "завтра" и "вчера", для неё есть понятие только "сегодня", ум у неё так устроен. Поэтому она не может смотреть даже на шаг вперёд, отсюда и проблемы. Вы не можете и не хотите предвидеть последствия ваших поступков, поэтому те, у кого осталось хоть что-то мужское, либо в загоне, либо уезжают из Украины, понимая, что страны. где управляют женщины-обречены на развал. Почитайте историю,хотя бы про тот же Древний Рим.Pestilence писав: ↑Как мы должны измениться? Восстановить памятники лениным и (прости Господи!) щорсам с дзержинскими, объявить что мы братья расеянам, начать воровать, продаваться за гречку, выбрать президентом жириновского...или что мы должны сделать? Та я лучше сдохну![]()
Арка дружби всьо...
Re: Арка дружби всьо...
Нечай писав: ↑Овен, я бачив, що ви зробили з форумом, і мені цього достатньо, щоб не мати з вами ніякого діла і триматися від таких. як ви, подалі. Бо не буде ніякої війни з Московією, а буде банальна бійка за місце у корита.oven писав: ↑ А самому проводити експерименти всрались? Тепер подобається валити все на мою голову? Так я вам вже писала, що я в ті часи коли ви втікали, ходила по лікарях і лікувалась. Але ви, як ватнік звичайний, про це волієте не пам'ятати.
Я лише краєм вуха чула про Майдан на граніті. А у вас була можливість прийняти в ньому участь і навести лад в країні. але ви поїхали за кращим життям? Бо то був ваш вибір? То чому зараз всім розказуєте що треба було робити? Стратєг-боягуз.
Ось війна з московією починається. У вас з'явився шанс. Повертайтесь. Слабо?
Ну, то чого ти приперся на Форум? Жовч виливати на тих хто бореться за Україну?
- Pestilence
- Чефхелфер
Именно это обычно втирают нам кацапы: а шо вам, кастрюлям дал тот Майдан. Да, люди и правда меняются под обстоятельства - тот же Глюк, был относительно вменяемый, но пожив в отделенных территориях под боевиками окацапился...прямо ненависть ко всему украинскому. Ты - пример номер 2 и не последний. Узбагойся, кацапам и обращенным в них майданы не угрожают.
Я с Глюком во многом не согласен, но не дай бог вам оказаться на его месте-пенсионером в Лугандоне, имея на руках взрослого сына-ДЦП-шника. И насчёт ненависти вы перегнули-нет её. есть жалость, вроде жалости к блаженным, которые сами не ведают, что творят. Но перегрызут глотку любому, кто попытается им помочь.Pestilence писав: ↑Именно это обычно втирают нам кацапы: а шо вам, кастрюлям дал тот Майдан. Да, люди и правда меняются под обстоятельства - тот же Глюк, был относительно вменяемый, но пожив в отделенных территориях под боевиками окацапился...прямо ненависть ко всему украинскому. Ты - пример номер 2 и не последний. Узбагойся, кацапам и обращенным в них майданы не угрожают.
- Pestilence
- Чефхелфер
А особливо перевертні. Пестіленсе, Нечай глибоко нещасна людина. З Батьківщини поїхав, а московія батьківщиною не стала. Так і крутиться - чи до розумних чи до красівих. Тому й розливає свою жовч по форуму. Був би щасливий і самодостатній в московії, то не ліз би в Україну з докорами, що хтось не зробив тут так гарно й легко жити, щоб йому було комфортно повернутись. Жаліти я його не хочу, але й ображатись на нещастя якось совісно.Pestilence писав: ↑ Именно это обычно втирают нам кацапы:
"Володіти собою - найбільша влада." Сенека
Для мене та моїх родичів наслідки обох Майданів були позитивні. Мій життєвий рівень зріс, а народ багато чому навчився. Тепер народ знає що волю можна захистити власною озброєною рукою!
Мені не вас шкода, мені Україну шкода. Але вам, з вашим ковбасним патріотизмом цього не зрозуміти. Батьківщина одна і її не вибирають. Але ж ви її знищили.oven писав: ↑А особливо перевертні. Пестіленсе, Нечай глибоко нещасна людина. З Батьківщини поїхав, а московія батьківщиною не стала. Так і крутиться - чи до розумних чи до красівих. Тому й розливає свою жовч по форуму. Був би щасливий і самодостатній в московії, то не ліз би в Україну з докорами, що хтось не зробив тут так гарно й легко жити, щоб йому було комфортно повернутись. Жаліти я його не хочу, але й ображатись на нещастя якось совісно.Pestilence писав: ↑ Именно это обычно втирают нам кацапы:
Та я й не сумніваюсь, що він у тебе зріс. Як і у твоїх єдіновєрцев-Гройсманів, Вальцманів і прочіх Рабіновічєй.
vkhavr2 писав: ↑ Жириновского. А во всём остальном я могу сказать только то, что говорил уже не раз, украинцы-женская нация. А для женщины нет понятия "завтра" и "вчера", для неё есть понятие только "сегодня", ум у неё так устроен. Поэтому она не может смотреть даже на шаг вперёд, отсюда и проблемы. Вы не можете и не хотите предвидеть последствия ваших поступков, поэтому те, у кого осталось хоть что-то мужское, либо в загоне, либо уезжают из Украины, понимая, что страны. где управляют женщины-обречены на развал. Почитайте историю,хотя бы про тот же Древний Рим.
Догори
vkhavr2
Контактна інформація: Контактна інформація користувача vkhavr2
А ти хіба Україна? Втім, з твоєю манькою вєлічія все може буть...
Нечай писав: ↑vkhavr2 писав: ↑ Жириновского. А во всём остальном я могу сказать только то, что говорил уже не раз, украинцы-женская нация. А для женщины нет понятия "завтра" и "вчера", для неё есть понятие только "сегодня", ум у неё так устроен. Поэтому она не может смотреть даже на шаг вперёд, отсюда и проблемы. Вы не можете и не хотите предвидеть последствия ваших поступков, поэтому те, у кого осталось хоть что-то мужское, либо в загоне, либо уезжают из Украины, понимая, что страны. где управляют женщины-обречены на развал. Почитайте историю,хотя бы про тот же Древний Рим.
Догори
vkhavr2
Контактна інформація: Контактна інформація користувача vkhavr2
Re: Арка дружби всьо...А ти хіба Україна? Втім, з твоєю манькою вєлічія все може буть...
Я - українець! Як і 12 поколінь моїх предків в роду що започаткував відставний козачий сотник 1763-му році. А на висери ковбасних емігів мені насрати!
Та я в курсі-єврєйскоє казачєство восстало, в Бірабіджанє бил пєрєворот...
Востаннє редагувалось 27 листопада 2018, 01:17 користувачем Нечай, всього редагувалось 1 раз.